5y
|
Dan Vidim, da ste bile zelo pridne...prav fino vas je prebrat. Opazila sem, da se že vsem nekaj dogaja....jst pa sploh nimam občutka, da bi se že kaj dogajalo Spim še vedno kr vredu ponoči...no včeraj sem malo slabše, za kar krivim ali mlaj ali pa Elevit tablete. Ne vem, če še katera je te tablete, vendar meni prebavo čisto uničijo (drugače imam super prebavo, na blato grem tudi po 4x na dan), ker me po teh tabletih vse napenja v črevesju, krče imam, vetrove,....katastrofa. Ali se še kateri to dogaja? Pomoje jih bom kr nehala jesti, čeprav se mi je kri po njih v 14ih dneh zelo popravila....samo kaj pa vem, me pa potem vse boli v črevesju. Zatekam niti ne tako zelo, razen v desni gleženj, ki me tudi boli, sploh če sem več na nogah. No tudi tega pojava si ne znam ravno razložiti, da sem zatečena samo v en podplat in gležen Ne vem ali sem kdaj narobe stopila, pa da sploh ne vem ali kaj. Na žalost imam jaz ginekologa šele drug teden, ko je tudi PDP, tako da čisto nič ne vem kako je z mojim materničnim vratom, če so sploh že kakšni popadki....zdi pa se mi, da ni nič posebnega. Razen včeraj je bila čez dan mala precej bolj mirna, kot navadno, vendar je potem zvečer spet razgrajala. Sem pa opazila, da se mi je totalno obrnila. No z glavo predvidevam, da je še vedno navzdol, vendar brca me zdej na desno stran trebuha, prej pa me je skos na levo. Zaradi tega sem danes tudi lažje spala na levem boku, ker prej me je vedno vso prebrcala, če sem hotela spati na levem boku. Tako da sem skos spala nekako na pol na hrbtu in na pol na levem boku. NO upam, da je ta njen obrat povezan tudi kaj s spuščanjem, čeprav ne vem če je trebuh kaj nižje. Ko me folk vidi, pravi, da bom kmalu rodila, ker je trebuh kao že tako nizko, ampak jaz imam trebuh že skos nižje, ker celo bejbiko nosim v trebuhu in nizko. No in sedaj na koncu so se tudi meni naredile ene 3 male strije, pa zelo dobro sm se držala In to so se mi naredile v petek, ko mi je trebuh zaradi utrujenosti cel dan otrdeval in to tako, da me je že vse bolelo. Te strije se bodo še bolj nazorno videle potem ko odrodimo, ko bo šla koža zopet skupaj. Ampak, saj tako zelo se ne sekiram...nekaj ti mora otrok pa tudi pustiti Aja to pa nisem vedela, da je potrebno po porodu paziti na svoje oči. No sej najbrš bom tako zaposlena z otrokom, da ne bo časa gledati TV in brati knjige Drugače sem včer zlikala še zadnje oblekice, torbi sta že pripravljeni...tako da res samo še čakamo. No naj bi....zdele ravno čakam mojstra (ki btw zamuja že več kot pol ure), da nama pride zmontirat radijatorje, da najino bejbiko ne bo zeblo. No pa bo treba spet delati generalko v stanovanju (sem upala, da bodo te stvari poštimali, ko bom jaz v porodnišnici). Pred rojstvom sem imela drugače namen še malo poslikati kotiček kjer bo spala najina bejbika (jo bova imela kr v spalnici), pa pajacke za vartiljak narediti, samo ne vem če mi bo uspelo, glede na to, da je skos nekaj in da nimam prav nič časa. Kdaj bom pa povadla dihanje in se malo relaksirala pred rojstvom, mi pa tudi ni jasno. Čeprav kot imam vedno bolj filing in kakor mi napovedujejo drugi, bo bejba itak zamujala še kak tedn (upam da ne no). Nč pridne bodite še naprej, jaz grem pa počasi razmišljati kaj bom danes kuhala (joooj se mi ne da nooo).
|