|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
30.9.2011 11:25:27   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Kaj pa če bi previjalno v paketu vzela? Oz, če noče, lahko vzameš denar, pa pol naročiš v podjetju Recinko, ki pakira te pakete. In nad 50€ je brez poštnine. Jih pa zelo pohvalijo, kar sem jaz spraševala. Pa pol se lahko mende da del za previjat dol in imaš kot navaden predalnik.

To sem jaz mislila.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.9.2011 11:34:44   
kokosh
Hm, ali katera od vas pozna/ ima izkušnje/ raziskuje vozičke Neonato?

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.9.2011 12:06:49   
martythezebra
Za paket pa sem se odločla da bom kr denar vzela. Tisto previjalno bomo že najdl :)
tecnobica v Ikei so tudi potiskane plenice, vendar nimaš velik vzorcov. V bistvu maš v enem paketu (3,99€) tri plenice ena je z oranžno rdečimi živalcami, ena je bela ena je pa z rdečimi črtami. Drug komplet je pa v modro zeleni kombinaciji.
Najbolj so mi bile všeč še posteljnine.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.9.2011 14:21:05   
miami10
pdp-imam 24.jan in sem doma od 27.12., tako so mi zračunali in reki da moraš od PDP odšteti 27vseh dni (tudi nedelje in praznike)...

Danes sem imela pregled (in hvala janchek, tudi jst sem poznala samo tedne-zdej vsem da sem 6 mesec), vse skupaj sem se zredila 5kg pa so mi rekli da se ne smem nič več...malo mi je čudno, sej bo otrok sam dobil še neke 3kg...res je da že prej nisem bila manekeknka ampak nisem pa mela 100kg...bomo vidl...
grem pa na OGTT test 18.okt, tko da upam na najboljše, nekih znakov za sladkorno nimam in po pravici če mi jo odkrijejo bom malo presenečena...

šola za starše-mogoče katera ve koliko obiskov imaš v šoli za starše v Lj porodnišnici (oz. stari babiški šoli)? In kako pogosto so? Na internetu je samo začetni datum potem pa menda vse zveš tam...ampak mi2 se morava malce organizirat, ker on ne dobi dopusta prav z lahka sva se odločila da greva v Lj, čeprav ni tako blizu...

lp

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.9.2011 14:26:53   
ronja
Mislim, da je v lj. p. 10 predavanj, ni ti pa treba na vse it (sem sicer šla) - če ne moreš it vsega en mesec, greš pa še naslednji, ni problema.

Aja, kar se tiče ostalih podatkov, ko je ena enkrat spraševala: midva sva koruznika in nameravava to tudi ostatuser posted image . Otroka  pa stara 4 leta in pa dobri 2 leti pa pol (kot veste punčki;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.9.2011 14:49:42   
kokosh
Koruzniških novorojenčkov je po zadnjih podatkih že >50%. Jaz osebno se počutim neprimerno bolj sproščeno zdaj, ko sva se končno legalizirala pred državo :D Kaj pa vem, verjetno je zadaj bolj psiha in tista blesava vzgoja "kaj bodo pa ljudje rekli". No, ampak je vseeno biti fajn poročen, sploh ker je za to pri 25ih kar treba imeti nekaj jajc glede na splošno vzdušje user posted image

Tale materinska šola v Lj. porodnišnici - 13 srečanj je [aaaaaaaaaaaaaaaa?!]. Jaz bi šla kar na hitri tečaj za fotre user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.9.2011 14:59:19   
ronja
kokoš, saj imaš tudi šnel kurze v raznih zdjih. Je pa tu isto kot pri ostalih stvareh - več kot vložiš, več ven potegneš.

Ja, sem gledala statistike, je precej malih piščancev, hehe (koruzniških dojenčkov). Valjda je pa fajn, da če ti poroka nekaj pomeni, da se poročiš. Nama je pa tak fajn in si ne želiva nič spreminjat (razen števila članov družiniceuser posted image , pa še to je  zdaj zadnjič, heheuser posted image ). Vsak po svoje ptiček pojeuser posted image .

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.9.2011 16:30:44   
tix
špikanje oz. skelenje tam nekje, kjer je simfiziz je normalno, a ne, da se ne bom po nepotrebnem sekirala user posted image

Previjalno - leseni del, sva dala naresti mizarju, masivna in velikauser posted image . naročiš tako kot želiš pa še cenejša zna biti

Meni je pa kar všeč, da ne premišljujem dosti o nosečnosti sedaj v drugo, bi bilo predolgo za čakat user posted image in ful bi se presekirala, sem že tako preveč k temu nagnjena. Pa tudi pazim se ne neki ful, v 1user posted image sem samo ležala, zdej pa zaenkrat lahko delam vse, edino user posted image ne (kar sploh ni tako lahko user posted image )

pri recinkotu sem kupila posteljico in lesen stolček, sicer sem zadovoljna, samo stolčku varovalo težko odstraniš in ni preveč praktično otroka veliko not in ven dajat

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.9.2011 16:36:03   
tix
sem pa zdele vidla, da se da posebaj prožni lok še naročit user posted image ampak so se pa podražili

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.9.2011 17:30:37   
ana.nunez25
dobrodosla tinkibinky...

to pa je pravo naklucje ane coccinella, vse 3 domzalcanke mamo isti dan rokuser posted image user posted image to bo se zanimivo

drugac pa mi2 sva kr uredu, samo ocka pogresava. pocutje je ok, v pon. mam pregled, tko da ze komi cakam in odstevam ure da ga spet loh vidm. povedat mi more kako je blo z urinom in krvjo, kaj je s toxo, mam pa jst tut par uprasanj zanjo, tko da se me nou hitr resla...mam use zapisane, da cesa ne pozabm heheh

previjalne mize ne bom kupla sploh, glede na to da nameravam bit po porodu tuki samo 2 mesca nekje, tko da nima smisla, kupla sm edino vozicek, se lupinca manka ostalo bo pa sestricna posodla za ta cas ko bova tle.

decembra pa dedek in strickoti pridejo z NY tko da oni bojo poskrbel za kovcek ali 2 cunjic, ocka bo pa organizeru babyshower(bo sicer brez beybija in mamice, ampak bojo prezvel hehe) ki je zlo prakticna stvar k je tle zou ne prekticeramo(vsaj zdi se mi). itak vrjetn usak k te pride obiskat prnese ksno darilo za user posted image , ampak tm se prou nardi seznam in pol usak tocn ve kaj prnest, da ne dobis par istih stvari, tko da to je res prakticno.

glede tega testa za sladkor a to ga cist vsaki user posted image delajo al samo tistim k vidjo da majo povecanga..ker kokr sm prebrala je mau zoprna ta stvar k se jo popije, in kokr se jst poznam, mi ne bo stekl to po grlu, ampak bo slo use vn...sj veste kaj mislmuser posted image

s kavo nimam problema ker je ne pijem sploh, hvala bogu user posted image

zadnje case grem spat kr zgodej, med 9 in pol10, tko da se trudm nazadnje pit tekocine okol 8, da mi ponoci ni treba ustajat, se pa zbudim ene 2x na noc ponavad, ampak zaspim nazaj tko da ni panike.

na materinsko solo bom sla vrjetn kr v ZD v domzalah k ga mam zravn pa baje je usak mesc tko da u pondelk se bom pozanimala kdaj tocn se zacne. bi sla kr oktobra al pa novembra ze, da sm pol dec. frej, bom vidla.

bunde tut itak ne mislm kupvat, se bom bl oblekla pa bo

no tok za dons...kj vec novic pa u pondelk...user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.9.2011 18:02:39   
miami10
babyshower-zelo super zadeva...je nisem poznala dokler nisem dobila prvega nečaka in je svakinja rekla da bo mela babyshower...kaj boš mela??...in potem so mi razlozil...tudi jaz mislim da ga v Sloveniji nima prov veliko bodočih mamic...mogoče ga pa narediva...

test za sladkorno-ne dalajo ga vsaki, vsaj moja G ne...sem tudi jaz mislila da ga, pa sem zdej ugotovila da ga ne...mene je poslala kot je sama rekla ker mam preveč kg user posted image

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.9.2011 19:37:58   
trnuljčica
test za sladkorno- smo že enkrat obdelali. V materinski na eni strani so dejavniki tveganja zanjo. Moja g je tam kljukala in že na začetku nosečnosti ugotovila, da bom morala iti.(leta, bolezen,...pa še nekaj je bilo).

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.9.2011 20:27:27   
ana.nunez25
miami10 ubistvu ne vem ce bom tle to organizerala, k folk pomoje ni navajen, kva jst vem...na dominikanski recimo tocn vejo kako poteka, kaj od njih "pricakujes" tko da nevem, pa itak bo ocka dol to spelu tko k je treba..no, skor tko k je treba(brez bodoce mamice bo mau cudn, tko da sva rekla da bojo pac namest babyshower mel papishower heheh...)

nocko vsem

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.9.2011 20:37:25   
soncnica28
ana.nunaz25, a imaš ti v ZD Domžale tud ginekologinjo? Jaz jo imam tud tam, dr. Lomškovo.

Mene je pa dons močan prehlad ujel in sem čist uvela, nos imam čist zabit, da komaj diham, pa žrelo me peče, tko da več ne vem kaj naj pojem. Sej dosti izbire nimam, kot čaj, med in limono, pa preden bom šla spat, bom en Lekadol vzela, da bom lahko vsaj spala. Upam, da čim prej mine.

Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.9.2011 20:51:22   
ana.nunez25
soncnica28 ja jst mam tut dr. Lomskovo

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.9.2011 20:59:10   
Kasija
anenunez testa za sladkorno ne delajo vsaki. je pa se mi zdi rpecej bolj pogost zadnje čase ali se mi samo tako zdi? pa ni grozno popit tisto. prineseš limono in ti naredijo tako zelo sladko limonado. potem čakaš dve uri. vzamejo trikrat kri. in to je to. ni prijetno, še zdaleč pa ni grozno.

tinkybinky dobrodošla

trnuljčica zakaj si pa dobila te bone za BC? jaz sem šla ta teden kupit avtosedež za starejšega in mi je prodajalka prijazno povedala, da bi morala po pošti dobit bon za 15% popust za cybex. potem sem pa težila in ga na koncu tudi dobila. ker sem kao upravičena, ampak poslali mi ga pa niso. pa se mi je zdelo prav neumno, da imam to kartico in potem pošta ne pride do mene user posted image  v bistvu redko težim in sem bila kar presenečena nad ugodnim razpletom. se splača vztrajat kdaj pa kdaj.

ronja in trnuljčica sočustvujem z vama. jaz sem bila sama prejšnji teden in je bilo občasno kar morilsko. pa tudi je bil tamlajši bolan, samo starejši je šel v vrtec. sem bila izčrpana do skrajnih meja.

Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.9.2011 22:06:18   
trnuljčica
Kasija nimam pojma zakaj. Poslali so jih po pošti. Sem ravno zadnjič razmišljala, da sem včlanjena že 4 leto pa so mi jih samo 2 x poslali. Očitno samo ko v nekem obdobju presežeš določen znesek.user posted image Ker nazadnje sva tik pred poletjem za starejšega kupila dva zasoljena sedeža  za v avto. Vmes pa nisem po letu 2008 nič kupovala oz mogoče kakšno malenkost kdaj... In tudi njihov katalog so mi po maju nenadoma začeli ponovno pošiljati... Prej pa dve leti zatišje. Očitno si dober samo dokler zapravljaš za večje stvari(voziček, sedež...). Samo meni se te večje stvari splača tam kupit, ker pri Dinersu naročim bone in mi trgajo 20 % manj. Pol pa še akcijo počakam- 15 do 20 % pa se že fejst pozna. Sem dražji sedež dobila ceneje kot na bolhi rabljenega starega 1 leto. Igrač, oblačil in drugega pa ne kupujem tam. Čeprav kakšni čevlji pridejo veliko ceneje na ta način kot sem ti opisala... Sedaj imajo ravno akcije in ob kuponu se splača. Samo nič ne rabimo.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 30.9.2011 22:13:38 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.9.2011 22:10:50   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
ronja in trnuljčica sočustvujem z vama. jaz sem bila sama prejšnji teden in je bilo občasno kar morilsko. pa tudi je bil tamlajši bolan, samo starejši je šel v vrtec. sem bila izčrpana do skrajnih meja.

Saj jutri gremo po MM na letališče.user posted image Je pa bilo dolgih 6 dni... No, saj danes bi lahko šel v vrtec, ker je že zdrav kot riba... Sam sem zdaj jaz zbolela in sem bila zjutraj čisto adijo...Zaspala uro za vrtec, pol se mi je pa zdelo prepozno, da bi ga peljala za nekaj urc, da bi se naspala...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.10.2011 8:41:23   
ronja
.Zaspala uro za vrtec

Kaj tebi mali pusti spat?? Pri nas otroci budijo starše - enkrat do 7h in ni šans, da bi lahko zaspala 8:30...

Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.10.2011 9:12:04   
Kasija
Dobro jutro! Pa naši otroci tudi vstanejo okrog 7h, ni variante, da bi se zmotila v uri.

Kaj je potrebno vse uredit v zvezi s porodniško, rojstvom, ipd.? Si delam seznamček, da ne bi česa pozabila. Zaenkrat je na njem:
oddaj papirje za porodniško in nego - 60 ali manj dni pred pdp
otroški dodatek - po rojstvu
vpis v vrtec - za točke ob zavrnitvi

A sem kaj pozabila?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
1.10.2011 13:18:29   
Mistica
  user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 11.10., 23.8. ?, user posted image
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 11.10., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, KR, user posted image
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 19.10., 8.9., Domžale, user posted image
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.10., 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 5.10. (3D), 8.9., LJ, user posted image

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 20.10., 21.9., Divača, user posted image

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 19.10., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.10., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 72user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 12
user posted image = 18

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

< Sporočilo je popravil Mistica -- 1.10.2011 13:31:42 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
1.10.2011 13:20:26   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Odvisno kaj misliš. Koliko časa te še plačuje delodajalec (30 delovnih dni) ali koliko časa je v pristojnosti tvojega izbranega zdravnika ( 30 koledarskih dni, po tem odloča zzzs).
Domnevam da tebe zanima drugo. 

Se opravičujem, a nisem prepričana, da sem te prav razumela (nimam izkušenj z bolniškimi). Skratka, če me osebni dr. pošlje na bolniško, potem sem na bolniški 30 delovnih dni ali koledarskih? Kako se to šteje?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2047
1.10.2011 13:21:58   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Dobro jutro! Pa naši otroci tudi vstanejo okrog 7h, ni variante, da bi se zmotila v uri.

Kaj je potrebno vse uredit v zvezi s porodniško, rojstvom, ipd.? Si delam seznamček, da ne bi česa pozabila. Zaenkrat je na njem:
oddaj papirje za porodniško in nego - 60 ali manj dni pred pdp
otroški dodatek - po rojstvu
vpis v vrtec - za točke ob zavrnitvi

A sem kaj pozabila?

- priznanje očetovstva (če nista poročena)
- paket na CSD

Najbrž še kaj... user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
1.10.2011 13:40:11   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Odvisno kaj misliš. Koliko časa te še plačuje delodajalec (30 delovnih dni) ali koliko časa je v pristojnosti tvojega izbranega zdravnika ( 30 koledarskih dni, po tem odloča zzzs).
Domnevam da tebe zanima drugo. 

Se opravičujem, a nisem prepričana, da sem te prav razumela (nimam izkušenj z bolniškimi). Skratka, če me osebni dr. pošlje na bolniško, potem sem na bolniški 30 delovnih dni ali koledarskih? Kako se to šteje?

LP

30 koledarskih dni. recimo prvi dan bolniške je 1. 9. in je torej zadnji dan 30. 9. Po tem roku pa se ginekolog oziroma osebni zdravnik odloči, če bo dal na komisijo predlog za podaljšanje bolniške. To odda zadnji teden septembra. v vmesnem času, recimo od 30. 9. do x. 10., ko čakaš odločbo, si še tudi na bolniški. potem pa kot rečejo.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
1.10.2011 13:41:24   
Kasija
paket na csd sem pa čisto pozabila... hvala! pa še spomnila si me na to, da oddam na svoji občini, kjer tudi dajo nek denar ob rojstvu. koliko je te birokracije? samo da je za kaj dobra user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 1.10.2011 13:43:05 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?