Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 8:44:24
|
|
|
|
Katte
|
Dobrodošla nazaj, alfi.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 8:48:10
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja 2.10. polho3006 (2. krog) štrumfek 3.10. SILVA Mamabear 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) 13.10. Katte (17. krog) 14.10. ursi1986 babybee81 (1. krog) 17.10. alysa 20.10. anonimna 23.10. S* (2. krog) x.10 heln benji Maat Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 24 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, Iluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 8:50:21
|
|
|
|
*bobika*
|
Punce a nas je veliko že čez 30 ??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 8:54:10
|
|
|
|
alfi
|
Katte hvala nisem zdržala brez vas *bobika* ja jaz sem že kar nekaj čez , takrat se zgleda začnejo problemi, ane???
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 8:57:01
|
|
|
|
Teya D.
|
Jutro! Za vse stiskam pesti koliko gre in ob prebiranju postov ne morem verjet,da takrat ko si želimo otroka,je želja tako težko uresničljiva! Čeprav je petek,zame turoben dan,nič kaj nisem vesela,ni sonca,ni veselja. Po mojih izračunih,ki pa niso sigurni,je nebi smela dobit do 4.-5.oktobra,bomo videli kaj bo. Se pa nikoli ne ve,ker včasih tudi prehiteva. Hvala bogu za moja dva sončka,ki mi dvigujeta voljo,predstavljam si kako vam je tistim,ki se trudite prvič. Sama sem prvič dala skozi tudi borbe in mislim da tudi v tretje in zadnjič ne bo šlo tako preprosto. Kar solze imam v očeh,sploh ko vidim srečke nosečke ali pa mamice ki vozičkajo. Upam,da nam uspe čimprej!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 9:01:22
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alfi Katte hvala nisem zdržala brez vas *bobika* ja jaz sem že kar nekaj čez , takrat se zgleda začnejo problemi, ane??? ja očitno je to neka meja.. meni prvič pri 26-ih ni bil problem.. zdej pa se samo sprašujem ali je kaj narobe.. verjetno bi se morala prej odločit za drugega..a kaj ko dragemu ni bilo..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 9:14:32
|
|
|
|
crtek
|
dobrodošla alfi, navijam, da vama kmalu uspe in, da ti čas do takrat čimprej mine LittleSun če si bolj za naravne metode zdravljenja, poskusi "Galexsov prsni čaj". Tašno skoraj isto situacijo je meu lani moj dragi in ta čaj res dela čudeže, ful lepo počisti in odpre dihalne poti. Lahko pa poskusiš s kšnimi inhalacijami, tudi lepo pomaga. Se pa zelo strinjam s tabo, da rajši ne , kot da bi blo na silo samo zato ker...lepo se pozdravi, pa bo pol vse skupi z več užitka pri nas je pa tašn lep dan...piha burja in prou sm vesela vsako leto, ko zapiha, ki tko lepo očisti zrak grem laufat in magari da me prepiha do kosti, ma ga ni čez kristalno čist dan z burjo. Najboljše je to, ker dobim vedno občutek, da burja s sabo odnese slabo počutje, probleme, grde misli in spet vidim, da je vse mogoče in da ni še nič izgubljeno. Najboljše je, ko zapiha zaprau in odnese iz padske nižine nizek pritisk, se pol od Piranske stolnice vidi Alpe in celo Italijo do Venezie, nardi tako prekrasne sončne zahode z rdečimi hribi...ahhh...komaj čakam večirni sprehod vsem skupaj pa pošiljam en luškan komad za dobro jutro in lep dan...malo asociacije na poletje in Dalmacijo http://www.youtube.com/watch?v=cQGJe1Sdm3g
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 9:26:26
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* Punce a nas je veliko že čez 30 ?? Jaz jih imam 33. Ampak ne sprejmem, da imam probleme zaradi starosti. Če je nekaj narobe, je lahko pri 20. po 30 ali kasneje. Je pa res, da se plodnost začne nekoliko zmanjševati in zviševati pojavnost napak. Ampak me smo še v cvetu mladosti in tudi svoje bomo dočakale. Jasno?
< Sporočilo je popravil Katte -- 23.9.2011 9:27:04 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 9:29:58
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: alfi Littlesun, midva imava dva otroka , bila sem mlada in bolj plodna pa se je prijelo, no pri drugem je trajalo eno leto, pri prvem pa takoj, zdaj pa moja plodnost ni več tako na višku in je že problem. Moj ima pa zelo slab spermiogram in mu je dr. Reš rekel, da sva lahko vesela, da imava dva otroka. Če bi pred prvem prišla k njemu bi naja takoj poslal na umetno. Tako, da sem zelo vesela da imava dva otroka. Punce ne predolgo čakat, če imate željo po tridesetem gre to malo počasneje kot pa pri dvajsetih. Lp. Jaz sem hvalabogu še zelo mlada, letos bom stara 26 let in mislim, da je še čas in možnost, da gre vse lepo po naravni poti. Sem imela vedno željo 3 do trideset, ampak dvomim, da bo moj za tretjega, čeprav nikoli ne veš kako te preseneti življenje bobika midve pa res imava veliko podobnih situacij
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 9:36:07
|
|
|
|
alfi
|
Mislim, da, ko si mlad nisi tolk obremenjen s tem kot zdaj, saj pri sebi vidim, prvi je bil takoj, pri drugem sem si rekla ah, ko bo bo pa je naslednji mesec ratalo, takoj, ko sem odklopla ,zdaj pa sploh ne morem odklopit ,ker čas kar beži. Pa sem jaz hotela tudi prej pa moj ni bil zato. Ah jaz pravim, ko ti bo namenjen bo sigurno.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 9:40:46
|
|
|
|
alfi
|
LittleSun tud moj ni bil nikoli za to, da bi imela tri, zdaj ko sta pa "tamala dva" že malo večja bi pa rad imel še enega. Jaz sem bila vedno za.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 9:50:55
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: alfi LittleSun tud moj ni bil nikoli za to, da bi imela tri, zdaj ko sta pa "tamala dva" že malo večja bi pa rad imel še enega. Jaz sem bila vedno za. Jaz bi imela vsaj 3, ampak je moj že za drugega do letos trdil da ne, potem pa se je vseeno odločil, ko je pa toliko dojenčkov in nosečk okoli, da je še njega potegnilo. In če se mi kdaj uresniči želja po 3...bo to izpolnitev mojih največjih sanj sem že od malega NORA na otroke..menda sem že pri 15 govorila, da bom imela kmalu svoje no sem počakal do 22, ampak sem prej čuvala otroke, ker mi je to najlepša stvar, ki jo lahko počnem. sem se pa vpisala na vzgojiteljsko in nisem bila sprejeta, ker nisem znala pet ...važno da so tiste kure, ki nimajo občutke za otroke zadele note...ah kaj češ...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:28:14
|
|
|
|
polho3006
|
Verjetno jaz vodim med vami...mislim po letih...imam jih že 36...saj kar ne morem verjeti da je to res, ker počutim se staro tam nekje 27 - 28
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:30:02
|
|
|
|
Monaco
|
Pozdravljene ! Jaz sem nova tukaj. Stara sem 31 let. Zaradi neplodnosti se zdravim tri leta in pol. Jemala sem klomifen, potem so ugotovili da imam pregrado in endometriozo. Operirana sem v Lj julija. Zdaj čakamo do novega leta, če ne bo nič potem pa zunajtelesna. ne pričakujem 3.10. ! Lep dan vam želim !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:30:52
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun ...važno da so tiste kure, ki nimajo občutke za otroke zadele note...ah kaj češ... skor sem iz stola padla..tolk sem se smejala temule
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:38:58
|
|
|
|
polho3006
|
Ja jaz sem tudi že kot najstnica sanjala o otrocih in da jih bom imela veliko, no potem sem prišla na neko realno številko o kateri sanjam še sedaj, da bi imela tri. No potem pa ni in ni bilo pravega princa, in tako da sem imela prvega otročka komaj pri 34. Glede na to da sem imela prvič CR in tudi za drugič mi je gin. že napovedal CR (zaradi zdr. težav), tako da bi prišli od tretjega nam bo verjetno zmanjkalo časa.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:39:50
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Verjetno jaz vodim med vami...mislim po letih...imam jih že 36...saj kar ne morem verjeti da je to res, ker počutim se staro tam nekje 27 - 28 Dejansko si star kolikor se počutiš.. jst se tud ne počutim stara 30.. samo telo navznoter (organi,itd) pa verjetno ve koliko je staro, ne glede na naše počutje ..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:40:34
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Monaco Pozdravljene ! Jaz sem nova tukaj. Stara sem 31 let. Zaradi neplodnosti se zdravim tri leta in pol. Jemala sem klomifen, potem so ugotovili da imam pregrado in endometriozo. Operirana sem v Lj julija. Zdaj čakamo do novega leta, če ne bo nič potem pa zunajtelesna. ne pričakujem 3.10. ! Lep dan vam želim ! dobrodošla ! in tudi zate navijamo !!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:41:51
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Ja jaz sem tudi že kot najstnica sanjala o otrocih in da jih bom imela veliko, no potem sem prišla na neko realno številko o kateri sanjam še sedaj, da bi imela tri. No potem pa ni in ni bilo pravega princa, in tako da sem imela prvega otročka komaj pri 34. Glede na to da sem imela prvič CR in tudi za drugič mi je gin. že napovedal CR (zaradi zdr. težav), tako da bi prišli od tretjega nam bo verjetno zmanjkalo časa. mogoče pa v drugo naredita dvojčke
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:48:04
|
|
|
|
Katte
|
Dobrodošla, Monaco . Držim pesti, da ti uspe že pred koncem leta.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 10:49:03
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja 2.10. polho3006 (2. krog) štrumfek 3.10. SILVA Mamabear Monaco 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) 13.10. Katte (17. krog) 14.10. ursi1986 babybee81 (1. krog) 17.10. alysa 20.10. anonimna 23.10. S* (2. krog) x.10 heln benji Maat Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 25 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, Iluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 11:03:44
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Ja jaz sem tudi že kot najstnica sanjala o otrocih in da jih bom imela veliko, no potem sem prišla na neko realno številko o kateri sanjam še sedaj, da bi imela tri. No potem pa ni in ni bilo pravega princa, in tako da sem imela prvega otročka komaj pri 34. Glede na to da sem imela prvič CR in tudi za drugič mi je gin. že napovedal CR (zaradi zdr. težav), tako da bi prišli od tretjega nam bo verjetno zmanjkalo časa. mogoče pa v drugo naredita dvojčke Ja jaz se tudi včasih tako pohecam. Imava pa oba z možem dobre gene glede tega, ker so bili v obeh družinah v preteklosti dvojčki, tako da...nikoli se ne ve.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 11:33:08
|
|
|
|
crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Ja jaz sem tudi že kot najstnica sanjala o otrocih in da jih bom imela veliko, no potem sem prišla na neko realno številko o kateri sanjam še sedaj, da bi imela tri. No potem pa ni in ni bilo pravega princa, in tako da sem imela prvega otročka komaj pri 34. Glede na to da sem imela prvič CR in tudi za drugič mi je gin. že napovedal CR (zaradi zdr. težav), tako da bi prišli od tretjega nam bo verjetno zmanjkalo časa. mogoče pa v drugo naredita dvojčke Ja jaz se tudi včasih tako pohecam. Imava pa oba z možem dobre gene glede tega, ker so bili v obeh družinah v preteklosti dvojčki, tako da...nikoli se ne ve. Jaaa! To bi blo zakon! Tebi bi se uresničla želja in še tvojemu dragemu nebi blo treba razmišljat o tretjem otroku navijam js sm vedno pravla, da bom mela 3, najprej fantka in pol dvojčici...baje, da sm to razglasila, ko se je rodila moja sestrična, ki je 9let mlajša od mene js se sicer tega ne spounem, ma pravijo vsi sorodniki to sicer je bol malo možnosti, kr pr nas ni dvojčkov v družini, ampak hodi znat...
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 11:35:22
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* Punce a nas je veliko že čez 30 ?? Ja, tudi jaz sem že čez. Imam v oktobru RD. Bi bilo fajn, če bi dobila še kakšno prijetno darilo .
< Sporočilo je popravil alysa -- 23.9.2011 11:36:16 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 23.9.2011 12:06:16
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* Punce a nas je veliko že čez 30 ?? Ja, tudi jaz sem že čez. Imam v oktobru RD. Bi bilo fajn, če bi dobila še kakšno prijetno darilo . Jaz imam tudi oktobra rojstni dan in se nebi branila darilca. Čeprav najboljšega sem si sama letos privoščila, kupila sem si karte za london
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......