|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
28.9.2011 22:41:07   
Babybee81
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81

IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Babybee81, nič hudega, če je O test še negativen. Sploh, če pričakuješ O šele v soboto. Jaz sem bila prejšnji mesec ful živčna, ko je bil test čisto bel na CD12. Naslednji dan je bila rahla črtica, na D15 pa je bil test že pozitiven.

sem prebrala na netu, da ti O testi niso tako zanesljivi menda. In da včasih ne zaznajo O tudi če je, zdaj pa ne vem ... http://vizita.si/clanek/ginekologija/ovulacija-in-zanositev.html čisto na koncu piše.

Jaz bom šla kljub temu še po en O test...

Kako redno pa imaš M? Jaz imam med 26 in 32 dnevi, kar pomeni, da je tudi O lahko z 1-tedenskim razmikom...zelo malo možnosti je, da O je, pa je test ne bi zaznal, baje pa da obstaja možnost, da je test pozitiven, O pa ni... Ker ko telo poveča izločanje LH hormona to še ne pomeni, da bo dejansko "izločilo" jajčece :) Delaj še testeke naprej, pa bo O ziher prišla.

Jaz imam med 28 in 30 dnevi. Prejle sem šla še po enega in ga bom v petek delala, takrat pa bi že mogel biti + user posted image . Smo so pa dragi ti testi user posted image

Jaz jih kupujem na e-bayu, dobim 30 O testov+10 nosečnostnih testov za 7€ s poštnino vred.

to je pa res zelo ugodno! a mi lahko pošlješ link prosim? lahko tudi na ZSuser posted image

< Sporočilo je popravil Babybee81 -- 28.9.2011 22:52:00 >

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.9.2011 23:19:13   
LittleSun
Čer pupe moje
Se mi je zgodila zelo čudna stvar, danes naj bi imela O, me tudi cel dan špika, tako da mislim da je toto, sedaj sem bila pa na stranišču in imam krvav izcedekuser posted image user posted image wtf?? a se je to kateri pojavilo kdaj? je morda lahko povezano z ovulacijo? Bi bila vesela kakšne izkušnjeuser posted image

lep večer vam želim pupe moje

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 352
29.9.2011 7:03:22   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)
iwa

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

26.10.
Mojarožica

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)
štrumfek

Skupaj nas je: 32
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.9.2011 7:08:42   
Katte
LittleSun, jaz ovulacijske krvavitve še nisem doživela, ene pa jo imajo. Tako da to ni nič takega. Upam, da si vseeno pridno user posted image  in da bo rezultat viden čez dva tedna.

Mene je tudi včeraj ful špikalo, sem res mislila, da se pripravlja O. O test je bil pa negativen, ni bilo druge črtice. Bom videla, kako bo danes, oz. mi bo G v petek povedala, kako in kaj. Se ne sekiram preveč.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 354
29.9.2011 7:56:01   
LittleSun

LittleSun, jaz ovulacijske krvavitve še nisem doživela, ene pa jo imajo. Tako da to ni nič takega. Upam, da si vseeno pridno user posted image  in da bo rezultat viden čez dva tedna.

Žal nisem user posted image user posted image ma sem kar malo žalostna...vedno imam tako O, da lubi pride pozno in jaz že spančkam.

Tako da sem danes kar slabe volje, pa ne toliko zaradi tega, ker nisva ...sem si tako rekla, da bova ko nama bo pasalo, pač tak dan je, pikec je bil zjutraj super siten..ko nekaj ni po njegovo vklopi sireno. Sej potem se je do vrtca pomiril in sva se lepo pomenila in pocartala, ampak za dobro jutro sem imela vik in krik in sem tudi jaz sitna, sploh če pomislim, da smo zamudili O in bo še en mesec okoli brez user posted image user posted image user posted image me kar prime da bi jokala.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.9.2011 8:16:04   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Čer pupe moje
Se mi je zgodila zelo čudna stvar, danes naj bi imela O, me tudi cel dan špika, tako da mislim da je toto, sedaj sem bila pa na stranišču in imam krvav izcedekuser posted image user posted image wtf?? a se je to kateri pojavilo kdaj? je morda lahko povezano z ovulacijo? Bi bila vesela kakšne izkušnjeuser posted image

lep večer vam želim pupe moje

No se meni dogajalo cca 8 let nazaj. Jaz vsa panična letim h gin. ki mi je povedal da je to ovulacijska krvavitev. To se mi je pojavljalo nekaj mesecv in potem nikoli več. Sem pa sama ugotovila da je bilo to povezano s stresom.

Je zanimiva tale naša psiha. Mene so joški preden sem rodila vedno pred user posted image zelo boleli. No po porodu pa PMS niti enkrat ni vključeval bolečih prsi, do...takrat ko sva začela delati na user posted image . Prejšnjič sem bila prepričana da je uspelo, ker so bile bolečine v joških sedaj nekaj novega. No ta ciklus me pa tudi že bolijo ene tri dni.
V prejšnji nosečnosti me je malo pred p'ričakovano user posted image ob sločkanju, tako peklo kot da vame spustil kislino in ne spermo. No in sinoči ko sva slončkala sem upala, čakala...ampak je bilo vse o.k. Nič me ni peklo, tako da...verjetno v začetku oktobra ne bom zagledalauser posted image . Ni pa sigurno da so znaki ob prvi in drugi nosečnosti enaki, ne?!?

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.9.2011 8:22:39   
LittleSun
polho sploh niso enaki, vsaj tako pravijo. In moja prijateljica recimo v prsi nosečnosti, če ji nebi trebuh rastel sploh nebi vedela...nobenga znaka, sedaj pa je prve tri mesece bruhala, jokala, prsi so jo tako bolele, da se jih ni smela niti dotaknit...tako, da če sta lepo redno na vsaj na 2,3 dni, potem mirno pričakaj dan, mogoče te presenetijo user posted image user posted image user posted image

Jaz pa moram malo še pojamrat....žalostna sem zato, ker je moj tako ravnodušen do tega kdaj jaz zanosim...jaz sem se ta mesec odločila, da bova slončkala res ko nama bo, vendar ob O pa je nujno, sploh če točno vem, da jo imam in če tudi on ve, da jo imam, potem bi se lahko potrudil, prišel prej domov, spil pač eno pivo, ne tri...ah ti moškiuser posted image user posted image po eni strani je dobro da je on tako neobremenjen s tem, ampak nekaj pa mora tudi on vložit v to, da nama uspe.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 357
29.9.2011 8:23:26   
crtek
LittleSun user posted image je tašen čuden dan...ampak, če se dobro spounem sta user posted image   ene 2dni nazaj, tko da nekaj semena bi še moglo bit na razpolago...sama pa tudi veš, da jajčece po O preživi 24ur, pa lahko popoldan nadoknadita...po moje ni vse izgubljeno in meni se zdi, da ko ti je namenjeno zanosit, boš zanosila, pa če user posted image samo enkrat v mescu, alpa vsak dan in glede na to, da user posted image ponavadi presenetijo lih, ko jih ne pričakuješ, bo že neki na tem. Pomisli tako, zdej se ti zdi, da si za ta mesec vse zamudila in se do user posted image (ki je itak ne bo) neboš ubadala z znaki, ker itak niso realni, čas ti bo zato hitreje minil, pol pa te čez16dni presenetijo user posted image  user posted image navijam zate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
29.9.2011 8:32:16   
HeLenčica

Jaz pa moram malo še pojamrat....žalostna sem zato, ker je moj tako ravnodušen do tega kdaj jaz zanosim...jaz sem se ta mesec odločila, da bova slončkala res ko nama bo, vendar ob O pa je nujno, sploh če točno vem, da jo imam in če tudi on ve, da jo imam, potem bi se lahko potrudil, prišel prej domov, spil pač eno pivo, ne tri...ah ti moškiuser posted image user posted image po eni strani je dobro da je on tako neobremenjen s tem, ampak nekaj pa mora tudi on vložit v to, da nama uspe.

Draga moja, moški so pač takšni...pri nama traja že 1 leto pa nič in se čisto nič ne sekira, vedno ko kaj jamram pravi, saj boš noseča in to kmalu. To mi pravi že od začetka, tako da se njegove napovedi še niso uresničile. user posted image Drugače pa se sploh ne sekiraj! Namreč, spermiji preživijo do 5 dni "noter", tako da če sta bila pridna pred O, je to čisto dovolj. Baje je celo bolj pomemben seks pred kot pa med O.... Ne sekiraj se...moja prijateljica je slončkala samo 1x v mesecu in je zdaj 7 mesecev noseča user posted image

Babybee81 , ni problema. Klikni TUKAJ. Upam, da ti jih prikaže....vidim, da so zdaj še ceneje...sicer so čisto enostavni, ampak delujejo, preverjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 359
29.9.2011 8:35:28   
LittleSun

Babybee81 , ni problema. Klikni TUKAJ. Upam, da ti jih prikaže....vidim, da so zdaj še ceneje...sicer so čisto enostavni, ampak delujejo, preverjeno!

uu tole je pa res poceni, bom tudi jaz naročila. Koliko dni pa rabijo da pridejo??

Neposredna povezava do sporočila: 360
29.9.2011 8:38:31   
LittleSun
crtek user posted image user posted image hvala za spodbudne besede, danes sem res čisto na tleh...jutri bo nov dan in bo boljše. Še dobro, da imam vas, da lahko malo pojamram.

Še malo in se začne naš mesec. Zares upam, da bo tokrat malo bolj veselo in na novemberskem seznamu ne bo več takšna številka.

Neposredna povezava do sporočila: 361
29.9.2011 8:39:30   
HeLenčica

uu tole je pa res poceni, bom tudi jaz naročila. Koliko dni pa rabijo da pridejo??

Glede na to, da so iz Hong Konga, rabijo kak teden, dva... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
29.9.2011 8:44:50   
kale

Draga moja, moški so pač takšni...pri nama traja že 1 leto pa nič in se čisto nič ne sekira, vedno ko kaj jamram pravi, saj boš noseča in to kmalu.

To mi je pa tako znano user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 363
29.9.2011 8:45:14   
*bobika*

Žal nisem user posted image user posted image ma sem kar malo žalostna...vedno imam tako O, da lubi pride pozno in jaz že spančkam.

Tako da sem danes kar slabe volje, pa ne toliko zaradi tega, ker nisva ...sem si tako rekla, da bova ko nama bo pasalo, pač tak dan je, pikec je bil zjutraj super siten..ko nekaj ni po njegovo vklopi sireno. Sej potem se je do vrtca pomiril in sva se lepo pomenila in pocartala, ampak za dobro jutro sem imela vik in krik in sem tudi jaz sitna, sploh če pomislim, da smo zamudili O in bo še en mesec okoli brez user posted image user posted image user posted image me kar prime da bi jokala.

nič o tem razmišljat da je O. mimo, akr veselo slončkajta še danes..saj če ti je test včeraj pokazal pozitivno, boš šele danes imela O. ali ne?
drugače pa ti se kar zjokaj, je potem vse lažje.. ali pa pojdi v naravo in kriči.. daj ven iz sebe žalost in bes..

Neposredna povezava do sporočila: 364
29.9.2011 8:45:22   
*bobika*

pri nas pa ko omenim ovulacijo, je čist adijo, kr skensla vse mitinge.. no ampak kar se pa piva tiče, pa lej ne bom zgubljala besed..reče grem na eno pivo po šihtu in zagrezne user posted image  ponavad kak petek pri kolegu v gostilni ..no pa saj mora imet mal fraj, drgač ne gre..

Neposredna povezava do sporočila: 365
29.9.2011 8:54:21   
*bobika*

uni ki sem jih jst naročila iz USA so k men hodli 3 tedne ..jih je blo not 20 O. in 5 nosečniških.. sam nekak nisem najboj prepričana v njih..ker Mullerjevi so mi pokazal O. , ti z neta pa ne.. al pa tisti iz mullerja zaznajo manjšo količino LH..

Neposredna povezava do sporočila: 366
29.9.2011 8:56:26   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

uni ki sem jih jst naročila iz USA so k men hodli 3 tedne ..jih je blo not 20 O. in 5 nosečniških.. sam nekak nisem najboj prepričana v njih..ker Mullerjevi so mi pokazal O. , ti z neta pa ne.. al pa tisti iz mullerja zaznajo manjšo količino LH..

Meni delujejo!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.9.2011 9:54:18   
LittleSun
bobika nisem delala O tesov, sem pa imela zgleda ovulacijsko krvavitev in tudi značilne krče, tako je bila včeraj. Ja sej vem, da ni nič izgubljeno, ampak sem danes takšne voljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
29.9.2011 10:01:15   
*bobika*

bobika nisem delala O tesov, sem pa imela zgleda ovulacijsko krvavitev in tudi značilne krče, tako je bila včeraj. Ja sej vem, da ni nič izgubljeno, ampak sem danes takšne voljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
29.9.2011 10:19:45   
crtek
LittleSun mam en predlog za te vsaj malo spravit v boljšo voljo...v youtube vtipkaj "ken lee" in pol predvajaj prvi zadetek. Garantiram, da se boš nasmejala, pol bo pa vse takoj malo manj moreče zgledalo...te popolnoma razumem, sm mela js prejšnji mesec tudi en tak dan, ko sm kr neki računala te dneve in vse se mi je podiralo in O je šla mimo lih ko sm bla v tujini in in in...taki dnevi na žalost pač pridejo in nobena stvar ni v bistvu tko grozna, kot ti zdej zgleda...deci se pa itak pogosto obnašajo, kot da spadajo v podvrsto opic...funkcionirajo na svoji valovni dolžini in lahko so zlati in jih mamo rade, ma večino časa zgleda tko, kot da bi z am sprejemnikom poskušala razbrat fm frekvence...slišiš same interference in vsakotolko eno pametno...oni ne štejejo ciklusov, njim jim je vse več al manj isto sranje...zato smo pa me tu user posted image dej vn to kar te teži, vsak ma pravico met slab dan, (če si lahko privoščiš) si vzemi popoldan zase, pejdi laufat, se zluftat, naredi si peeling, masko za lase, za obraz....bilo kar ti paše, pa ponavadi ne utegneš, pol boš takoj ko nova in pripravljena za it pozitivno dalje in boš vidla, da bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
29.9.2011 10:33:16   
LittleSun
Punce kako ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem srečna da vas imam. So me pa tudi moji zlati sodelavci prej malo spravili v smeh, pa še tako lep sonček je posijal, tako je je vsaj malo boljše...čeprav me še vedno stiska. Ne bom več jamrala in pika....

crtek tale ken lee je res smešen video, poznam in vedno se nasmejim. Zadnje dni me pa v smeh spravlja remi gaillard na you tube user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 29.9.2011 10:34:28 >

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.9.2011 11:23:58   
*bobika*
ahahahaha punce kje to najdete ?
tole pa je pa res adijo pamet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
29.9.2011 11:50:37   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

ahahahaha punce kje to najdete ?
tole pa je pa res adijo pamet user posted image

Jaz ponavadi domi na mejl, potem pa dalje raziskujemuser posted image user posted image me spravi v smeh.

Ta moj veliki lump je danes za v rit nabrcat...grrrr....še dobro da imam gužvo v službi, ker me je spet razjezil...sem samo rekla, da sem žalostna, nisem nič rekla zakaj in nič, pa je že začel, da kaj mam finte, da se trudi, da če kak dan ne slončakava se nebo svet podrl in vse to s takim tonom user posted image potem pa še napove, da pridejo k nam gledat nogomet njegovi kolegi..tako da bom spet pobegnila spat, preden se spokajouser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.9.2011 12:17:47   
mladika
Jst sem itak že na pol vaša,ampak da se še uradno štemplam...NE pričakujem jo 26.10.,je pa že,hmmm...25 krog (jao me kr stisne ko pomislimuser posted image ),Ampak nič ne de,mi gremo novim zmagam na proti in se veselim pregleda v sredo!!!

LittleSun user posted image user posted image user posted image .Eh ti desci...moj je tut učasih tak hecen...bi slončku ko je še fulll do O,pa po O med O mu pa kr ni,ko je pa men.user posted image user posted image Sam verjamem pa da je za njih tut neuspeh ko me ne zanosimo,pa se grizejo,sam žal oni ne znajo pokazat to tko kt me.

< Sporočilo je popravil mladika -- 29.9.2011 12:22:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 374
29.9.2011 12:25:36   
*bobika*
Jaz ponavadi domi na mejl, potem pa dalje raziskujemuser posted image user posted image me spravi v smeh.

Ta moj veliki lump je danes za v rit nabrcat...grrrr....še dobro da imam gužvo v službi, ker me je spet razjezil...sem samo rekla, da sem žalostna, nisem nič rekla zakaj in nič, pa je že začel, da kaj mam finte, da se trudi, da če kak dan ne slončakava se nebo svet podrl in vse to s takim tonom user posted image potem pa še napove, da pridejo k nam gledat nogomet njegovi kolegi..tako da bom spet pobegnila spat, preden se spokajouser posted image user posted image

saj mogoče pa te preseneti in zleze k tebi v posteljo, te prebudi in posex-a..misli pozitivno !
Drugače pa te razumem, moj sicer nikogar ne vozi domov gledat kake športe, le z bratom gledata  Formulo vsako x nedeljo..kak fusbal pa gre gledat h kolegu v kafič..čeprav redko..

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......