|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
12.10.2011 14:51:28   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

No, jz metuljčkov in prhutanja še nič ne čutim. Upam, da jih bom kmalu. Me že kr vačsih ma, da bi si kupla AS, da bi bla pomirjena, ko bi slišala naššo malo user posted image
Kilce šle že kar pošteno gor, čeprav se mi na postavi (razen na bokih) ne pozna kaj dosti, samo trebuh je kar velik user posted image

Imejte se lepo, klub oblakom na nebu.....

Nč se ne sekiraj ... če pa po 20. tednu še ne boš čutila, potem pa vprašaj G. Ene prej začutijo, druge kasneje ... Sploh pa prvič, če še ne veš, kako izgleda ... je še težje. Zdaj se ti pa AS res ne splača več kupovat ....

Ena je spraševala glede AS - mah, jaz skor več ne poslušam, včasih pač ... ni časa ... v 1. user posted image  sem veliko več. Itak čutim gibe ... Ampak ne ga pa zdaj prodat, ga boš po porodu. Ker men se je v 1. user posted image  kdaj tud proti koncu zgodilo, da sem švoh gibe čutila, pa sem raje preverila, da sem bila pomirjena ... Tako da, kar malo ga še prišaraj, če ga še imaš ... zna še prav pridt ... za našo psiho predvsem user posted image user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
12.10.2011 15:37:05   
hrchy
A res ne morete vec navadnih zab nosit? Jaz se tolazim s tem, da so itak raztegljive... ampak kot kaze bo treba, predvsem za pozimi, a ne?

Za te materinske blazine sem slisala, vem pa ne tocno, kako izgleda... ene sem vidla na netu so take dolge, velike, ene pa polkrozne... Ce mi kera prilepi link ali slikico, da bom vedla, kaj iskat, ce jo ze tako hvalite!

Sneguljka, tebi sem pa fovs! Pomladi pa to! Upam, da bo lepa!

Jaz sem pa zbolela... user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
12.10.2011 16:59:25   
Polzi
hvala za info o nogavicah.
Jz jih nikol  nisem rada nosla, zato pozim pr men tud kiklce odpadejo. Niti pa sedaj še nisem probala, ali bi mi navadne pasale al ne. Moram si pa kake nabavt, ker bi rada začela pajkice nost, da ne bom skoz v kavbojkah. pa upam, da mi bodo lanske pajkice še prav user posted image  drgač bo pa tud treba po kakšne v štacuno, ni druge user posted image

Evo link od blazine:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=206307
Jz mam tako in sem jo dobla za 32 €, ker so mel oranžno glih fajn znižano, men pa paše v spalnco user posted image

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
12.10.2011 19:44:49   
poldy

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: alna morfologija

18.10.: čebela1 morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija, Pattyka 

20.10.: alna, hrchy morfologija, smetkica morfologija, maja_g  

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
: populis
             prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

17.11.: Polzi  morfologija 

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
12.10.2011 20:11:32   
Aleda

Tole sem našla na temo jesenske dekoracije, če bo katera delala : http://haha.nu/creative/how-to-make-roses-from-maple-leaves/

Ja točno take dela moja mami, samo popek malo drugače naredi. Pridejo ful lepe. Meni pa ne ratajo še lih najbolje, bo treba še malo vajeuser posted image

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.10.2011 21:03:26   
Anonimen
Nogavice - jaz sem danes ene kupila v Calzedonii po 3,50 €. Je rekla prodajalka, da nosečke vzamejo kar XL velikost, ker so zelo raztegljive in da potem niso preveč ohlapne po nogah, čez trebušček pa lepo pašejo. Nisem jih še pomerila, sporočim, ko bom. Sicer sem pa tople žabe za user posted image videla v Popku in v Emporiomu, ampak nisem vprašala za ceno, ker je bilo takrat še zelo toplo.

Hrcy
- jaz sem še spodnje hlačke nove dokupila, ker večine mojih prejšnjih nisem mogla več nosit. Saj ne, da bi imela velik trebuh, ampak čisto vse me moti, kar gre čez trebušček. Morajo biti res zelo nežne elastike, da me ne moti, če so pa zelo nizke, imam pa skoz občutek, da mi bojo dol padle.user posted image

Blazina - moja prijateljica je sama naredila tako blazino. Kupila je nacenejše blazine v Ikei in s polnilom napolnila doma sešito blazino. Je rekla, da je ful ceneje, pa še blago je bilo točno po njenem okusu.

Jutri držimo pesti za Zmajcy in anonimnouser posted image !!!

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.10.2011 7:34:42   
bučka28
Krila - Punce kje ste pa kupile krila, obleke? Jaz sem pred nosečnostjo precej nosila razne oblekice, sedaj sem pa že 2 meseca samo v hlačah, pa se že prav naveličano počutim, Kje lahko dobim kaka lepa, udobna in ne preveč draga krila. Imam občutek da so vsa nosečniška oblačila 2 oz. 3x dražja od navadnih.

Angelsound - sama ga sicer ne uporabljam, nočem biti preveč obremenjena z vsemi temik zadevami kaj vse lahko gre narobe, se poskušam čim manj obremenjevat in uživat v nosečnosti ;) no za enkrat mi še kar nekako uspeva. Sem pa videla, da imajo danes na 1nadan akcijo, kjer so naprave angelsound znižane za 50%, tako da če ima katera namen nabaviti se ji danes splača - poglejte njihovo ponudbo.

Prebava - kako si urejate prebavo? Meni stalno nekaj nagaja. V prvih mesecih sem bila napihnjena kot balon, sedaj me daje zaprtost. Pijem donat, pa mi gre že na bruhanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.10.2011 8:15:21   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

A res ne morete vec navadnih zab nosit? Jaz se tolazim s tem, da so itak raztegljive... ampak kot kaze bo treba, predvsem za pozimi, a ne?

Za te materinske blazine sem slisala, vem pa ne tocno, kako izgleda... ene sem vidla na netu so take dolge, velike, ene pa polkrozne... Ce mi kera prilepi link ali slikico, da bom vedla, kaj iskat, ce jo ze tako hvalite!

Sneguljka, tebi sem pa fovs! Pomladi pa to! Upam, da bo lepa!

Jaz sem pa zbolela... user posted image

Jaz navadne še lahko nosim, samo se mi rob v trebuh zažre, pa ni nič fajn ... ne za kožo, pa niti zgleda ne fajn. Recimo dons mam pajkice, pa mam navadne, samo jih dam pod trebuh. Sem kupila ene nosečniške v Kiku, pa so se mi prvi dan nošenja spodaj strgale ... user posted image  Ne kupim nič več v Kiku ... no, sam še za tamale. Drugač mam že kar konkreten nosečniški trebuh sedaj user posted image
Boš pa mogla kupit, sploh k bomo kar velike čez zimo in takrat sigurno nobena ne bo več mogla navadnih nosit. Pa saj so ko navadne, samo zgoraj malo bolj raztegljive ... odvisno, ene moje imajo dve navpične črte spredaj in zadaj, ene samo spredaj, ene majo pa prav tak krog za trebuh ... user posted image user posted image

Glede materinske blazine - jaz imam polkrožno, ampak, če jo rabiš tudi za spanje, je bolje vzeti tisto podolgovato, da si jo po svoje namestiš ... V Baby centru imajo te podolgovate - ne vem, Theraline, al kako že ... Če bi še enkrat kupovala, bi podolgovato .... No, saj bom še videla, mojo ta polkrožno je zdaj itak tamala prevzela .... jo ma kar v sobici, pa čez njo pleza, al pa jo naslonimo na radiator, pa potem se tja nasloniš ko se z njo igraš user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.10.2011 8:18:55   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: alna

Hrcy - jaz sem še spodnje hlačke nove dokupila, ker večine mojih prejšnjih nisem mogla več nosit. Saj ne, da bi imela velik trebuh, ampak čisto vse me moti, kar gre čez trebušček. Morajo biti res zelo nežne elastike, da me ne moti, če so pa zelo nizke, imam pa skoz občutek, da mi bojo dol padle.user posted image

Men jih je 2 leti nazaj, ko sem bila noseča, mami pošenkala še nove, ampak mislim, da št. 40 al 42 in so prav super, sem jih takrat nosila, pa zdaj jih tud ... pol bodo pa že počas za pometat, ker so že kar obrabljene. Jaz moram obvezno imet kar navadne bombažne spodnje hlače, se najbolje počutim. Pač, ni pretirano seksi, ampak kdo pa vidi .. user posted image user posted image user posted image
So moji časi tangic in tega že minili ... mater, včasih sem pa samo to nosila ... jih mam še zdaj cel pok doma ... ne vem, če ne bom kar pometala ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 8:19:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bučka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.10.2011 8:24:17   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: bučka28

Krila - Punce kje ste pa kupile krila, obleke? Jaz sem pred nosečnostjo precej nosila razne oblekice, sedaj sem pa že 2 meseca samo v hlačah, pa se že prav naveličano počutim, Kje lahko dobim kaka lepa, udobna in ne preveč draga krila. Imam občutek da so vsa nosečniška oblačila 2 oz. 3x dražja od navadnih.

Angelsound - sama ga sicer ne uporabljam, nočem biti preveč obremenjena z vsemi temik zadevami kaj vse lahko gre narobe, se poskušam čim manj obremenjevat in uživat v nosečnosti ;) no za enkrat mi še kar nekako uspeva. Sem pa videla, da imajo danes na 1nadan akcijo, kjer so naprave angelsound znižane za 50%, tako da če ima katera namen nabaviti se ji danes splača - poglejte njihovo ponudbo.

Prebava - kako si urejate prebavo? Meni stalno nekaj nagaja. V prvih mesecih sem bila napihnjena kot balon, sedaj me daje zaprtost. Pijem donat, pa mi gre že na bruhanje.

Krila - jaz nosim krila še navadna ... no, eno imam tako, da ima na vrhu elastiko, kao širok elastičen pas ... to je super, sicer jih pa bolj gor dam, čez trebuh ali pod trebuh ... še gre no. Ali pa oblekice. Imam eno volneno, pa super pride. Drugač mam pa 3 nosečniške hlače ... pa pajkice mam npr. danes oblečene, čez pa tuniko. Mah mal kombiniram, kakšen dan to, kakšen dan drugo ... Moram si pa malo omaro pospravit končno, ker imam še vse hlače na polici, nosim pa 3, ker ostalih ne morem ... bolje da jih pospravim, kot da gužvo delajo. Ja, sicer so pa nosečniška oblačila precej dražja ...user posted image  Prav izkoriščanje ... Jah, pa vseeno, najbolje, da kakšno krilo nabaviš, oblekico pa lahko navadno, samo raztegljivo .... npr. volneno.

Prebava - mah jaz imam kar dobro no ... tako da ne morem glih svetovati ... ampak če si zaprta, pij mošt (je zdaj aktualen) ali pa kakšno namočeno suho sadje - suhe slive ... pa to spij ....

(odgovor članu bučka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.10.2011 9:16:48   
poldy
Lep pozdrav!
Po 14 dneh so nam včeraj končno priklopili elektriko nazaj, je blo kar zanimivo bit toliko časa brez, ampak še dobro da imamo dobrega soseda, da nam je dal svojo na kabel, tako da smo vsaj hladilnik in televizijo imeli pa kakšno lučko na kabel, ter prenosno kamp lučko....tamala je bla vsa navdušena nad njo, ko je lahko po bajti hodila z njo, prej pa ni blo šans da bi šla na wc brez vseh prižganih luči na poti do tja user posted image kuhala sem pri mami, pojedli pa smo pod nadstreškom, je blo kar fajn no, ker na začetku, ko smo začeli streho menjat sem bla čist živčna, tko da sva šle s tamalo prejšnji vikend celo za tri dni na dolenjsko k moževi teti, da sem mela čas malo razmisliti in se pomiriti...Spimo vsi trije na kavču v dnevni sobi, stanovanje pa imamo čisto natrpano ker smo mogli vse iz zgornjega nadstropja podret in spraznit, ker je blo treba vse strope in polovico sten podret-tko je ko popravlaš staaaro in z malo denarja narejeno bajtouser posted image

Jaz si prebavo uspešno urejam z donatom, ker mi je že tako dober, pa tudi krči so se mi že začeli pojavljat v nogah ponoči, tko da brez donata ne gre več....

Za nosečniške nogavice tudi jaz prvič slišim, je pa res da v prvi nosečnosti jih nisem rabla, ker sem rodila konec julija, drugače pa sedaj nosim navadne pajkice spodaj ko je res ful mraz zvečer in smo bili kar dosti zunaj zadnja dva tedna user posted image in si jih porinem pod trebuh pa je zaenkrat še sprejemljivo

blazina za dojenje je super stvar, jaz brez nje nisem mogla normalno in udobno dojit pri tamali, ker so mi povštri zmer zlezli ven in sdem bla čist skrivljena pol, tko da to je obvezna oprema zame, mam že naštimano user posted image   

Lepo se imejte pri nas pada dež! user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.10.2011 9:24:07   
smetkica
Hej punce!
Nosečniška oblačila: ja res imajo kr zasoljene cene, js sm si nabavila stvari v C&A, je kr ok vse, mam troje hlač se pravi sem kr omejena z oblačili, predvsem za v službo je zoprno, bomo že preživele, a ne da?
Prebava: nimam večjih težav, res pa je da pojem ogromno sadja, in to mi kr pomaga.
Nosečniške nogavice: že slišala ja, imajo v vseh trgovinah za nosečnice tako da bo treba v nabavo

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
13.10.2011 9:42:55   
cokolino
Pozdravček user posted image
tudi meni je je začel rast trebušček, no ni ne vem kako velik, ma glede na to, da sem bla prej ploh, je kar razlika...ker pa sem na bolniški, nisem kupila še prav nič nosečniškega, razen nove pizame in modrca, sem kar pri Lisci naročila po netu in ker je bil nakup nad 50€, dobim še en moderček zastonj  user posted image
Glede AS, jst sem ga naročila iz Nemčije, je prišel v 3dneh, mislim, da je bil s poštnino okoli 50€, če ne, v Nemčiji je cena okoli 39€. Sem ga pa najprej naročila v Sončku, čakala 1teden, potem je moj klical in vprašal, da kdaj to pride, in so ugotovili, da ga sploh nimajo na zalogi, in da bo še mal za počakat...tko da smo preklicali in pol po e-bayu naročili..
Nosečniške nogavice hmm jst mam zelo občutljivo kožo, mi pašejo samo določene žabe, in to morajo bit bolj debele, ker če ne me tako zbadajo, da groza...tako da sedaj so mi še vedno prav ta stare, jst itak zmeraj kupim malo večje, da me preveč ne špika.Bom pa šla ob prvi priliki pogledat iz kakega materiala so te nosečniške, če me ne bodo špikale, jih kupim.
Me je pa v ponedeljek ful špikalo na desni strani, sem spila 2magnesola, ma ni dosti pomagalo, no potem v torek je blo ok, in zdaj občasno pošpika...je pa dete zelo živahno, sploh ne morem spat na desnem boku, ker začne kar skakat po trebuhu, tako da večinoma spim na hrbtu, kar mi ni glih najbolj udobno.
Zaprtost ja o tem bi lahko veliko pisala, ker mene precej muči, pa pred nosečnostjo s tem sploh nisem mela problemom, ker sem šla tudi po 3x na dan...no zdaj pijem donat, ki pa ne pomaga dosti, me samo nepenja, najbolj pomaga, če vsako jutro pojem suhe slive, ki jih dan prej namočim v vodo in potem to zjutraj pogrejem,da je ko kompot...no to res deluje user posted image

(odgovor članu smetkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
13.10.2011 10:27:32   
Anonimen
Živjo!

Zaprtost - O tem bi lahko jaz pisala referat. user posted image Že od nekdaj imam s tem težave in sem poskusila popolnoma vsa ljudska zdravila, razen kave, ker njenega okusa pa res ne maram. Kljub temu se mi ni uredila prebava, dokler nisem prišla do ene homeopatinje, ki pa mi je končno pomagala. Prej sem bila tudi že pri raznih zdravnikih, pa so mi vsi svetovali Donat, pa Portalak (zelo sladek sirup, ki mi je povzročil grozno boleče krče, na WC pa nisem šlauser posted image ), pa suhe slive, pa laneno seme, pa suhe fige, pa otrobe,... Kot rečeno, homeopatinja mi je dala ene kapljice, ki so končno pomagale. Tudi zdaj v nosečnosti s tem nimam težav.user posted image
Za tiste, ki imate težave, bom napisala kar v alinejah, da bo bolj pregledno. Ker vem, kako zelo grozno je biti zaprta, upam, da s tem kateri pomagam. Poskusite lahko s temi stvarmi:
- ZELO POMEMBNO: spij vsaj 2 litra nesladkane tekočine dnevno: voda, čaj (tudi sladkor zapira), razporejeno enakomerno čez cel dan. Včasih se lahko pojavi zaprtost zaradi tega, ker poješ veliko vlaknin in piješ premalo vode, da bi se te vlaknine namočile in šle naprej proti "izhodu". Zato se jaz potrudim, da po vsaki hrani spijem vsaj 1 kozarec vode.
- Donat pij zjutraj na tešče, po možnosti topel; če te motijo mehurčki (jaz jih ne prenesem), Donat prej nekajkrat močno prepljuskaj, da grejo mehurčki ven (meni ni bilo dovolj, da sem odprto steklenico pustila čez noč)
- čimmanj kruha (sploh bel kruh zapira), če pa že, naj bo res polnozrnat
- čimmanj sladkarij user posted image
- čokolada zelo zapira user posted image
- probiotični jogurti so fajn. Če ne maraš navadnega, si sama dodaj sadje in sladkaj čimmanj ali sploh ne (glej zgoraj). Ponavadi je v kupljenih sadnih jogurtih ogromno sladkorja ali umetnih sladil.
- veliko sadja in zelenjave, malo (ali nič) belega riža in bele moke
- v vodo namoči suhe slive, pusti čez noč, zjutraj pa popij tekočino in pojej slive (kakor je napisala že cokolino)
- müsliju dodaj žlico lanenih semen, suhe fige, otrobe
- baje pomaga tudi prava črna kava, ampak tega jaz nisem preverjala, ker mi je okus od nekdaj ogaben
- v nosečnosti se izogibaj vsem lekarniškim pripravkom proti zaprtosti. Tudi glicerinske svečke raje vzemi le, če ti G reče, da je OK
- sem skoraj pozabila - VEČ MIGAJ! - telovadba dela čudeže za pospešitev prebave.

OK, mislim, da je to vse. Jaz moram biti zelo pridna glede prehrane, sicer me takoj "zaštopa". Že če neham jest müsli za zajtrk, imam težave, čeprav pijem Donat in se držim vsega ostalega. Ampak tako je pri meni že od nekdaj, tako da bodo vam verjetno pomagale že manjše spremembe. DRŽIM PESTI!!!

Uf, sem se razpisala, ampak če kateri to pomaga, potem je vredno.

Božajte bušije!

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.10.2011 10:30:00   
Anonimen
Še to - če Donata res ne moreš/maraš, magnezijeve šumeče tablete so primerno nadomestilo (predlog moje G).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.10.2011 10:37:53   
Anonimen
Zaprtje - em vedela, da se bom še kaj spomnila v zvezi s tem. NIKOLI ne ignoriraj, če te tišči na WC. Če se le da, pojdi na WC takoj, ko te prime, sicer si lahko narediš tako "štalo", kot sem jo imela jaz. Je pa res, da sem jaz to počela nekaj mesecev še v otroštvu.
Eh, verjetno se bom spomnila še kaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.10.2011 10:46:38   
katka*
Hej, vas pridno spremljam, samo napisat še nisem uspela nič, čeprav imam skoz en dober namen user posted image . V službi je malo gužva, upam da bom danes lahko zaključila ob normalni uri in šla malo po trgovinah.
Prebava - mene je mučila na začetku nosečnosti, zdaj pa je kr ok. Trudim se, da vsak dan spijem probiotični jogurt, pa včasih dam zraven laneno seme. To baje pomaga pri teh težavah.
Zgaga - mene pa ful muči zgaga zadnje tedne. Sem začela jemat tablete Rennie, so mi v lekarni rekli, da so ok za nosečnice. Je kr hudo, tak grozen občutek v grlu, pa peče. Zvečer je seveda najhujše. Imate kakšen dober nasvet?
Nosečniška oblačila - so res dražja od navadnih, kar ni fajn. Jaz sem si zadnjič kupila v H&M te majce navadne, trenerke sem kupila kr na navadnem oddelku. V popku sem si nabavla ene nosečniške hlače in v LaVie ene bolj poslovne za službo. Popek ima ful lepe stvari, take bolj posebne, ampak so res malo bolj drage user posted image . Računam pa tudi da bom sedaj bolj nosila te pajkice in oblekce. Nogavice nosečniške sem vidla, da imajo v H&M in pajkice tudi, jaz sem si kupila, nisem pa še uspela probat. Nabavla sem si tudi tangice eno številko večje, ker starih več ne morem nosit, ker mi ni prijetno, se mi zdi da me tak režejo, pa sem vzela take bolj raztegljive. Nosim pa večinoma te bokserce, ki se končajo pod trebuščkom, pa da ni gume na koncu, ampak takšna čipka, H&M ima ful veliko izbiro, meni so te sedaj najboljše.
Jaz sem veliko svojih starih hlač dala k šivilji, da mi je odstranila zgornji del pasu in dala gor ta črni pas, ki gre preko trebuščka. Večinoma sem se zredila v trebuh in so mi stare hlače še prav, samo pas ni šel več zapret. Tako da sem s tem črnim pasom lepo rešla zadevo, da mi ni treba kupovat teh dragih nosečniških hlač. Potem ko ne bom več noseča in pod pogojem, da mi bodo te hlače še prav user posted image , pa se enostavno črni pas odstrani in se da nazaj tisti pas z gumbom, ki ga seveda moraš shranit.
Sem pa prejšnji teden začutila te mehurčke oz. gibe. Res poseben občutek, tak na vsake par dni začutim, noro lepo user posted image .
Blazina - jaz jo bom dobila za darilo iz te spletne strani Ziza . So baje neke special, pa punca je ful fajn, jih dela sama, ročno delo, so pa bolj drage.
Uživajte v današnjem dnevu user posted image !

Kakor misliš, tako živiš.

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 10:59:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.10.2011 11:09:47   
katka*
alna - hvala za super nasvete. Bodo ziher prišli prav user posted image .
populis - ne, pa prav čokoladi user posted image , najljubši razvadi user posted image .

Kakor misliš, tako živiš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.10.2011 11:10:25   
disere
eto nas tri punceuser posted image ..včeraj smo mele morfologijo in blo vse okuser posted image user posted image ..sta čist isto težki in veliki, sta pa dveuser posted image  user posted image user posted image ...sem noseča 19t4dni in imata 285g..veliki pa sta 167mmuser posted image ...trebušček mam pa js že zelo velik, mi je že pokat začel, čeprav ga vsak dan mažem, pa nč zato, to je še najmanjši problem...js trenutno sem zdaj vredu, brcata pa telovadita cež cel dan, je tako fajn touser posted image ..sem mela pa dva kr fajn bolečine v trebuhu me je v nedeljo pelu moj dragi na urgenco pa na srečo blo vse okuser posted image ..od česa pa to pride pa nevem..zdaj pa res velik počivam, mal ležim, mal po stanovanju hodim pa komandiram kaj je za naredituser posted image ...smo pa tud renovirali stanovanje..svoj vhod naredili, vsa okna zamenjali, laminate nove, ploščice po kuhni, stene podirali, skratka sem mal preveč hotla pospravlat pa zgleda ni blo vredu to...mam pa zlatega moža je zdaj vse sam počistil, vse u nulo zrihtal..

(odgovor članu katka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 11:14:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 11:26:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu disere)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.10.2011 12:49:28   
pokalona1
Pozdravljene!

Vidim, da nas je kar nekaj s problemi s prebavo.Jaz sem šla včeraj končno na wc-po 5 dneh.Ima pa težave že kak mesec in mi ne pomaga nič. Sem sprobala Donat, Portalak, Dulcolax svečke, vsak dan pojem probiotični jogurt ali kefir s svežim sadjem, ne jem sladkarij oziroma sem pa tja kaj-ampak tako, košček pite, zavitka, nikakor ne čokolade. Ne jem kruha, skratka, mislim da delam vse prav,pa vseeno ni učinka. Upam, da sedaj ne bo spet trajalo toliko časa, preden grem, ker to so pa res muke....

Kar se pa oblek tiče-oblečem še vse izpred nosečnosti, tako da nisem še nič kupovala. Vidim pa,da bom hitreje kot hlače potrebovala zgornje dele, ker imam samo ozke puloverje in srajčke doma.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.10.2011 19:35:19   
Anonimen
Populis - ja, imam probleme že od otroštva, tako da sem imela čas vse to naštudirat. Poskusi, sem prepričana, da lahko najdeš kaj, kar ti bo pomagalo. A si probala tablete zamenjat s sirupom Floradix floravital? Jaz sem ga jemala kot najstnica zaradi slabokrvnosti, pa mi ni dodatno poslabšal zaprtja.

Pokalona - jaz se pa ne bi upala jemat Portalaka v času nosečnosti, ker sem imela po njem grozne krče, ki po mojem lahko tudi škodujejo. Mi pa pomaga kombinacija več stvari naenkrat, tako da ne obupaj. Poskusi in ne pričakuj, da pomaga čez noč. Žal traja nekaj dni, da se vidi učinek. Vztrajaj in želim ti srečo.

Disere - bravo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokalona1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.