|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
10.8.2011 8:01:15   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Drugače smo OK. Odkar imamo Oleovit, krčkov skoraj ni več user posted image .

Oleovit je res super. jst mam še zalogo od 1.otroka, rok veljavnosti je 2014, tko da nam bo še prav pršlo.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
10.8.2011 8:56:16   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

včeraj sem imela 1.pregled; pikec je velik že 3,06cm, sem 10t noseča. PDP imam 7.3.2011, rok po velikosti ploda pa je 4.3. in SPET bomo imeli velicga otroka. mene pa strah, kako bom to spet spravla iz sebe.user posted image

Super za pregeld.
Pravijo, da je drugi otrok ponavadi večji kot prvi. Naš prvi je imel 4.520  in 57 cm. Proti koncu druge nosečnosti so povsod pisali velik plod, pa je imel drugi 4.380 in 57 cm. Saj boš vidla, glavn da vedo, da je bil že prvič velik otrok, pa bodo v drugo bolj pozorniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj mene, ne, upam, da bo lažji kot 1. patricija je bla težka 4.780 in si ne predstavljam kako bi rodila naravno še težjega otroka, ker se bom kr na pol dalauser posted image user posted image user posted image

NAš je bil manjši, tak da ni rečeno, da to res drži. Sem se pa v obeh nosečnostih zredila enako. 22kg.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
10.8.2011 12:51:55   
kaminek
sej, vsak gram, k je manj, se pozna tako pr otroku kot pr mamiciuser posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
10.8.2011 21:12:25   
5ra8
super kamineeek, spet bo tu še en marčevski otroček :D mogoče bo pa na 9.3 ko moj Maj user posted image

drugač smo pa že napolnili 5m, kar ne morem verjet kako hitro teče čas user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
10.8.2011 23:14:34   
MEGi20
Ojla ...
evo jst sem bila danes tudi na pregledu sem šla kr k G,ki nadomešča mojega G; pa je bila zelo prijazna me je pregledala in nato rekla, da greva še na UZ da mi potrdi nosečnost,ker naj bi mi jo šele 30.8 moj G...

Čakala se na UZ ene 30minutk...srce mi je bilo ene 200 utripov na minuto, bila sem živčna in komaj čakala da stopi sestra iz ambulante in me pokliče....

Ko sem vstopila notri sem pa samo strmela v ekran nad posteljo, naš user posted image je tam not migal k nor user posted image - po atitu je rekla da je bebica OK, da za vnetje rabim zdravilo...

No beba je velika 22,3mm; PDP imam 15.03.2012 in nj bi bila v 8 t 6/7 user posted image

Pa sj bo....sem bila pa pol danes tut v pikapolonici pa mal po Qlandiji; pa sm vidla kr nekaj user posted image , je rekel tamali sine da zakaj mamice pojedo svoje otroke in jih potem nosijo v trbuhu user posted image user posted image user posted image ah ta naš lump, vedno najde kako vprašanje k se pol smejim še ene tri dni...

Nič grem počasi v posteljo, sem rahlo utrujena..

Se slišimo..

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.8.2011 8:36:07   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

No beba je velika 22,3mm; PDP imam 15.03.2012 in nj bi bila v 8 t 6/7 user posted image

oooo, čestitke, še ena marčevkauser posted image user posted image user posted image . lepo. zdej pa kr u izi.....

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.8.2011 9:08:56   
Alex01
megi  - user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

petra - se bo počasi treba pripravit na službo user posted image . Kdaj odhajate na morje?

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.8.2011 12:58:49   
lenčy
helouuser posted image

megi ti si pa res že okroglauser posted image dve leti nazaj sm bila js isto noseča (sicer še nisem vedla) pa se mi še ni poznalouser posted image sicer si pa ti suhica in se ti verjetn zato tko pozna, js pa k mam šlaufek, se pa ni tko hitr opazlouser posted image sm šele konc avgusta pogruntala, zakaj me vse hlače tiščijouser posted image pa po moje bo punčkauser posted image mi smo bili včeraj tudi v qulandiji, te nisem vidla...

uf mi še čakamo na morje, še dva tedna. že kar vidim, aleksu se bo kar mešalo, ko bo toooooolk vode zagledaluser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.8.2011 8:25:08   
Mala_princeska
LeeAnn user posted image user posted image user posted image za user posted image

Vsem user posted image pa želim, da čim bolje pregurate slabosti.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
12.8.2011 8:26:00   
Mala_princeska
5ra8 lepo te je bilo včer viseti z možekom, a sta kofetkala v Atmosferi user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
13.8.2011 11:37:07   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

5ra8 lepo te je bilo včer viseti z možekom, a sta kofetkala v Atmosferi user posted image

o seveda user posted image   sm že kr inventar tam :D vsak teden dopoldne 2x  visim tam. od doma do tam je glih en lep sprehod. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
13.8.2011 13:06:11   
lenčy
dolenjkice moje kok sm js žalostna, moj sinko je dobil vrtec in namesto, da bi bila vesela, jokam. leto pa pol bova skupaj, zdj se bova pa kar ločila, res mi je hudo, kaj bom brez njega?user posted image se saj tolažim, da bo imel prijatelje, ker ima tako rad otroke, sam upam, da mamice ne bo pozabu... me je pa tko strah, kako bo v vrtcu jedel (ker sploh vsega ne je) pa da ne omenjam spanca...

mi bomo popoldne na loki na tortici, da malo potolažmo mamiuser posted image a pride še katera?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
13.8.2011 20:25:25   
Alex01
lency - nič hudega mu ne bo, verjemiuser posted image user posted image user posted image . Nekje sem prebrala in se strinjam s tem, da je vstop v vrtec večji šok za starše kot za otroke. Tudi glede prehranjevanja in spanja oz počitka ne rabiš bit v skrbeh. Boš videla da bo vse ok. Naš prvi fanr je šel v vrtec z 11 meseci in pred vstopom v vrtec sva sed dojila še po vsakem obroku goste hrane, zaspal pa itak ni drugače kot na zizi. V vrtcu je zaspal brez težavuser posted image . Naš drugi pa je šel v vrtec pri 13 mesecih pa tudi brez težav. Ko je par dni doma, se mu vidi, da pogreša družbo svojih vrstnikov. Saj ima bratca doma , pa vseeno so otroci približno njegove starosti čisto druga družba zanj.
Vzemita si čas za uvajanje, ki pa naj ne traja predolgo (moje mnenje), pa ne pokaži mu, da ti je hudo, ko boš pa zaprla vrata za njim, pa lahko tudi kakšno solzico potočiš (sem jo jaz tut, sem jokala vso pot do službe). Tako pač jeuser posted image
SAMO POGUMNO MAMIuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 13.8.2011 20:26:44 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.8.2011 10:29:08   
lenčy
alex hvala ti za vzpodbudouser posted image ampak vseen ni mi jasno, kako bo tam zaspal, če zaspi samo pri meni, pa še pojem mu in božam. tam se ne bo noben posvečal izklučno njemu-pri spanju in pri jedi. res mi bo težko, sj če bi bla v službi, bi že šlo, zdj bom pa sama doma. res bom mogla neki najdt, če ne se mi bo zmešalo. joj pa kdo bo zjutraj vstajaluser posted image medva spiva do 9h, zdj bo moral pa že po 7mi aufuser posted image sj vem, da me preveč skrbi ampak taka sm...

no uživajte podaljšan konec vikenda!!!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.8.2011 22:29:23   
dramica
5ra je še ena ki bo morala pred tabo v službouser posted image če mi bojo podaljšali seveda.Ma hitro mine ja kar ne morem verjet,pa tako je saj ne vem al bi se veselila al ne........

Lenčy saj bo.Je pa vsak začetek težak.Ste dobili v Bršljinu?Da bi vam billo le čim lažje.Jaz mislim da se bo vajin sine hitro vklopil v družbo,če je le malo družaben.Mami bo pa tudi zmoglauser posted image .

bravo nosečke,da bi vas blo le čim več!

Kaj pade kaka kavica ta ted?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
16.8.2011 8:34:27   
Katte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

x.08.2011 
lenkadolenka - x, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image    

01.10.2011 
miška21 - 33 let, 1user posted image , 0user posted image , Straža user posted image

14.10.2011 
ursi1986 - 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Šentjernej user posted image

02.02.2012 
kristy - ?, 2user posted image , 1user posted image , Bela krajina user posted image

08.03.2012
kaminek - ?, 2 user posted image , 1 user posted image , ? user posted image

15.3.2012
MEGi20 - 24 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mokronog user posted image

SKUPAJ    =  7 user posted image   

št.
user posted image
: 1
št.
user posted image : _
št. user posted image : 6 

št. dvojčkov user posted image user posted image = /

user posted image  rodile so: user posted image

dramica - 21.1.2011 - user posted image Edi
vipercat - 18.2.2011 -user posted image Nina
5ra - 9.3.2011 -user posted image Maj
Tincy90 - 24.4.2011 - user posted image Alis
vesna_b - 26.5.2011 -user posted image Jan
ajč. - 21.6.2011 -
user posted image Anej
Udb - 26.6.2011 -
user posted image Marja
piccolina1983 - 26.6.2011 -user posted image Mark
dekle23 - 4.7.2011 -user posted image  Gal
                                 -user posted image Vid
frufru - 11.7.2011 - user posted image Samo
Lee Ann - 31.7.2011 - user posted image Maks

user posted image navijačice user posted image

potty, Alex01,Mala_princeska,
lenčy, dramica, neanja duo,
ljupka, vipercat, 5ra8

v pričakovanju + user posted image user posted image  :

user posted image  štrumfetka user posted image
user posted image  Katte user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
16.8.2011 21:57:27   
Anonimen
dotika je rodila punčko Aniko prejšnji četrtek

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
16.8.2011 22:13:54   
ajč.
Spet se na hitro malo javim ;) sosedu še zmeri internet švoh lovi tko da komi da nahecam da mi splooh zalaufa RR user posted image naš mali raste hjooj čist prehitro user posted image še zmeri takooo pridn ! zaspi okul 22.00, učasih pa še prej..in pol mamo do 4h mir, zaspimo nazaj do 6h in pol še mau doklr ni treba kosilo in kuhat user posted image user posted image user posted image
mam pa eno vprašanje... stari bomo 2 mesca in počas bo treba pediatra zbrat...pa bi vas prosila za nasvete kater je najbulši itd...ker jst mam zmer tako "srečo" da enga najhujš najdm (pred kratkim zobarja?huuh..)
Uživejte še v zadnjih dneh poletja in se vam že vnaprej zahvaljujem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
16.8.2011 22:26:28   
frufru
Mi mamo dr. Penca in smo zelooo zadovoljni. Se zmeraj najprej z malim malo pogovori. Ko je bil bolan se je celo tako potrudila, da nas je na mobitel poklicala in nam izvide razložila. Mali ji je celo slikico narisal, ko sva šla vodene koze pokazat. Pohvalijo tudi Weissa, samo meni ni všeč, k ti nič ne pove, če ga ne vprašaš. Obvlada stvar samo dela pa kot robotuser posted image  Za druge pa ne vem, jih še nismo srečali.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
17.8.2011 7:29:18   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
dotika je rodila punčko Aniko prejšnji četrtek

Iskrene čestitke, *dotika* user posted image  user posted image  user posted image !

< Sporočilo je popravil Katte -- 17.8.2011 7:32:02 >

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
17.8.2011 7:33:39   
Katte

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

x.08.2011 
lenkadolenka - x, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image    

01.10.2011 
miška21 - 33 let, 1user posted image , 0user posted image , Straža user posted image

14.10.2011 
ursi1986 - 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Šentjernej user posted image

02.02.2012 
kristy - ?, 2user posted image , 1user posted image , Bela krajina user posted image

08.03.2012
kaminek - ?, 2 user posted image , 1 user posted image , ? user posted image

15.3.2012
MEGi20 - 24 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mokronog user posted image

SKUPAJ    =  6 user posted image   

št.
user posted image
: 1
št.
user posted image : _
št. user posted image : 5 

št. dvojčkov user posted image user posted image = /

user posted image  rodile so: user posted image

dramica - 21.1.2011 - user posted image Edi
vipercat - 18.2.2011 -user posted image Nina
5ra - 9.3.2011 -user posted image Maj
Tincy90 - 24.4.2011 - user posted image Alis
vesna_b - 26.5.2011 -user posted image Jan
ajč. - 21.6.2011 -
user posted image Anej
Udb - 26.6.2011 -
user posted image Marja
piccolina1983 - 26.6.2011 -user posted image Mark
dekle23 - 4.7.2011 -user posted image  Gal
                                 -user posted image Vid
frufru - 11.7.2011 - user posted image Samo
Lee Ann - 31.7.2011 - user posted image Maks
*dotika* - 11.8.2011 - user posted image  Anika

user posted image navijačice user posted image

potty, Alex01,Mala_princeska,
lenčy, dramica, neanja duo,
ljupka, vipercat, 5ra8

v pričakovanju + user posted image user posted image  :

user posted image  štrumfetka user posted image
user posted image  Katte user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.8.2011 7:44:34   
Alex01
Dotika - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ajč - mi imamo dr. Weissa.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
17.8.2011 11:25:51   
lenčy
dotika čestitke, pa si le dočakala svoje dete, želim ti čimveč crkljanja in lepih trenutkovuser posted image
ajč. mi imamo dr. Zorc pa mi ni ne vem kaj. se mi zdi, kot da ne pove vsega, kot da je zadržana. kaj pa vem...

imamo ravno danes pregled za v vrtce pa ti povem, kako se bo izkazala danesuser posted image  sicer pa preživljamo zadnje dneve pred vrtcem skupaj, oči bo imel še dopust, naslednji teden gremo na morje, malo še uživamo vglavnemuser posted image

tiste, k imate že otroke v vrtcih-katere copatke priporočate?ala cicibanke ali robeez? mi smo imeli dosedaj doma ta mehke copatke sm če je na mokro stopil, je čez pršlo, to pa glih ni za v vrtec...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
17.8.2011 12:02:06   
Alex01
Lenčy - Mi smo imeli copatke ciciban, zdej smo mu pa kupili ene v baby centru (ne vem katere, moram pogledat doma). Kam greste na morje? Mi gremo tut drug tednuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
17.8.2011 12:13:03   
majch
ojla

moram čestitat novim nosečkam in mamicam, pismo, punce, kako ste pridne :) lepo, lepo.

Mi smo zaenkrat še vedno trije in se imamo do skrajnosti luštno. Počasi bo konec počitnic, pa bo spet treba v vrtec in delat. Se človek kar malo razvadi.

Tale zapis je pa za lenčy: naša je rad šla v vrtec, pri 11 mesecih je šla prvič in sem vseeno pravi teden jokala, ko sem šla iz vrtca. Pa sva se obe navadile. Ne moreš verjet, kako zrastejo tam. Kar naenkrat znajo sami spat, pa jest se navadijo marsikaj (naša tudi ni kaj veliko več kot juho in jogute jedla). Tam so drugi otroci in se od njih učijo. Če vsi jejo, bom tudi jaz. Ne rečem, da na začetku ni kake krize, ampak vse minejo. Boš videla, da bo še vse lepo in prav. Kar pogumno. Otrokom je treba dati korenine, še bolj pa so jim potrebna krila. Pa srečno!

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?