|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
29.9.2011 12:26:52   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Jst sem itak že na pol vaša,ampak da se še uradno štemplam...NE pričakujem jo 26.10.,je pa že,hmmm...25 krog (jao me kr stisne ko pomislimuser posted image ),Ampak nič ne de,mi gremo novim zmagam na proti in se veselim pregleda v sredo!!!

LittleSun user posted image user posted image user posted image .Eh ti desci...moj je tut učasih tak hecen...bi slončku ko je še fulll do O,pa po O med O mu pa kr ni,ko je pa men.user posted image user posted image Sam verjamem pa da je za njih tut neuspeh ko me ne zanosimo,pa se grizejo,sam žal oni ne znajo pokazat to tko kt me.

mladika jst sem pa res misla da te ne bo med oktoberke.. no že si , pa le čvekajmo..user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.9.2011 12:31:17   
HeLenčica
Mladika, upam, da bo pregled prinesel rezultate!

Jaz sem se naročila na svoj prvi pregled pri G. Imam ga že jutri, tak da držite pesti! Upam, da ne bom dobila samo napotnice za neplodnostno...da bo vsaj kake krvne preiskave naredla.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.9.2011 12:44:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Mladika, upam, da bo pregled prinesel rezultate!

Jaz sem se naročila na svoj prvi pregled pri G. Imam ga že jutri, tak da držite pesti! Upam, da ne bom dobila samo napotnice za neplodnostno...da bo vsaj kake krvne preiskave naredla.

kar postavi se zase.. imaš svoje pravice in zahtevaj jih !
Upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.9.2011 12:51:17   
Katte
mladika, ampak jaz te nisem hotela tukaj user posted image . No, če že ne gre drugače, pa naj ti bo, te sprejmemo.

Jaz imam pa s svojim kar srečo. Imel je pred par leti ful "žurerske" kolege, ki meni niso bili všeč. Ampak se jih je sam naveličal. Športa ne gleda, piva ne mara, kolege imava pa skupne in hodiva skupaj ven. Ve, kdaj je čas za user posted image  in se ne upira. Je pa itak večji užitek, ko ni treba user posted image . Moram še omeniti, da je on v veliki meri zadolžen za pospravljanje in kuhanje. No, brez skrbi, ni popoln user posted image . Ampak glede teh stvari je pa čudovit.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 379
29.9.2011 12:51:46   
Babybee81

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Babybee81 , ni problema. Klikni TUKAJ. Upam, da ti jih prikaže....vidim, da so zdaj še ceneje...sicer so čisto enostavni, ampak delujejo, preverjeno!

uu tole je pa res poceni, bom tudi jaz naročila. Koliko dni pa rabijo da pridejo??

uni ki sem jih jst naročila iz USA so k men hodli 3 tedne ..jih je blo not 20 O. in 5 nosečniških.. sam nekak nisem najboj prepričana v njih..ker Mullerjevi so mi pokazal O. , ti z neta pa ne.. al pa tisti iz mullerja zaznajo manjšo količino LH..

Meni delujejo!

Hvala!!! Jih bom kar naročila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 380
29.9.2011 12:52:59   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)
iwa

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

26.10.
Mojarožica
mladika (25. krog)

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)
štrumfek

Skupaj nas je: 33
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.9.2011 12:56:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

mladika, ampak jaz te nisem hotela tukaj user posted image . No, če že ne gre drugače, pa naj ti bo, te sprejmemo.

Jaz imam pa s svojim kar srečo. Imel je pred par leti ful "žurerske" kolege, ki meni niso bili všeč. Ampak se jih je sam naveličal. Športa ne gleda, piva ne mara, kolege imava pa skupne in hodiva skupaj ven. Ve, kdaj je čas za user posted image  in se ne upira. Je pa itak večji užitek, ko ni treba user posted image . Moram še omeniti, da je on v veliki meri zadolžen za pospravljanje in kuhanje. No, brez skrbi, ni popoln user posted image . Ampak glede teh stvari je pa čudovit.

ni treba da je popoln, ampak glede na napisano imaš zlatega dragega..
Sej pri nas tud pospravi, če mu rečem, sam redko kdaj vidi in pol mi je včasih reče a moreš spet pospravljat user posted image ... kuhanje mu pa ne gre, se je neki trudil pred časom, pa je vse zažgal in sedaj nas raje pelje ven jest al pa men prepusti kuhanje..user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.9.2011 13:03:47   
romare
Katte-a take še delajo???

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
29.9.2011 13:17:16   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: romare

Ja take sinove bomo me naredle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 384
29.9.2011 13:22:07   
crtek

Ja take sinove bomo me naredle user posted image user posted image user posted image

podpis! user posted image navijamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
29.9.2011 13:44:18   
LittleSun
Katte mene ne motijo njegovi kolegi, so super in imam rada njihovo družbo. Pa sej ne pridejo pogosto, če je kakšna tekma jo pogledajo, ker imamo prostor. Danes mi pač ne paše, ker je tak dan, ampak me bodo razvedrili, mogoče celo z njimi pogledam tekmouser posted image
jaz čez mojga načeloma nimam kaj rečt, sej je potem poklical in se opravičil in bil ves sladek, kako bova tudi danes našla čas. Veliko mi pomaga, sploh pri pikecu, je pa res, da ima veliko hobijev in aktivnosti, kar ga pa samo dopolnjuje in je zaradi tega bolj srečen in vesel kadar je z nama. Zadnje leto mu je pa tako velikrat ljubše da je z nama, kot da greuser posted image user posted image

Imam tako norišnico, da napišem stavek in moram odložit in spet...ampak vas ne dam, ker mi to vsaj malo dan popestriuser posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 386
29.9.2011 13:49:59   
Katte
No, vidiš. Ni tako hudo user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 387
29.9.2011 13:56:32   
romare
...in včasih znajo pa tud kej lepga iz sebe spravt...user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 388
29.9.2011 13:59:39   
LittleSun

se strinjamuser posted image user posted image večinoma so pravi srčkiuser posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 389
29.9.2011 16:49:07   
mladika

Ampak res,sam včasih...user posted image user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.9.2011 18:41:31   
kale
Joj, jaz sem že čist zmedena... Sem bila skoraj 100%, da sem imela O (glede na vse znake) v soboto, danes pa so se pojavili enaki znaki za O, kot v soboto: prozoren, lepljiv izcedek, špikanje v jajčniku, povečan libido,... saj ne vem kaj si naj mislim...mogoče imam pa 2 O ta cikel user posted image  .

Še eno osnovnošolsko vprašanje user posted image : izcedek se pojavi pred O, a ne ?

Da še jaz malo mojga user posted image  pohvalim (da jih ne bomo samo k.... user posted image )- zdaj se v sobici igra z našim sončkom, da lahko mami uredi posle na računalniku in še malo vmes na RR skoči user posted image .

Še malo pa bo oktober in upam, da veliko user posted image  z njim!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 391
29.9.2011 20:03:58   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Še eno osnovnošolsko vprašanje user posted image : izcedek se pojavi pred O, a ne ?

Izcedek ki se vleče se pojavi, ko se začnejo plodni dnevi, potem se ojača, postane bolj gost in takrat nekje nastopi O, ki traja 24 ur, potem začne izcedek počasi izginjati in ko ni več O, izcedka načeloma več ni.

jaz imam danes zelo vlečljiv izcedek in špika me, tako da zgleda da še ni nič zamujenouser posted image user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 392
29.9.2011 20:20:10   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Izcedek ki se vleče se pojavi, ko se začnejo plodni dnevi, potem se ojača, postane bolj gost in takrat nekje nastopi O, ki traja 24 ur, potem začne izcedek počasi izginjati in ko ni več O, izcedka načeloma več ni.

jaz imam danes zelo vlečljiv izcedek in špika me, tako da zgleda da še ni nič zamujenouser posted image user posted image

Pol pa veselo v akcijo user posted image !

Problem pri meni je ta, da imam user posted image  na 26-30 dni, tako, da bi O lahko že imela pred par dnevi ali pa ravnokar... Saj vem, da lahko naredim O-test, ampak se poskušam čim manj s tem obremenjevat, pa kot vidite najbolj ne rata user posted image .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 393
29.9.2011 21:25:05   
*bobika*
Jst pa sploh nimam takega lepljivega izcedka..tako da.po.tem ne bi ugotovila kdaj je O.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.9.2011 7:43:04   
dr. Knowitall
Živjo! No jaz pa v nasprotju z večino v oktobru pričakujem user posted image  in ne user posted image . In upam, da pride čim prej, ker čez par dni imam kontrolo pri G in upam, da mi da po prvi user posted image  spet zeleno luč, da probava. Ker meni se že kar malo meša od želje.

I don't know it all.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.9.2011 7:58:23   
polho3006
Punce, jaz ne vem kaj je z mano. Do nedelje sem bila čisto na izi, kar bo pa bo, sedaj pa...KOMAJ ČAKAM drugi teden!!!!

Joški so se mi dveh dneh povečali za eno številko. Po enoletnem dojenju sem imela A košarico, no in včeraj sem si morala dati gor B košarico, ker me je vse tako tiščalo , da groza. Drugače pa imam občutek da bom zbolela. Bolijo me sklepi, pa mi je vroče, pa me zebe. Tako je bilo tudi prvič, preden sem sploh vedela da sem noseča. Ampak sedaj so vsi okrog mene prehlajeni, tako da...verjetno me bo zagrabil prehlad.

No punce držite se in držim pesti da nas bo konec oktobra čim več obarvanih roza.

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.9.2011 8:00:43   
crtek
dobro jutro!
Dr.Knowitall držim pesti, da se user posted image pripelje že danes in boš na user posted image čakala z nami v oktobru user posted image

kale "ploden izcedek", ki spominja na beljak, se lahko pojavlja tudi po O. Če te zanima pejdi pogledat karte na fertility friend in boš vidla, da tudi, če imaš izcedek po O nisi edina in s tem ni nič narobe. Za vedet, če maš 2O, bi si pa mogla merit BT in pol bi vedla...alpa O testke...si pa ful srečka, če ovuliraš 2x v enem ciklusu....maš večjo možnost zanositve in dvojčkov user posted image

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.9.2011 8:03:12   
crtek
polho3006 ti maš pa še ful malo do user posted image  user posted image lahko bi res oktober otvorila z roza barvo user posted image držim pesti na nogah in rokah, da si user posted image  user posted image kdaj boš delala testek?

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 398
30.9.2011 8:13:04   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

polho3006 ti maš pa še ful malo do user posted image  user posted image lahko bi res oktober otvorila z roza barvo user posted image držim pesti na nogah in rokah, da si user posted image  user posted image kdaj boš delala testek?

Če user posted image ne bo prišla točno takrat ko jo pričakujem bom tako vedela, ker je točna kot švicarska ura, tako da bom test naredila v sredo zjutraj...če bom zdržala do takrat. Ker sem tako radovedna kaj se dogaja z mano, da bi ga naredila že sedaj, ampak sedaj bi bil tako ali tako -, ker je še prehitro.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.9.2011 8:16:31   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

Če user posted image ne bo prišla točno takrat ko jo pričakujem bom tako vedela, ker je točna kot švicarska ura, tako da bom test naredila v sredo zjutraj...če bom zdržala do takrat. Ker sem tako radovedna kaj se dogaja z mano, da bi ga naredila že sedaj, ampak sedaj bi bil tako ali tako -, ker je še prehitro.

Navijam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......