|
RE: Mariborčanke,21.del 2.10.2011 19:25:17
|
|
|
|
ly117
|
H: "Gazda, ročaj na lopati se je zlomil..." G: "AJA, za tako ****rijo me kličeš !? Kaj si pa delal, da se je zlomil?" H: "Nič, samo psa sem hotel pokopati..." G: "Kaj, našega Tarzana ? Kaj mu je pa bilo?" H: "Od štale mu je en tram na glavo padel." G: "Kako, saj imamo novo štalo!?" H: "Ja, samo je malo gorela..." G: "Kako gorela!? Od kod pa ogenj v štali?" H: "Ja, iz hiše... Tja je veter razširil ogenj..." G: "KAJ !!? A je hiša tudi !?" H: "Ja, tudi. Se je sveča prevrnila, pa je zagorelo..." G: "Kakšna sveča, a ni bilo elektrike ?" H: "Elektrika je bila, samo vam je mama umrla, pa smo morali svečo prižgati..." G: "KAJ !? Mama so umrli !? Pa kako to, saj so bili zdravi..." H: "Zdravi, že zdravi, samo kap jih je, ko so mene na vaši ženi našli..." Mujo i Fata, dečko i cura, idu ulicom držeći se za ruke. Fata mu kaže: ''Hodamo već trideset_ godina. Mislim da je krajnje vrijeme da počnemo razmišljati o braku.'' ''Draga Fato, pa tko će nas htjeti ovakve stare?'' V restavraciji Piramida žena reče možu: "Že četrtič si šel po makarone, ali te ni nič sram?" On odvrne: "Nič, če pa vedno rečem natakarju, da je zate." Nekje na gorenjskem, osamljena gorska kmetija.Dva možaka, gornika, ki markirata poti, se skozi sadovnjak približujeta hiši. Iz hiše stopi starejša gospa in eden od njiju jo veselo ogovori: - Pozdravljena gospa, ali lahko midva na vašo češpljo nariševa markacijo? Gospa mu prijazno odgovori: - Oh rajši jo dajta na vogal hiše, jaz sem bolj malo doma. Dolazi Mujo pripit kasno navečer kući i Fata ga bijesno dočeka na vratima: "Tako dakle, u tri ujutro se vraćaš kući?" "Ko je reko da se vraćam? Samo sam došo po gitaru!" Kako se rece blondinki brez mobilnega telefona po bosansko? **** bez veze.....
< Sporočilo je popravil ly117 -- 2.10.2011 19:26:29 >
|