|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.9.2011 9:20:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa lepo lepo pozdravi Kokico. user posted image

Ni mi dolgčas, seveda ne. Že ponoči je bila žurka zarad Nikinega ušesa tak da jo filam s calpolom in dokler ne prime, je ful boga. A vam tud tak počasi prime calpol? Ko sem ji dala pred sedmo, ji je prijelo šele po osmi. user posted image Ko prime, je pa ok in zdej se igrata z dojenčki. P pa dela šele pozno popoldan, bo še kr dolga do takrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, nam tud kar pozno prime Calpol  alp a se samo meni takrat tak minute vlečejo.

Bom jo pozdravila, brez skrbi!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.9.2011 9:20:46   
tasa_m
samo KONČNO lahko rečem! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.9.2011 9:23:06   
tasa_m
http://www.youtube.com/watch?v=s_ZU3PCTUq4&feature=related

kak mi je lepa. user posted image user posted image user posted image Pa ne tolk besedilo, da nebo kira kaj mislila. Samo men ma Elda tak lep glas!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.9.2011 9:27:37   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

samo KONČNO lahko rečem! user posted image

Piflarka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.9.2011 9:34:15   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image

Tak, zdaj pa grem pucat.
Muziko sem si naštimala full na glas, tak da me bo mogoče kako obvestilo čakalo na oglasni deski ampak meni dol visi. Ko pucam rabim muziko, pa če se celi blok na glavo postavi! user posted image Kak pa naj drugače v kopalnico slišim? user posted image

Čavči...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.9.2011 10:05:34   
Najaa
user posted image Bela BARVA??user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.9.2011 10:22:54   
tasa_m

user posted image Bela BARVA??user posted image
Sem vam rekla, da bodo barvo menjali. Zato pa je tak štekalo.user posted image

tota mi je malo premila. No, saj še malo pa bo modra. Te ko je zima je ponavadi modra, če se prav spominjam...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 157
27.9.2011 18:27:59   
tasa_m
user posted image otrok mi je danes pojedel VSE živce! user posted image

In zdaj že spi!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 158
27.9.2011 19:54:22   
Tulipan12
Čer!
Prvo na brzino, potem ko še Lia zaspi, pridem mogoče še kaj naokoli.
trezika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naja tudi vam roj user posted image user posted image user posted image

Luna? Kak je? Je katera sotrpinka z mano?user posted image  T.-ju sem za kosilo naredila tortiljeuser posted image , mljask mljask se mi je luštalo, pa sem raje eno kavo spila in sem si rekla, da bom jih jutri, če se mi bodo še luštale. Lidlove so full dobre, ker imajo noter začimbe in omakico, samo mesek in zelenjavo narediš in je že super duper kosilce.user posted image

Tasa, ja, jutri plešemo. Čeprav je žnodrava, ampak to bo zdaj tak do marca. Ni pa ne vem kak hudo, edino ponoči, takrat pa ne more dihat. Me je danes ob 3.30 zbudila: mami, mi daš prosim sirup, ker ne morem spat? Spila, malo še kašljala in zaspala kot polhec.

Danes sva se odločila, da jo izpiševa iz vrtca. Potem razložim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 159
27.9.2011 20:18:40   
PERSIDA
Čer.
Sem čist fertik ampak sem mogla še prit malo naookoli,saj veste ne smem nič zamudituser posted image
.Danes bla več kot pridna spet.Kako ,pa hočeš to luno preživet kot ,da se z delom nabašešuser posted image .Ja teta P. se je 24 ur odločla stradat.user posted image
In ja jaz danes kuham marmelado sem mela sadje ,ki je že začelo gnilit,pa sem vse skupaj lepo naredila en miks.In jaz seveda hotela probat  in prvič  v življenju bo nekaj kar nisem probala ko kuham.Tak,da sedaj je kar jeuser posted image .No ,pa rdečo peso sem vložla,zeliščni sok skuhala.Zunaj malo plejem plevel.Otroke nahranla ,ju skopala in ajo bajo.In glej ga zlomka pri nas se spi ob 20h juuuhej.
Edina razlika je da sem zlamana do amena danes tak,da nebo neke žurke.Pit itak ne smem razen vode pol,pa se nebom utrujala in študirala kako bi jaz to in ono.Boljše ,da legnemuser posted image .No ,pa saj danes sem si zaslužlauser posted image .

In ,da še odgovorim tasi na vprašanje.
Ko pridem v telovadnico maladva me ne šmirglata oba bosa s podvihanimi hlačami lečeta po polovici telovadnice.Ati jima je vzel zraven žoge in priznat moram ,da je vsaj enkrat nekaj razmišljaluser posted image .Ampak kljub temu jima je bilo tekanje po prazni telovadnici v taki navdih ,da je zgledalo kot ,da se jima je odpičlo-user posted image .In jaz mislim kako bosta utrujena ,že perajt za spat.Pa še mi moj reče ne rabiš hodit ,pa meni vseeno ni dalo miru in sem šla po njiju.Če bi vedela ,da bi bil resen in prišel z otrokoma do 21 domov ne bi nikamor hodla.V glavnem tam sta imela eno punco (hčerka od enega atija stara približno 13l)in sta z njo norela tako ,da mene res nista rabla.Sem ju vprašala ,če gresta domov ,pa ni bilo zanimanja .Še zadnjič rečem ,da grem domov in res grem.Pol sta skužla ,da grem in sta šla z mano sicer bi pač kakšen radler pado v miru domauser posted image .Torej žogic nista pobirala sta pa telovadla po onih lesenih stojalih smo mi pravli.Ko stojijo ob stenah kot ene lestve.Pa blazine sta imela tak,da dolgčas jima ni bil.user posted image

Pa še nekaj povem danes sem dobila  sms kot že dolgo ne .Nekaj lepega ,nekaj naravnega in samo mojega  "MOJ MOLZNIK" v slikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mislim,da me je skor razneslo od smeha ne rabim razlagat ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja ,pa tota barva me ubija mater kot,da je že meter snega vuniuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 160
27.9.2011 21:27:51   
Najaa
24-urno gladovanje, tudi jaz sem zraven.user posted image Od 12h naprej nisem jedla, pa niti nimam krize. Mal mi je pri P zakrulilo sam mislim, da ni slišala.user posted image
Tak sem utrujena, da grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.9.2011 8:55:54   
tasa_m
Dobro jutro.

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.9.2011 9:02:02   
Najaa
Ja hvala, tasa. user posted image Kako ti gre luna? Jaz včeri sploh nisem mela časa mislit na hrano, danes je pa tak sam še par uric.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.9.2011 9:02:04   
tasa_m
Ša dobro jutro.

Tamala v vrtcu, Sara v šoli, T.v mestu na razgovoru user posted image tak da držte pesti!

Včeraj sem vse spucala, sem tak bla ponosna nate da se kopalnica spet sveti user posted image , vse kar je bilo odveč sem vstran vrgla, tak da mi je zdaj ostala še ena polička in en cel predal v omari fraj user posted image
Pol pa sem si še posesala in gor umila ostale prostore.

Okoli 14h sem bila pri Kokici in Juliji. Ne, prijela še je vedno nisem, zdaj pa sploh ko ma tist "rep" ne upam. Če pa je tak neubogljena, saj je ne upam user posted image medtem pa ko jo je prišla previjat sestra je to blo v minuti. Milomater ej, kot da ima pupo, cop,cop,cop pa fertik. user posted image

Persida MOGLA  sem ti poslat, ko sem videla, da ga Kokica uporablja. Takoj sem rekla da zdaj Persidi pošljem. user posted image

Drugače pa pr nam nič novega. Danes gremo plesat, samo sem čas pozabla. Moram it še enkrat gledat. Mislim, da je ob 17h..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.9.2011 9:02:51   
tasa_m

Ja hvala, tasa. user posted image Kako ti gre luna? Jaz včeri sploh nisem mela časa mislit na hrano, danes je pa tak sam še par uric.
user posted image luna se je skrila user posted image
Jaz sem si zdaj tak sendvič privoščla da joj. Bom drugič sem rekla user posted image

Ti pa le vzdrži! Go,go bejba!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.9.2011 9:03:13   
Tulipan12

Dobro jutro.

user posted image

Že 2 spila, zdaj pa kokosov čajek.user posted image
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.9.2011 9:03:32   
Najaa
Kako se pa kaj obnesejo plesne pri tamalih? Sem Tijo vpisala pa mi je kar malo bed, ko Nika pa še ne gre. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.9.2011 9:07:11   
Najaa

user posted image luna se je skrila user posted image
Jaz sem si zdaj tak sendvič privoščla da joj. Bom drugič sem rekla user posted image

Ti pa le vzdrži! Go,go bejba!

user posted image ok nič hudega, pa ti tak na user posted image delaš tak da ne rabiš hujšanja zdej.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.9.2011 9:14:45   
tasa_m

user posted image ok nič hudega, pa ti tak na user posted image delaš tak da ne rabiš hujšanja zdej.user posted image

user posted image o hvala mami.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.9.2011 9:15:55   
tasa_m

Kako se pa kaj obnesejo plesne pri tamalih? Sem Tijo vpisala pa mi je kar malo bed, ko Nika pa še ne gre. 
A za Niko pa še nimate?

Pa tudkaj se kar obnese. No, nekateri pridejo noret kar se takoj vidi, drugi pa kar plešejo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 170
28.9.2011 9:19:40   
Tulipan12
Tasa, plesne so ob 17h. Kak je Kokica? Ji je kaj hudo, ker sta še not? Ko se samo spomnim svoje krize, ko sva bili z Lio 9 dni...user posted image user posted image
Naja, še par urc lunice.user posted image  Mi je kr kul minilo. Potem pa napadem filano papriko od mami!user posted image user posted image user posted image

Tasa, si bila pridna, bravo! Jaz sem se prej malo lotila svoje omare. Mi je največji trn v peti, če verjamete al ne. Non-stop ta boj s samo seboj, kaj zavreči in kaj obdržati. pa ko vidim cunje, ki jih 3 leta nisem imela na sebi... pa spet ono razmišljanje... mogoče pa enkrat! Grrr! Moram bit malo bolj trdna.

Čakam, da mi T. sprinta in prinese izpisnico iz vrtca. Sva se včeraj soglasno odločila, da nam vsa ta štala ni potrebna, ker imamo drugo opcijo na razpolago in verjetno se naslednje leto sploh ne bo spomnila, kaj jo je tako motilo v vrtcu. In še to, pride v vrtec in ne v jasli.
Doma imamo zaenkrat izredno stanje. Lia je čisto obsedena s tem, da me ima v vidnem polju. Če sem v kuhinji, ona v dnevni, me že kliče, če sem na eni strani drevesa, ona na drugi, joče, ker me ne vidi... grozljivka! Včeraj jo je T. peljal k babici zjutraj, isti postopek, kot smo ga imeli pred vrtcem. Je rekla babi, da je vsakih 15min spraševala kje sem, če pridem po njo... jokala, da ne bo tam spala... Popoldan jo je T. hotel vzet zraven v knjižnico, ker sta to full radA hodila, ni šans. Če ne gre mami, ne gre. Eh... ni nam to potrebno, še najmanj njej. Mislim, da ji te jasli ne bodo prinesle nekega prevelikega napredka v vzgoji in samostojnosti, vsaj kar sem lahko na lastne oči tam videla, da pa bom plačevala, da se bo ona hodila tja pod prisilo z vikom in krikom igrat parkrat na mesec in vse viruse domov prinest, pa se mi tudi zdi mimo. Evo, kocka je padla, čeprav ste me vse vzpodbujale, naj je ne izpišem, sem itak nAredila po svoji glavi in srcu.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.9.2011 9:22:04   
Tulipan12

A za Niko pa še nimate?

Pa tudkaj se kar obnese. No, nekateri pridejo noret kar se takoj vidi, drugi pa kar plešejo...

Saj je Tija v sklopu vrtca, ne? Pri nas tudi v jaslih še ni.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.9.2011 9:23:37   
tasa_m
Tulipan... te pa se vidimo danes. Verjeto bo še naš ati cuj, seveda če nebo mogel po "preiskavah" v Ljubljano user posted image Glede vrtca pa samo to- ti veš kako in kaj, ti jo najbolje poznaš in ja, ni potrebe da plačuješ za to kaj bo ona tam jokala. Res, škoda denarja! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.9.2011 9:30:51   
tasa_m
Aja pa kokica je okej. Rekla je da ji sicer več ni za not bit ampak da je raje zdaj noter kot pa da mora nazaj prit zarad zlatenice. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 174
28.9.2011 9:36:09   
MalaČebelica
Dober dan - sem že zdrava. So pikepoke pomagale. Hvala vsem user posted image user posted image user posted image No, pa malo tudi to, da sem celi dan včeraj prespala user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa, kak je zdaj s Kokico in Julijo?

Pikepoke vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image pa Treziki za atija.

Tasa, kaj si me spet omenjala??? Nic nisem vidla, ker nisem brala za nazaj...

Aja, Persida ti pa malo tudi počivaj pa ne tolko delat. A te praviš, da sta mela bavca na ping pongu že zmenek tudi. fajn fajn user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan vsem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?