womanpolice
|
DOlgujem poročilo iz ponedeljkovega ultrazvoka (po porodu) v MB in pa iz današnjega razgovora za nov postopek... Ponedeljek: pridem v čakalnico in se glih namestim, nakar pri kavnem avtomatu zagledam dr. Reljiča (najin dr. ). Hitr dvignem rit :lol: in tečem k avtomatu, vendar je Reljič hitrejši in mi nekam "uide"... O.k., si mislim, sej se bomo itak vidli v sredo na razgovoru... Pridem v ambulanto na UZ, nagica spodaj (pozabla kiklco) in ob pogledu na dr. Reljiča obstojim in rečem "o, dr. Reljič..." :lol: :lol: :lol: Pa mi reče sestra "a vi ste pa že nazaj" in ji povem, da smo prišli še po enga/eno. Dr. Reljič gleda moj notranji "aparat" :-D in govori v "njihovem jeziku" - uspela prevesti le, da se je rana po carskem znotraj lepo zacelila, da imam zelo "bogat" žilni sistem v maternici, v desnem jajčniku nekaj malih foliklov,... potem pa tišina... išče, išče... in mi reče "a vi imate oba jajčnika" in mu odgovorim "ja, zaenkrat še..." ter mi reče, da levega ne najde.. in išče,.. ter se vmes pogovarja z menoj o Eriki, kolk je že stara. Sm ga vprašala, če je dobil najin paket in fotke od Erike - seveda... Potem mu rečem "se itak vidimo v sredo", pa je reku, da ne bo mogu, da bo v ambulanti, ampak da mu naj Eriko le pripeljeva dol pokazat...." No, in potem končnoooooo najde moj skriti levi jajčnik, v katerem vidi vodilni folikl 16 mm (kmal bo ovulacija, ampak nam to nič ne pomaga... žal...). No, potem uredimo in to je to... Danes: Sva Eriko vzela zraven in seveda fotoaparat. Se dogovorimo za postopek. Tablete začnem jesti konec oktobra, ko bo menstra (če ne bo v tistem "okviru" moram poklicat, da mi dajo nove usmeritve - prej sm imela menstro na 30 dni, sedaj po porodu sem imela dve (avgust, september) v razmiku 35 dni), prvi UZ bo 5.1., potem pa se začnemo špikat z Menopurjem (sva se z dr. Reljičem zmenla za Menopur, ker na GOnal nism tko dobr reagirala - celice niso rastle kot bi mogle - tak da se mi že zarad tega Erika zdi veeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiik čudež), punkcija in transfer predvidoma v drugi polovici januarja (mogoče celo na moj roj. dan 28. - uf, to bi blo najlepše darilo...). Ko smo to uredili, smo šli dol v ambulanto k dr. Reljiču, jo je vzel v naročje, se mu je Erika tako smejala... On pa njej. Sem jo fotkala skupaj in se mu še enkrat zahvalila za ta najin čudež, potem smo se še skupaj fotkal, nato smo še mal debatiral o novem postopku, potem pa smo se poslovili... In to je blo to... Sem pa že ta teden videla, ko sem čakala v čakalnicah, da ni tko psihično obremenjujoče, ker že imava Eriko, kot je bilo to prej. Je res drugače, ja, če že imaš en zaklad doma. Mogoče tud zato v drugo prej uspe, ker nisi tko psihično obremenjen - to nama je tud dr. Reljič rekel. Aja, sva se pa odločila za prenos samo enega zarodka (ko sva podpisala dans papirje). Že sprva je mož bil samo za enega otroka, in je bil potem kompromis za dva, tko da nism nič jezna nanj, da se ne strinja z vstavitvijo dveh zarodkov....
|