|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
23.9.2011 9:11:34   
Rina2
Hojla punce!

Evo moj prvi UZ je za mano. Moram vam povedat da je tudi moj pridelek precej dober user posted image , sam žal nimam take sreče kot andreja_p, da bi me kar na IVF prestavili. Endometrij je 9, jačec pa sem pridelala 5, 16 mm, 14 mm, 2X po 12 mm in 10mm. Zgleda da se na Femaro dobro odzivam. Vsaj nekaj dobrega v tej naši zgodbiuser posted image .  Jutri zjutraj je ponovni UZ in stopka, v ponedeljek pa akcija (no-contact user posted image ) user posted image

Kako ste kaj ve? Ste že imele UZ-je?

Pa seveda še ena user posted image za vse nas!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
23.9.2011 14:51:17   
Rina2
Dekleta še eno vprašanje imam za vas, ki ste že imele postopke IUI (jaz ga imam v Lj): na dan insemenacije, ki jo kot piše v navodilih opravijo med 10 in 11 uro, se tukaj postopek kaj zavleče? Ste morele še kaj poležati tam (vasj kako minutko, da se ne vsuje vse  takoj nazaj ven), ali greš kar takoj domov oz v službo? Saj vem, da je to tako kot pri  user posted image , sam jaz ponavadi doma malo še poležim, ker mi sicer velikokrat steče iz nožnice. ste si mogoče vzela prosti dan na ta dan, da niste takoj drvele v službo?

andreja_p ti si v Lj v postopku, a ne da? Jutri zjutraj greš v staro porodnišnico po zamrznjenčke? Jaz bom na UZ-ju, ogoče bova skupaj tam nekje sedele. Ti bom držala pesti user posted image

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
23.9.2011 15:22:50   
vesper
lejo jaz sem sicer v MB, ampak kolikor se spomnim, ko smo se s puncami tukaj gor pogovarjele, menda v LJ nič ne poležiš po IUI, ker vem da smo še rekle, da v tem je razlika, ker v MB vsaj 10-15min počivaš. Jaz osebno sem bila doma na dan inseminacije, ker mene je bolelo ko hudič. Čeprav druge ne boli nič, ker praviloma naj bi bil IUI čisto neboleč. user posted image user posted image Super fajn za folikelčke, zelo zelo stiskam pesti zate in ti pošiljam nešteto user posted image Upam, da boš nas razveselila in boš vsaj ti tista ki ji je uspelo!!!
Kaj to je menda tvoj prvi IUI? Koliko so ti jih pa dali?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
23.9.2011 19:41:24   
andreja_p
Hy!
LeJo sem v LJ.Jutri grem po zarodek,ne zamrznjenčka.Upam da me kakšen čaka.Mogoče se bova pa res vidle.Želim ti srečen postopek.Pri inseminaciji nič ne odležiš,saj meni niso dovolili.V čakalnici posediš par minut da se ti vsede.
Hvala ker držiš pesti zame,tudi jaz zate.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5329
23.9.2011 20:14:19   
metuljček_cekinček
V LJ po IVF nič ne poležiš, ker baje ni znanstveno dokazano, da kaj pripomore (bolj občutek ženske). Če pa želiš, ti ne branijo...
Andreja-p, ti imaš IUI pa transfer?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
24.9.2011 17:01:32   
andreja_p
metuljček_cekinček mene so prestavili iz IUI v IVF,tako da sem danes imela transfer.Sem pridelala preveč celic da bi mi naredili IUI,tako da so me prestavili na IVF.Če gledam realno je tudi bolje tako,saj sem imela 13 celic,od tega se jih je 11 oplodilo,1 se je nehal razvijati,2 so mi vstavili,ostalih 8 pa ni bilo primernih za zamrznitev,so bili slabše kakovosti.
Upamo na najboljše,da ostaneta pri meni za vedno.Test imam 10.10,takrat bo znano na čem smo.

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
24.9.2011 19:52:01   
thanchyka
LeJo, jaz še kar čakam, sem že 47 dni čez, nosečka pa nisem, so vsi testi negativni. Bog ve, kje je zaštekalo... Tako da še vedno čakam svoj prvi UZ user posted image   Preiskav za SPB pa tud mi2 še nisva delala.
Čestitke za tvoj pridelek!!! user posted image Držim pestke za uspešen postopek!!! user posted image A mi lahk poveš, na kolko dni si imela UZje (oziroma katere dneve v ciklusu)  in kdaj boš imela stopko? 

andreja_p lepo grej svoji pikici! user posted image user posted image user posted image da kmalu ugledaš user posted image in postaneš vesela srečka user posted image !!!

Vesper, user posted image Glede postopka, pa je tud men blo rečeno, da naj pridem do 3. dne, najboljše 2. dan (sem v mb), tako da ne vem, kakšne prebliske je imela sestra.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
24.9.2011 19:56:19   
metuljček_cekinček

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

metuljček_cekinček mene so prestavili iz IUI v IVF,tako da sem danes imela transfer.Sem pridelala preveč celic da bi mi naredili IUI,tako da so me prestavili na IVF.Če gledam realno je tudi bolje tako,saj sem imela 13 celic,od tega se jih je 11 oplodilo,1 se je nehal razvijati,2 so mi vstavili,ostalih 8 pa ni bilo primernih za zamrznitev,so bili slabše kakovosti.
Upamo na najboljše,da ostaneta pri meni za vedno.Test imam 10.10,takrat bo znano na čem smo.

Ja, se mi je zdelo, da pri IUI ni transferja. user posted image Tudi sama sem navijala, da bi imela IUI pa so mi rekli, da zame ni primeren.
po vseh pripetijah, ki si jih imela, še posebej držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5333
24.9.2011 20:46:00   
Rina2
thanchyka tole čakanje pa mora biti zoprno. upam da se user posted image čim prej prikaže, da lahko začnete akcijo.
Pri meni zaenkrat vse poteka precej hitro. Prvi UZ sem imela 10 dan cikla, danes, 11 dan cikla sem imela drugi UZ. Gin. je rekla: "zelo dobro, danes stopka" tako da sedaj ravno čakam, da bo ura 10, da grem v porodnišnico po stopko. Ko sem zjutraj dobila injekcijo in navodilo, da si jo moram zvečer dati, sem čist prebledela in zaprepadeno vprašala, če si moram to sama dati. Pol so mi pa rekli, da če je prvič, da potemtakem moram v porodnišnico, da mi jo tam stisnejo user posted image . Sicer pa imava narejene vse preiskave (tudi SPB).

andreja_p škoda, da nimaš na zalogi še kakega zamrznječka, ampak itak vem, da jih ne boš potrebovala, ker to je ziher to. Ti sam z nasmeškom na obrazu grej svojii pikici! Kako je potekla transfer? je dolgo trajalo? Se mi je zdelo, da je bila precejšnja gužva danes zjutraj tamle pred ambulanto. Je vedno tako?

Dekleta hvala vsem ki držite pesti. Tudi jaz jih stiskam za vas! In še ena user posted image za vse!

Dum spiro, spero!

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
24.9.2011 21:03:58   
vesper
andreja_p zdaj pa lepo grej svoji dve pikici in jaz zares verjamem da je to to. Čez dva tedna nas boš vse razveselila, da si končno zagledala plusek in postala boš srečka user posted image
user posted image user posted image user posted image

lejo držim pesti zate user posted image

thanchyka pa kaj si imela ti stimulacijo z gonalom takrat tudi z ampulami? Joj, saj ne vem kaj naj zdaj naslednjič nardim, naj grem drugi dan, al naj kličem in se naročim četrti dan, sem čist zmedena. Saj tu ne veš več, kdo pije in kdo plača user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
24.9.2011 21:37:03   
Rina2
vesper rekla si da te je pri insemenaciji bolelo? kako to? jaz sem take precej prestrašene sorte, pa tud vse me nekaj boli in vse mi je mučno. upam, da me tole ne bo bolelo. sam ko gre za bebija stisnem zobe user posted image . sem imela še 2Xhsg, 1Xlaparo, "x abrazijo, svašta sem že pretrpela, pol pa ugotovila, da so nekatere še dosti več. tako pač je. a danes z nasmehom in polna pozitivizma čakam na stopko in ponedeljek. sicer pa ne vem, koliko bom imela IUI postopkov. tokrat sem prvič v kakršnem koli postopku. se mi vidi, ko pridem v amulanto, ker sem čist zmedena in ne vem kam stopiti in kaj nareditiuser posted image . kaj pa se s teboj trenutno dogaja. tudi jaz tebi držim pesti in pošiljam user posted image

Sedaj pa šibam v porodnišnico po stopko!

Dum spiro, spero!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
25.9.2011 16:45:40   
vesper
lejo nič se ne sekiraj. Jaz sem posebni primer, user posted image Mene je bolelo zato, ker imam maternični vrat zelo globoko in mi ga dr ni dosegla. Zato je pač morala z kleščami pri meni to nekako porihtat. Skratka to ima procentualno zelo malo žensk in jaz sem seveda med njimi. Tako, da če ni nobene prepreke, tako kot je recimo moja, potem inseminacija zares nič ne boli. Mene boli samo pri tem, ko mi mora prit do materničnega vratu, vse ostalo je mala malica potem user posted image
Pri meni je zdaj tako, da je ta ciklus IUI padel v vodo zaradi ciste. Sedaj pač normalno user posted image in potem čakam na drug mesec, da pokličem in nardimo še to zadnjo inseminacijo. Drugače sva pa midva že v čakalni vrsti za IVF, zdaj čakam pošto konzilija, potem pa upam da bo kaj sreče in prideva na vrsto čimprej user posted image user posted image

Kako to, da ne veš koliko imaš IUI-jev? A ti niso nič rekli oz.ti niso napisali na napotnico?

držim pesti zate za ponedeljek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
25.9.2011 17:31:20   
andreja_p
LeJo transfer je bil zeli hitro končan,kakih 5 min.Nič ne boli,100%,vsaj mene ni.Ja pred ambulanto je bila gužva,ker ob sobotah dela samo ena in ima veliko za narediti.Najprej so bile na vrsti tiste ki so imele punkcijo,potem pa me ki smo imele transfer,nato pa tiste ki so hodile iz UZ.Sam so v soboto hitro začeli delati,kdo pa je bil na UZ?Ko smo se malo pogovarjale je hitro minilo in smo pozabile na čas. Inseminacija pa ni boleča,to je isto kot transfer,sam ker ti bodo vbrizgali seme partnerja.Glede inekcij,sem se tudi jaz bala kako si bom to vbrizgala,pa sem vedno hodila k dežurnemu.Sedaj ko sem si mogla pa sama dajati pikice,sem se pa navadila,tako da mi ni bilo problem dati tudi stopko.Vsega se navadiš in naučiš,sam če hočeš  in z malo volje vse greuser posted image .
vesper hvala ker navijaš zame.Tudi sama sem obtimistična,ker je tako najbolje,za vse tri(mene in moje 2 pikice).Res se ne obremenjujem kaj bo pokazal test,ko bo čas za to.Želim si da ostaneta oba pri meni,ker že od nekdaj si želim dvojčke.Je pa tako da mati narava bo naredila svoje.Vse želim razveseliti,tudi vas,še najbolj pa mojega dragega ker že sanja o vozičku in bebiki.Škoda da ti nimaš sreče s tem in si postopek prekinila ker imaš cisto.Držim pesti da tudi ti prideš kmalu na vrsto za IVF. L.p.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5338
25.9.2011 18:23:23   
thanchyka
lejo, ja brezvezno je to čakanje, bi rada že štartala! user posted image Se mi pa zdi, da se mi že nekaj barva, mogoče bo jutri, pojutrišnjem.
10. dan si imela prvi UZ? To verjetno v LJ in stimulacija s tabletami, ane? Stopko si preživela? user posted image Kaj danes pa imaš IUI?

Vesper, nisem še bila v postopku, zdaj čakam na prvo rundo user posted image Bi pa imela z injekcijami, kere vrste pa ne vem - zagotovo po UZ DO 3.dne user posted image Nekaj so ti zabrluzgali zgleda user posted image

A se je kateri že zgodilo, da je imela nedefinirano user posted image (slabša krvavitev, morda samo rjav izcedek, trajanje 2-3 dni...) , pa je vseeno šla v postopek? Ker če se ne bo nič konkretnega razvilo, saj ne vem, ali je to dejansko user posted image ali kr neka izvenciklična krvavitev. Bemo bemo milo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5339
25.9.2011 20:28:17   
Storžica 81
Živjo punce,

jaz sem zopet po dveh letih tukaj v boju za  user posted image .
IVI sem imela včeraj in moram priznati, da me je bolelo. Po iseminaciji sem krvavela. Kot kaže je razlika kdo ti jo dela. Prvič mi jo je delal dr. Zorn in nisem niti čutila kdaj je kaj naredil.
aja imela sem puragon na UZ-je pa sem hodila cel teden. Folikli niso in niso hoteli zrasti user posted image

Punce želim vam vso srečo......
lahko noč

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5340
26.9.2011 12:49:39   
Rina2
Hej punce! lep sončen dan je danes, kaj?! Ravno pravšnji za kako spočetje user posted image
vesper vi kar pridno user posted image  mogoče pa IVF sploh ne bo potreben! sicer pa, kako to da sta že v čakalni vrsti za IVF? A to že med IUI postopki začnejo s pripravami? Koliko IUI-jev pa sta imela?

thanchyka prav si sklepala; LJ, stimulacija s tabletkami. Stopka je bila OK, sam malo me je še drugi dan peklo v predelu trebuha, kjer so mi jo dali.
IUI je bil danes, nič posebnega. presenetilo in nasmejalo me je, da je "prečiščena" sperma bila v roza tekočini user posted image ampak, dokler opravi svoje delo, je vse OK user posted image . z gin sva se ves še malo hecala... skratka bilo je strašno romantično user posted image .

storžica81 kaj pa so tebi delali, da si krvavela?
No tudi mene sicer malo bolijo jajčniki, ampak to že nekaj dni. Predvidevam, da je to normalno?

Dekleta, brez user posted image za vas se ne bom poslovila. Evo še ena user posted image !
Lepo bodite!

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
26.9.2011 15:27:56   
vesper
storžica81 zgleda sva imele midve pri inseminaciji podobno izkušnjo. Tudi jaz sem pri postopku krvavela user posted image Pa ti je dr.kaj povedala zakaj je pri tebi vzrok za te bolečine in krvavenje? Pri meni, kot sem že v prejšnjem posu napisala je vzrok maternični vrat, ker je pregloboko user posted image

lejo za nama sta dva neuspešna IUI-ja, predpisali so mi tri. Pri drugem mi je sestra med postopkom rekla,da naj se naročim za posvet pri mojem dr za neplodnost, da se boma potem, v primeru neuspešnega IUI dogovorila kako in kaj naprej. Imela sem srečo, da sem hitro prišla na vrsto za razgovor in sva se kr dogovorila da bo porihtal papirje jih poslal na konzilij in me dal kar v čakalno vrsto za IVF. Med tem čakanjem na IVF, pa še damo skozi en IUI. Jaz sem sicer nad temi IUI-ji že skoraj obupala, ampak dobro, škodit ne morejo user posted image
Zate pa močno stiskam pesti, da čez 14dni zagledaš en velik plusek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
27.9.2011 8:40:30   
šičko
Ojla punce.....vsaj ena dobra novica. Včeraj dobila odobrnen IVF, tako da jutri pokličem in se postavim v vrsto.
Red Sonja.... kako je pri tebi? Glede na to da sva imeli isti dan posvet pri zdravniku?

Sončen pozdravček vsem

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
27.9.2011 12:47:09   
RedSonja
ojla. tudi jaz imam številko za IVF. Pokličem prvi dan menstruacije v oktrobru. potem pa ne vem kako dalje ... ;)

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
29.9.2011 12:01:47   
EmaS.
Pozdravljene,
Jaz imam 13.10. razgovor pri dr. za IVF, upam da bom čimprej štartala z postopkom user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
29.9.2011 19:13:58   
Rina2
Ojla dekleta!

kako ste kaj? Zadnje dni ne preveč klepetave. Vsem ki čakate na IVF postopek želim, da vam čim prej mine do postopka.

Spet pa imam eno vprašanje za vas, ki ste že dale skoz kak IUI. zanima me, kako dolgo po insemenaciji so vas še boleli jajčniki in kako je bilo z izcedkom? Je bil kaj močnejši, drugačen kot je običajno? In kako dolgo so na vsa vplivale te hormonske tablete (oz. hormoni kako drugače), čustveno?

IUI sem imela v ponedeljek, špikanje v jajčnikih še ni nehalo, izcedek pa je nakak drugačen, obilnejši... da ne govorim o tem, da se raznežim
ali celo zjočem ob vsaki pocukrani brezvezniji...user posted image , kot da bi bila tik pred M. O nosečnosti še ne moremo govoriti, ker je še prezgodaj, torej to pomeni, da so me šele sedaj ruknili tisti hormoni. Kako dolgo bo to trajalo?????

In seveda ena lepa user posted image za vse ki čakate na +!

Dum spiro, spero!

(odgovor članu EmaS.)
Neposredna povezava do sporočila: 5346
30.9.2011 11:14:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Spet pa imam eno vprašanje za vas, ki ste že dale skoz kak IUI. zanima me, kako dolgo po insemenaciji so vas še boleli jajčniki in kako je bilo z izcedkom? Je bil kaj močnejši, drugačen kot je običajno? In kako dolgo so na vsa vplivale te hormonske tablete (oz. hormoni kako drugače), čustveno?

mene so hormoni kr hecali, bolečin po IUIju nisem imela, tud izcedka ne

IUI sem imela v ponedeljek, špikanje v jajčnikih še ni nehalo, izcedek pa je nakak drugačen, obilnejši... da ne govorim o tem, da se raznežim
ali celo zjočem ob vsaki pocukrani brezvezniji...user posted image , kot da bi bila tik pred M. O nosečnosti še ne moremo govoriti, ker je še prezgodaj, torej to pomeni, da so me šele sedaj ruknili tisti hormoni. Kako dolgo bo to trajalo?????

Hormoni delajo svojeuser posted image in obilno izcedka in špikanje kot praviš je dober znak..enkrat je ena borka napisala, da špikanje pomeni, da se jajčece dobro vgnezdiuser posted image user posted image user posted image

Držim pesti!!! 10.10. bo tvoj dan!!!

(odgovor članu Rina2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5347
6.10.2011 20:04:07   
thanchyka
Tu pa vse tiho je bilo... user posted image

LeJo, kako ti kaj kaže, lepo napreduješ? Odštevaš dneve? Držim pestke, da ugledaš user posted image !

Moja user posted image se je po 52 dneh (in absolutnem rekordu) le prikazala, da jo kura brcne user posted image V postopek pa nisem šla, ker sem po 3-4 dni na teden odsotna od doma in izostanki zarad UZjev ne pridejo v poštev. Tak da ... ja... čakam na boljše čase user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
7.10.2011 14:25:06   
mladika
Zdravo punce!!
Da ne odpiram teme bi vas rada kr tuki neki prašala,predvsem tiste ki mate IU-Ije v Ljubljani...
Midva s partnerjem se tudi matrava že 2 leti za user posted image ,pa do sedaj še ni ratalo.Jst sem imela januarja letos laparo,kjer so mi naredli orng general "servis",torej je z menoj vse BP,jajcevodi prehodni,moj ma pa tut spermiogram bp.In ko sem bila v sredo pri G v Leonišču (moja G je prof.Bokal),nama je kr direkt predlagala IVF.Kaj ne bi blo bolše da bi probala prvo z IUI???Na to sploh nekako nisva bila pripravljena,tako da se o umetni oploditvi sploh še nisva podrobno pogovarjala.Nama osebno je IUI bolj sprejemljiv kot IVF (zaradi osebnih razlogov).
Kak pameten nasvet??-a bi ji lahko jst sama predlagala najprej IUI?Naj še povem,da sm stara 23 let in da se zarad let ne mudi lih na vrat na nos!!!Vem tudi da ma IUI slabšo statistiko uspehov kot IVF ampak probat ni greh!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 7.10.2011 14:26:36 >

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
9.10.2011 7:52:44   
Rina2
Jutro punce!

Danes sem zgodnja tukaj. In imam dober razlog za to. Ze nekaj dni sem prehlajena; najprej grlo, potem nos sedaj pa močan kašelj. In ker se, čist za vsak slučaj, nisem upala zdraviti s "ta pravimi" zdravili, je bil na repertoarju zgolj čaj, med, apisirup... ker vse to pomaga zelooo počasi, sem danes zjutraj (en dan prehitro) naredila test nosečnosti (ki bi naj potrdil, da nisem noseča) in mi tako omogočil, da posežem po močnejših zdravilih in čim prej ozdravim. A glej ga zlomka, meni test v trenutku in brez oklevanja in brez ugibanja ali je črtica dovolj močna ali ne, pokaže en debel +.
Ne morem verjeti. Ne morem verjeti! Nimam nobenih očitnih znakov. Mislite, da je to mogoče? Je možno, da test pokaže narobe torej lažno pozitivno? in pišuka, kako se sedanj naj čim prej pozdravim???? No, nisem še čist prepričana, da je to to. jutri naredim še en test in vam javim.

No mladika, tu je tudi moj odgovor tebi; če sta še mlada (jaz sem že čez 30) in je z vama načeloma vse OK, potem le poizkusita z IUI. Poglej naju, očitno je ratalo in to v pri rundi. Upam, da je to to in da malo popravima IUI statistiko. Torej škoditi ti ne more, mogoče pa ti prihrani punkcijo in še kako neprijetnost.

Lepo se imejte pupe in seveda ena velika user posted image za vse vas!

Dum spiro, spero!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?