|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
10.10.2011 14:56:07   
Buska

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Pozdravljene punce!

Pri meni so spet žalostne novice. V soboto proti večeru (na 9 dan po ET) so se začeli rjavi izcedki, kateri so se bili prisotni tudi včeraj (10 dan) in danes na 11. dan je vmes že rahla kri. Testa še nisem delala, vendar po moje tudi tokrat ni uspelo user posted image
Moje počutje je tako čudno. Resnično ne vem več, če se splača še naprej se truditi, ali pa normalno naprej zaživeti in se sprijazniti z usodo. Kot je rekel Reš - sva oba "čudna" - mlada, zdrava, športna, vendar oba zelo slaba.
V zadnji postopek bom mogoče šla drugo leto. Sedaj malo rabim čas za sebe, ker sta v letošnjem leto za mano že dva neuspela postopka - tako da sedaj rabim malo več časa.
No, mogoče pa bo v 6 uspelo user posted image

Želim vam vsem lep oktobrski dan in polno energije in dobre volje v teh postopkih!!!

m.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glavo gor in misli pozitivno !

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.10.2011 15:04:50   
mala06
Živijo!

andreja_p pošiljam ti en velik user posted image in vidim, da si taprava borka in upam, da ti v naslednjem postopku uspe

vrtnica.m mogoče pa še ni vse izgubljeno, držim pesti, da vidiš user posted image na testu

Jaz sem pa imela danes punkcijo. Pričakovano sem pridelala 3 celice in upam, da se vse oplodijo. ET imam 13.10. in upam, da bo trinajstica srečna številka zame user posted image Zdaj grem pa mal počivat, ker vreme je ravno pravo za pod dekico user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.10.2011 15:49:28   
vesper
andreja_p user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.10.2011 17:51:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Dekleta nič kaj dobro novico nimam se mi je včeraj vlilo tak da nisem folgala na wc hodit, test je pa pokazal negativno.Jaz grem optimistično naprej,glede na to da sem že 4 leta vsak mesec razočarana mi to ne bo prišlo do živega.Tako kot sem napisala že tukaj,sem borka in se ne bom vdala zlahka.Držim pesti,da vam uspe ki ste sedaj na vrsti in da bo moj naslednji postopek uspešen.Malo se bom sedaj odpočila,šla nazaj v službo in pozabila na ta negativen dogodek.Srečno vsem,čez 3mesece pa bomo ponovno poizkusili srečo.Dekleta bodite optimistične in verjamem da nam vsem bo enkrat posijalo sonce sreče.Navijam za vas in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

žal mi je, a bi ti rada vlila upanje...vsem vam!!
sama sem tudi 4 leta vsaki mesec posebaj razočarano ugotavljala, da nama ni usojeno na lahek način priti do otročička....po 3 postopkih nisva prenesla pritiska....pač ne bom mama, nikoli ne bom mogla rečt partnerju..ati bošuser posted image

vem da do zadnjega nisem verjela tem besedam, a ko si nehaš neizmerno želet otročička, ki te bo klical mama, ki ga boš objemala, mu pihala ranice, ga uspavala za lahko noč..ti bo rekel rad te imam mami....ta pride.

S partnerjem sva si postavila (nezavedno) druge cilje...skupala gledat pozitivno na prihodnost brez otrok: več časa za crkljanje, lahko se odpelješ 1, 2, 3 na izlet, brez načrtovanja, vikend na morju namesto šolanja otrok, cabrio namesto enoprostorec, savna namesto otroške sobe....vmes pa se spet ljubila kot na začetku....
neobvezujoče sva si po pol leta pauze rekla, da greva še v en postopek, kot moraš it k zobozdravniku,..če že zdravstvo plača zakaj pa ne bi izkoristila kar nama pripadauser posted image brez pričakovanj, brez upanja,...

in danes mi krvni test pokaže pozitivno!In sem le napisala sms partnerju- Ati boš!user posted image

Uspelo vam bo drage moje! Le vprašanje časa jeuser posted image navijam za vsako posebaj!

in ne boste verjele, kako zelo sem si ob prebiranju pozitivnih zgodb želela tudi jaz nekoč napisat tako...danes jo pišem...s solzami v očeh, in pikico v trebuščkuuser posted image

anonimna B.

(odgovor članu andreja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
10.10.2011 18:26:41   
EmaS.
Hvala anonimna na spodbudi.Upam da bomo tudi ostale user posted image
in božele bušček.
Uživaj v nosečnosti in srečno

B  R  A  V  O

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.10.2011 19:11:31   
mala06
anonimna b user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ter uživaj v nosečnosti

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 456
10.10.2011 19:19:35   
zsazsa
Hey mala06!

Za naju bo potem zgleda 13. nova srečna številka. Tudi jaz imam ET 13-tega.. potem pa na trebuščka počivat in na kalamare user posted image ..
Malo me edino skrbi hiperca, saj imam precej obsežen trebušček in hude bolečine po punkciji- se grem po moje jutri raje kar pokazat user posted image .

Hey Cameleon!
Hvala za lepe želje in info!!!

Andreja_p.....OBJEM!!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 457
10.10.2011 19:24:50   
Zaya
Tudi pri mehni vrtnica.m ista zgodba.. danes je 9 dan po ET in že imam rjavkaste izcedke k kakšno kapljico krvi...v trebuščku me pa zvija kot pred user posted image ...napihnjenost je izginila, prsa več ne bolijo. Mislim, da tudi zame tokrat 14.10 ne bo happy day. Sem pa nekako odkrito pričakovala, da ne bom srečnica, ki bi ji v prvo uspelo. Je tako, da bom čakala na januar za 2 IVF?

Anoniomen..kar solzne oči sem dobila ob branju tvoje zgodbe. Ni mi jasno, kako lahko pari, ki si ne želijo otrok zanostijo, me ostale pa neuser posted image .

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.10.2011 19:55:23   
zsazsa
Zaya..res verjamem da še ni konec! Glavo gor!!!! In držim pesti..

In vprašanje za ostale- je katera od vas že imela hiperstimulacijo po punkciji? Je do transferja vseeno prišlo?
Meni so se danes, drugi dan po punciji začele pojavljati res hude bolečine..iz začetnih 54,6 (pred 17-dnevi ko sem začela s špikanjem) sem prilezla na 61,3 kg..nekako nenormalno, pa še malo povišano imam temperaturo in malo mi hoče bit slabo?! Nočem glih ispast ko nek mevžast lolek, ampak me vseeno že kar fejst skrbi?
Hvala za odgovore!!!

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.10.2011 20:19:10   
Luna*
zsazsa jaz ti sicer ne morem pomagat, ker še nisem šla skozi to, ampak sem na potitja in me je tega res strah. Tako, da več kot nazjali te ne bojo če tja prideš. Po moje raje požreš to da te nazjajo, kot da je kaj narobe pa se nebi šla pokazat. Pa držim pesti da ni hiperca.

Mene pa zanima, a ste se vse tolko zredile? Ker to se pa na postavi kr pozna. Kako pa pol to hitro rejenje utemeljujete v službi. Naši firbci bojo to zihr opazli :(((( Jaz namreč nisem imela namena komurkoli razlagat...Sej ostale punce tudi ne povejo. Delamo na dojenčku ampak povejo ko so noseče.

andreja_p in vrtnica.m user posted image  in ogromno user posted image  za naprej

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.10.2011 20:29:19   
Cameleon
Anonimna B. hvala za tole zgodbico, takše stvari mi vedno dajo pozitivno energijo. Želim ti lepo nosečnost in pridnega zdravega otroka, uživaj!!!user posted image
zsazsa pojdi se raje pokazat, drugače si pa sama lahko pomagaš z ogromno vode(ampak res x2 kot ponavadi spiješ) in paziš, da hodiš na wc.
Drugače se sama med postopkom nikoli ne zredim, tut nobenih stranskih učinkov nimam po terapijah.

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
10.10.2011 20:38:26   
Luna*
Cameleon zakaj je pa treba toliko pit?

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 462
10.10.2011 20:55:50   
mala06

Hojla!
zsazsa
upam res, da bo srečen dan user posted image

Glede hiperce pa jaz tud nimam izkušenj, je pa nam sestra tud rekla, da od 2 do 3 l tekočine spit, zakaj je to dobro pa ne vem. Drugače je pa res bolje, da se greš pokazat in boš vsaj pomirjena!

Upam, da je od sedaj naprej sezona user posted image in nič drugega user posted image

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.10.2011 8:55:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zaya

Anoniomen..kar solzne oči sem dobila ob branju tvoje zgodbe. Ni mi jasno, kako lahko pari, ki si ne želijo otrok zanostijo, me ostale pa neuser posted image .

Zaya ne vem če je ta neželja letela name, al pa samo narobe razumem...ne da si mi2 ne bi želela otročička...saj same vemo, da želja iz dneva v dan narašča...a treba je biti realen, se sprijazniti z dano situacijo in se prepustit toku življenja, ki bo ali ne bo prineslo otrokuser posted image
jaz verjamem da je najina psiha naredila veliko v teh 4 letih..ma sem sovražila tale stavek, vsakič ko mi ga je kdo izrekel, še pred 1 tednom sem svakinjo skoraj skozi okno vrgla ob teh besedahuser posted image

..a recepta kako uspet nimam....imam pa polno košaro pozitivnih želja in optimizma..vse boste mamice!!! verjemite v to!!
hvala vsaki posebaj za čestitke.
anonimna B.

(odgovor članu Zaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
11.10.2011 10:44:42   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!
Res je to obdobje nekam žalostno user posted image .
Jaz sem včeraj zvečer še kljub vsemu naredila test in kot pričakovano je pokazal en veliki, debeli minus user posted image . No in tako mi je še ostal le še en brezplačen postopek. Kdaj bom šla v njega še resnično ne vem. Mogoče drugo leto, ali pa še mogoče naslednjo leto. Trenutno sem brez energije, volje,... skratka zmatrana od vsega tega.

Hvala vam za spodbudne besede, tolažilne besede. Tudi jaz vam želim vse najboljše in da uspe čim prej vsem. Jaz se bom za en čas umaknila iz foruma, da malo pozabim na vse. Če pa bo imela kaka vprašanja pa mi lahko piše na ZS.

Še enkrat lep pozdrav vsem, veliko pozitivne energije in lepih misli!!!!

m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.10.2011 11:54:24   
andreja_p
Hvala vam za vse spodbudne besede,ki ste mi jih namenile.Ne bom naštevala posamično.Tudi jaz vam želim veliko uspeha,da ne pozabite biti optimistične.Vem da ni lahko nobeni izmed nas,vendar verjemite da za vsako izmed nas bo prišel čas ko bomo od sreče jokale,jokale in jokale,ko ne bomo mogle verjeti da vidimo na testu dve zelo močni črtici,ko se nam bo čas ustavil v trenutko našega krvnega rezultata in ob besedi noseča ste.Verjemite v zmago,samo zanje se moramo boriti.
Moj partner je bil tudi močno prizadet,ko sem mu povedala da ni uspelo.Vam povem,da tako potrtega ga še nisem videla.Ko sem ga objela in nato on mene popolnoma brez besed sva točila solze žalosti,tako si olajšala tisti trenutek dušo in danes normalno zaživela naprej.Nima smisla da se obremenjujema s tem na kar ne moreva vplivati.Bodite si s partnerjem v oporo in verjemite da oni tudi trpijo,čeprav me tega ne opazimo.Jaz sem v nedeljo in včeraj ko me je vprašal,kako bova sedaj naprej,zakaj se nista vgnezdila,kako je to sploh možno,če sva pa zdrava.En kup vprašanj mu je rojilo po glavi,na koncu je pa rekel,tudi midva bova imela čudovitega otročka boš videla kako lepa družina bomo.Ne smeva obupati,tudi sama brez zdravnikov se bova borila.Ko pomislim na te besede se  mi zarosijo oči in verjemite da upanje umre zadnje.
Upam da nisem preveč nakladala,vendar sem se mogla malo izpovedati.Držim pesti za vse vas ki se sedaj borite ali se boste še letos mi pa upajmo na naslednji krog v drugem letu,januar/februar 2012
Lep pozdrav in rada vas imam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.10.2011 15:21:51   
elarab
zsazsa. ce ti teža še vedno narašča, pojdi se obvezno pokazat k svojemu gin.! lahko se zakomplicira, jaz sem ležala 10 dni na intenzivni za radi tega.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.10.2011 19:04:26   
Zaya
Anonimen, narobe si me razumela. Mislila sem na to, da tisti, ki si ne želijo otrok ponavadi zanosijo, me na IVF in tiste, ki se trudijo dalj časa pa kar nič.. Enostavno ne morem razumeti, da močna volja, katero ima vsaka izmed nas in ogrooomna želja po otroku ni dovolj.

Pri meni je že user posted image , tko da ni dileme.. držim pesti za vse ostale trepetalke in hvala za vse vzpodbudne besede. Verjamem, da vse nas čaka kepica presenčenja v 2012user posted image .

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.10.2011 21:31:20   
andreja83
Evo jst se vračam na tale forum.

Končno sem dobila pošto iz mb - ja, da lahko z dragim prideva naslednji petek 21.10.11 prideva na razgovor. user posted image In greva v drugi postopek ivf.

(odgovor članu Zaya)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.10.2011 21:43:47   
Anonimen

http://zavod.over.net/obvestila/vasa_izkusnja_neplodnost/

(odgovor članu športnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
12.10.2011 8:41:24   
latka
mala06 in zsazsa srečno jutri na ET!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
12.10.2011 9:15:39   
mala06
andreja83 user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   zdaj pa optimistično v postopek

latka hvala za pikapoke in upam, da bo jutrišnji dan res uspešen

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
12.10.2011 10:15:00   
ne111
Živjo punce,

dej te kakšen nasvet čisto sem obupana moje user posted image ni od nikoder. Tok me je strah, da bo to spet obdobje ko nikakor ne bom dobila user posted image .

Tok sem žalostna, inekcije imam doma že 10 dni. 3 leta sem se trudila, da nekako pridem do postopka in zdaj to!!!

Kaj čem narest?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.10.2011 10:18:21   
latka
Meni je enkrat pomagal sprožiti M žajbljev čaj, ki sem ga pila nekaj dni, potem se je M končno prikazala, je pa dokaj slabega okusa!Ali pa poskusi s rdečim vinom in toplo kopeljo!

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 474
12.10.2011 11:19:22   
ne111
OOO hvala latka, bom vse probala samo da pride!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?