|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
23.9.2011 8:44:24   
Katte
Dobrodošla nazaj, alfi.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.9.2011 8:48:10   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)
štrumfek

3.10.
SILVA
 Mamabear

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
ursi1986
babybee81 (1. krog)

17.10.
alysa

20.10.
anonimna user posted image

23.10.
S* (2. krog)

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)

Skupaj nas je: 24
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
Iluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.9.2011 8:50:21   
*bobika*
Punce a nas je veliko že čez 30 ??

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 178
23.9.2011 8:54:10   
alfi
Katte hvala nisem zdržala brez vasuser posted image

*bobika* ja jaz sem že kar nekaj čez , takrat se zgleda začnejo problemi, ane???

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 179
23.9.2011 8:57:01   
Teya D.
Jutro!
Za vse stiskam pesti koliko gre in ob prebiranju postov ne morem verjet,da takrat ko si želimo otroka,je želja tako težko uresničljiva! Čeprav je petek,zame turoben dan,nič kaj nisem vesela,ni sonca,ni veselja. Po mojih izračunih,ki pa niso sigurni,je nebi smela dobit do 4.-5.oktobra,bomo videli kaj bo. Se pa nikoli ne ve,ker včasih tudi prehiteva. Hvala bogu za moja dva sončka,ki mi dvigujeta voljo,predstavljam si kako vam je tistim,ki se trudite prvič. Sama sem prvič dala skozi tudi borbe in mislim da tudi v tretje in zadnjič ne bo šlo tako preprosto. Kar solze imam v očeh,sploh ko vidim srečke nosečke ali pa mamice ki vozičkajo. Upam,da nam uspe čimprej!

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 180
23.9.2011 9:01:22   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: alfi

Katte hvala nisem zdržala brez vasuser posted image

*bobika* ja jaz sem že kar nekaj čez , takrat se zgleda začnejo problemi, ane???

ja očitno je to neka meja.. meni prvič pri 26-ih ni bil problem.. zdej pa se samo sprašujem ali je kaj narobe.. verjetno bi se morala prej odločit za drugega..a kaj ko dragemu ni bilo..

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 181
23.9.2011 9:14:32   
crtek
dobrodošla alfi, navijam, da vama kmalu uspe in, da ti čas do takrat čimprej mine user posted image

LittleSun user posted image če si bolj za naravne metode zdravljenja, poskusi "Galexsov prsni čaj". Tašno skoraj isto situacijo je meu lani moj dragi in ta čaj res dela čudeže, ful lepo počisti in odpre dihalne poti. Lahko pa poskusiš s kšnimi inhalacijami, tudi lepo pomaga. Se pa zelo strinjam s tabo, da rajši ne user posted image , kot da bi blo na silo samo zato ker...lepo se pozdravi, pa bo pol vse skupi z več užitka user posted image

pri nas je pa tašn lep dan...piha burja in prou sm vesela vsako leto, ko zapiha, ki tko lepo očisti zrak user posted image grem laufat in magari da me prepiha do kosti, ma ga ni čez kristalno čist dan z burjo. Najboljše je to, ker dobim vedno občutek, da burja s sabo odnese slabo počutje, probleme, grde misli in spet vidim, da je vse mogoče in da ni še nič izgubljeno. Najboljše je, ko zapiha zaprau in odnese iz padske nižine nizek pritisk, se pol od Piranske stolnice vidi Alpe in celo Italijo do Venezie, nardi tako prekrasne sončne zahode z rdečimi hribi...ahhh...komaj čakam večirni sprehod user posted image

vsem skupaj pa pošiljam en luškan komad za dobro jutro in lep dan...malo asociacije na poletje in Dalmacijo user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=cQGJe1Sdm3g

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 182
23.9.2011 9:26:26   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Jaz jih imam 33. Ampak ne sprejmem, da imam probleme zaradi starosti. Če je nekaj narobe, je lahko pri 20. po 30 ali kasneje. Je pa res, da se plodnost začne nekoliko zmanjševati in zviševati pojavnost napak. Ampak me smo še v cvetu mladosti in tudi svoje user posted image  bomo dočakale. Jasno? user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 23.9.2011 9:27:04 >

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
23.9.2011 9:29:58   
LittleSun

Littlesun, midva imava dva otroka , bila sem mlada in bolj plodna pa se je prijelo, no pri drugem je trajalo eno leto, pri prvem pa takoj, zdaj pa moja plodnost ni več tako na višku in je že problem. Moj ima pa zelo slab spermiogram in mu je dr. Reš rekel, da sva lahko vesela, da imava dva otroka. Če bi pred prvem prišla k njemu bi naja takoj poslal na umetno. Tako, da sem zelo vesela da imava dva otroka. Punce ne predolgo čakat, če imate željo po tridesetem gre to malo počasneje kot pa pri dvajsetih.

Lp.

Jaz sem hvalabogu še zelo mlada, letos bom stara 26 let in mislim, da je še čas in možnost, da gre vse lepo po naravni poti. Sem imela vedno željo 3 do trideset, ampak dvomim, da bo moj za tretjega, čeprav nikoli ne veš kako te preseneti življenje user posted image

bobika midve pa res imava veliko podobnih situacijuser posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 184
23.9.2011 9:36:07   
alfi
Mislim, da, ko si mlad nisi tolk obremenjen s tem kot zdaj, saj pri sebi vidim, prvi je bil takoj, pri drugem sem si rekla ah, ko bo bo pa je naslednji mesec ratalo, takoj, ko sem odklopla ,zdaj pa sploh ne morem odklopit ,ker čas kar beži. Pa sem jaz hotela tudi prej pa moj ni bil zato.

Ah jaz pravim, ko ti bo namenjen bo sigurno.user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 185
23.9.2011 9:40:46   
alfi
LittleSun tud moj ni bil nikoli za to, da bi imela tri, zdaj ko sta pa "tamala dva" že malo večja bi pa rad imel še enega. Jaz sem bila vedno za.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 186
23.9.2011 9:50:55   
LittleSun

LittleSun tud moj ni bil nikoli za to, da bi imela tri, zdaj ko sta pa "tamala dva" že malo večja bi pa rad imel še enega. Jaz sem bila vedno za.

Jaz bi imela vsaj 3, ampak je moj že za drugega do letos trdil da ne, potem pa se je vseeno odločil, ko je pa toliko dojenčkov in nosečk okoli, da je še njega potegnilo. In če se mi kdaj uresniči želja po 3...bo to izpolnitev mojih največjih sanjuser posted image user posted image sem že od malega NORA na otroke..menda sem že pri 15 govorila, da bom imela kmalu svojeuser posted image user posted image no sem počakal do 22, ampak sem prej čuvala otroke, ker mi je to najlepša stvar, ki jo lahko počnem.
sem se pa vpisala na vzgojiteljsko in nisem bila sprejeta, ker nisem znala petuser posted image user posted image ...važno da so tiste kure, ki nimajo občutke za otroke zadele note...ah kaj češ...

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 187
23.9.2011 10:28:14   
polho3006
Verjetno jaz vodim med vami...mislim po letih...imam jih že 36...saj kar ne morem verjeti da je to res, ker počutim se staro tam nekje 27 - 28

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.9.2011 10:30:02   
Monaco
Pozdravljene !
Jaz sem nova tukaj.
Stara sem 31 let. Zaradi neplodnosti se zdravim tri leta in pol. Jemala sem klomifen, potem so ugotovili da imam pregrado in endometriozo. Operirana sem v Lj julija.
Zdaj čakamo do novega leta, če ne bo nič potem pa zunajtelesna.
user posted image ne pričakujem 3.10. !

Lep dan vam želim !
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
23.9.2011 10:30:52   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

...važno da so tiste kure, ki nimajo občutke za otroke zadele note...ah kaj češ...

skor sem iz stola padla..tolk sem se smejala temule user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 190
23.9.2011 10:38:58   
polho3006
Ja jaz sem tudi že kot najstnica sanjala o otrocih in da jih bom imela veliko, no potem sem prišla na neko realno številko o kateri sanjam še sedaj, da bi imela tri. No potem pa ni in ni bilo pravega princa, in tako da sem imela prvega otročka komaj pri 34. Glede na to da sem imela prvič CR in tudi za drugič mi je gin. že napovedal CR (zaradi zdr. težav), tako da bi prišli od tretjega nam bo verjetno zmanjkalo časa.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 191
23.9.2011 10:39:50   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Verjetno jaz vodim med vami...mislim po letih...imam jih že 36...saj kar ne morem verjeti da je to res, ker počutim se staro tam nekje 27 - 28

Dejansko si star kolikor se počutiš.. jst se tud ne počutim stara 30.. samo telo navznoter (organi,itd) pa verjetno ve koliko je staro, ne glede na naše počutje ..

Neposredna povezava do sporočila: 192
23.9.2011 10:40:34   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Monaco

Pozdravljene !
Jaz sem nova tukaj.
Stara sem 31 let. Zaradi neplodnosti se zdravim tri leta in pol. Jemala sem klomifen, potem so ugotovili da imam pregrado in endometriozo. Operirana sem v Lj julija.
Zdaj čakamo do novega leta, če ne bo nič potem pa zunajtelesna.
user posted image ne pričakujem 3.10. !

Lep dan vam želim !
user posted image

dobrodošla ! in tudi zate navijamo !!user posted image

(odgovor članu Monaco)
Neposredna povezava do sporočila: 193
23.9.2011 10:41:51   
*bobika*

Ja jaz sem tudi že kot najstnica sanjala o otrocih in da jih bom imela veliko, no potem sem prišla na neko realno številko o kateri sanjam še sedaj, da bi imela tri. No potem pa ni in ni bilo pravega princa, in tako da sem imela prvega otročka komaj pri 34. Glede na to da sem imela prvič CR in tudi za drugič mi je gin. že napovedal CR (zaradi zdr. težav), tako da bi prišli od tretjega nam bo verjetno zmanjkalo časa.

mogoče pa v drugo naredita dvojčke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
23.9.2011 10:48:04   
Katte
Dobrodošla, Monaco user posted image .
Držim pesti, da ti uspe že pred koncem leta.

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
23.9.2011 10:49:03   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)
štrumfek

3.10.
SILVA
 Mamabear
Monaco

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
ursi1986
babybee81 (1. krog)

17.10.
alysa

20.10.
anonimna user posted image

23.10.
S* (2. krog)

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)

Skupaj nas je: 25
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
Iluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 196
23.9.2011 11:03:44   
polho3006

Ja jaz se tudi včasih tako pohecam. Imava pa oba z možem dobre gene glede tega, ker so bili v obeh družinah v preteklosti dvojčki, tako da...nikoli se ne ve.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.9.2011 11:33:08   
crtek

Ja jaz se tudi včasih tako pohecam. Imava pa oba z možem dobre gene glede tega, ker so bili v obeh družinah v preteklosti dvojčki, tako da...nikoli se ne ve.

Jaaa! To bi blo zakon! Tebi bi se uresničla želja in še tvojemu dragemu nebi blo treba razmišljat o tretjem otroku user posted image navijam user posted image
js sm vedno pravla, da bom mela 3, najprej fantka in pol dvojčici...baje, da sm to razglasila, ko se je rodila moja sestrična, ki je 9let mlajša od mene user posted image js se sicer tega ne spounem, ma pravijo vsi sorodniki to user posted image sicer je bol malo možnosti, kr pr nas ni dvojčkov v družini, ampak hodi znat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 198
23.9.2011 11:35:22   
alysa

Ja, tudi jaz sem že čez. Imam v oktobru RD. Bi bilo fajn, če bi dobila še kakšno prijetno darilouser posted image .

< Sporočilo je popravil alysa -- 23.9.2011 11:36:16 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 199
23.9.2011 12:06:16   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Ja, tudi jaz sem že čez. Imam v oktobru RD. Bi bilo fajn, če bi dobila še kakšno prijetno darilouser posted image .

Jaz imam tudi oktobra rojstni dan in se nebi branila darilca. Čeprav najboljšega sem si sama letos privoščila, kupila sem si karte za londonuser posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......