|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 15:06:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Drugače pa sem čisto not padla v tattoo-je in samo študiram, kaj, kako, kje... si ga boš dala delat? kam? Jaaa, na hrbet - na sredino in še enega nekje, ampak še nisem ziher kako točno naj izgleda. kakšen motiv bo? 1.) Nik bo pisalo, pa morda v zvedici, ali zvezdice zraven, sončki so mi tudi všeč. 2.) srček in A. Pa vse v barvah. sicer mi barvni niso preveč všeč, ampak stvar okusa. bom komentirala, ko vidim Še maš cajt, ker jaz moram bit 100%, če ne si raje s flumijem gor rišem. Vidiš, meni pa samo črni niso všeč, pa kitajske črke tud ne bi imela, pa metuljčka tudi ne, ker mi v živo niso lepi, ... te pa se odloči. Katy in Saraya: sem kar vajine želje izpostavila, ker če ne, bi lahko 100 let pisala - koliko vsega obstaja. Upam, da ne bosta kaj jezni. Meni je na drugih marsikaj lepo, pa jaz nikoli ne bi imela. Je pa tu še en faktor... morajo bit tam, da glih nea vsak vidi, ker: 1. bom ga imela zase - moje zadovoljstvo in veselje, 2. vsem to ni ok ... služba, otroci - šole, ... Aja, za barve pa tak vete, da sem v barvah, ne.
< Sporočilo je popravil majakla -- 14.9.2011 15:08:18 >
|
|
|