Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 8:19:32
|
|
|
|
Katte
|
Še danes, potem se pa začne naš mesec . Naj bo lep. Upam, da že na začetku načnete roza barvo, da se bo potem razlila čez cel mesec. Moji O testi so še vedno negativni, O bi morala imeti danes. Očitno bo daljši cikel. Danes je petek, čez dve uri imam G, potem pa po mojem ne grem več nazaj na šiht. Par dni verjetno ne bom kaj dosti gori, bom poskusila vsaj prečekirati, če je kak nov plusek. Drugače pa se slišimo v sredo, ko bom nazaj s službene poti. Think pink!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 8:23:34
|
|
|
|
benji
|
Katte ! za današnji pregled.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 8:59:53
|
|
|
|
iwa
|
Navijam za vse ki čakajo kmalu, a si predstavljate kako bi bilo da bi ta mesec vse doživele ! Pa sej nas ne bi meli kam dat v porodnišnicah!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:00:50
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro polho tole pa diši po lepi novički upam, da le ni prehlad in razveseliš s Mi smo včeraj pridno slončkali, še noge sem dala v zrak moja neobremenjenost je šla papa zaenkrat, ampak ker imam sedaj pisane tedne pred seboj mislim, da bo ta mesec vsaj hitro minil. Je pa res, da sem malo pa vseeno odklopila, tako čez dan. Že to je veliko bobika ne vem kako je s temi izcedki, se mi pa zdi, da sem enkrat prebrala, da nakazujejo plodne dni in ovulacijo in da če ga nimaš ovulacije ni je pa tudi pisalo, da se moraš naučiti prepoznavati izcedek in je lahko včasih v zelo majhni količini.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:03:19
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika ne vem kako je s temi izcedki, se mi pa zdi, da sem enkrat prebrala, da nakazujejo plodne dni in ovulacijo in da če ga nimaš ovulacije ni je pa tudi pisalo, da se moraš naučiti prepoznavati izcedek in je lahko včasih v zelo majhni količini. Ja ne vem kako je s tem, ker jaz ciklus nisem imela nobenega izrazitega izcedka v času O, ampak O je bila potrjena pri gin, tako da...tako kot pravijo da je vsaka nosečnost specifična, tako je verjetno tudi pri O.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:08:14
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika ne vem kako je s temi izcedki, se mi pa zdi, da sem enkrat prebrala, da nakazujejo plodne dni in ovulacijo in da če ga nimaš ovulacije ni je pa tudi pisalo, da se moraš naučiti prepoznavati izcedek in je lahko včasih v zelo majhni količini. Ja ne vem kako je s tem, ker jaz ciklus nisem imela nobenega izrazitega izcedka v času O, ampak O je bila potrjena pri gin, tako da...tako kot pravijo da je vsaka nosečnost specifična, tako je verjetno tudi pri O. ma sej pravim nimam pojma .. izcedka nisem opazila pretiranega, le malo belega toka , vrh O sem verjetno zamudila , ker je tisti dan ko sem testirala bila že črtica ne več tako moćna.. tako da naslednji mesec sploh ne mislim več testirat, ker sem samo še bolj zmedena.. Upam sicer vseeno da sva kaj pridelala , ampak sem bolj na realnih tleh ta mesec.. tako da bomo videli..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:11:13
|
|
|
|
*bobika*
|
drugače pa DOBRO JUTRO.. ena za vse nas ,ki se dolgo prebujamo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:22:14
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek dobro jutro! Dr.Knowitall držim pesti, da se pripelje že danes in boš na čakala z nami v oktobru kale "ploden izcedek", ki spominja na beljak, se lahko pojavlja tudi po O. Če te zanima pejdi pogledat karte na fertility friend in boš vidla, da tudi, če imaš izcedek po O nisi edina in s tem ni nič narobe. Za vedet, če maš 2O, bi si pa mogla merit BT in pol bi vedla...alpa O testke...si pa ful srečka, če ovuliraš 2x v enem ciklusu....maš večjo možnost zanositve in dvojčkov Ne me hecat in tud prva ne bi bila, ki bij jih imela v družini . Danes me je še parkrat tako špiknilo v jajčniku, da sem obstala. Sva bila pa tud včeraj pridna, tako da bomo videli (komaj ) čez slaba 2 tedna.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:26:50
|
|
|
|
kale
|
polho3006 - full stiskam pesti, da je ratalo!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:29:03
|
|
|
|
iwa
|
Dobro jutro tud z moje strani! Glede izcedka jest vem tolk po sebi, da imam v času O, kak dan pred vrhom zelo močan vlečljiv, ne lepljiv izcedek kot beljak, pol pa me "glavni dan" noro boli en od jajčnikov (to mam že od pubertete skoz tko) in zraven mam tak čist prozoren kot steklo izcedek, pol naslednji dan je pa že manj vlečljiv, bolj lepljiv in gost in pol po O je večinoma tak, še kar ga je dost samo bolj gost in pocast je prov zej pred dvemi dnevi se mi je to dogajal, čist po spisku, le da ne na 17 dan ampak 38- ti, ja kr neki, sm bla prej dve leti na Kt pa je zato prišlo do kasnejše O, je pa O sigurn bla ker sm na dan vrha naredila ovul test in je bil ful pozitivn. pol smo pa zvečer pridn pa noge u luft pa da vidmo! Ta prva zdaj štiriletnica je tko ratala, upajmo da bo tud zej kej!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:40:40
|
|
|
|
crtek
|
kale če maste dvojčke v družini je pa sploh možno, da jih boš tudi ti mela sm ti kr malo fouš zaradi tega... polho3006, LittleSun in iwa tudi js navijam, da je ratalo navijam za vse ostale tudi iwa bi blo pa res fajn, da bi biu tokrat ceu oktober roza...pol novembra kr nobene nebi več blo, oz. same nove bi se mogle v porodnišnicah na ure naročat za rodit, ki čane...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 9:48:24
|
|
|
|
Teya D.
|
Jutro čvekice! Torej,kmalu se začenja čas nestrpnega pričakovanja! Navijam za vse vas in držim pesti,da bo oktober roza in da bomo druga drugi v porodnišnicah delale družbo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 11:07:10
|
|
|
|
HeLenčica
|
Zdravo pupe moje. Katte, pri meni se lahko napiše 12. krog . Drugače sem bila pri G in dobila napotnico za neplodnostno amb. Niti vprašala me ni kako mam dolge cikluse ali karkoli drugega!!! Je to normalno? In zdaj bom 4 mesece čakala da pridem na prvi "pogovor", lahko bi mi napotnico dala komot že pred pol leta, mislim HALO?!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 11:37:12
|
|
|
|
Maat
|
Katte, če boš že posodabljala seznamček, mene premakni pod 16.10. - je pa to 9. krog po SS. HeLenčica, vidim, da imaš ti tudi nekoliko slabšo izkušnjo s pregledom. Očitno smo zanje le številke... jaz res ne vem, do zdaj sem bila res zelo zadovoljna, sploh v času SS, ko sem bila res non stop tam - res pravi človek z dušo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 11:47:42
|
|
|
|
*bobika*
|
punce jst imam spet tisti čudni občutek ..ko me kr nekaj zvija, pa ne vem al bo spet kaj prehitro priteklo, ali pa samo živčki.. Prejšnji mesec me filing ni varal, sem potem res prehitro dobila M., upam da se ta mesec motim.. Zakaj je treba tak dolgo čakat ????
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:22:24
|
|
|
|
LittleSun
|
Jaz pa imam spet krvav izcedek
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:37:31
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jaz pa imam spet krvav izcedek pa saj si šele imela O. ali ne? mogoče je Ovulacijska krvavitev..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:39:14
|
|
|
|
Babybee81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jaz pa imam spet krvav izcedek pa saj si šele imela O. ali ne? mogoče je Ovulacijska krvavitev.. ali pa vgnezditvena
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:40:53
|
|
|
|
LittleSun
|
Pred tremi dnevi sem tudi imela krvav izcedek
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:40:59
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Zdravo pupe moje. Katte, pri meni se lahko napiše 12. krog . Drugače sem bila pri G in dobila napotnico za neplodnostno amb. Niti vprašala me ni kako mam dolge cikluse ali karkoli drugega!!! Je to normalno? In zdaj bom 4 mesece čakala da pridem na prvi "pogovor", lahko bi mi napotnico dala komot že pred pol leta, mislim HALO?! HeLenčica, pri Rešu sem jaz čakala samo 3 tedne in grem v ponedeljek na posvet.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:41:42
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Pred tremi dnevi sem tudi imela krvav izcedek Ma kaj te to heca . Upam da se ti ciklus čim prej porihta.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:41:57
|
|
|
|
Babybee81
|
Jutri se začne naš mesec Ponoči sem začutila špikanje v levem jajčniku in imam danes O, čeprav mi je O test pokazal le rahlo drugo črtico. Upam da je ratalo ker sva bila cel teden pridna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:43:33
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Zdravo pupe moje. Katte, pri meni se lahko napiše 12. krog . Drugače sem bila pri G in dobila napotnico za neplodnostno amb. Niti vprašala me ni kako mam dolge cikluse ali karkoli drugega!!! Je to normalno? In zdaj bom 4 mesece čakala da pridem na prvi "pogovor", lahko bi mi napotnico dala komot že pred pol leta, mislim HALO?! HeLenčica, pri Rešu sem jaz čakala samo 3 tedne in grem v ponedeljek na posvet. Z napotnico greš tja?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:45:13
|
|
|
|
Babybee81
|
dvojčki - tudi mi jih imamo. po moževi strani in po moji. In ja tudi prvič sem bila noseča z dvojčki a se en ni obnesel. Zdaj bomo pa vidli... čeprav me stiska ko pomislim da bi mela na enkrat 3 mulčke bi bilo vseeno fajn
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 14:48:29
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Pred tremi dnevi sem tudi imela krvav izcedek Ma kaj te to heca . Upam da se ti ciklus čim prej porihta. Res ne vem zadnje 4 mesece sem imela 2-3 pred M vedno krvav ali rjav izcedek, ampak sem zadnji mesec jemala maco in sem imela samo 1 dan izcedek. ta ciklus ne jem mace, ker sem imela trebušno virozo in mi je brezveze potem samo par dni jest. To pa se mi je prvič zgodilo, da imam to med menstruacijama in me kar malo skrbi, najprej sem mislila da je ovulacijski izcdeke, ampak sedaj pa res ne vem v sredo imam na srečo G..bo že povedala, sedaj imam pač eno stvar več ki me skrbi do takrat. Presneto telo mi ne da miru pa tudi v križu me že cel dan seka, kot prvi dan . Sem se pogovarajala z eno kolegico in je rekla, da je imela menstruacijo normalno, potem pa je vmes vsake toliko imela krvav izcedek in bolečine v križu in v jajčnikih, potem pa menze ni dobila in je bila noseča že od prejšnega cikla
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 30.9.2011 14:55:55 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......