Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:09:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Še vedno bolana, vročine nimam.....saj bo počasi... ...upam, da bo kaj pomagalo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:33:05
|
|
|
|
majakla
|
Oj, samo na hitro... ...prošnje pošljem zvečer, ni problema. Bambi: ti javim, je še nisem dobila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:37:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Hvala za pestke, so pomagale. Še imam službo. super! še en
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:37:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca sem menzo dobla in se . jaz tud ampak zaenkrat ni panike...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:39:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam za pospravljat in prat....( ne vem al samo jaz vska dan en stroj perem, kak enim rata samo čez vikend) vsak dan pereš jaz perem 3-4 stroje na 10 dni, ponavadi vikend...res pa je, da imamo vsi 3-je ogroooomno cot, tak da gre skozi čaki ..pa to ja ni dost jaz vsak dan perem za eno stojalo , pa še mi ostaja.... bi pa rada za samo med vikendi spravla, pa nikakor ne gre...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:41:38
|
|
|
|
arabela*
|
Grem umit posodo, moj čez kako uro tak gre na šiht, jaz pa še malo relax..potem pa po otroke... še fajn, da ni mrzlo zunaj.......
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 12:42:05
|
|
|
|
arabela*
|
hvala za pikapoke...itak da pomagajo....vsaj malo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 14:16:26
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Zbudla se od pol14h. Pa nikak da zaspim nazaj. Saj ni čudno če mam ritem čist zmešan. Obesla že perilo. 2 stroj ta teden. Ko se že menimo o pranju. Drugač pri nas je čist odvisno od tedna včasih več, včasih manj. Ta teden kot rečeno opran 2 stroj. Pa jutri zjutraj ko priden bo se še en opral, pa enega bom še sigurno napolnila. Pa mogoče še eden ibercugov. Grem pa zdaj počasi nam po lepinje. se mi že nenormalno luštajo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 14:18:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa ne bom nič delala razen posodo pospravim pa perilo če mi bo...sem menzo dobla in se ful slabo počutim . to mene tudi čaka...mi že 14 dni zamuja...bo grozno, ko bom dobila pa ne, nisem noseča, sem že test naredila Mene tudi. Mi tudi že zamuja. in če bo tak kot prejšnji dve, se mi nena lepo piše.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 15:50:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz vsak dan perem za eno stojalo , pa še mi ostaja.... bi pa rada za samo med vikendi spravla, pa nikakor ne gre... je tudi odvisno kako pogosto se preoblačite in koliko cunj ima vsak. Jaz perem 1-2x na teden...včasih samo ob sobotah eno perilo. Nikoli pa ne perem vsaj dan en stroj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 16:59:01
|
|
|
|
arabela*
|
doma...se že igrata...smo še za šolo pregledale stvari in kaj je za nalogo... jaz pa še relax....mi že gre malo na boljše...okna sem odprla in uživam ob sončku
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 17:01:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca je tudi odvisno kako pogosto se preoblačite in koliko cunj ima vsak. Jaz perem 1-2x na teden...včasih samo ob sobotah eno perilo. Nikoli pa ne perem vsaj dan en stroj. saj se mi je zdelo, da nenormalno dost perem Ma..nevem...dnevno ko se slečemo gre v pranje, nikoli ne damo še drug dan to oblačilo na sebe..., razen kakih hlač in kavbojk, pa nimamo nekaj nenormalno dost cot...pa glede na to da vsak dan stroj perem, me še vedno v kopalnici čakata dva koša perila Zdaj se spet pere, zvečer pa še belo...eh
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 17:22:16
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, zdaj pa via Koper...se beremo v nedeljo zvečer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 19:37:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, zdaj pa via Koper...se beremo v nedeljo zvečer Uživaj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 19:37:29
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:09:13
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:31:45
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Majakla ni za kaj. Bambi žal mi je za slabe novice glede sinčka. Vem, da je meni lahko pametovati, ker nisem na tvojem mestu, ampak jaz bi kar poslušala strokovnjeke. V mariborski razvojni so izkušeni in če menijo, da bi bil razvojni vrtec zanj dober mislim, da jih je kar za poslušat. Bolje, da se tam aktivno ukvarjajo z njim in hitreje napreduje pa gre potem v "večinski" vrtec, kot pa da se bi morda kasneje izkazalo, da ne gre drugače in bi bilo veliko težje, ker bi bil že starejši. Vsekakor pa če imaš možnost drugega mnenja se ga kar posluži. Aja, če se boš odločila še za privat ure terapije prosi terapevtko, da se poveže s to, ki sedaj že dela z njim, da ne bo delal z njim kaj, kar se bo "teplo" z dosedanjimi metodami, ker lahko to več škodi kot koristi. Naj se terapevti uskladijo. Pa veliko sreče in držim pesti za čim boljši in hiter napredek.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:32:17
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:34:54
|
|
|
|
marta82
|
Matcar držim pesti, da tvoj čim prej nade takšno službo, da bo lahko več doma.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:37:12
|
|
|
|
matcar
|
Mi vsi doma,tuto kompleto. Smo pa bli popoldan v Kungoti(Botrca-eno ulico naprej od tebe),pol pa via domov.Teo je že v mižulah,ostali pa še ne. Glede pranja-nas je 6,pa imam cca. 5 strojev na teden,od tega 1 polnega belega(to so pleničke,bodiji,kake hlačke,brisače).Res pa je,da imam veliki stroj,to je 7 kg boben.Drugače bi duplo prala.Pa s tem,da se tudi dnevno preoblačimo,sploh otroci.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:38:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar držim pesti, da tvoj čim prej nade takšno službo, da bo lahko več doma. Ja,saj danes sem bla pri njegovem šefu,sicer nismo o tem nič debatirali.Bomo vidli.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:46:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Smo pa bli popoldan v Kungoti(Botrca-eno ulico naprej od tebe) pri kom pa, če smem vprašat? zakaj se pa nisi oglasila pri meni...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 20:58:22
|
|
|
|
arabela*
|
čer malečke sta ravnokar zaspale, jaz pa bom zdaj film na popu pogledala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 21:01:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya malečke sta ravnokar zaspale, jaz pa bom zdaj film na popu pogledala kaj pa je? jan pa gleda risanko na dvd-ju pa ne morem gledat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.9.2011 21:02:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya malečke sta ravnokar zaspale, jaz pa bom zdaj film na popu pogledala kaj pa je? jan pa gleda risanko na dvd-ju pa ne morem gledat ujemi ali spusti..neka romanca al nekaj podobnega
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?