ronja
|
A tako malo ste se zredile? jaz sem se ogromno! (se pa vedno že na zač. zredim, zadnje 3 tedne pa navadno praktično nič - mogoče zato, ker mi takrat dovolijo več gibat, ko ni več nevarno za dete, če bi se rodilo ). Moja normalna teža je nekje 54,5, torej med 53 in 56, recimo, če vzamemo extreme. No, najprej sem se zredila že, ko sem letos prvič zanosila - februarja in po ss (marca) ni uspelo it še vse dol, ko sem že spet zanosila (sem takoj po m. zanosla - tako da je bil vmes samo en mesec - aprila sem bila že spet noseča...) Tako da če vzamem, da sem takrat mela recimo 56,5, potem sem se zredila še vedno ogromno - zdaj imam namreč 63,3! Mi je ful hecno, ker se sama sebi zdim prav donda, ko pa pridem h g., me pa sestra pošlje na vago z besedami: "No, pejte, naš drobižek!" če se otroci ne premikajo, pa vas je strah, je par trikov, kako jih spodbudit, povedali v mš, pa res kar delajo: - pojest nekaj sladkega in se ulešt na levi bok - se gibat - to sem zvedla na ns - da se premaknejo, če dvigneš rit od tal, ko ležiš - jim očitno čudno rata, ko se maternica čist stegne - ga požokat glede oblačilc, jaz sem kupovala prejšno nosečnost nekaj 56 nekaj 62, na koncu sem "mogla" dokupit precej 50 in jih je nosil kar dolgo. Podobno: nam so v mš rekli, da naj teh tamalih sploh ne kupujemo. In sem seveda ubogala . NO, potem se moja mala rodi, čisto povprečno velika, prej večja kot manjša in ji je bilo vse preveliko. Na srečo sem veliko cotk dobila, ampak je teh tamalih vseeno kar zmanjkovalo. Sta obe kar dolgo nosili še 50 in 56... Jaz sem pa kar vesela, da se poletje končno končuje user posted image , a sem čudna? Si. Meni se zdi pa da, ravno zato, ekr sem rada v pogonu, mi tistih 30+ odgovarja, ker se takrat vse da, pa še lepo vreme je... Meni dež in megla ubijeta plane - kako smo si različni, hehe. trnjulčica, ja, rodili sta se celo nadpovprečno veliki za punce - povprečje je 3 kile, sem lih zadnjič gledala, oni sta meli pol kile več. Samo potem sta šli bolj počasi gor - sta pač najini punci, nimaš kaj... nismo glih debeluhi;) (no, jaz se zdaj tja nekam vlečem, samo tudi še ni tako hudo 63 kg na 168 cm, pa ipak sem noseča). hehe, Lejla je stara 2 leti in 8 mesecev in ima borih 10 kil. Totalna suhica! poje pa vola in pol! Sicer pa kolikor gledam okoli malo mamic gre ven vsak dan zelo kmalu po porodu. jA, to je ful odvisno od letnega časa - z Ronjo sem bila vsak dan, pri Lejli je bilo pa tako svinjsko mraz, da se temp. 1 mesec ni dvignila nad 0 in mi niso dovolili it ven z malo (babica odsvetovala). Smo pa potem vedno, kadar se je dalo, šle, ker je pač Ronja tudi rabila kak sprehod, je bila takrat leto in pol stara... Mala razlika med otroki je kjut - za otroke in kasneje za mamico - na začetku je pa j*, vsaj če tamalo dete ne spi kaj dosti...