pokamoka
|
heej Vidim, da se vse nekako pripravljamo... tiste, ki imamo datum postavljen (beri: napovedan CR) nam je sicer malo lažje... ampak vseeno, vam povem, da imam včeraj in danes tak občutek, da bom morala še prej leteti v porodnišnico, kot smo domenjeni. Ne vem... vse mi nekaj dol pritiska, pa tak občutek imam, da se mi je dete malo spustilo navzdol... sej ne vem... ker v bistvu ne morem vedeti, kako se to dejansko čuti, ker sem prvorodka, pa vseeno... Z razliko od nekaterih, ki ste fuuuuul aktivne s čiščenjem, ker si pač želite, da malo pospešite zadevo, sem jaz čista kontra. Jaz počivam in ne delam nič, ker nočem sprožit poroda prej, kot smo domenjeni... rada bi počakala res še teh par dni (jih lahko preštejem na prste ene roke:) Tak da vsa dela opravljajo drugi... jaz pa počivam. In potem me gledajo, a se že kaj dogaja al ne. Nekako se tudi možek pripravlja na dogovorjen datum in tudi noče, da bi bilo treba prej leteti od doma. Midva sexa ne prakticirava... nama je bilo priporočeno, da se mu pač odpoveva, zaradi vseh čudnih zapletov... pa tudi paše nama ne. Meni ne zaradi občutka, možek pa nekako noče , ker se boji, da bo kaj narobe naredil... hmm... ja, psiha. Strah pred porodom... itak, da ga imam. Imam strah pred neznanim... pa sprašujem se, kako bo potem... imam pa (kot ste nekatere že pisale) tudi sama nihanja (od blaznega navdušenja in pripravljenosti do strahu). Ampak, verjetno je to normalno. Toliko za zdaj... grem naprej počivat... pa se še beremo... srečno vsem... pa pa
|