|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
30.9.2011 15:10:51   
Malinova
Hej,

sem se prišla kar k vam pofočkat, sem se prehitro na seznam napisala septembra (30. 9.), bi se mogla v začetek oktobra, do so sploh realno, da se kaj pokaže.

Do danes ni ne user posted image , neuser posted image user posted image . Čeprav sem na testku imela kar en privid črtice, ponovim jutri in sporočim - upam, da vam ne bom kvarila bodočega povprečja!

Me pa po malem skoz nekaj špika, pa vročino imam že ves teden od 37 do 37.7, ampak se čisto dobro počutim. Psiha zna tudi svoje narediti, saj vem.

Je pa to naš 3. krog.

Se beremo - lep vikend!

< Sporočilo je popravil Malinova -- 30.9.2011 15:12:01 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 426
30.9.2011 16:09:27   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

kale če maste dvojčke v družini je pa sploh možno, da jih boš tudi ti mela user posted image sm ti kr malo fouš zaradi tega...

Vem. Fouš boš mi pa lahko, ko bo tako daleč user posted image .

Že cel dan me nekaj zvija v spodnjem delu trebuha in nenormalno močen izcedek imam, ampak je bel in ni več vlečljiv. Upam, da to ni slab znak. Za user posted image  je absolutno prehitro, saj sem jo imela komaj 13.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 427
30.9.2011 17:03:44   
mladika
Hej hoj čvekice!

Sem imela dopoldne bolj delovno in nisem mela cajta sploh pridit na forum....Pri meni lije,ko user posted image ,sploh ne folgam vložkov menjat...Morm pa rečit,da odkar pijem Maco,so ciklusi čist urejeni.M je redna,pride z minimalnimi bolečinami,pa še PMS-ja nimam tolk izrazitega.Res fajna zadevca,ko bi usaj še pri user posted image  pomagala...user posted image Kar se pa O tiče,jst zdej že ene 5 mesecev nimam nobene izrazite sluzi med O,sam neko čudno špikanje čutim.O pa mam-usaj O testki so to potrdili.
LittleSun ti pa ne pozabi omenit svojih izcedkov G,lahko da je sam ovulacijska krvavitev,če ni izcedka v večjih količinah.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 428
30.9.2011 18:22:36   
Anonimen
Punce napišite me prosim na seznamček za 3.10. (sem se tudi jaz prehitro napisala na september).

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
30.9.2011 21:09:44   
rozi55
Navijam, navijam, katera bo prva user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Mi2 sva na pavzi vsaj do decembra, ampak vas spremljam in navijam.
Niri, upam da se oglasiš z lepimi novičkami, mislim nate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
30.9.2011 21:15:03   
Katte
Samo na hitro se oglašam, za seznamček na žalost nimam časa. Bom updatirala v sredo, če ne bo katera že prej.
Bila pri G, cista je še vedno, a se je zmanjšala. Pregrade nimam. Dobila pa sem datum za laparo + HSG in sicer 24.10. Kmalu, ne? user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.9.2011 21:25:14   
SILVA
Katte to je pa res hitro, super....no sedaj bodo naredili komplet servis potem pa bo sigurnouser posted image če te že prej ne preseneti.
Kam pa boš šla na laparo in histero ?

No moj dan se počasi bliža, dojke me bolijo že cel teden in to tok hudo, da sploh ne morem na trebuhu spat, danes mi že cel dan nič ne paše jestuser posted image imam stalno neko kepo v želodcu....tako da še vedno upam, da me preseneti predno dobim pošto iz konzilijauser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.10.2011 6:57:49   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Samo na hitro se oglašam, za seznamček na žalost nimam časa. Bom updatirala v sredo, če ne bo katera že prej.
Bila pri G, cista je še vedno, a se je zmanjšala. Pregrade nimam. Dobila pa sem datum za laparo + HSG in sicer 24.10. Kmalu, ne? user posted image

Super !

SILVA - mislim, da nobena ne bi imela nič proti, če bi otvorila oktobrski seznam z user posted image  user posted image . Držim pesti!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.10.2011 9:44:35   
Niri
Hej punce...jaz res skoz vas spremljam in upam na najboljše, da se statistika popravi in obrne. Sem vaša zvesta navijačica...tako zvesta, da vse kaže da se vam bom pridružila ja... :( Upam res da vse ne samo zanosite ampak tudi donosite!!!

Pri meni je stanje katastrofalno...zdaj (v 10tednu) se je šele plodek prikazal, vendar je za 3 tedne premajhen, velik je komaj 2mm...tudi vrečka ni ok, skratka vse je narobe...10dni že rahlo krvavim in ta teden bo treba na čiščenje... user posted image user posted image user posted image

Rozi55 mi je fejst hudo tudi zate user posted image user posted image Preveč se nas je vrnilo sem user posted image

Sama žalost, res user posted image

< Sporočilo je popravil Niri -- 1.10.2011 9:45:49 >

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.10.2011 10:44:00   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Zdravo pupe moje. Katte, pri meni se lahko napiše 12. krog user posted image . Drugače sem bila pri G in dobila napotnico za neplodnostno amb. Niti vprašala me ni kako mam dolge cikluse ali karkoli drugega!!! Je to normalno? In zdaj bom 4 mesece čakala da pridem na prvi "pogovor", lahko bi mi napotnico dala komot že pred pol leta, mislim HALO?!

HeLenčica, pri Rešu sem jaz čakala samo 3 tedne in grem v ponedeljek na posvet.

Z napotnico greš tja?

Ja, napotnico moraš imet ti od ginekologa in tvoj od osebnega, pa naročiš se prej na telefon 051336847. Meni je fajn, ker gre pri njemu vse tako hitro, pa še oba obravnava en zdravnik. Jaz sem bila najprej v Leonišču, pa smo v 1,5 letu prišli do 2 spermiogramov in to je bilo to. Pri Rešu pa sem bila prvič septembra, novembra pa že 1.user posted image , žal se ni dobro končalo, nato sem zanosila v februarju naslednje leto in sedaj imam doma prekrasno pupiko.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.10.2011 19:10:10   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja
Malinova (3. krog)

2.10.
polho3006 (2. krog)

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco
turquoise

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)
iwa

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

16.10.
Maat (9. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica (12. krog)

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

26.10.
Mojarožica
mladika (25. krog)

x.10
heln
benji
Anonimna Pu (6.krog)
štrumfek

Skupaj nas je: 35

Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.10.2011 19:35:09   
Katte
Pa sem našla malo časa, da uredim seznam.
Drugače me pa zdaj malo skrbi, da mi bo user posted image zamujala. Pričakujem jo okrog 13., ampak ovul. test je bil včeraj še negativen. Danes ga sploh nisem naredila. Kar bo, bo. Je pa videla folikel (folikle) na L jajčniku. Torej O naj bi bila zdaj enkrat. user posted image mora priti najkasneje do 18.10., če hočem, da se konča do operacije. Verjetno se ne dela, če imaš še M?
Drugače pa je za pregled prehodnosti jajcevodov uporabila izraz kromotubacija. Nisem našla nič uporabnega na internetu, samo to, da je HSG brez narkoze, kromotubacija pa z, med laparo.

Niri - ful mi je hudo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.10.2011 19:39:49   
LittleSun
Katte držim pesti, da bo M konec pred postopki.

Niriuser posted image user posted image zelo mi je hudo. Pošiljam ogromen objemček

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.10.2011 20:32:38   
dr. Knowitall
Niri, en velik objemček zate user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Niri
Rozi55 mi je fejst hudo tudi zate user posted image user posted image Preveč se nas je vrnilo sem user posted image

Se setrinjam s teboj, da je to čisto prekruto, da uzreš plusek se veseliš in naenkrat ostaneš potem brez vsega ... sem sama dala natanko isto skozi 4 tedne nazaj in zdaj čakam na zeleno luč, da poizkusiva ponovno ... morala bi pa ravno zdaj enkrat imet nuhalno user posted image

I don't know it all.

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.10.2011 7:56:19   
LittleSun
Dobro jutro pikice.

Mi smo imeli včeraj prav grozen danuser posted image upam, da se oktober ne bo tako nadaljeval. Najprej je pikecu zarad ječmenčka tako zatekla očka, da je ni mogel niti odpret, smo leteli že za zajtrk do zdravnika in dobili antibiotik za vnetje. Se pol dneva mučili, da bi mu očko namazali in potem sva še midva kar naenkrat oba zbolela, glava, grlo, šmrkava, naju je položilo..smo bili cel dan pri tašči, ko smo se pa vračali domov, si je pa pikec zaprl še prstke v vrata od avta, ko smo že mislili da smo doma in je konec tega dneva. Valda, takoj v bolnico, saj so mu zatekli v sekundi. Na srečo ni zloma...ampak prstki so še danes otečeni, moramo hladit in bo. Seveda ni bilo ne volje, ne energije, ne časa za slončkanje, tako da mislim, da oktobra ne bomo pridelali user posted image . Smo zelo malo slončkali. Morda je bolje tako, ko grem na letalo in vse to...kaj pa vemuser posted image .

Danes pa imava počivalni dan, ven tako ne smemo zaradi očke (pa tako vreme jeuser posted image ), tako da bova na kavču in v sobici, pa upam, da se včerajšnji dan ne nadaljuje.

Lepo nedeljo vam želim, izkoristite zadnji topel vikend!!

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.10.2011 8:00:56   
SILVA
LittleSun ojoj, ste imeli pa res slab dan....samo da je s pikcem vse v redu, kar lepo počivajte in se hitro pozdraviteuser posted image
Tudi če nistauser posted image se še vedno lahko prime, saj veš, da lahko plavalčki preživijo do 5 dni in čakajo na jajčkouser posted image

Moja zvesta prijateljica je spet prišla točna kot urca, me noče in noče zapustituser posted image
Me pa na seznamčku samo prestavite na 29.10

Neposredna povezava do sporočila: 441
2.10.2011 8:38:08   
LittleSun
SILVA žal mi jeuser posted image držim pesti, da bo oktober vseeno tisti ta pravi mesec zate

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.10.2011 8:44:50   
SILVA
No saj, sem se malo že sprijaznila, da bo zgleda res potrebna medicinska pomoč ampak vseeno imam še vedno malo upanja, da se izognem špikanjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
2.10.2011 9:16:11   
Teya D.
SILVA žal mi je zate ampak upanje umre zadnje!
Tako,nov mesec je prišel in z njim novi boji. Veliko sreče vam želim in naj bo to vaš mesec!

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.10.2011 10:27:29   
iwa
Joj tale oktober se je pa res grozno začel... pravijo da za dežjem p osije sonce, upajmo da se bo obrnilo na bolje. Žal mi je za vse neljube dogodke v zadnjih dneh in vsem pošiljam en kup user posted image user posted image !

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.10.2011 12:13:36   
Katte
Jaz sem pa danes še enkrat poskusila z O testom, ker čutim levi jajčnik in prsi me malo skelijo. In je bil pozitiven. Oz. skoraj skoraj pozitiven. Tako da bom ovulirala čez dva dni, ko bom ravno na poti. Ampak bova user posted image danes zvečer in v torek zvečer, ko pridem nazaj. Bo menda uredu, ne? Pa še ''glih za glih'' bo konec  user posted image pred operacijo, če pride. Še dobro, da sem uporabljala O teste, ker je super vedeti vnaprej, da mi bo zamujala. Bo šlo manj živcev.

< Sporočilo je popravil Katte -- 2.10.2011 12:16:06 >

Still hoping.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.10.2011 12:22:48   
mladika
SILVI user posted image user posted image user posted image žal mi je,da te je tečka tečkasta spet obiskala.Jo pa zato konec meseca ne bo,ker 2x v enem mesecu pa res ne rabi hodit...
Katty ful super da si že tko kmal dubila datum za posege...jst pa držim pesti,da ti sploh ne bo treba it in, da tečke ne bo nadaljnih 9 mesecovuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.10.2011 12:33:19   
*bobika*
dober dan

littlesun joj a veš da se je tud naš zjutraj zbudil z gnojno učko..komaj jo je odpru, mu že celo jutro spiram z fiziološko..jst mislim da je samo vneta, brez ječmenčka..
je pa tud cel smrkav, kašlja, hvala bogu da imamo materino dušico..
midva sva ok, noben še bolan zaenkrat..

Jst imam čisto akcijo dane snotri, včeri smo bili cel dan zunaj..smo obrezali ciprese (še dobro da samo 1x na leto), ker ti vzame cel dan.. mali sonček je razgrajal v pesku, ta veliki pa prespal pol dneva, ker ga je žural prejšnjo noč, in zjutraj moral še v službo..
Danes si bomo pa privoščili malo pečega kostanja..tko ene 2 kilce smo ga nabrali..

silva ..upam da vama uspe pred pikanjem..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
2.10.2011 13:29:47   
Monaco
Dober dan.
Mene je jučeraj obiskala user posted image .
user posted image

Zdaj naprej gremo, v nove boje!
Veliko sreče vsem
Lep dan user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.10.2011 13:52:07   
Anonimen
Živjo!

Jaz pa sem včeraj imela malo roza izcdka (skoraj nič) in sem že mislila, da je to to, sedaj pa nič od tega user posted image  Ampak itak se ne veselim prehitro, ker zadnje mesece imam 2 dni prej ene mini izcedke, potem šele user posted image  dobim. Torej moram do jutri počakat in če nič ne bo...Upajmo..

(odgovor članu Monaco)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......