šebela
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ooooo, gužva No, da boste mele kaj brat, naj vam napišem dve naši prigodi s tega vikenda. V soboto zjutraj mi tastarejši vrže eno gumo (od prikolice, premer ca. 1cm) skoraj v glavo, ko sem prišla v dnevno sobo. Sledil je monolog o tem, kako se ne meče igrač, še posebej ne v ljudi, kako sem mu že milijonkrat rekla, da naj ne jemlje gum z avtkov ... in sledilo je vprašanje, kje je druga guma. No, mali mi je ves ponosen povedal, da jo je - požrl !!! Pa je tud mami za hip zmanjkalo besed ... Samo za hip, hehe. Potem sem klicala v ZD, kjer so mi naročili, da naj pač čakamo, da jo izloči in upamo, da gre mimo slepiča. Tako zadnje 2 dni mešam drek, mali pa ves ponosen gleda v kahlo, če je guma že prišla ven al je še kar v trebuščku. Radosti starševstva!!! Gume pa od nikoder in ne vem a nej se veselim al jezim, če jo bom na koncu našla pod kavčem. Včeraj pa dvignem tamalega iz stolčka za hranjenje in vidim, da ima eno nogo od ritke dol mokro. Povoham pa niti ni preveč smrdelo. Ga nesem v zgornji štuk previt, slečem hlače in iz hlačnice pade zmiksana hruška in sliva, skoraj nepredelana. Očitno je šlo tak hitro skoz, da sploh ni predelal. Ga umijem, preoblečem, poberem izgubljene "koščke" po previjalni in se vrnem nazaj v spodnje nadstropje. Zagledam po hodniku in kuhinji, da je bil notri očitno nekdo z blatnimi čevlji, ker je bilo po tleh polno blata. Že hočem znort, ko ugotovim, da razen otrok ni nobenga doma. Pogledam mal boljš in ugotovim, da sva očitno midva na poti iz hlačnice počasi zgubljala koščke "kašice". Radosti starševstva, 2. del!!! Takole smo ga mi srali čez vikend! Ojoj Meta!!! To je pa res ta pravo sranje Me veseli da tako na smeh obrneš vse.... saj drugače ne gre. Upam, da boš kmalu našla tisto gumo al v drekcu al kje drugje..... Nina upam, da se čim prej pozdravite, predvsem tamala dve, ti pa da se te sploh nič ne loti. Zgleda smo res vsi nekaj bolani.... saj ni čudno ko je tako vreme, da ne veš kako bi se sploh oblekel, pa zjutraj je 20 stopinj manj kot čez dan ko je sonce No nam ni nič kaj hudega, Klara malo smrka in kiha ampak se skoraj nič ne pozna na njenem počutju, mogoče je malo bolj cartasta. Sva ji včeraj z mojim hotla merit temperaturo v ritki (ker moj ni verjel, da sem jaz čist vredu zmerla pod pazduhi in nima vročine), pa je tako brcala z nogicami, se zvijala in smejala, da ni ratalo Sem se namenla ji menjat popoldanski obrok, pa nema ne gre najbolje (sploh noče jest, kr joka), me čudi glede na to da so ostali šli brez problema. Mogoče sam zato, ker se slabo počuti, ali pa se res boji, da ji bom še zadnje dojenje čez dan vzela in ne pusti..... no v enem mesecu upam, da nama bo uspelo... mora, ker pol grem delat
|