|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.10.2011 8:17:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Marčevke 2012
17.10.2011 8:23:30   
Jada82
Dobro jutro!

Spet je nov teden! user posted image  Ta teden tudi mene čaka pregled ... uf, že morfologija. Zdaj me je pa že kar malo strah ... včer sem bla večino časa sama s tamalo in mi je zvečer že tolk dol tišalo (pa še kosilo sem kuhala celo večnost ... kar pomeni več stanja na nogah), sem se mogla zvečer prav uležt na kavč ... se je moj s tamalo ukvarjal ...
Upam, da bo vse ok ...

zmajcy_ ... naša nikol ni mela glih takih problemov z zobmi no, sploh z zgornjimi ne, pa jih je tud več naenkrat ven raslo .... Pri nas je Calpol zalegel, če je bila glih kriza ..., tako da ti žal ne vem glih pomagat. Sem pa tudi v lekarni kupila eno tako mazilo oz. gel za dlesni, pa sem vedno, ko je zobek rastel, preventivno tudi s tem mazala po tistem delu dlesni. Se je kar navadila in včasih še sama prosi za to. Ne vem, možno, da tud naši zdaj raste kakšen zobek, ker se je danes tud kar nekaj zbujala in govorila ava v ustih .... naj bi ble petke, ostalo že ma ... uf, baje so te najtežje ... user posted image  Držim pesti, da se čim prej porihtate!

Ma ja, sem pa danes zelo neprespana user posted image  Tamala se je zbujala, jaz sem se zbujala ... lulat, zeblo, grozne sanje ... pa še pozno sem šla spat ... tako da ... zaenkrat še gre, pričakujem, da bom do 4h popoldne pa že totalna cunja user posted image  Ni kaj, kakšno kavico, pa bo!
Me je pa včasih kar strah, kako bo spet z novorojenčkom ... joj, jaz tako težko vstajam ponoči ... pa rabim tooooolk spanja user posted image user posted image user posted image  Ampak bomo že nekako skoz dali ... samo upam, da bo user posted image  tud priden za spat, tako kot je zdaj naša žaba .... naju je res kar razvadila, no!

Nosečniške žabe - jaz sem v soboto v Hoferju kupila take, čist navadne, samo par številk večje. In so prav super, jih fajn čez trebuh potegnem, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko se strgajo, bom kar te kupila še ... če bo trebuh še rastel, bom pa še kakšno št. večje .... So pa take, da imajo zadaj dve črti, spredaj pa eno ... Classic Comfort, mislim, da. Ma, v soboto sem kar zapravljala ... sva bile s tamalo okol. Ja, pa v petek tud .. Dobro, da je danes plača!!! user posted image user posted image user posted image

Nič, dosti dela me čaka, bolje, da se lotim!
Lepo se imejte, smo na vezi!!!

Aja, pa čestitke vsem za uspešne preglede!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.10.2011 8:28:00   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: populis

alna: super truper za odlično opravljeno morfologijo, jaz jo bom imela šele enkrat novembra, ah kje je še to :S. DA imam posteljico spredaj mi je pa že na NS rekla, kaj pa to pomeni pa tud ne vem. Iščem na Pušenjaku pa nič konkretnega ne najdem.

Populis, tudi jaz imam baje tokrat posteljico spredaj ... nič posebnega .... samo pač na sprednji strani maternice je ... nima veze. Mogoče kasneje začutiš brce ali pa kaj takega. Problem so nizko ležeče posteljice itd., pa še to pol na koncu, kar na sredini se še lahko dvigne ... Tako da ... ne obremenjuj se s tem! user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
17.10.2011 8:40:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
17.10.2011 8:43:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.10.2011 8:53:04   
zmajcy_
Populis dam ji eno svečko pa še to ne vsako noč.. sej primejo pa je pol ql pa spi..sam bi kej bl naravnega user posted image

Posteljica men je na NS rekla da mam posteljico spredaj in da je to čist super.. pomoje da je to čist normalna pozicija...

Neprespanost jst sm zdej čist neprespana, pa še mojga ni čist nič domauser posted image  ampak v začetku ko je bila mala še mejhna in se je ponoč res kr dost zbujala mi pa sploh ni bil problem vstajat.. mogoče da zdej k sm noseča mi je tolko težje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.10.2011 8:57:38   
Aleda
Hojla, res je šel ta viken takoj mimo, ah pa ker ne grem v službo ni panike.
V petek sm pa dobila sms, da je u BC akcija, sam nisva mogla nč it, no potem sem klicala v soboto če majo še kakšen voziček maxi cosi, muro 3 na zalogi in so imel v šiški še enga moderga. No pa sva ga šla pa včeri iskat, zraven sem vzela pa še košaro od quinija-rdečo. Košara mi je ful lepe rdeče barve, lepša od maxi cosi-jeve. Športni del je pa take temno modre, ni lih moja najlubša barva, sam rdeča se mi je zdela pa preveč živa ko sem gledala v prospektu in na netu, sam je biv tut modr bolj žive barve, tako da v resnici sploh niso tako žive. Eh pa itak v novi kolekciji tut ni nobene pametne barve, če bi vzela bi tut modro. Uglavne, super je ker sva dobila bončke za 120 eur.
Po sva šla še malo na hitro po trgovinah, le bežno, ker se je mojmu tak mudilo. Sem probala še nosečniške hlače v C&A in so kar fajn, sam jih nisem kupila, ker so mi še prav moje. Itak pa nikamor ne grem,

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
17.10.2011 8:59:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.10.2011 9:13:04   
Anonimen
user posted image  Pozdravljene user posted image

Jada - ja, tud jaz imam te čist navadne žabe iz Hoferja.

sanje - sem prejšnji teden imela ene grozneuser posted image  drugač pa kr fajn spim. Včeraj sem imela pred spanjem en tak napad žalosti user posted image user posted image user posted image  vse mogoče se mi je motalo po glavi, pa ne vse v zvezi z user posted image ...pa sem se že skor umirlia, pa jovo na novo user posted image user posted image user posted image pa zato, kako imam zelo rada mojo srečico, ki jo lahko objamem, pa tisto, ki me nežno boža s premikanjem...v glavnem solz ni bilo konca.
Več kot očitno so hormoni naredili svoje.user posted image

izraščanje zob - s tem pa nismo imeli nobenih problemov, nobenega vstajanja, joka ponoči...takrat ko so izraščali in je drgnil dlesen smo mu zvečer namazali s calgelom (mislim). Niso pa izraščali tako kot (kao)vedno izraščajouser posted image
Prvo je dobil enki spodaj, potem dvojki zgorajuser posted image
V petek pa greva lepe biserčke pokazati zobozdravniciuser posted image  Se že veseliva - oba!!

pediater - čeprav smo imeli tokrat res dooolgo pavzo in se nismo videli od ...junijauser posted image  se greva ju3 pokazat, ker že cel teden šepa-pravi, da ga noga ne boli, nič nodric, nič oteklinuser posted image
Bom ju3 našo Mojco razveselila še z novico, da dobi marca novega pacientauser posted image

Uživajte, čeprav je danes brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mrzlo, pa super da imamo vsaj sonček, ki omili vso zadevouser posted image

Božajte bušije

(odgovor članu zmajcy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.10.2011 9:17:35   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda
No pa sva ga šla pa včeri iskat, zraven sem vzela pa še košaro od quinija-rdečo. Košara mi je ful lepe rdeče barve, lepša od maxi cosi-jeve. Športni del je pa take temno modre, ni lih moja najlubša barva, sam rdeča se mi je zdela pa preveč živa ko sem gledala v prospektu in na netu, sam je biv tut modr bolj žive barve, tako da v resnici sploh niso tako žive. Eh pa itak v novi kolekciji tut ni nobene pametne barve, če bi vzela bi tut modro. Uglavne, super je ker sva dobila bončke za 120 eur.

user posted image user posted image user posted image  super, čestitke za prvo murouser posted image user posted image user posted image  Bon za 120 euruser posted image user posted image user posted image  
to je že skor lupinica zastonj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.10.2011 9:22:34   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

18.10.: čebela1 morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija, Pattyka 

20.10.: alna, hrchy morfologija, smetkica morfologija, maja_g  

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
: populis, prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

17.11.: Polzi  morfologija 

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.10.2011 9:29:13   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.10.2011 13:42:16   
zmajcy_
anonimna  naša ima spodaj enki in zdej je zuni zgori dvojka :) sam bota enki tut kmal zuni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.10.2011 17:33:06   
Jassika
zmayci napemu je raslo 6 zob naenkrat in je bil res bogi. P sem vprašala kaj ej za naredit in je rekal, da v največjem šusu lahko daš ene 3 dni zapored calpol - in tako smo naredili. Ampak samo perd spanjem, oz. ponoči, ko se je kriče zbujal. Je zaleglo in ni rabil potem spet ene 14 dni. Se je pa vse vleklo več kot mesec, da so vsi ven pokukali. No, nekaterim pomaga gengigel - našemu ni kaj, mu jeblo pa blazno všeč ker malo na sladko povleče user posted image Tako da če je res hudo, po mojem brez problema daš calpol, če pa ni, pa probi s kakšno domačo žavbico.
populis tudi jaz sem mela rpi sinku posteljico spredaj pa res ni blo čist nobene panike, samo brce sem mogoče manj čutila, oz se nikol niso delale neke bule na trebuhu in odtisi nog, rok ipd. - se je pa trebuh tresel levo-desno kar precej user posted image
voziček - mi bomo meli kar od 1 user posted image oz pri sinku, je pa bolj ena nn firma, čeprav je zelo vzdržljiv 3-kolesnik, ki ga ne zamenjam za nič. Jwe pa res, da po 2 user posted image bo tako zmahan, da bo sam še za v smeti. No, ampak mi smo ga vozili dobesedno po hribih, da so nas vsi čudno gledali, ampak malemu je pasalo ker je splah kot polh, mami pa je bla vsa zadovoljna, da je na res svežem zraku user posted image
čestitke vsem za uspešno opravljeno morfologijo user posted image user posted image user posted image in pa velik bravo za uspešne rezultate AC user posted image user posted image user posted image
Če katera ma mal časa, PLIZ, če mi napiše (ker men s citiraj NOČE!!  takrat ko se menjavali avatarji na RR sem dala spremembe vključit in od takrat mi ne citira pravilno - pa nisem edina - ampak pustmo to!!) da mam jsr morfologijo 25.10 in pa PDP popravljen na 19.3.2012.
Drugač pa sva bla z user posted image prvič sama, brez amlega za 2 dni v toplicah in ej blo božanskooooooooooooooooooooo!! Je pa res, da sva šla v nedeljo nazaj čist vesela, da bova spet vidla njinega malega user posted image

LP vsem

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.10.2011 19:45:45   
majcis
hojla user posted image
kuko ste kj vidm da se vm dogaja user posted image
jz pa dons komi čakam da grem spat sm zmatrana za crknt... pa tamal še noče (hod ob 9h spat - pa še to se mormo kregat).
sem pa dons avto pelala na servis in sem tm sred delavnice skp padla user posted image  zgleda se mi je že začel... sem mela to v 1.user posted image  kao vazovagalni sindrom in sem kr tko z lepga skp padala... in zj žespet. so celo paniko nagnal v delvnic (tud ene mašine nis slišov delat ene 15 minut user posted image ) pa so rekl poj če sm uredu pa to pa sm mal na hec obrnla. sm rekla da sm o ceni začela razmišljat pa mi je slab ratal user posted image  sem dobla popust user posted image user posted image  
nč bomo mogl do gin oz na morfologiji povedat če bojo kj ugotovil kuko bi to preprečl...
nč morm mal na hit pospravt me cel dan ni blo doma pa večerjo morm narit pa itd.. poj pa v postlo.
drgač smo bli pa učeri v ZOO in je bil tamal čist fasciniran user posted image user posted image   ga je blo prov dobr gledat kuko se je čudu kkšnm žvalem user posted image
smo na vezi sam bomo pomoje zj par dni brez neta k operaterja menjamo pa ns bojo izklopl user posted image  ah ja bomo že...
vs bom poj ene dva dni sam brala da bom na tekočem k ste tko pridne s tipkanjemuser posted image

papa

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.10.2011 20:07:46   
hrchy

IZVIRNO SPOROČILO: majcis
user posted image ) pa so rekl poj če sm uredu pa to pa sm mal na hec obrnla. sm rekla da sm o ceni začela razmišljat pa mi je slab ratal user posted image  sem dobla popust user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
18.10.2011 9:14:10   
Jada82
Jutro!

Jz pa dobim v pisarno dop. novo sodelavko, tako da se bom posledično manj oglašala ... no, bom še videla, kako bo user posted image user posted image  Ne morem pol na RR viset, hehe. No, jutri imam morfologijo, mogoče pa mene da na bolniško ... bomo videli ... nimam pojma.

Joj, imeli smo katastrofalno noč. Tamala je zbolela, je imela ful visoko vročino in je kar pri nama spala ponoči - nam že to ne gre, ker nismo navajeni in se potem vsi že zarad tega zbujamo, pa še čist boga je bila, je tako jokala od bolečine ... zjutraj je bilo bolje, je že govorila na veliko ... Bomo videli, kaj bo dan prinesel .... Smo pa še ponoč dajali Calpol ... heheh, se navajam, kako bo spet ponoč vstajat user posted image user posted image user posted image  Ampak zaenkrat sem še med živimi no user posted image  Kakšno kavico spet, pa bo ...

Joj, sem se vagala ... v enem tednu sem se zredila dobro kilo ... vse skupaj sedaj 2,5 kg ... ni toliko, sam če gledaš koliko je v enem tednu, pa tud ni fajn user posted image  Bo treba mal pazit, odločno preveč sladkarij pojem. Npr. včer .... čokoladice, potem potratno potico, potem pri kosilu sladico, po kosilu pa še eno potratno potico ... uf! Kar je preveč je pa preveč ...

Nič, grem delat, smo na vezi!!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
18.10.2011 9:28:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
18.10.2011 10:09:52   
čebela1
danes pa morfologijauser posted image  upam da bo vse ok...

ah kar se mojih kg tiče, sem pridelala že 4,5 user posted image  glede na to koliko sem gledala kaj je nekej "normalnega" sem čist povprečje, ampak ko pa tlele govorite se mi ap zdi da use ful manj? ah bo že pol čas da bojo šli dol-samo da bo danes z bebico vse ok..

Neposredna povezava do sporočila: 1169
18.10.2011 10:45:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čebela1

Poročaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
18.10.2011 10:47:11   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

18.10.: čebela1 morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija, Pattyka 

20.10.: alna, hrchy morfologija, smetkica morfologija, maja_g  

21.10.: marec2012 morfologija, pokalona1  morfologija  

24.10.: katka morfologija, poldy morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
: populis, prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologija 

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

17.11.: Polzi  morfologija 

21.11.: LadyB  morfologija

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
18.10.2011 11:24:46   
disere
pozdravček vsem vamuser posted image ...kar se kilogramov tiče sem zgleda vodilnauser posted image sem jih do zdaj pridelala kar šestuser posted image , čeprav nosim dva je res mal preveč..štartala sem z 57.1, zdaj jih je pa že63user posted image ...
drugače mam spet pregled pri G 24.10, da mi podaljša bolniško..
želim vam lep sončen dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
18.10.2011 12:00:19   
hrchy
ajde cebela, razveseli nas z lepimi novickami!!!!

Punce, ce se pogovarjate o kg, men se je ze na zacetku septembra tehtnica razletela... user posted image user posted image user posted image user posted image Resno... Sem se zvagala, in jo hotela premaknit in POF.... na 1000 kosckov user posted image user posted image user posted image . Moj sicer pravi, da sem jo tako nesrecno zadela ob rob tusa, ampak jaz se zmeraj mislim, da jo je sok od mojih kil!!!

Tako da dokaza, za koliko so sle kile gor, nimam, ampak glede na to, da mi ne uspe se zadrzevat stran od sladkih stvari (in da takooooo rada delam torte, ki jih potem jeva samo midva), mislim, da me bo na naslednjem pregledu kap... Sicer pa, a ima katera tabelo, za koliko naj bi se v posameznih mesecih zredil...?

Aja pa danes, ko sem povedala enemu sodelavcu za nosecnost, mi je lepo rekel... "Well, you were looking a bit fat lately..." user posted image user posted image user posted image

Tako da en hippo pozdrav za vse user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PrYfPsjyHAc&feature=related

PS: me ne gane, ker je moj se bolj zaljubljen v mojo postavo zdaj, kot prej user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
18.10.2011 13:34:50   
Evita78
marička, res ste pridne s pisanjem, komaj sledim...user posted image

zobki-mi je dala prijateljica nasvet in res deluje in sicer pomočiš tetra pleničko ali podobno cunjico v cviček (pač smo dolenjci, nimaš kaj, brez njega ne mormo...user posted image user posted image user posted image ) in s tem mažeš oz. podrgneš po razdraženi dlesni. to delaš večkrat na dan in res pomaga, pa še zobki se mi zdi pridejo hitreje ven. Sama sem se "zgražala" (alkohol in majhni pač ne grejo skup), ampak efekt je pa bil...

kg-mene je G že dvakrat opozoril, da sem se premalo zredila (beri v 2 mes. 2 kg), kar se mi zdi povsem ok. sploh glede na to, ker je buši že precej velik in nobene svoje hlače ne dobim na rit. sploh pa ni vse v kilah, v prvi user posted image  sem se zredila 12 kg in je blo vse ok z mano in tamalim.

čestitke vsem za uspešne preglede, sama že komaj čakam na morfologijo (03.11.), da vidim, s kom hodim naokrog...

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
18.10.2011 19:51:32   
sirenetta
Pozdravček vsem!

Pridružujem se vam komaj zdaj, ker se je moja nosečnost začela s težavami pa si nisem upala, kaj dosti razglašt naokoli. No, ta hudo je zdaj mimo, tako da evo me.

To je moja druga nosečnost. Doma imam aprilskega fantka starega 3,5 let.
Moj PDP pa vidim, da še ni zaseden user posted image in sicer pričakujem 30.3.2012.

NS je bila ok. Sedaj nestrpno čakam morfologijo, ki pa bo komaj 10.novembra.

Evo, pa še malo bolj nakupčkani podatki za seznamček:
30.3. sirenetta, 2. user posted image , 1 user posted image , Obala user posted image , upam da tokrat user posted image  user posted image

morfologija: 10.11.

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.