|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
24.9.2011 23:21:47   
Teyla
Pol sem zgleda bla sam jaz tako previdna in Teji dajala grozdje brez pešk. Ker mene te peške grozno motijo, pa v tem domačem grozdju so skoraj večje kot sam grozd. user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
25.9.2011 19:17:50   
Nina33
Oj!
Meta, poj je pa najin Nande v bistvu punčka user posted image , je Šimen najprej mama rekel user posted image . Jaz sem potem kmalu bila mami in sem še zdej (k ne de user posted image ), atija je pa pred kratkim v ateja preimenoval user posted image
Je pa Šimen zdej sicer brez vročine, a z gnojnimi učki (poleg smkanja in kašlja pač še to) in pa rekel je, de ga trebuh boli user posted image Sem pa kupila neki kao imunal za otroke, se mi lekarnarca ni zdela glih najbolj samozavestna glede česarkoli, to pa pač poznam.
Nande HB še vedno "le" smrka in včasih pokašlja. Upam, de se oba (no, kr vsi v bistvu, sva midva tut pokasirala svoje user posted image ) kmalu porihta.
Grozdne pečke - zaradi njih imam jaz grozdje najraje v tekoči obliki user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
26.9.2011 9:03:59   
šebela
Jutro punce!
Nekam zamira ta naša tema user posted image , samo Nina še vstraja se mi zdi..... Upam da se Šime čim prej pozdravi in da vas ne naleze user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Klara pa je tudi nekaj prehlajena user posted image .... zaenkrat ji nič ni samo malo smrka, tak svetel izcedek ima iz noska, upam, da jo hitro mine. Pa saj ni čudno, če so take razlike med nočno in dnevno temperaturo....

A ve pa kr grozdje že.... jaz pa se nekaj nazaj držim. Kaj ostalo sadje že tudi dajate surovo, jaz še kr vse kuham in bolj al manj pasiram. Kdaj pa bi naj začel z koščki.... naša še nobenega zoba nima, tako da ne vem s čim naj bi grizla. Mi gre moja tašča tako naživce, ko vedno ko pride reče: ˝A še nima nič zobk, to bodo pa taki konjski zobi prišli ven." Kr neki no kot, da morajo vsem zobje pri 6m zrast user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
26.9.2011 10:32:54   
Teyla
Jaz sem tudi do sedaj vse tlačila z vilico, zdaj pa kak košček pustim, pa vseeno preživi. Sem ji ponudila že kuhan grah, pa je lepo jedla, čeprav ji ni bil preveč všeč. Tud s tistimi parimi zobki, si kaj preveč ne bodo mogli pomagat. Ko bo šla pa v varstvo oz vrtec, bo pa itak dobila golaž, pa ne vem kaj šetako da je boljše, da jo že prej pripravim na to. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
26.9.2011 12:59:54   
meta21
No vidiš, nina, še dobr da sem ti povedala, drugač sploh ne bi vedla, da je Nande punčka, neuser posted image

Šebela, tej zobje so itak samo small talk tako kot vreme. user posted image

Drugač pa ne rabijo zob, da žvečijo. Vsaj krompir, kuhano korenje, zrele hruške ... lahko žvečijo tudi brez zob. Ostalo pa najprej razmočijo, npr. kruh.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 26.9.2011 13:00:09 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
26.9.2011 13:41:24   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Jutro punce!
Nekam zamira ta naša tema user posted image , samo Nina še vstraja se mi zdi..... Upam da se Šime čim prej pozdravi in da vas ne naleze user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Klara pa je tudi nekaj prehlajena user posted image .... zaenkrat ji nič ni samo malo smrka, tak svetel izcedek ima iz noska, upam, da jo hitro mine. Pa saj ni čudno, če so take razlike med nočno in dnevno temperaturo....

A ve pa kr grozdje že.... jaz pa se nekaj nazaj držim. Kaj ostalo sadje že tudi dajate surovo, jaz še kr vse kuham in bolj al manj pasiram. Kdaj pa bi naj začel z koščki.... naša še nobenega zoba nima, tako da ne vem s čim naj bi grizla. Mi gre moja tašča tako naživce, ko vedno ko pride reče: ˝A še nima nič zobk, to bodo pa taki konjski zobi prišli ven." Kr neki no kot, da morajo vsem zobje pri 6m zrast user posted image user posted image

js sm mu do zdj dala od sadja banane (itak user posted image ) jabolka, hruške, breskve, slive in grozdje. Vse surovo (edin jabolka in hruške sm na začetku ene 3x skuhala), zmikcam al s paličnemu (pa ne v čist tekoče) al pa z vilcami pretlačim, banano pa je že tud kr tko z žličko nastrgano, pa se nč ne davi (k je pač njegova ljuba banana user posted image ). Druga mu še pa nism dala, ker je vso sadje domače (razn banan no user posted image ) ker pač mormo to najprej v promet spravt, pol bomo pa kupovali... aja, je pa res da vse olupim, pa iz grozdja če se da pečke vn vržem user posted image

glede zobkov - vpraši taščo kolk še ma svojih, pa ji povej, da jih bo mali mel kmalu več kot pa ona user posted image al sem žleht, sam men gre tud na živce, k vsak vpraša kolk zobkov ma, pa zaka samo enga... še tak bo mel zadost problemov z njimi user posted image

no, punce dejmo se mal potrudit, da ne bo ta tema romala v pozabo... user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
26.9.2011 14:01:15   
Mišyka
Evo še mene. Prejšnji teden smo bli 2 dni brez atija, noči pestre da je joj. Ko je pa pršu, je pa tavelik zbolu, vročino, bruhal, tko da sem jih mela potem do konca tedna oba doma. Vmes jst en pregled, oddat urin za Nežo, kar se nam je ponesrečilo oz. zlilo ven ko smo prišli v laboratorij, potem smo lovili še enkrat kar tam... skratka v petek smo meli posvetovalnico in 3. cepljenje. Mala ma 7.130 g in 69 cm, pediatrinja čist navdušena nad napredkom - plazenjem...
No, v soboto je pa dobila vročino še ona in še kr vztraja. Zdej pa ne vem, je to reakcija po cepljenju al je dobila od Iana, skratka zdejle čakam, da se zbudi in potem kličem v ZD če bo še vročina. Do zdej po cepljenjih nismo mel problemov.

Jst tud hrano še kr pasiram ker drugač noče jest. Tud tavelik je bil isti patron, ampak potem je enkrat začel nest tud samo pretlačeno in koščke. Do konca porodniške je jedel že vse različne oblike hrane, tko da ni panike.

Men je tud še vedno bolj všeč RR kot FB user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3782
26.9.2011 15:55:15   
meta21
Ooooo, gužvauser posted image

No, da boste mele kaj brat, naj vam napišem dve naši prigodi s tega vikenda.

V soboto zjutraj mi tastarejši vrže eno gumo (od prikolice, premer ca. 1cm) skoraj v glavo, ko sem prišla v dnevno sobo. Sledil je monolog o tem, kako se ne meče igrač, še posebej ne v ljudi, kako sem mu že milijonkrat rekla, da naj ne jemlje gum z avtkov ... in sledilo je vprašanje, kje je druga guma. No, mali mi je ves ponosen povedal, da jo je - požrl !!! Pa je tud mami za hip zmanjkalo besed ... Samo za hip, hehe. Potem sem klicala v ZD, kjer so mi naročili, da naj pač čakamo, da jo izloči in upamo, da gre mimo slepiča. Tako zadnje 2 dni mešam drek, mali pa ves ponosen gleda v kahlo, če je guma že prišla ven al je še kar v trebuščku. Radosti starševstva!!!user posted image Gume pa od nikoder in ne vem a nej se veselim al jezim, če jo bom na koncu našla pod kavčem.

Včeraj pa dvignem tamalega iz stolčka za hranjenje in vidim, da ima eno nogo od ritke dol mokro. Povoham pa niti ni preveč smrdelo. Ga nesem v zgornji štuk previt, slečem hlače in iz hlačnice pade zmiksana hruška in sliva, skoraj nepredelana. Očitno je šlo tak hitro skoz, da sploh ni predelal. Ga umijem, preoblečem, poberem izgubljene "koščke" po previjalni in se vrnem nazaj v spodnje nadstropje. Zagledam po hodniku in kuhinji, da je bil notri očitno nekdo z blatnimi čevlji, ker je bilo po tleh polno blata. Že hočem znort, ko ugotovim, da razen otrok ni nobenga doma. Pogledam mal boljš in ugotovim, da sva očitno midva na poti iz hlačnice počasi zgubljala koščke "kašice". Radosti starševstva, 2. del!!!user posted image

Takole smo ga mi srali čez vikend!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
26.9.2011 19:25:44   
Nina33
Oj!
Pridne user posted image user posted image user posted image
Nam se pa oči gnojijo user posted image No, "samo" sineta sta taka. Spiram s kamilcami, svoje mleko not kapam... pa ni kej boljš user posted image Pa mene se kt ena gripa prijemlje user posted image Ma celo sra*je s temu vrtcem, no user posted image Da o obnašanju starejšega rajš ne pišem - ves je bogi a čist na spidu user posted image poj pa tečen za popiz*. In ko ga okregam začne v solzah moledovat za en objem. De mam ja dober filing, a ne user posted image
Pasiranje - pri nas še vedno ne sme videt niti mini koščka user posted image Mi pa vsaj kar nekaj poje GH, mogoče pridemo čez magično mejo sedmih kil do posvetovalnice user posted image
Zobki - se strinjam s Tigrico, tašča naj se kr za svoje zobe briga user posted image in z Meto - za "grist koščke" so dost tut dlesni (so zelo trde in močne user posted image )
Nč, dolžnost kliče user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
27.9.2011 8:56:41   
šebela
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ooooo, gužvauser posted image

No, da boste mele kaj brat, naj vam napišem dve naši prigodi s tega vikenda.

V soboto zjutraj mi tastarejši vrže eno gumo (od prikolice, premer ca. 1cm) skoraj v glavo, ko sem prišla v dnevno sobo. Sledil je monolog o tem, kako se ne meče igrač, še posebej ne v ljudi, kako sem mu že milijonkrat rekla, da naj ne jemlje gum z avtkov ... in sledilo je vprašanje, kje je druga guma. No, mali mi je ves ponosen povedal, da jo je - požrl !!! Pa je tud mami za hip zmanjkalo besed ... Samo za hip, hehe. Potem sem klicala v ZD, kjer so mi naročili, da naj pač čakamo, da jo izloči in upamo, da gre mimo slepiča. Tako zadnje 2 dni mešam drek, mali pa ves ponosen gleda v kahlo, če je guma že prišla ven al je še kar v trebuščku. Radosti starševstva!!!user posted image Gume pa od nikoder in ne vem a nej se veselim al jezim, če jo bom na koncu našla pod kavčem.

Včeraj pa dvignem tamalega iz stolčka za hranjenje in vidim, da ima eno nogo od ritke dol mokro. Povoham pa niti ni preveč smrdelo. Ga nesem v zgornji štuk previt, slečem hlače in iz hlačnice pade zmiksana hruška in sliva, skoraj nepredelana. Očitno je šlo tak hitro skoz, da sploh ni predelal. Ga umijem, preoblečem, poberem izgubljene "koščke" po previjalni in se vrnem nazaj v spodnje nadstropje. Zagledam po hodniku in kuhinji, da je bil notri očitno nekdo z blatnimi čevlji, ker je bilo po tleh polno blata. Že hočem znort, ko ugotovim, da razen otrok ni nobenga doma. Pogledam mal boljš in ugotovim, da sva očitno midva na poti iz hlačnice počasi zgubljala koščke "kašice". Radosti starševstva, 2. del!!!user posted image

Takole smo ga mi srali čez vikend!user posted image user posted image user posted image

Ojoj Meta!!! To je pa res ta pravo sranje user posted image Me veseli da tako na smeh obrneš vse.... saj drugače ne gre. Upam, da boš kmalu našla tisto gumo al v drekcu al kje drugje.....

Nina upam, da se čim prej pozdravite, predvsem tamala dve, ti pa da se te sploh nič ne loti.

Zgleda smo res vsi nekaj bolani.... saj ni čudno ko je tako vreme, da ne veš kako bi se sploh oblekel, pa zjutraj je 20 stopinj manj kot čez dan ko je sonce user posted image No nam ni nič kaj hudega, Klara malo smrka in kiha ampak se skoraj nič ne pozna na njenem počutju, mogoče je malo bolj cartasta. Sva ji včeraj z mojim hotla merit temperaturo v ritki (ker moj ni verjel, da sem jaz čist vredu zmerla pod pazduhi in nima vročine), pa je tako brcala z nogicami, se zvijala in smejala, da ni ratalo user posted image user posted image
Sem se namenla ji menjat popoldanski obrok, pa nema ne gre najbolje (sploh noče jest, kr joka), me čudi glede na to da so ostali šli brez problema. Mogoče sam zato, ker se slabo počuti, ali pa se res boji, da ji bom še zadnje dojenje čez dan vzela in ne pusti..... no v enem mesecu upam, da nama bo uspelo... mora, ker pol grem delat user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
27.9.2011 21:09:19   
valek
hej mamice....tudi mi že zelo dolgo pasiramo surovo sadje-že nekje od 5.meseca...pa je vse dobro sprejel in tudi mu že damo skoraj vse...tudi kosilo je že enako kot midva....sploh ni zbirčen , res pa je da se kdaj pa kdaj malo skremži ob novem okusu....

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
27.9.2011 21:13:35   
valek
aja , sem pozabila omenit-tudi grozdje papa zelo rad....če bi mu dala bi cel grozd pojedel...obožuje,...mu pa dam samo sredico brez pećk.
Včeraj se mi je pa zbudil ob enajstih in bil tako buden kot da je dan....celi veseli, nasmejani in na vseh štirih čakal da kdo pride....haha...sma ga kako urco imela pri sebi pri tv , smo se cartali, potem pa sem mu dala 240 ml mleka, in je takoj zaspal....upam da se nebo preveč ponavljalo tole zbujanje,...mi je kr pasalo ko se ni nič zbujal že ves čas-nas je malo razvadil....zato pa je zdaj hudo  če je kaka spremembauser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
28.9.2011 8:44:29   
Tigrica86
mišyka, upam da ste že ok user posted image

meta, kako? si še v dreku user posted image

nina, je že kj bolje?user posted image

šabela, nevem, al nj rečem škoda da morš kmalu v službo, al fajn da jo maš...user posted image
valek, fauš sm vam za spanjeuser posted image

no, in ker mi metina dogodivščina ne gre iz glave, bom še js dodala svojo (oz. moževo) user posted image Dans se je mali zbudu kr kako uro prej k ponavadi in za razliko od ponavadi se je pogovarju s kdove kom... neki cajta ga pustima, potem pa ga user posted image da na sredino med naju da se pocartamo. in že tam omeni da je fejst polulan... no, js pojamram, da se mi ne da vstat, ker sm ponoč n-krat in se ponudi da ga bo on previl, nakar na previjalni ugotovi da je mali pokakan... no in sm mogla js vstat, ker je bil mož že oblečen za v službo in "ni želel met dreka na srajci" (ja, je bl štorast pri previjanju) user posted image ampak nama je blo pa pol takoj jasno, zakaj se je mali zbudu cel nasmejan user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.9.2011 9:45:33   
Teyla
meta to pa je s.r.a.n.j.e. user posted image  user posted image

Tudi mi smo danes že drugič lepo prespali noč. Verjetno je ta gosta hrana končno "prijela" al se je nehal zagon rasti oz so jo nehal zobki matrat.user posted image user posted image

Mate pa pestre prigode. Pri Teji je pa tako, da ni še nikoli kakala med spanje, večinoma še plenica ni polulana. Tako da če jo prehitro vzameš iz posteljice, ko je budna, ampak ne še dovolj, imaš velike šanse, da bo previjalna mokra.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.9.2011 12:39:15   
meta21
Ja, jaz še kar čakam gumo, da se izloči oz. zdaj že razmišljam, če je možno, da se je razgradilauser posted image . Od sobote bi pa že morala ven, sem pa vsak kakec preverlauser posted image user posted image

Teyla, ti pa najbolš, da začneš kar kahlico uvajatuser posted image Moj Lovro se je prvič pokakal v kahlico pri 8 mesecihuser posted image

Tigrica, tvoj ima vsaj tehten razlog. Moj je pri prvem vedno rekel, da ga ne more on previt, ker je pokakan. To po njegovem ni bilo humano do njega, ker ima slab želodec. No, saj je samo ene 3x probal pol je pa rajši zobe stisnil (in nos) pa previl kot mene poslušaluser posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 28.9.2011 12:41:05 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.9.2011 15:09:29   
samsara04
Po dolgem času en lep pozdrav, mamice.

Vidim, da nekatere matra prehlad, upam, da se čimprej pozdravite. Mi smo zaenkrat še zdravi, Sebastian je že skoraj vse (razen rumenjaka, pa pri svinjini malo bremzam). Res pa je, da nič ne pasiram, večinoma mu vse prežvečim sama user posted image zelo rad pa ima meso in ribe, še vedno pa ga dojim po 4-5x. Pridno se poskuša kobacati, a mu gre zaenkrat le v rikvercuser posted image če je v naročju pa se kar postavlja na noge. Pri 6,5 mesecih je bil velik 69cm in težak 8,400 kg. Imamo 2 zobeka, proti bolečinam pa mu dajem homeopatske (kamilične granule) in calgel.

Po nekajmesečnem zatišju glede krsta, je moj končno popustil in v soboto imamo krst user posted image

Drugače pa mi je forum precej bolj včeš kot fb...tam nekot ne morem slediti vsem debatam.

Lepo se mejte in lepo se cartajte

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
28.9.2011 19:37:49   
Nina33
Hoj!
Pr nas še vedno virus(i) razsaja(jo) user posted image . Ta starejš je siten ko muha (oziroma - drži se me ko smrkelj in je tut glih en tolk prijeten), Nande je ves smrkav in gnojen okol učk, HB je dobrovoljc in super prenaša al jutri gremo pomoje vseen k dr. Spet štrajka pri GH ( dost čudn), spimo za en dr*k, če ni en je pa drugi auf user posted image Lubi je tut neki gripozen, mene je sicer spustilo, ampak...
Jaz bi dopuuuuust user posted image user posted image user posted image

Nč, grem revčka spat dat.
Lepe sanje!

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
29.9.2011 8:57:47   
Juxy
Nina33, mi tud spimo bolj za štos kot za res... čez dan mi spi 2x po dobre pol ure, ponoči pa me že ob 3h zbud in potem spet ob 6h  user posted image ... in ko se bo mali končno navadil, da mora celo noč prespat, se bom pa sama po parkrat zbujala, ker bom letala na WC (zaradi nosečniškega trebuščka)... in ko to mine, bo že naslednji kričaček, ki nas bo ponoči zabaval user posted image ... je moj zadnjič rekel: "kar sprijazni se, da par let ne bova celo noč spala, potem bo pa spet luštno in hiša bo polno otroškega smeha user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
29.9.2011 16:48:51   
Tigrica86
juxy, ta je pa lepa in resnična misel user posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
29.9.2011 22:50:37   
valek
Čist mimogrede-eno vprašanje.....a ima katera viška ali pa bi poznala koga ki bi imel v neutralni ali fantovski barvi konbinezonček za zimo za zunan za sprehode za v vozek, v številki 12 mesec ali 12-18 mesec.- to bi bilo nekje 86 velikost.... rabila bi za te tri mesece , ko bo malo bolj  hladno dec, jan, feb.....
bi bila zelo vesela-...ima občutek da bo letos huda zima, jaz pa bi rada vsak dan hodila na sprehode s taalim...

Neposredna povezava do sporočila: 3795
29.9.2011 22:51:09   
valek
lahko tudi vrečo za v vozek

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
30.9.2011 7:53:54   
Mišyka
No, mi smo meli 6to. Po štirih dneh vročine je ta popustila in potem je ratala pikasta po vratu in navzdol po celem trebuščku in hrbtu. Sitna je pa ko user posted image , teli zobki so res en drek, ves čas nas neki bolijo. Dons dobim od tašče homeopatske granule in upam da bojo vsaj mal pomagale. Ker res težje prenaša kot tavelik - on je vsaj spal.

Meta, še brskaš? user posted image  Tud naš dol gume pobira, ampak kej tazga mi pa še  ni blo treba počet.

A ma kera tamalga že v avtostolčku, al mate še vse lupince? Pr nas je tečka od tečke v lupinci, isti je bil tavelik in ko smo menjali za avtosedež pri enih 8-ih mesecih, je blo ko dan pa noč. Nič več joka oz. dretja med vožnjo. Komej čakam.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
30.9.2011 19:11:37   
Nina33
Oj!
Jaz sem mojadva danes vseeno peljala k P, ker sta začela še neki čudno kašljat, z učki pa ni nič bolš bilo. Nande ima "samo" vnete učke in nos, smo dobili gtt., Šimen ima pa še ušesa mal boga in začetel bronhoilitisa user posted image . Mamo arcnij kot v bolnici. Plus de starejšega spet kuha user posted image user posted image user posted image
Prav slabe volje sem
Lepe sanje!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
30.9.2011 20:41:51   
šebela
Bogica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čim prej bolje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
30.9.2011 20:51:27   
Mišyka
Nina, držim pesti, da se čim prej pozdravite! Dve dozi naenkrat je res včasih kr hud zalogaj, vem.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?