Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 13:08:32
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Punce mene pa tako pečejo prsi Ovulacijo bi naj imela v sredo oz. četrtek, tako da res ne vem...zgleda imajo moji hormoni houseparty in se jih je zrolalo mogoče jo imaš pa prej... jst jo očitn imam prej,kot sem vsak mesec mislila.. ker po kolendarčku bi jo naj imela šele v soboto ali nedeljo...po testih sem jo pa imela očitno že v četrtek (glede na črtico,ki je bila v petek že šibkejša od kontrolne, v soboto pa je ni bilo več; v četrtek pa sploh nisem testirala).. jst sem samo še bolj zmedena od teh testov
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 13:14:01
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Punce mene pa tako pečejo prsi Ovulacijo bi naj imela v sredo oz. četrtek, tako da res ne vem...zgleda imajo moji hormoni houseparty in se jih je zrolalo mogoče jo imaš pa prej... jst jo očitn imam prej,kot sem vsak mesec mislila.. ker po kolendarčku bi jo naj imela šele v soboto ali nedeljo...po testih sem jo pa imela očitno že v četrtek (glede na črtico,ki je bila v petek že šibkejša od kontrolne, v soboto pa je ni bilo več; v četrtek pa sploh nisem testirala).. jst sem samo še bolj zmedena od teh testov Ja ti testi naredijo celo zmedo v glavi in povzoročijo dodaten pritisk na zvezo. Ko pokaže črtico moraš takoj med rjuhe in mogoče je včasih zabavno, včsih pa je lahko slabo za partnerja. Meni je pokazalo O točno na 14 dan (13 dan sem imela odebeljeno črtico, 14 dan je ni bilo več), tako da ne vem, je pa res, da je možno da ne ovuliraš vsak mesec enako, pa še bolna sem bila...bo treba danes spet v akcijo, ali pa jutri, odvisno kakšno bo razpoloženje doma. Moj lubi je bil pravi cuker ta teden, je tako lepo poskrbel za pikeca, edino pač stanovanje je ostalo v razsulu, ampak saj ne more dveh stvari na enkrat malo se šalim, res je bil super in tamali je sedaj čisto nor na njega, samo ati kaj velja. Mami je bila sitna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 13:14:07
|
|
|
|
HeLenčica
|
Bobika, lahko da si jo imela že prej! Pri meni je tudi do 1 teden razlike, včasih 11. dan, 14., imela sem tudi že 17. dan...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 13:16:49
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Bobika, lahko da si jo imela že prej! Pri meni je tudi do 1 teden razlike, včasih 11. dan, 14., imela sem tudi že 17. dan... a tako celo?? Jaz sem mislila da mogoče +-en dan...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 13:21:11
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Bobika, lahko da si jo imela že prej! Pri meni je tudi do 1 teden razlike, včasih 11. dan, 14., imela sem tudi že 17. dan... a tako celo?? Jaz sem mislila da mogoče +-en dan... Jap, jap. Pri vseh puncah seveda ni tako...odvisno kakšno dolžino ciklusa maš. Zato meni tudi enkrat pride 26., je pa prišla tudi že 34. dan. To je tudi edini razlog zakaj jaz delam O teste. Da vem, kdaj pride . Včasih sem mislila da mi zamuja, v resnici pa je bila O malce kasneje in je tudi prišla . Cela znanost, kaj?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 13:34:40
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Bobika, lahko da si jo imela že prej! Pri meni je tudi do 1 teden razlike, včasih 11. dan, 14., imela sem tudi že 17. dan... a tako celo?? Jaz sem mislila da mogoče +-en dan... Jap, jap. Pri vseh puncah seveda ni tako...odvisno kakšno dolžino ciklusa maš. Zato meni tudi enkrat pride 26., je pa prišla tudi že 34. dan. To je tudi edini razlog zakaj jaz delam O teste. Da vem, kdaj pride . Včasih sem mislila da mi zamuja, v resnici pa je bila O malce kasneje in je tudi prišla . Cela znanost, kaj? Cela znanost ja, se strinjam. Jaz imam kar točne , na 28 dni že vsaj 6 mesecev in tudi bolečine ob O. Tokrat pa ne vem kaj se dogaja z menoj. Sem bila prej na stranišču in imam tudi tak sluzast izcedek, tako da čisto možno da imam že sedaj O. Ah, ne bom se s tem obremenjevala.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 14:23:53
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Bobika, lahko da si jo imela že prej! Pri meni je tudi do 1 teden razlike, včasih 11. dan, 14., imela sem tudi že 17. dan... a tako celo?? Jaz sem mislila da mogoče +-en dan... Jap, jap. Pri vseh puncah seveda ni tako...odvisno kakšno dolžino ciklusa maš. Zato meni tudi enkrat pride 26., je pa prišla tudi že 34. dan. To je tudi edini razlog zakaj jaz delam O teste. Da vem, kdaj pride . Včasih sem mislila da mi zamuja, v resnici pa je bila O malce kasneje in je tudi prišla . Cela znanost, kaj? Cela znanost ja, se strinjam. Jaz imam kar točne , na 28 dni že vsaj 6 mesecev in tudi bolečine ob O. Tokrat pa ne vem kaj se dogaja z menoj. Sem bila prej na stranišču in imam tudi tak sluzast izcedek, tako da čisto možno da imam že sedaj O. Ah, ne bom se s tem obremenjevala. jaz nisem imela ne četrtek, ne petek, ne soboto nikaršnega izcedka.. tako da glede na to, se ne morem zanašat.. po moje bi si mogla merit bazalno, ampak sem prelena.. Ma če bo,bo, drgač pa se neham psihirat.. resno!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 14:27:01
|
|
|
|
HeLenčica
|
Se strinjam, Bobika. Tudi jaz sem iz sebe naredila živčno razvalino. Zdaj sem se sprijaznila...še pač ni moj čas
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 14:31:23
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Se strinjam, Bobika. Tudi jaz sem iz sebe naredila živčno razvalino. Zdaj sem se sprijaznila...še pač ni moj čas evo tako sem si tudi jaz zabila v glavo....ko bo prišel pravi čas bo. In sem dala vse teste na stran in se bom pustila presenetit. Ta mesec je sreča ker imam pač ginekologinjo in sem čisto odklopljena, pričakujem da mi pove kakšno je stanje. Morda bom pa takrat že imela minimajhno pikico Nekaj mi je kliknilo v glavi prejšnji mesec, ko sem zadnji teden pred prav obstala v času in nisem nič drugega mislila in delal kot se obremenjevala z vsakim majhnim znakom, ki bi nakazoval na nosečnost. Preveč imam rada sebe, svoje življenje in svojo družino, da bi postala razvalina zaradi tega.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 14:32:55
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Se strinjam, Bobika. Tudi jaz sem iz sebe naredila živčno razvalino. Zdaj sem se sprijaznila...še pač ni moj čas evo tako sem si tudi jaz zabila v glavo....ko bo prišel pravi čas bo. In sem dala vse teste na stran in se bom pustila presenetit. Ta mesec je sreča ker imam pač ginekologinjo in sem čisto odklopljena, pričakujem da mi pove kakšno je stanje. Morda bom pa takrat že imela minimajhno pikico Nekaj mi je kliknilo v glavi prejšnji mesec, ko sem zadnji teden pred prav obstala v času in nisem nič drugega mislila in delal kot se obremenjevala z vsakim majhnim znakom, ki bi nakazoval na nosečnost. Preveč imam rada sebe, svoje življenje in svojo družino, da bi postala razvalina zaradi tega. podpišem obe !!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 15:02:53
|
|
|
|
SILVA
|
Meni pa ne uspe odklopit ali pa ne znam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 15:07:55
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Meni pa ne uspe odklopit ali pa ne znam Sej tudi jaz ne vem kako bo zadnji teden, moram pa reči, da sem sedaj veliko manj obremenjena. Nek klik v glavi je bil....
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 15:08:49
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Meni pa ne uspe odklopit ali pa ne znam Saj zdaj govorim eno, ko se bo pa bližal čas M., bom pa spet čist napsihirana
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 15:11:48
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Meni pa ne uspe odklopit ali pa ne znam Sej tudi jaz ne vem kako bo zadnji teden, moram pa reči, da sem sedaj veliko manj obremenjena. Nek klik v glavi je bil.... ma jst si pa mislim da že itak je ful razlike ..tud če zdaj zanosim.. mali bo že čez 4 leta star.. in bi rada da čimprej uspe, da ne bo tolk razlike.. pa sej vem, da ko bo, pač bo, ampak vseen me psiha tolče vzadi..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 15:30:32
|
|
|
|
SILVA
|
Moj je star že 7 let in pol...čas beži zelo hitro
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 15:55:04
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA Moj je star že 7 let in pol...čas beži zelo hitro no tega je mene strah.. da ne uspe tolk dolgo... mi je žal da nisva že prej začela..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 17:10:43
|
|
|
|
mladika
|
HeLenčica žal mi je da si se mogla prestavit iz navijačic.Upam da bo oktober za use bolj ploden. Jst še (ne)čakam septembrsko M,tm enkrat u četrtek bom vedela pri čem smo al nismo. Sem šle pa dans k svoji osebni G da mi je dala napotnico za naprej za preiskave in komi čakam pregled,res!!!!!!!!!!Morm pa povedat,da jst čez ciklus sploh nisem obremenjena s tem a bo al ne,ratam šele pol ene 5 dni pred M.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 19:11:15
|
|
|
|
HeLenčica
|
Mladika, le glej, da boš ti tista rozika v septembru! Navijam na polno, le zate!!! Punce, ve vsaj imate že otročke...jaz še radosti nosečnosti nisem izkusila...saj vem, da vas to ne tolaži kaj veliko, pa vendar...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 20:23:37
|
|
|
|
Teya D.
|
HeLencica Res mi je hudo zate in ti iskreno od srca privoščim,da zagledaš te črtice,ki ti bodo spremenile življenje za vedno! Verjamem,da se bo to zgodilo kmalu,prepričana sem,da se moraš le sprostiti. Vem,lažje je govorit,saj sem prvič sama jokala kot dež,ker je bilo tako težko zanosit ampak takrat ko sem najmanj pričakovala me je presenetila novica. Tako bo tudi tebe in vse ostale!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 20:23:49
|
|
|
|
mladika
|
Jst bi bla z veseljem,se nič ne branim roza barve sm ne vem...tist občutek...kr nemogoče se mi zdi da ne bi prišla,ko pa je te 2 leti tak zvesto prihajala,pa mi grenila življenje!!!Po drugi strani pa ne smem tak razmišljat,ker negativizem prinese same negativne stvari,porem bit optimistična in upat na najboljše!!! Hvala HeLenčica
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 20:31:04
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Jst bi bla z veseljem,se nič ne branim roza barve sm ne vem...tist občutek...kr nemogoče se mi zdi da ne bi prišla,ko pa je te 2 leti tak zvesto prihajala,pa mi grenila življenje!!!Po drugi strani pa ne smem tak razmišljat,ker negativizem prinese same negativne stvari,porem bit optimistična in upat na najboljše!!! Hvala HeLenčica normalno da je šla na dopust!sigurno je našla najboljšo ponudbo za počitnice zdaj ko je izbirala celi dve leti,kar optimistična bodi. Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.9.2011 21:39:48
|
|
|
|
LittleSun
|
bobika jaz tudi tak razmišljam, da bi rada imela čim manjšo razliko in tudi naš bo februarja star 4. mladika upam, da bodo pregledi v pomoč in te kmalu razveselijo teya mislim, da ti lahko čestitam kupi clear blure digital pa nebo več vprašanja helenčica tudi zate pride vse ob svojem času, kar pozitivno naprej!! katte močno močno stiskam pestke, da bo ta ovulacija obrodila sadove! Skrajni čas je že, da začnem vodit seznamček z nosečkami!! SILVA tudi jaz vedno bolj opažam kako čas beži...ti boš imela pravega pomagača, ko pride ...in tudi to ima svoje prednosti. Moj bratranec in sestrična sta 12 let razlike in tamala ga je čisto spremenila, mami pomaga, malo popazi, sedaj ko je tamala že velika /10 let je stara, sta prava prijatelja, prava brat in sestra. Midva z mojim bratom sva 4,5 razlike, pa ne morem niti primerjati odnosa. Pač vse ob svojem času za vsako od nas....že mora biti tako. Jaz pa pogledam še eno serijo, potem pa se posvetim lubiju...on pa gleda nek film, ki meni niti malo ni zanimiv,..pa si raje na kompu naredim serijo kak večer prav paše. Lep večer vam želim in naj teden čimprej mine.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 27.9.2011 7:09:18
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro. Pa je že torek. Včeraj sem prvič uporabila O test, ampak je bil bel. No, isto je bilo prejšnji cikel. Danes pričakujem že rahlo črtico. Tudi jaz sem preko večine ciklusa čisto v redu. Ne obremenjujem se, sem celo pozitivna, živčna in negativna pa postanem zadnjih par dni. No, tokrat grem malo bolj na dolge proge - v petek imam UZ, potem pa dobim datum za laparo. Tako je sicer to verjetno moja zadnja šansa pred operacijo, ampak nič hudega. Se bo pa potem poštimalo, a ne? Res moramo biti pozitivne.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 27.9.2011 7:56:41
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Dobro jutro. Pa je že torek. Včeraj sem prvič uporabila O test, ampak je bil bel. No, isto je bilo prejšnji cikel. Danes pričakujem že rahlo črtico. Tudi jaz sem preko večine ciklusa čisto v redu. Ne obremenjujem se, sem celo pozitivna, živčna in negativna pa postanem zadnjih par dni. No, tokrat grem malo bolj na dolge proge - v petek imam UZ, potem pa dobim datum za laparo. Tako je sicer to verjetno moja zadnja šansa pred operacijo, ampak nič hudega. Se bo pa potem poštimalo, a ne? Res moramo biti pozitivne. Katte, veš koliko jih je zanosilo takoj po laparo. Tako da res pozitivno!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 27.9.2011 8:28:43
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro pikice, kako ste kaj?? Jaz sem kar dobro, malo utrujena, ker sva bila včeraj dolgo pokonci ampak sem zelo dobre volje. Mali štrumf me je zjutraj še bolj spravil v dobro voljo . Pa še moj rojstni dan se bliža , pa še pregled pri G, naslednjo sredo. Komaj čakam, da grem in da vidim kaj bo povedala. Čeprav kaj sploh G gledajo na takšnih prvih pregledih,ko prideš in poveš da se trudiš in ne gre??? Sem zelenec na tem področju in res ne vem...vem samo, da se bom načakala, kot ponavadi me ima, da bi si plačala samoplačniški pregled pri dr. Miglarju...v nosečnosti mi je bil pravi balzam tu in tam it k njemu, me je tako lepo pomiril in tako se je potrudil zame
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......