Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.9.2011 22:57:27
|
|
|
|
ly117
|
O majakla. Kako, kaj novega? Pa hitro povej ker .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.9.2011 23:03:14
|
|
|
|
ly117
|
jaz. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 0:12:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 O majakla. Kako, kaj novega? Pa hitro povej ker . Hitro? Sem že zamudila. Saj itak nimam kaj - LAHKO NOČ.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 6:41:50
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 8:50:28
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 8:51:51
|
|
|
|
arabela*
|
..doma, oddala otroke v vrtec in šolo... zdaj pa spijem drug kafe, moj še spi; potem pa nič posebnega, malo bova čvekala in kofetkala kot običajno ko sva doma
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:02:21
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa se grem na ZUMBO prijavit zaj,pol pa v štauno.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:41:15
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Danes pa pride moj pikec domov, upam, da se mi ne bo spet skrival. Drugače pa sem čisto not padla v tattoo-je in samo študiram, kaj, kako, kje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:46:30
|
|
|
|
majakla
|
Jaz sem tudi že študirala na Arwenko, so pa na morju, ampak se mi že dooolgo zdi, eeej pridite domov. Aja, pa Karmen je tudi na morju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:50:35
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx o kaki spremembi se gre da sem shujšala 15 kg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:52:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-ospen lahko daš v sok mu dajem zdaj v sok in lepo spije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:53:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj sem jaz kaj zabrklala ali še je Arweno na morju? Mi ful že fali. mislim, da so 2 tedna, tak da verjetno v soboto pridejo domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:54:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: zvezdarepatica čer ste za novo druzbo? ali rabim priporočilo kot na drugih forumih? Čer in dobrodošla. Kako povabilo? Ti se nam kr pridruži! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:55:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se grem na ZUMBO prijavit zaj kam boš hodla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:56:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Drugače pa sem čisto not padla v tattoo-je in samo študiram, kaj, kako, kje... si ga boš dala delat? kam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 9:58:47
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mislim, da sem vse pokomentirala . včeraj zvečer sem bila na sestanku nadzornega odbora našega bloka in mi pol ni več ratalo na RR prit. T. je bil včeraj že ful boljše, vročina med 37-38, ampak živahen kot ponavadi . zdaj pa še vedno spi mulc .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:10:55
|
|
|
|
katy83
|
dan punce. T ima še vedno vročine 38,1...konstantno...ampak druageč je ok, apetit ima, energijo za noret tudi ...tako da nas samo ta vročina jezi ...kašlja že tudi manj...zdaj če bo jutri še vročina, moramo nazaj k zdravniku...bomo videli. Botrca ...party ličenja mi je v oči padel Matcar ...jaz bi rekla, da imam 4 otroke in da ne morem in pika...ampak ok, saj 2 sestanka tudi ni tako hudo. Pa super, da bo Lea dobila svojo sobo Zvezdica, dobrodošla iz katerega dela Mb pa si? vsem bolančkom še naprej ... tudi našemu Majakla ... tatoo, jaz si grem še enega naredit, ko diplomiram...za nagrado sama sebi... dragi pa je rekel da mi bo kafe avtomat kupil...kolikor vidim bom diplomirala okoli rojstnega dneva, tako da bodo daril 2v1
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:39:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-ospen lahko daš v sok mu dajem zdaj v sok in lepo spije
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:40:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Drugače pa sem čisto not padla v tattoo-je in samo študiram, kaj, kako, kje... si ga boš dala delat? kam? Jaaa, na hrbet - na sredino in še enega nekje, ampak še nisem ziher kako točno naj izgleda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:43:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, mislim, da sem vse pokomentirala . včeraj zvečer sem bila na sestanku nadzornega odbora našega bloka in mi pol ni več ratalo na RR prit. T. je bil včeraj že ful boljše, vročina med 37-38, ampak živahen kot ponavadi . zdaj pa še vedno spi mulc . Si, si, pridna. ali se ti ni dalo? Super, priden "mulc".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:45:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan punce. T ima še vedno vročine 38,1...konstantno...ampak druageč je ok, apetit ima, energijo za noret tudi ...tako da nas samo ta vročina jezi ...kašlja že tudi manj...zdaj če bo jutri še vročina, moramo nazaj k zdravniku...bomo videli. Botrca ...party ličenja mi je v oči padel KAK JE TO ZGLEDALO? Matcar ...jaz bi rekla, da imam 4 otroke in da ne morem in pika...ampak ok, saj 2 sestanka tudi ni tako hudo. Pa super, da bo Lea dobila svojo sobo MENI TUD VŠEČ Zvezdica, dobrodošla iz katerega dela Mb pa si? DOBRO VPRAŠANJE JA vsem bolančkom še naprej ... tudi našemu ~~~ Majakla ... tatoo, jaz si grem še enega naredit, ko diplomiram...za nagrado sama sebi... dragi pa je rekel da mi bo kafe avtomat kupil...kolikor vidim bom diplomirala okoli rojstnega dneva, tako da bodo daril 2v1 Ojoj, ta vročina, ampak super, da ima apetit in energijo, to je vedno dober znak. Jaz tudi za nagrado sama sebi, čeprav že celo življenje razmišljam o tem. Že veš kaj?
< Sporočilo je popravil majakla -- 14.9.2011 10:47:17 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:48:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ojoj, ta vročina, ampak super, da ima apetit in energijo, to je vedno dober znak. Jaz tudi za nagrado sama sebi, čeprav že celo življenje razmišljam o tem. Že veš kaj? ja, jaz že enega imam - škorpijona (saj to menda že veš, ne? ) Zdaj pa si bom dala na nogo (nart) metuljčka pa v njegovem krilcu črka T. Zdaj to z metuljčkom si še mogoče premislim, vsekakor pa bo črka T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:50:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Drugače pa sem čisto not padla v tattoo-je in samo študiram, kaj, kako, kje... si ga boš dala delat? kam? Jaaa, na hrbet - na sredino in še enega nekje, ampak še nisem ziher kako točno naj izgleda. kakšen motiv bo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 10:52:49
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ali se ti ni dalo? malo sem prebrala, komentirat pa se mi res ni več dalo po 4-urnem sestanku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 11:05:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ojoj, ta vročina, ampak super, da ima apetit in energijo, to je vedno dober znak. Jaz tudi za nagrado sama sebi, čeprav že celo življenje razmišljam o tem. Že veš kaj? ja, jaz že enega imam - škorpijona (saj to menda že veš, ne? ) Zdaj pa si bom dala na nogo (nart) metuljčka pa v njegovem krilcu črka T. Zdaj to z metuljčkom si še mogoče premislim, vsekakor pa bo črka T. Vem ja. Aha. Hahahaa, jaz pa Nik.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.