|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
13.10.2011 19:59:12   
Aleda
Čao babeuser posted image , jaz sem pa malo ustvarjala zdaj, delala šopke... končno mi je ratalo nardit tut tiste lepe vrtnice iz trtinega listja.
Disere o superca da je vse vredu s tvojima pupama in da se lepo razvijata. Le pazi nanju in se ne naprezaj preveč. Sem mal firbčna, če te lahko vprašam a si naravno zanosila al v IVF postopku? Jaz sem bla namreč v postopku in so mi vstavili dva zarodka, no pa se je potem prijel edenuser posted image
Nosečniška oblačila nisem še nič nabavla, nekaj sem dobila, nekaj še bom. Verjetno bom mogla kupit še kakšne hlače, pulover al pa kakšno volneno oblekico bi raje, komaj čakam da grem enkrat malo pogledat, bom šla kar v H&M al pa v C&A, ker ne mislim dajat ful dnarja. Itak pa skoraj nikamor ne grem, ker sem na bolniški. Zaenkrat lahko še oblečem stare hlače, sam ne vem kolk časa šeuser posted image Prejšnjo soboto sva bila na ohceti in smo celo noč jedli, od takrat naprej ima kar eno kilo več.
Ker vse tolk hvalte tisto blazino, jo bom pa še jaz nabavla.

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.10.2011 20:25:42   
ninasiki
ojla punce

se opravičujem ker vdiram v vašo temo in pogovore ampak bi vam rada povedala da prodajam zibelko z posteljnino in baldehinom, banjico za kopanje z stojalom in oblekice (majčke z kratkimi rokavi, hlače in 2 kompletka ter jopico) vse info. na ninasiki@gmail.com

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.10.2011 20:34:23   
hrchy
ja, hvala za info o blazini... mene je moj hecal, da se bom zdaj, ko bom mama, morala nauciti sivat pa kvackat, pa strikat stumfke...user posted image In zato sem zadnjic kupila sivalni stroj in bom poskusila tole blazino kar sama sesit... ne bi smelo biti tezko, a ne?user posted image Sam nekaj me zanima, a je res dolga 190 cm? ker to je veliko vecje od mene, kam naj jo pa dam v postelji...???

Pac pa socustvujem z vami, ki imate tezave s prebavo... jaz trkam na les...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.10.2011 20:41:29   
ninasiki
vidim da imate temo o blazinah za dojenje tudi to prodajam user posted image hrchy je pa udobneje spat ko je trebušček že večji da si malo olajšaš in se ''''kao'''' na trebušček uležeš (psiha) je pa tud za dojenje praktičen

lp

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.10.2011 21:09:39   
Aleda
http://www.maliangel.si/Materinske-blazine/View-all-products.php

No sem malo brskala in sem dobila tukaj cenejše blazine, samo je potem še poštnina 4.50 eur. Jaz jo bom šla kar pogledat če se bo dalo, ker je blizu user posted image
Jo je pa res čist enostavno nardit pomoje, sam jaz ne znam šivat. A mogoče ve katera kje bi se dobilo kroglice za polnilo.
Ene so tut krajše od 190 cm, sam jaz bi kar takšno dolžino imela, za spat sigurno prav pride.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
13.10.2011 21:25:01   
ina11
Z veseljem sporočam, da je z našo user posted image vse vredu (glede na hitri test), je pa pupika, tako da Gaja, če bo tudi v nadalje vse vredu, dobi sestricouser posted image . Moramo pa še počakat na končni izvid (tri tedne), da izključimo ostale genetske bolezni. Upam, da bo tudi tam vse ok!!!

Glede blazine... Jaz imam narejeno doma, in sicer ful veliko in ravno prav napolnjeno. Res je velika, ker sem jo želela uporabljati tudi potem, ko je Gaja že sedela in sem ji jo razprostrla za hrbtom, tako da če je slučajno padla nazaj ali na stran, ni padla direktno na hrbet in se udarila z glavo. Napolnjena je s kroglicami iz stiroporja. Dobila sem ga pa pri stricu, ki se ukvarja z brizganjem plastike in izdelavo stiroporja. Če imate koga takega v bližini, se splača malo potrudit in jo naredit sam, ker so res drage.Mi jo še vedno uporabljamo za igro in divjanje. Pa za gledanje TV. Skratka, vsestransko uporabna stvar...

< Sporočilo je popravil ina11 -- 13.10.2011 21:27:17 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   [Brisano sporočilo]
14.10.2011 8:17:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ina11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.10.2011 8:46:30   
Jada82
Jutro, moje babike!!! user posted image user posted image user posted image

Najprej, disere in Ina11, obema čestitke, da je vse ok, kar tako naprej!!!!
Jeees, petek je user posted image user posted image user posted image

Danes greva s tamalo v shopping, spet morava ena darila nabavit za njeno sestrično in bratranca, mata r.d., pa gremo v soboto .... Pa še ene par stvari za naju, kot so rokavičke itd.
Pa ne vem, rada bi tudi malo pospravila ... jutri mi ne bo uspelo, ker greva dop. v Kranj na srečanje s februarkami 2010 user posted image user posted image user posted image  Popoldne pa ta r.d. V nedeljo bi pa rada malo izležavala ... Mah, bom videla, kako mi bo uspelo ...

Včer je popoldne prišel kolega h meni in sva potem šla na večerjo in pijačo, se nadebatirala naprej in nazaj in je bilo prav super .... Ok no, ob 9h sem bila že v postelji .... user posted image user posted image user posted image
Aja, v knjižnico bi še mogla ... pa moram še članarino plačat ... je potekla ... Bom najbrž šla drug teden, ko dobim plačo ... danes je še ne bo user posted image

Pa drugače, kako ste kaj?
Jaz sem sicer dobro, ampak hodit pa kaj preveč ne morem okoli, ker mi začne takoj dol tiščat ... Zgleda imam spet prav nizko user posted image . V 1. user posted image  mi je takoooo dol tiščalo ene 3 mesece, proti koncu nosečnosti pa kot prerojena ... super sem se počutila ... Računam, da bo zdaj tudi tako user posted image user posted image user posted image  Škoda, sem hotla še kaj okoli jezera it, pa zaenkrat ne bo zneslo .... je predaleč. Samo krajši sprehodi zaenkrat ...

Nič grem delat, petek je, je treba še kaj postoriti ...

Pozdrav, mi imamo spet sonček user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.10.2011 8:46:31   
prihajcek
Ojla, sam še o zaprtju je skoraj govora.
Bom dodala, meni je v prvi nosečnosti, ko ni nič drugega pomagalo zelo pomagal sirup, prav namenjen nosečnicam, ki mi ga je svetoval ginekolog... ISILAX MAMMA Zdaj nimam težav, samo tudi že od začetka nosečnosti pazim na to, da imam prebavo urejeno, donat, vlaknine, pitje...

http://www.lekarnar.com/izdelki/isilax-mamma-sirup

Drugače, pa sem kar utrujena, izčrpava me služba, pa še občasno zelo slabo spim, sprehajanje na WC, vse tako hitro  ponoči slišim, da me recimo vlak zbudi, pa smo kar stran od proge in me prej ni nikoli...

Materinsko blazino, mi je ena podarila z druge roke, samo nima kroglic noter, pomoje ima nekaj takega kot pouštri not, kaj vem, je U oblike, mislim, da od Odeje. Meni je taka, zmerno uporabna. Zaenkrat, bi me pri spanju bolj motila kot ne, v prvi nosečnosti sem pa ene dva meseca tam nekje 5 do 7 mesec spala z njo, prej in potem mi pa ni ustrezalo. Za dojenje mi je bila rahlo štorasta, je pa potem tamala ko je plazila zelo rada natleh lezla čez to blazino, je bil fajn izziv, jaz pa sem lahko vsaj kako posodo pomila, ker ji od začetka ni uspelo prav hitro čez....

< Sporočilo je popravil prihajcek -- 14.10.2011 8:56:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.10.2011 8:48:06   
Anonimen
user posted image user posted image sončkast dobro jutro

Dan zamudim, pa imam romane za prebratuser posted image

disere: user posted image user posted image za dve user posted image user posted image user posted image user posted image superca!!!

ina11: user posted image user posted image user posted image super super za dober izvid in zdravo user posted image user posted image

nosečniške žabe: je že mislim katka omenila da jih imajo v HM. Jaz sem si 70 denske kupila kar velike, jih še nisem preizkusila, 20 denske pa kar v hoferju, je dvojno pakiranje ugodno, glede na to da jih zelo hitro potrgam...

zaprtost: sama nimam s tem težav. Sem pa že velikokrat slišala, brala na RR, da ima prenekatera user posted image težave z zaprtostjo, ki ji povzročajo tablete Elevit. Moja sestra in prijateljica, sta obe morali nehati jemat E, ker jima je povzročal težave z zaprtostjo. Meni na srečo ne. Je pa res, da veliko popijem, predvsem voda in sedaj ko je postalo hladno čaj-roibosov čaj mi je takoooo dober, pa litre in litre kompota spijemo. Vsi trije (štirje)user posted image smo sedaj v jeseni mahnjeni na kompot.user posted image
Moja nova razvada je zvečer jogurt iz banan in muslijauser posted image

Včeraj sem imela pregled, seveda spet ni bilo moje G, sicer je bil ta, ki jo je nadomeščal vredu, vsaj glede odgovorov na vsa moja vprašanja. Ker me je prejšnji petek doletela ena čudna bolečina, ki jo sama opišem kot, da bi me kdo ščipnil in povlekel...seveda čist prestrašena, preležala cel dan in pol je bolečina kot da bi odrezal izginila, pa križ me kr konstantno boli... sem vprašala glede magnezijevih tablet in povečane doze in njegov odgovor: Te šumeče mg tablete sploh nič ne pomagajo, pomaga direkt v žilo dobit...je rekel, to kar mi dajemo-šumeče, če nosečnica leži v bolnišnici, to je bolj za njen občutek, da pomaga...user posted image pol pa vedi...user posted image
Izvide imam vse super, hemoglobin je komentiral, kot bi na kaki planini živela...user posted image user posted image
Vse te moje čudne bolečine pa on povezuje s CR, ker se mišica razteza, brazgotine od CR pa ne, to fajn boli...user posted image Je rekel, da bolečina ki prime,popusti,prime, popusti...ni nevarna. Nevarna je tista,ki ne mine/popusti.
Zdaj pa koooomaj čakam MF, upam da takrat bo moja G, pa vsaj na naslednjem pregledu 10.11., da ji povem eno pesmico...user posted image sem res jezna, da te v celi user posted image osebni, izbran G pogleda dvakrat-trikrat!!!
Na srečo sta vsaj sestri res vredu!!!user posted image

Sicer bom na mf šla pomirjena in čist flegma, ker imam dan prej samoplačniško pri dr. Miglarjuuser posted image user posted image user posted image Tako bomo že dan prej doma pogledali filmček o našem najmlajšem članu.user posted image
Danes je tud bibon domauser posted image ker ga nahod matra, pa sem rekla da so petki najiniuser posted image kompot sva že pojedla, zdaj pa zajtrk,pol pa na sonce!user posted image

Za kosilo pa si bova pico naročilauser posted image -pri onem gospodu, ki z dirkalnim avtom (beri: tvingom)pripelje kot šus!!!user posted image (besede user posted image )

Uživajte, pridno božajte bušijeuser posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vikend!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.10.2011 8:51:59   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: alna morfologija

18.10.: čebela1 morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija, Pattyka 

20.10.: alna, hrchy morfologija, smetkica morfologija, maja_g  

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
: populis
             prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

17.11.: Polzi  morfologija 

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.10.2011 8:52:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

alna - pooooooooooooooooorooooooooooooočaj!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.10.2011 8:54:04   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptuj user posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.10.2011 8:55:41   
hrchy
Jaz moram samo cestitat Disere in Ini... odlicne novice in bravo za vse!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.10.2011 8:57:50   
prihajcek
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Jaz moram samo cestitat Disere in Ini... odlicne novice in bravo za vse!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz enako, čestitam!!!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.10.2011 9:01:23   
prihajcek

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptuj user posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.10.2011 9:41:46   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nosečniške žabe: je že mislim katka omenila da jih imajo v HM. Jaz sem si 70 denske kupila kar velike, jih še nisem preizkusila, 20 denske pa kar v hoferju, je dvojno pakiranje ugodno, glede na to da jih zelo hitro potrgam...

Čakaj, a tiste v Hoferju, ki si jih kupila, so tud nosečniške? Al so čist navadne, sam si mal večje vzela? Ker če so nosečniške, bi jih jaz tudi v Hoferju ... sem ene že strgala user posted image  Pri meni tudi grejo, kot po tekočem traku .... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.10.2011 10:18:51   
iribiri
Pozdravljene!!

Nimam veliko časa za pisanje, nekaj preberem če se le da, vendar mogoče kaj več ko bom na porodniški!user posted image

Sam za informacijo bi rada sporočila da sem bila na pregledu, vse ok in dobila datum za morfologijo. 14.11.2011

Bodite še naprej tako skrbne in prisrčne!user posted image user posted image user posted image

Pa lep konec tedna vam želim!user posted image user posted image user posted image

pa-pa

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.10.2011 10:31:01   
LadyB
žabe, blazina - user posted image  jaz to v 1. nosečnosti nč nism mela, sem res mal čudna, res je pa da nism na začetku spremljala foruma, pa nobena kolegica ni bila noseča, mogoče pa zarad tega ne vem nč.
Prebava - ni bilo nikol problemov, še v porodnišnici sem drug dan po rojstvu veselo sedela na školjki user posted image

Men se pa trebuh že kr pozna, ampak so mi pa še vedno prav vse hlače, ki imajo zelo nizk pas. Danes greva s tmalim mal v šoping, pa bom kakšne nosečnišče še kupila.

Kok je odzuni lep sonček, jaz pa na šihtu pa še brez kave sem, k je v lokalu zraven ni bilo elektrike lih med mojo malco user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.10.2011 10:31:56   
LadyB
IZVIRNO SPOROČILO: prihajcek

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

tudi jaz enako, čestitam!!!

jupiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prihajcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.10.2011 11:31:00   
majcis
ojla
huh me dva dni ni blo gor pa so celi romani - madona ste pridne user posted image
blazina za dojenje -  sem jo imela v 1.user posted image  ampak poj šele k sem že rodila čeprav sem jo uporabla sam ene 3x. mi je blo lažje dojit brez nje user posted image  sem jo pa uporabljala za tamalga da je lažje sedel, čez njo plezal itd,..
žabe sem v nedeljo (smo šli v Planico) spravla še tastare gor pa bo treba večje nabavt počas user posted image
zaprtost me je dajala na začetku nosečnosti zdj je pa kr vreduuser posted image  kkšnh posebnh nasvetov pa nimam user posted image
prehlada se še nism rešila... me šekr dajeuser posted image  pa še oči so se mi žespet vneleuser posted image user posted image  mah bo že...
zj pa dobim obiske k pridejo zamudniki še od rojstnga dne od tamalga (beri en mesec nazaj) user posted image
čestitke za uspešne preglede

papa

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.10.2011 11:54:01   
zuza
ojla babuške!

jst sem pa šla preverit tist link glede spola pa sem najprej gledala junij-36 let in bi naj bila user posted image , pol sem se pa čez noč spomnila, da nisem glih prav gledala ker sta bila moja zarodka zamrznjena in spočeta marca 2010 - gasa nazaj na tabelo marec-35 let in kaže na user posted image . Zdej pa da vidmo??? občutek imam res, da je fantek, pa še zdi se mi da sem na zadnjem UZ vidla lulčekauser posted image . me res zanima?!!

anonimna, tud jst mam občasno kr hude bolečine (po desni strani bolj), ki jih G pripisuje nastalim brazgotinam po CR. enako je rekla, da če prime pa spusti je ok, če traja pa ne. pr men hvalabogu vedno spusti, je pa kr zoprn ko boli ja. mi je pa rekla naj začnem uživat magnezij.

disere in ina user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke - sem vesela za vaju !!!

jst si bom blazino definitivno nabavla, me pa zanima, če je prevleka snemljiva, da jo lahko opereš. to bi pa skor mogla bit a neuser posted image

moje prebavne težave so se zaključile v 15 t istočasno ko je prenehala slabost. zdej sem prav fajn, pazit moram sam, da se ne najem preveč. ja, pa ko zobe umivam mi še kr neki gor meče. a ne tulk da bi bruhala. jem pa že od vsega začetka elevit in mi ne povzroča nobenih težav kot je ena pisala.

danes greva z mojo princesko po hišnega zajčka. tako si ga želi, da bi ji srček pokno, če ga ne bi dobila. in ga seveda bo user posted image .

evo, dost za danes,............  uživajte !

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.10.2011 15:32:46   
Anonimen
Evo, pa sem doma!

Morfologija je bila super! V ljubljanski porodnišnici imajo tudi UZ 3D in mi je G naredila eno slikico obrazka v 3D! user posted image user posted image user posted image Kako je to luštno pogledat! Ostale stvari smo pa na običajen način gledali. Pa vse mi je razložila in še prstke na rokah in nogah sva šteli! Ne morem verjet, da se res tako lepo vse vidi! Pa za nosek se je držala naša punca! Joj, kako lepo je vse to videt! Sem totalno evforična! Skratka, vse je OK.
Imam pa posteljico spredaj, pa sem nekje brala, da je lahko to pri porodu problem (ali pa sem si narobe zapomnila). Anyway v četrtek imam itak pri njej pregled, pa bom spet spisek vprašanj vzela s sabo. Aja - pa z materničnim vratom je vse OK, je lepo normalno dolg in zaprt, tako da ni problema. Tisto moje tiščanje pa je verjetno od žil, ker se lahko malo preveč razširijo, pa potem tišči, ampak ni pa nič hudega.

ČIST SM HEPI!!! To bo lep vikend!

(odgovor članu zuza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.10.2011 18:33:43   
disere
punce resnično hvala za vso podporo in čestitkeuser posted image mi to velik pomeni...tudi jaz vsaki posebej od vas želim odlične rezlutate na morfologijiuser posted image ...
adela ja zanosila sem čist spontano brez kakršnih koli pomagaluser posted image je pa res, da mamo dvojčke v družini- moja mama je dvojčica sta janko in metkauser posted image user posted image user posted image ..si pa tud slučajno nisem mislila, da bo ta zgleda družinska tradicija doletela prav mene..na začetku itak šok, sm si mislila, jooooj mam doma že eno 12-letnico, zdaj pa spet vse od začetka in to z dvemauser posted image ...ampak zdaj smo pa vsi presrečni in ponosni na punce, ki rasteta v meni, je nosečnost z dvojčki dost bolj naporna, moj obseg trebuščka je trenutno ravno 100user posted image user posted image , tako je že kr gužva v mojem trebuščku, js upam in vrjamem, da bomo čimbolj dolgo zdržaleuser posted image ...
lep vikend vsem vam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.10.2011 21:59:54   
zmajcy_
kok ste ble pridne za pisatuser posted image

da javim kako je bilo na pregledu, pritisk je zdej ok.. tko da mi je hotla samo preventivno dt aspirin. ampak men je ginekologinja na prvem uz rekla da mam hematom na posteljci tko da je rekla da raj zaenkrat ne da.. nej mi pa nardi moja uz pa se potem odloči če lahko aspirin.. tko da zdej v sredo mam pregled in mi bo mogla narest uzuser posted image user posted image
nasledni pregled pri internistu imam 15.11.

tiste ki imate že mal večje otroke rabm mal pomoč user posted image  naši rastejo zobje in to kr 4 naenkrat ( obe enke in dvojke zgori ) in je res full boga... zbuja se s kričanjem in jo pomiri šele svečka user posted image  jst ji pa lihk nebi to zdej skos dajala.. kako ste vi rešvale to? calgel pomaga lih eno sekundo user posted image

nosečniško spodnje perilo jst nisem mela.. ga niti nisem rabila, žab pa nikol nimam...

< Sporočilo je popravil zmajcy_ -- 16.10.2011 22:01:21 >

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.