Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 12:26:52
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Jst sem itak že na pol vaša,ampak da se še uradno štemplam...NE pričakujem jo 26.10.,je pa že,hmmm...25 krog (jao me kr stisne ko pomislim ),Ampak nič ne de,mi gremo novim zmagam na proti in se veselim pregleda v sredo!!! LittleSun .Eh ti desci...moj je tut učasih tak hecen...bi slončku ko je še fulll do O,pa po O med O mu pa kr ni,ko je pa men. Sam verjamem pa da je za njih tut neuspeh ko me ne zanosimo,pa se grizejo,sam žal oni ne znajo pokazat to tko kt me. mladika jst sem pa res misla da te ne bo med oktoberke.. no že si , pa le čvekajmo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 12:31:17
|
|
|
|
HeLenčica
|
Mladika, upam, da bo pregled prinesel rezultate! Jaz sem se naročila na svoj prvi pregled pri G. Imam ga že jutri, tak da držite pesti! Upam, da ne bom dobila samo napotnice za neplodnostno...da bo vsaj kake krvne preiskave naredla.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 12:44:10
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Mladika, upam, da bo pregled prinesel rezultate! Jaz sem se naročila na svoj prvi pregled pri G. Imam ga že jutri, tak da držite pesti! Upam, da ne bom dobila samo napotnice za neplodnostno...da bo vsaj kake krvne preiskave naredla. kar postavi se zase.. imaš svoje pravice in zahtevaj jih ! Upam na najboljše
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 12:51:17
|
|
|
|
Katte
|
mladika, ampak jaz te nisem hotela tukaj . No, če že ne gre drugače, pa naj ti bo, te sprejmemo. Jaz imam pa s svojim kar srečo. Imel je pred par leti ful "žurerske" kolege, ki meni niso bili všeč. Ampak se jih je sam naveličal. Športa ne gleda, piva ne mara, kolege imava pa skupne in hodiva skupaj ven. Ve, kdaj je čas za in se ne upira. Je pa itak večji užitek, ko ni treba . Moram še omeniti, da je on v veliki meri zadolžen za pospravljanje in kuhanje. No, brez skrbi, ni popoln . Ampak glede teh stvari je pa čudovit.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 12:51:46
|
|
|
|
Babybee81
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Babybee81 , ni problema. Klikni TUKAJ. Upam, da ti jih prikaže....vidim, da so zdaj še ceneje...sicer so čisto enostavni, ampak delujejo, preverjeno! uu tole je pa res poceni, bom tudi jaz naročila. Koliko dni pa rabijo da pridejo?? uni ki sem jih jst naročila iz USA so k men hodli 3 tedne ..jih je blo not 20 O. in 5 nosečniških.. sam nekak nisem najboj prepričana v njih..ker Mullerjevi so mi pokazal O. , ti z neta pa ne.. al pa tisti iz mullerja zaznajo manjšo količino LH.. Meni delujejo! Hvala!!! Jih bom kar naročila
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 12:52:59
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja 2.10. polho3006 (2. krog) 3.10. SILVA Mamabear Monaco 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) iwa 13.10. Katte (17. krog) 14.10. babybee81 (1. krog) 17.10. alysa 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica 23.10. S* (2. krog) 24.10. štručka2503 26.10. Mojarožica mladika (25. krog) x.10 heln benji Maat Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 33 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 12:56:50
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte mladika, ampak jaz te nisem hotela tukaj . No, če že ne gre drugače, pa naj ti bo, te sprejmemo. Jaz imam pa s svojim kar srečo. Imel je pred par leti ful "žurerske" kolege, ki meni niso bili všeč. Ampak se jih je sam naveličal. Športa ne gleda, piva ne mara, kolege imava pa skupne in hodiva skupaj ven. Ve, kdaj je čas za in se ne upira. Je pa itak večji užitek, ko ni treba . Moram še omeniti, da je on v veliki meri zadolžen za pospravljanje in kuhanje. No, brez skrbi, ni popoln . Ampak glede teh stvari je pa čudovit. ni treba da je popoln, ampak glede na napisano imaš zlatega dragega.. Sej pri nas tud pospravi, če mu rečem, sam redko kdaj vidi in pol mi je včasih reče a moreš spet pospravljat ... kuhanje mu pa ne gre, se je neki trudil pred časom, pa je vse zažgal in sedaj nas raje pelje ven jest al pa men prepusti kuhanje..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 13:03:47
|
|
|
|
romare
|
Katte-a take še delajo???
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 13:17:16
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare Katte-a take še delajo??? Ja take sinove bomo me naredle
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 13:22:07
|
|
|
|
crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: romare Katte-a take še delajo??? Ja take sinove bomo me naredle podpis! navijam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 13:44:18
|
|
|
|
LittleSun
|
Katte mene ne motijo njegovi kolegi, so super in imam rada njihovo družbo. Pa sej ne pridejo pogosto, če je kakšna tekma jo pogledajo, ker imamo prostor. Danes mi pač ne paše, ker je tak dan, ampak me bodo razvedrili, mogoče celo z njimi pogledam tekmo jaz čez mojga načeloma nimam kaj rečt, sej je potem poklical in se opravičil in bil ves sladek, kako bova tudi danes našla čas. Veliko mi pomaga, sploh pri pikecu, je pa res, da ima veliko hobijev in aktivnosti, kar ga pa samo dopolnjuje in je zaradi tega bolj srečen in vesel kadar je z nama. Zadnje leto mu je pa tako velikrat ljubše da je z nama, kot da gre Imam tako norišnico, da napišem stavek in moram odložit in spet...ampak vas ne dam, ker mi to vsaj malo dan popestri
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 13:49:59
|
|
|
|
Katte
|
No, vidiš. Ni tako hudo .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 13:56:32
|
|
|
|
romare
|
...in včasih znajo pa tud kej lepga iz sebe spravt...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 13:59:39
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare ...in včasih znajo pa tud kej lepga iz sebe spravt... se strinjam večinoma so pravi srčki
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 16:49:07
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: romare ...in včasih znajo pa tud kej lepga iz sebe spravt... Ampak res,sam včasih...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 18:41:31
|
|
|
|
kale
|
Joj, jaz sem že čist zmedena... Sem bila skoraj 100%, da sem imela O (glede na vse znake) v soboto, danes pa so se pojavili enaki znaki za O, kot v soboto: prozoren, lepljiv izcedek, špikanje v jajčniku, povečan libido,... saj ne vem kaj si naj mislim...mogoče imam pa 2 O ta cikel . Še eno osnovnošolsko vprašanje : izcedek se pojavi pred O, a ne ? Da še jaz malo mojga pohvalim (da jih ne bomo samo k.... )- zdaj se v sobici igra z našim sončkom, da lahko mami uredi posle na računalniku in še malo vmes na RR skoči . Še malo pa bo oktober in upam, da veliko z njim!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 20:03:58
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: kale Še eno osnovnošolsko vprašanje : izcedek se pojavi pred O, a ne ? Izcedek ki se vleče se pojavi, ko se začnejo plodni dnevi, potem se ojača, postane bolj gost in takrat nekje nastopi O, ki traja 24 ur, potem začne izcedek počasi izginjati in ko ni več O, izcedka načeloma več ni. jaz imam danes zelo vlečljiv izcedek in špika me, tako da zgleda da še ni nič zamujeno
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 20:20:10
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: kale Še eno osnovnošolsko vprašanje : izcedek se pojavi pred O, a ne ? Izcedek ki se vleče se pojavi, ko se začnejo plodni dnevi, potem se ojača, postane bolj gost in takrat nekje nastopi O, ki traja 24 ur, potem začne izcedek počasi izginjati in ko ni več O, izcedka načeloma več ni. jaz imam danes zelo vlečljiv izcedek in špika me, tako da zgleda da še ni nič zamujeno Pol pa veselo v akcijo ! Problem pri meni je ta, da imam na 26-30 dni, tako, da bi O lahko že imela pred par dnevi ali pa ravnokar... Saj vem, da lahko naredim O-test, ampak se poskušam čim manj s tem obremenjevat, pa kot vidite najbolj ne rata .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 29.9.2011 21:25:05
|
|
|
|
*bobika*
|
Jst pa sploh nimam takega lepljivega izcedka..tako da.po.tem ne bi ugotovila kdaj je O.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 7:43:04
|
|
|
|
dr. Knowitall
|
Živjo! No jaz pa v nasprotju z večino v oktobru pričakujem in ne . In upam, da pride čim prej, ker čez par dni imam kontrolo pri G in upam, da mi da po prvi spet zeleno luč, da probava. Ker meni se že kar malo meša od želje.
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 7:58:23
|
|
|
|
polho3006
|
Punce, jaz ne vem kaj je z mano. Do nedelje sem bila čisto na izi, kar bo pa bo, sedaj pa...KOMAJ ČAKAM drugi teden!!!! Joški so se mi dveh dneh povečali za eno številko. Po enoletnem dojenju sem imela A košarico, no in včeraj sem si morala dati gor B košarico, ker me je vse tako tiščalo , da groza. Drugače pa imam občutek da bom zbolela. Bolijo me sklepi, pa mi je vroče, pa me zebe. Tako je bilo tudi prvič, preden sem sploh vedela da sem noseča. Ampak sedaj so vsi okrog mene prehlajeni, tako da...verjetno me bo zagrabil prehlad. No punce držite se in držim pesti da nas bo konec oktobra čim več obarvanih roza.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 8:00:43
|
|
|
|
crtek
|
dobro jutro! Dr.Knowitall držim pesti, da se pripelje že danes in boš na čakala z nami v oktobru kale "ploden izcedek", ki spominja na beljak, se lahko pojavlja tudi po O. Če te zanima pejdi pogledat karte na fertility friend in boš vidla, da tudi, če imaš izcedek po O nisi edina in s tem ni nič narobe. Za vedet, če maš 2O, bi si pa mogla merit BT in pol bi vedla...alpa O testke...si pa ful srečka, če ovuliraš 2x v enem ciklusu....maš večjo možnost zanositve in dvojčkov
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 8:03:12
|
|
|
|
crtek
|
polho3006 ti maš pa še ful malo do lahko bi res oktober otvorila z roza barvo držim pesti na nogah in rokah, da si kdaj boš delala testek?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 8:13:04
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek polho3006 ti maš pa še ful malo do lahko bi res oktober otvorila z roza barvo držim pesti na nogah in rokah, da si kdaj boš delala testek? Če ne bo prišla točno takrat ko jo pričakujem bom tako vedela, ker je točna kot švicarska ura, tako da bom test naredila v sredo zjutraj...če bom zdržala do takrat. Ker sem tako radovedna kaj se dogaja z mano, da bi ga naredila že sedaj, ampak sedaj bi bil tako ali tako -, ker je še prehitro.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 30.9.2011 8:16:31
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: crtek polho3006 ti maš pa še ful malo do lahko bi res oktober otvorila z roza barvo držim pesti na nogah in rokah, da si kdaj boš delala testek? Če ne bo prišla točno takrat ko jo pričakujem bom tako vedela, ker je točna kot švicarska ura, tako da bom test naredila v sredo zjutraj...če bom zdržala do takrat. Ker sem tako radovedna kaj se dogaja z mano, da bi ga naredila že sedaj, ampak sedaj bi bil tako ali tako -, ker je še prehitro. Navijam!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......