|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
25.9.2011 9:54:21   
LittleSun
Teya a to pomeni brez user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 25.9.2011 9:55:08 >

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 226
25.9.2011 9:58:16   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Hej punce...se dolgo nisem javila čeprav sem vaša 100% navijačica in komaj čakam vaše nove pluske!!! :)

Vse bolj očitno pa je, da se vam bom žal kmalu spet pridružila...namreč v meni raste samo vrečka, notri pa zaenkrat še ni plodka, čeprav sem 9 teden tako da me ta teden po vsej verjetnosti čaka čiščenje in ne znam vam povedat kaka žalost...že 2 ss...pa pol še dolgo ne rata, pa vmes sem še pregrado odstranila, pa...jao...res sama žalost...v četrtek mam pregled...user posted image res da sem stara "šele" 25 let, ampak trudva se že 1 leto in v tem času sva pridelala samo 2ss...nimava pa še sploh otrok.user posted image eh moram dat to žalost vam, pa se pri majčicah 2012 ne počutim preveč dobro, sem bila kar nekaj časa tukaj...user posted image

Iskreno upam, da nobena tukaj ne bo tega dajala čez...sem pa videla, da je kar nekaj punc, ki smo bile tukaj in zanosile v avgustu, da smo se vrnile nazaj...jooooj res...ni fer!user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem brez besed. Moja prijateljica je tudi imela najprej 2ss, potem je bila 6 m noseča in se je zakompliciralo, sedaj pa je spet noseča in že proti koncu in zgleda da bo vse ok. Tudi za vaju pride ta čas. Ne obupaj, zjokaj se, pocartaj in potolaži, potem pa spet v nove boje. Upam, da čimprej dočakaš svojga user posted image .

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 227
25.9.2011 10:27:26   
romare
 kakor sem predvidevala,ker ni bilo nobenega izcedka in zelo švoh libido al ga skorda ni bilo, najbrž tudi O ni bilo. user posted image pričakujem 19.10.in še mene prosim na seznam med navijačice

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 228
25.9.2011 10:35:31   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Teya a to pomeni brez user posted image

To pomeni prosojno kot sok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
25.9.2011 10:45:16   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: romare

kakor sem predvidevala,ker ni bilo nobenega izcedka in zelo švoh libido al ga skorda ni bilo, najbrž tudi O ni bilo. user posted image pričakujem 19.10.in še mene prosim na seznam med navijačice

Ampak user posted image  še pa ni, al pač?

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 230
25.9.2011 10:50:27   
crtek
žiujo pupe!

lih, da vas malo pozdravim preden grem kosilo skuhat user posted image

Niri 
user posted image mi je tako hudo zate...upam, da bo še vse ok, pa da se plodek do četrtka prikaže...mogoče se samo skriva in zaenkrat še ni ss, pa tudi ni še vse izgubljeno. Držim pesti, da se ti lepo izteče...sicer si pa stara tolko ko js...res smo še mlade in boš vidla, da tudi nas čakajo user posted image ...boš vidla, bo vse ok, samo vrjet moraš v to. Če želiš, piši zs

Teya D. js vidim črtico tudi na zgornjem testu od bobike in morem priznat, da niti ni tako zelo prosojna...zna bit, da je koncentrcija hormona premajhna, pa še test si popoldan delala...predstavljaj si kako lepo se bo že črtica vidla ju3 zjutraj user posted image navijam! user posted image

po vseh znakih in BT bom ovulirala danes al ju3...levi jajčnik me že zelo zlobno špika, pa tudi prsi so postale večje in bolj občutljive, user posted image pridno že cel mesec...rabim samo še malo sreče, da se prime, pa bo user posted image držte pesti user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 231
25.9.2011 10:54:15   
kale
Niri - user posted image

Mislim, da sem danes imela O, z user posted image  sva bila pridna in bova še naprej, kolikor bo čas in najin sonček dopuščal, pol bomo pa videli... Ne vem zakaj, ampak imam dober občutek in nasplošno sem danes takšna, kot vreme - vsa s soncem obsijana in brez oblačka user posted image .

Lepo preživite nedeljo!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 232
25.9.2011 10:56:58   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

žiujo pupe!

Niri 
user posted image mi je tako hudo zate...upam, da bo še vse ok, pa da se plodek do četrtka prikaže...mogoče se samo skriva in zaenkrat še ni ss, pa tudi ni še vse izgubljeno. Držim pesti, da se ti lepo izteče...sicer si pa stara tolko ko js...res smo še mlade in boš vidla, da tudi nas čakajo user posted image ...boš vidla, bo vse ok, samo vrjet moraš v to. Če želiš, piši zs

Teya D. js vidim črtico tudi na zgornjem testu od bobike in morem priznat, da niti ni tako zelo prosojna...zna bit, da je koncentrcija hormona premajhna, pa še test si popoldan delala...predstavljaj si kako lepo se bo že črtica vidla ju3 zjutraj user posted image navijam! user posted image

po vseh znakih in BT bom ovulirala danes al ju3...levi jajčnik me že zelo zlobno špika, pa tudi prsi so postale večje in bolj občutljive, user posted image pridno že cel mesec...rabim samo še malo sreče, da se prime, pa bo user posted image držte pesti user posted image

Držimo user posted image  !

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 233
25.9.2011 11:01:56   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

žiujo pupe!

Niri 

Bom še počakala nekaj dni pa bom potem res takoj zjutraj naredila, da vidimo.
Ti pa danes v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 234
25.9.2011 11:05:57   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Niri - user posted image

Mislim, da sem danes imela O, z user posted image  sva bila pridna in bova še naprej, kolikor bo čas in najin sonček dopuščal, pol bomo pa videli... Ne vem zakaj, ampak imam dober občutek in nasplošno sem danes takšna, kot vreme - vsa s soncem obsijana in brez oblačka user posted image .

Lepo preživite nedeljo!

Držim pesti, da to razpoloženje ustvari prave pogoje za user posted image !!!

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 235
26.9.2011 7:17:25   
Katte
Niri, joj, kako hudo mi je zate. Upam, da ne boš rabila iti nikoli več skozi to in da te sreča čaka v bližnji prihodnosti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 236
26.9.2011 7:19:03   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)
štrumfek

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
ursi1986
babybee81 (1. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

23.10.
S* (2. krog)

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)

Skupaj nas je: 27
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
Iluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 237
26.9.2011 8:06:36   
LittleSun
Dobro jutro babuške moje. Mi smo končno šli v akcijo. O pričakujem nekje v sredo, tako da imamo še časuser posted image user posted image končno se malo boljše počutim. V službi me je pričakalo vse tako da bo danes pestro...pridem kaj pokukat za sprostitev.

Lep začetek delovnega tedna vsem.

A so že kakšni znaki na obzorju??

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 238
26.9.2011 9:10:57   
polho3006
Pri meni se mi zdi da so znaki za prihod user posted image . Sicer je še dober tedene do takrat, ampak glava me že začenja boleti z značilno bolečino za prihod user posted image . Ampka počakajmo do drugega tedna, pa bomo videli, kaj bo. Glede na to da je gin videl folikel in da sem čutila ovulacijsko boličino in da sva bila takrat tudi pridna, veliko pa je odvisno od zapisa v zvezdah.

Neposredna povezava do sporočila: 239
26.9.2011 9:16:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Pri meni se mi zdi da so znaki za prihod user posted image . Sicer je še dober tedene do takrat, ampak glava me že začenja boleti z značilno bolečino za prihod user posted image . Ampka počakajmo do drugega tedna, pa bomo videli, kaj bo. Glede na to da je gin videl folikel in da sem čutila ovulacijsko boličino in da sva bila takrat tudi pridna, veliko pa je odvisno od zapisa v zvezdah.

kako čutiš o. bolečino?
Mene je cel vikend bolelo v spodnjem delu in zadaj kakor da bi me ledvice bolele.. ma niti ne vem ali jajčniki, ali me je zaradi napenjanja..
ampak po slončkanju me je vedno nehalo bolet. user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 240
26.9.2011 9:49:29   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

kako čutiš o. bolečino?
Mene je cel vikend bolelo v spodnjem delu in zadaj kakor da bi me ledvice bolele.. ma niti ne vem ali jajčniki, ali me je zaradi napenjanja..
ampak po slončkanju me je vedno nehalo bolet. user posted image

To je takšna čudna bolečina...težko jo je definirati...in včasih boli tako da mi gre na bruhanje. Boli pa na tisti strani kjer je ovulacija. Sem pa ugotovila da je tudi meni po slončkanju boljše. Včasih mi ni bilo za sločkanje ker me je bolelo, potem sva pa enkrat probala in je bilo boljše, tako da sedaj pri ˝zagonu˝ malo stisnem zobe, ker je potem res boljše.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
26.9.2011 10:12:25   
HeLenčica
Drage moje, od navijačic grem na seznam user posted image . Tam nekje pri 21.10. bo spet prišla user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 242
26.9.2011 10:18:23   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Drage moje, od navijačic grem na seznam user posted image . Tam nekje pri 21.10. bo spet prišla user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
26.9.2011 10:19:18   
Katte

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)
štrumfek

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
ursi1986
babybee81 (1. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
zebr4

21.10.
HeLenčica

23.10.
S* (2. krog)

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)

Skupaj nas je: 29
Gulia, Littlesun, Katte,
Iluna,mojamura, mladika,

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 244
26.9.2011 11:24:36   
LittleSun
Helenčica user posted image user posted image user posted image inuser posted image . Upam, da postopki ne bodo potrebni in se vama sreča nasmehne v oktorbru.

Jaz sem pa ta mesec čisto odklopila, zaenkrat imam veliko nekih opravkov in nisem niti uspela kaj dosti razmišljati, upam, da bo tudi zadnje dni tako, ker me to res preveč obremenjuje. 

Neposredna povezava do sporočila: 245
26.9.2011 11:30:35   
HeLenčica
LittleSun, tudi jaz se počutim popolnoma enako. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
26.9.2011 11:49:29   
štručka2503
Živjo,

tudi jaz se spet selim v nov mesec user posted image  
Ne pričakujem je 24.10.

Upam, da se nam sreča nasmehne v oktobru!
Drži pesti za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
26.9.2011 11:52:29   
LittleSun
štručka user posted image user posted image kar pogumno in optimistično naprej.

Držim pesti, da bo oktober bolj rozast. 

(odgovor članu štručka2503)
Neposredna povezava do sporočila: 248
26.9.2011 12:14:56   
Katte

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)
štrumfek

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
ursi1986
babybee81 (1. krog)

17.10.
alysa

19.10.
romare

20.10.
zebr4

21.10.
HeLenčica

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)

Skupaj nas je: 30
Gulia, Littlesun, Katte,
Iluna,mojamura, mladika,

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 249
26.9.2011 12:53:12   
LittleSun
Punce mene pa tako pečejo prsiuser posted image Ovulacijo bi naj imela v sredo oz. četrtek, tako da res ne vem...zgleda imajo moji hormoni houseparty in se jih je zrolalouser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......