|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
13.9.2011 11:11:30   
kaminek
dober dan dolenjkice,

mah, jst mam take čudne valunge-enkrat super, drugi čist down,...user posted image

slabosti mi še niso čist ponehale, pa je že 3,5mesece. pri ta prvi user posted image  mi je blo kr kmal konc s slabostjo, zdej pa kr neki user posted image . trenutno mi je kr za bruhat, kot da mi je kej obležal notr. trebuh imam pa opet že zdej too big to carry. ampak res, k da bi bla že najmanj 6M noseča. user posted image

drgač pa dnevna vožnja v LJ me izčrpava čedalje bolj, tud čedalje bolj me vse boli tam doli in tam notri, sploh pa zaradi pretežnega sedenja v službi, ko pa pridm domov pa se morm najprej odpočit (kolikor se da, ob eni navihanki), potem pa grem na noge.

eh, bo že, enkrat. sam da bo frocek zdravuser posted image

pa ve? kako kej prenašate to vročino? men se čist nč ne ljubi delat, komaj čakam na dnevne T, ko ne bojo presegle 20st. ta vročina mi že pošteno preseda.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
13.9.2011 11:40:03   
lenčy
da se še js javim, ker nimam kaj počet, čakam, da grem po Aleksa v vrtec. zjutraj je spet tko jokal, menda se je umiril...
hja mi smo pa čist zadovoljni s plačilnim razredom vrtcauser posted image sj drgač ne more bit, če sm brezposelna.

kaminek se priporočam na tvoje delovno mesto, ko greš na porodniškouser posted image iščem pa iščem, pa nituser posted image odgovora ne dobim.

sj bi se tud js priporočila za kavo, pa moram vsak evro šparat tko da mene ne bouser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
13.9.2011 23:56:32   
Mala_princeska
Cukr iskrene čestitke in srečno user posted image
me veseli, da bo sinček dobil družbo user posted image

Vesna_b ti lumpa ti, kaj se pa potepaš user posted image no kako kavico bomo pa ja še skup spile, sam prej poklič kdaj boš kaj naokoli krožila user posted image

Vrtičkarice oz. tiste, ki imate sedaj otročke prvič v vrtcu, da vas malo potolažim - tudi za nas oz. mojo najmlajšo je sedaj šok - premešali so skupino, ima nekaj novih sovrtičkarjev, pa igralnico novo in eno novo glavno vzgojiteljico, pa se nama je sedaj začela kar jokat. sem mislila da joka pač sam ko jo jst oddam, pa je tud ko jo je ati oddal jokala, tko da kriza je tud pri nas prisotna.

drugače pa smo brez pleničk čez dan in sem vesela, ker sama pove da jo mudi in vleče kahle po celem stanovanju user posted image user posted image
Kaminek, sam da ne bosta na koncu dvojčka, ko praviš da imaš že sedaj večji trebuh. Hecammmm te, tudi tebi vse lepo in srečno user posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
18.9.2011 14:43:01   
neanja duo
Ojla dolenjkice,

se kar na vas obračam.....
...ali pozna kdo kakega malarja....za prvo beljenje naše nove hiške iščemo.
Mogoče kakšen kontakt in da je res dober.

že v naprej se vam najlepše zahvaljujem

pozdravček

nd

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.9.2011 22:12:48   
ajč.
me je kr mal vest pekla ker me tolk cajta ni bilo nič na rr...pa vidim da tut ostale niste preveč aktivne user posted image mi mamo zdj letanje okoli,še zanje priprave na soboto...uff..kr ne dojemam še..moj me že heca da če že vadm se z drugim priimkom podpisat user posted image user posted image naš mali pikc je pa taki bajsek!! jutri bo 3 mesce star..pa sem danes mu hotla oblečt en body 68 pa sm bla tako jezna ker mu je premejhen pa ga niti 1x še ni obleku.. user posted image takoo hitr raste user posted image
bodite pridne pa se še kej oglasim ko bo vse to norenje za mano user posted image

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.9.2011 8:53:51   
Alex01
ajčuser posted image user posted image user posted image vreme ste pa tut naročili za sobotouser posted image user posted image user posted image . Imejte se lepo, potem pa kakšno slikco user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.9.2011 12:49:12   
vesna_b
mala princeska- ma povsod me je dovolj, sam tam ne, kje bi jaz bila... itak, a ne? hvala za pozdravčke. kofe pa še bo... obljubim

no, se spomnite, ko sem po novem letu jambrala za zob? no, od danes dalje me sigurno ne bo več bolel.... smrk smrk...
ja, se moram zahvalit moji zobarci, ker mi je priporočala mladega, simpatičnega zobarja, tako da je že zaradi tega manj bolelo. pa še pohecat se je znal.

vipercat- hvala za kofetek včeraj. hitro je minila ura, a ne? no, in popoldne. je imela tamala na obisku prijateljico, ki ob pol osmih zvečer še kar ni hotela domov. lep dan, v glavnem. sam še dohajat moram začet... kje je moj čas???

ajč.- kako to poznam... sam cunje menjam. mi smo pri slabih 4 mesecih po večini na 74... in pa seveda čim lepšo soboto ti želim. uživaj v vsakem trenutku!

no, se kaj tipkamo, a ne? pa kak kofetek tud lahko pade, drug teden... čeprav... en dan mam zaseden, če bo vse ok z mojim zobom-oz s prostorom, kjer je včasih moj zob bil... he he he, celo dva dni, a ne vipercat???

pa še seveda čestitke vsem nosečkam- sem vam kar malo fovš... jaz bi tud... he he, tako da uživajte maksimalno!!!!
uživajte, bejbe moje

Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.9.2011 21:47:25   
dramica
Vesna b Ja bil bi čas da se srečamo.Da vidim vašega lepotcauser posted image .Kar se pa tiče nosečk?Vakcijo dokler si še v formiuser posted image .
Mi smo se pa danes najedla kostanja,user posted image sen ga komaj čakala.

Kje ste ostale mamice?Tema je kar zamrla?Ene so se čist skrile.Saj še ni zimsko spanje?

Uživajte v jeseni in l.p.!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.9.2011 8:35:10   
lenčy
evo mene tleuser posted image js mam časa dost, ker sm sama doma. sicer se zaposlim ampak to ni to. iščem službo ko nora, ta teden grem še na zavod, če bodo kaj pomagali...

uf js bi tudi kostanj!! komaj čakam na vrtčevski piknik, da spoznam starše in otroke...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
28.9.2011 7:34:38   
kaminek
dobro jutro,
sem imela včeraj pregled in je vse OK. zredila sm se v slabih 4M za 2,5kg, kar mi je kr všeč, ker sm v prejšnji user posted image  pridobila too much. tko, da je zaenkrat ok. jem vse obroke, zajtrk, kosilo in sadje vmes. edino večerjam ne oz. ne jem pozno. najkasneje tam do 17.ure, potem pa samo še kakšen jogurt, večinoma pa sadje. sladkarij sploh ne pogrešam, vzamem samo za en grižljaj, pa še to mi je preveč. mesa tudi še ne morem jest z užitkom, večinoma ga ne jem. mogoče kdaj pa kdaj kakšne hrenovke ipd.

naslednji pregled imam 7.11., ko imam morfologijo.

mi tudi pečemo kostanj, ga jem namesto večerje in smo se navadl, da ga spečemo pred kakšnim obrokom, da ga z užitkom poješ;)mnjami.....in seveda, da ni prepozno-popoldne se lepo prileže.

pridne bodite še naprej in se še kej javim;)

lep dan vsem....

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
28.9.2011 7:36:29   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

evo mene tleuser posted image js mam časa dost, ker sm sama doma. sicer se zaposlim ampak to ni to. iščem službo ko nora, ta teden grem še na zavod, če bodo kaj pomagali...

imamo že eno zaposleno, k jo uvajam, da me bo nadomeščala.

je pa težko najdt novo službo, sami pogoji in zahteveuser posted image . želim ti, da čim prej najdeš ustrezno zaposlitev, ampak včasih je potreben določen čas, da zadeva dozoriuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
28.9.2011 7:38:54   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

drugače pa smo brez pleničk čez dan in sem vesela, ker sama pove da jo mudi in vleče kahle po celem stanovanju user posted image user posted image
Kaminek, sam da ne bosta na koncu dvojčka, ko praviš da imaš že sedaj večji trebuh. Hecammmm te, tudi tebi vse lepo in srečno user posted image .

bravo punca! ziher je ziher, ima skozi pri roki svoj "rekvizit".user posted image user posted image

ne, ne bosta dvojčka, bo enojček;) upam, da na morfologiji izvem spol, ker imava že izbrana imena, recimo, in sm tak firbec, kaj bomo imeli. včeraj se ni hotlo pokazt;)

Neposredna povezava do sporočila: 1987
28.9.2011 7:40:57   
kaminek
danes zjutrej, ko mi zazvoni budilka in jo vgasnem, se pobožam po trebuhu in glej ga, naša kepica je bla čist pri vrhu, tak lep občutek. sm še mojga zbudila, da jo je pobožal;))) to mi je tko polepšalo začetek dnevauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
29.9.2011 17:05:11   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

danes zjutrej, ko mi zazvoni budilka in jo vgasnem, se pobožam po trebuhu in glej ga, naša kepica je bla čist pri vrhu, tak lep občutek. sm še mojga zbudila, da jo je pobožal;))) to mi je tko polepšalo začetek dnevauser posted image

user posted image user posted image user posted image lepo to slišat - aha kar firbec si user posted image sam da se ne zmotjo pri spolu user posted image

vesna_b ko bosta naslednjič se z vipercat sladkale, pa še mene povabte na en krog, bom z veseljem peljala kak vozek in vama roke razbremenila

pri meni je pestro in za RR sploh ne najdem več časa, bo bolje ko se bo shladilo

ajč. srečno pri iskanju službe, na zavodu pa ti pomagajo toliko kolikor si sama želiš....iskali sicer ne bodo namesto tebe, spremljaj vse možne spletne portale za delo, oglase,.....pa probaj pri znancih, ..... sam ne obupaj - sreča je na tvoji strani oz. na strani pogumnih.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
19.10.2011 21:46:17   
Alex01
Nikjer nobene user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1990
20.10.2011 7:37:02   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Nikjer nobene user posted image user posted image user posted image

dobro jutro!

res smo tko zgovorne, da eno stran pišemo 2 mescauser posted image

kr nekam smo se zabubile, imamo druge prioritetne stvari. vse nekam hitro mine in beži mimo nas.

raport: sedaj so pa te slabosti minile, HB. hodm še kr v službo, sm pa tko zmatrana, da ne vem, kam naj se damuser posted image . počasi imam že vsega preko glave.
drugače pa smo dobili pohištvo za spalnico, tko da bomo med  vikendom šraufal. naslednji teden dobi Patricija svojo sobo, nato pa dobimo še novo kopalnico. u glavnem dela je dost.

in to je to. user posted image

kej več pa napišem naslednjič. lepo se imejte in pozdravček!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
20.10.2011 9:09:35   
Alex01
o kaminek, lepo te je "slišat" user posted image .
Samo da so slabosti minile, glede utrujenosti pa , počivaj, kolikor ti čas dopušča.
user posted image user posted image user posted image za pohištvo. Samo da se dogaja.

Jaz vsake tolk pokukam sem. Verjetno smo še vsi izkoristili lepo vreme in uživali v naravi.
Čas res prehitro bežiuser posted image .
Pozdravček

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
20.10.2011 11:27:48   
lenčy
pozdrav še od mene...
js sicer vsak dan visim tle, sm kaj naj pa pišem, nič se mi ne dogaja... aleks se je lepo navadil vrtca, čeprav je prvi mesec blo kar hudo. zdaj nič ne joka, morva pa oba z očijem it njim pa je okuser posted image imava oba to možnost tk da ni panike. ga pa zelo pogrešam in čakam nekje do 1h, da ga grem iskat. ampak doma je pa živ hudiček, trma se za vsako stvaruser posted image
službo išče, nič odgovorov, zdaj sm še na zavodu pa da vidimo, če bo kaj. mi je zelo hudo, ker bi rada aleksu marsikaj kupila pa ne morem. sicer ima vsega dost, da ne bo pomote, ampak js bi ga rada razvajala, mu dala stvari, ki jih jas nisem imela... tko da komaj čakam na kakšno službo, da mu s prvo plačo kupim bog ve kajuser posted image
nč, zdj bomo bolj notr, ker je bl deževno, bomo že kaj počel. ker bomo letos na praznike prvič sami kot družina in imeli tudi svojo prvo jelko, bomo sami naredili božične okraske in zdaj bo pravo vreme za to. me že zanima, kako bo vse to zgledalouser posted image

lp od alenke

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.10.2011 14:05:31   
dramica
Ojla!
No prekinimo tole zatišje tle gor:)

Lenčy bo kar treba se lotit počasi je,mi imamo še od lani ampak vedno kaj ustvarjamo.Kaj pa kaj počnejo v vrtcu pri Alexu?Pri naši Alji imajo vsak dan kaj telovadbe,hodili so po slani en za drugimin delali"cesto".Vsak dan je kaj zanimivegasploh v primerjavi z lani.
Nosečke kako ste?Kaj pa slabosti so minile?Katera ima kaj več otrok kot 2?Da malo poklepetamo o "skupinici otrok"-kako se razumejo.

Uživajte na toplem:)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
23.10.2011 11:16:47   
dramica
Čakite no,to je čudno da se nobena več ne javlja.Nimate več želje po druženju?Saj ne da bi si mogle vzet pol ure na dan za rr ampak 10 min pa mislim da ni preveč za kako besedico ali pačuser posted image .
Saj ste same fejst punce res ne bi kako rekle?Ene so res totalno odpovedale ene pa še kdaj pokukamo če se kaj dogajauser posted image .
Mi pripravljamo kosilo,malo čvekamo itak je pestro so le 3 otrociuser posted image In čudovito je imeti veliko družinico!Za nič ne zamenjamuser posted image .
Grem v akcijo...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
23.10.2011 15:21:32   
cukr07
Evo še mene na raport user posted image .

Berem že berem, sam napišem pa nič. Mogoče bo boljše ko bom na porodniški.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
23.10.2011 19:48:08   
dramica
no,cukr lepo da mi narediš malo družbe,saj brat nisi imela velikouser posted image in porodniška?Kdaj pauser posted image ?Lepo,lepouser posted image le javi se še kaj.Kako pa malček?

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
24.10.2011 12:58:35   
lenčy
uf dramica pridna, da se javišuser posted image js sm dost tukaj, ker druzga dela nimam, če sm doma. mam pa danes tud Aleksa doma, ker fino kašlja, pa naj bo pri meni par dni. zdj pa ne vem, al naj pokličem pediatrinjo al naj ga grem kar pokazat... mimogrede, tole vašo šentejernejsko pediatrinjo sm nekam poslala, ker ne dela več v mestu in pričakuje da bom kar k vam prihajala. kaj ne bom, tko da smo zdj pri dr. Pencauser posted image
sicer pa hvala za vprašanje, Aleks se je navadil vrtca, ne vem pa točno, kaj počnejo. ko je bilo sonce, so bili dost na terasi, zdj pa verjetn kej ustvarjajo z listki, koruzo,...

trenutno kupujemo kombinezon pa zimske čevlje in nimam pojma, kje naj jih kupim. 50€ ne dam več, ker mi je škoda, saj so po mesecih uporabe stvari kot nove. in gruntam zdj o hoferju, če ma kolkrtok kvalitetno. nisem še nikol nič kupovala tm tko da ne vem. vaše izkušnje mogoče?

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
24.10.2011 13:18:56   
dramica
Lenčy mi smo bli v petek v hoferju ampak men se ne zdi nič posebnega,moj mož je bil pa čist razočaranuser posted image pač ni dobil tistega  kar je iskal...Za kombenizon pa le poglej menda so popusti.Kaj pa kik?Ne vem no za pogledat je.Jaz bom mogla tud nabavit hvala da si me opomnla.V nedeljo gremo pa verjetno v vaš konc.Crkljaj A.mi smo bli vsi bolni sam ati ne smo imeli virozo.

Kaminek kako si ti?Še kaj pečeš tortice?Si imela kaj slabosti?Oprosti če sem spregledala.

vesna vi ste zdravi?Najbrž ste že veliki kaj?Kako pa gradnja napreduje?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
24.10.2011 14:41:47   
november2010
Zdravo punce!

Se opravičujem ker takole vdiram na vašo temo. Tudi sama sem mamica dveh mal sončkov in pred časom sem prišla na idejo, da bi ustvarila eno stran, kjer bi na enem mestu zbrala čimveč informacij kje in kako lahko preživljamo prosti čas z družino - DuzinskiTrenutki.si

Doborodšel vsak predlog, ideja, kritika, pohvala ....

Trenutno poteka tudi nagradna igra - delite vaše izkušnje in nasvete. Vabljeni.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?