Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hana82 Sem brala,da nas je kar nekaj mamic iz 2009 - bravo za nas . Berem tudi, da ste vse že imele pregled, jaz na prvega še čakam, ga imam šele v petek,PDP naj bi bil po izračunu nekje okoli 26.5., vendar so mi začeli ob jutrih prsti na rokah otekat, prstana kar ne dobim dol. Zato mislim, da jih bom obiskala malo prej. Zdaj v drugo imam ogromen trebuh, že zdaj me vsi pogruntajo, da sem . Se še kateri to dogaja? Malo imam celo na sumu, da morda ni samo en. Ima katera izkušnje z dvojčki? LP so Jaz imam PDP 22. 5., pa se mi tudi malo že pozna, prvič se mi je začelo komaj pri kakih 4 mesecih, zdaj sem komaj pri 2 mesecih. Menda je običajno, da se drugič prej pozna kot prvič. Ampak medtem ko sem prvič komaj čakala, da se mi bo začelo kaj poznat, sem sedaj v drugo upala, da se mi čim dlje ne bo Skratka, mogoče se bo tudi vidlo malo prej, kot si želim, ker sem namreč hotela, da to kake 3 mesece ostane skrivnost, če ne kar 4. A si želiš imet dvojčke? Mogoče tudi zato tako vidiš vse skupaj No, če si jih želiš, upam da jih boš tudi dobila Kakih posebnih izkušenj z dvojčki sicer nimam, pravijo pa dostikrat, da je tem mamicam še bolj slabo. Ko sem vidla od enega kolega punco proti koncu z dvojčki (in rodila jih je le teden dni pred PDP, kar je pravi dosežek), sem mislila, uf to pa je hudo, tega mi ni treba V glavnem, ni mogla niti vstat s postelje sama, it v avto, nič ... je komaj čakala na popadke
|