Tulipan12
|
Ojoj, sploh nisem vedela za Kokico in Julijo, da je tak hudo! Upam, da prideta čimprej domov. Persida tudi roj v vaše konce. Tebi pa dosti dosti ! Sem zadnje časa tudi sama v nekem začaranem krogu od otrok do ne-vem-kdaj-mi-bo-ratalo-vse-spravit-v-red-doma in seveda posledično čustvenih nihanj, da te popolnoma razumem. Ampak kot si rekla, so trenutki in so trenutki, pa preden zaspim, se vedno skušam osredotočat na pozitivne in si rečem, da bo vse hudo minilo in grem naprej. Upam, da se tudi ti tega zavedaš in probaš uživat v tistih malih lepih trenutkih, ki so neopisljivi, nezamenljivi in unikatni. Mene zadnje čase najbolj ubija to, da s T.-jem nimava nič prostega časa samo za sebe. Je dejansko neizvedljivo. Ko sva imela samo Lio, sva si lahko marsikaj priivoščila, je prišla ena babica, pa druga... Zdaj je Lia pri eni babici dopoldan, je popoldan ne obremenjujeva s tem, druga babica je spet v službi, poleg tega ima pa še enega vnuka (bratovega sina) in je kar naenkrat totalna čakalna vrsta za to varstvo. V glavnem, ne rata nama niti en sprehod, edino, da vsak tiši en voziček pred sabo in upava, da bosta istočasno zaspala, da bova lahko v miru kavo spila. Nosečke, bodoče nosečke in mamice z novorojenčki, ne se bat, to je naš scenarij, ni nujno, da bo drugje tudi tako. Morala sem malo pojamrat, ker če to govorim prijateljicam brez otrok, poslušajo, mi pa je jasno, da ne razumejo in samo modro kimajo. Tudi jaz sem to delala, ko so mi govorili, kako je, ko imaš 2, pa dejansko nisem razumela. Zdaj vem, da nisem. Zima je prišla, pa vmes bo baje spet malo odšla , noro, danes pogledam Pohorje in sneg! Rada ga mam! Lia me je cel popoldan žicala za skakanje po lužah, potem smo bili že vsi tak naveličani vsega igranja doma, da smo se ob 18.30 spravili v avto in šli v Lidl po oni kovček za risanje, v videoteko, da se je mami malo sprostila, skakat po lužah, pa domov na večerjo. Luko spet nekaj matra, nismo spali celo noč, poleg vsega pa me je še en komar popikal, sem si zjutraj 7 pikov naštela, en na očesu, sem zgledala kot Rocky navsezgodaj. Pa celo noč sem kašljala, bi se morala jaz tudi v kak ZD odpravit, ker se mi pa to zdaj že kakih 10 dni vleče in ne gre nič na bolje. Luka je cel dan škrtal z zobmi , sumim, da prihajajo trojke, ki so kolko se pri Lii spomnim, najbolj boleče. Boga micena bitja, verjamem, da jim je full grozno, ko to rine ven in srbi, skeli, boli, pa ne znajo drugače povedat, kot jokat. Glih gledam na našo dnevno tablo, si je T. nalimal reklamo za Lidl, v četrtek imajo smučarske hlače in bundice. Zgledajo lepe na sliki. Grem delat družbo svoji bandi. Lahko noč!
|