Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 21:31:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Z nama ja,samo za tega fanta me malo skrbi,ker sem ga zbila. kak je pa z njim? Ja,nič mu ni blo,razen malo ga je hrbet bolel,ker mi je na haubo prileto,bil pa je na kolesu,pa šel čez cesto pri deči,jaz pa sem tak stala,ker so pešči bli,sem pa takrat ravno speljala,pa vidla ga nisem. pri rdeči...mislim....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 21:31:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar jaz pa stala ko tele pa gledala za njim. pa še 2xpečen je bil. pa kaj ti je uletel pred avto al kaj...? al na prehodu? Jap!Na prehodu mi je uleto falot.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 21:33:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma ne spet grmetttttttttttttttt.......mi bo A zbudilo meni pa je fajn,da grmi,ker se maks tak boji,da zaspi vedno od straha! ...faca meni osebno je o fajn, si odprem gor, pa uživam, ampak deca...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 21:33:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Z nama ja,samo za tega fanta me malo skrbi,ker sem ga zbila. kak je pa z njim? Ja,nič mu ni blo,razen malo ga je hrbet bolel,ker mi je na haubo prileto,bil pa je na kolesu,pa šel čez cesto pri deči,jaz pa sem tak stala,ker so pešči bli,sem pa takrat ravno speljala,pa vidla ga nisem. pri rdeči...mislim.... Pa ja,glej...Pred tem pa mi je vijugal po Šarhovi na sredi ceste,šmrkavec.Pol pa to!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 22:01:33
|
|
|
|
matcar
|
Grem jaz,ima ta luna velik vpliv na mene zgleda. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 22:11:47
|
|
|
|
arabela*
|
se natelovadila....skoraj umrla zravn trebušnjakov; ampak kar se mora nije teje težko.... zdaj pa večerja....sendviči s popečenim kruhom in mehurčki
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 22:56:20
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 22:58:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ali nedeljo - ste za kako kavico? V soboto bi šlo dopoldan, popoldan sem na šihtu, v nedeljo pa nič planiranega razen likanje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 23:00:07
|
|
|
|
ly117
|
Matcar za nesrečo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 14.9.2011 23:45:12
|
|
|
|
majakla
|
Oj, smo se cartali, da sem skoraj zaspala zraven, pa nisem smela, moram bit na RR, hihihiii, saj ne, posoda, cotike ... vrtec zjutraj, pa take - pa to. OK, te pa v soboto dopoldne oz. zjutraj, KJE, se pa še zmenimo. Za razmislek: Arena, Galič, Bumbarpark, ... Hmm? No, pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 7:48:41
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 7:49:54
|
|
|
|
matcar
|
Otroci že v vrtcu,moj na šihtu,Lea pa zdaj gre počasi proti šoli.Teo pa je,jaz pa sem tukaj. Saj dolgo tak ne bom,mam plane dopoldan,upam samo,da mi rata vse porihtat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 8:21:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Klasika ( L v vrtcu jaz pa pri ).
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 8:49:36
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Pikec šel v vrtec bp, sicer je doma rekel, da ne gre, vzela 2 knjigici zraven - bojo imeli kaj za delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 8:54:41
|
|
|
|
ly117
|
Bravo Nik.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 9:05:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ali nedeljo - ste za kako kavico? V soboto lahko,kadarkoli,edino svakinja bo z mano prišla,če ne bo nič narobe,v nedeljo pa ne morem,ker imamo junijke srečanje v Vranskem. v soboto bi mogoče lahko dopoldne. kaj pa jutri popoldne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 9:07:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla V soboto ali nedeljo - ste za kako kavico? V soboto lahko,kadarkoli,edino svakinja bo z mano prišla,če ne bo nič narobe,v nedeljo pa ne morem,ker imamo junijke srečanje v Vranskem. v soboto bi mogoče lahko dopoldne. kaj pa jutri popoldne? Jaz sem za v soboto in jutri po vrtcu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 9:08:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bravo Nik.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 9:09:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla OK, te pa v soboto dopoldne oz. zjutraj, KJE, se pa še zmenimo. Za razmislek: Arena, Galič, Bumbarpark, ... Hmm? Galič Meni bi najbolj pasal Železničar...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 9:12:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla OK, te pa v soboto dopoldne oz. zjutraj, KJE, se pa še zmenimo. Za razmislek: Arena, Galič, Bumbarpark, ... Hmm? Galič Meni bi najbolj pasal Železničar... Saj meni je vseeno, samo da imajo kafe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 9:15:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Galič Je kolega fuuul hvalil kak je super, jaz še nisem bla. http://sc-galic.si/igrala.html
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 9:33:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Galič Je kolega fuuul hvalil kak je super, jaz še nisem bla. http://sc-galic.si/igrala.html zgleda zanimivo, bomo sprobali enkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 10:32:30
|
|
|
|
botrca
|
Dan , otrok v vrtcu, mož v službi, kavo sem spila (2x)...počasi se odpravljam likat. Popoldan dobim obisk, eno prijateljico ki že nekaj časa ni bila pri meni zaradi dopustov. Kuhat zase ne rabim, za Jana bom si pa še nekaj zmislila.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 10:32:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Galič Je kolega fuuul hvalil kak je super, jaz še nisem bla. http://sc-galic.si/igrala.html ful lepo zgleda
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 15.9.2011 10:34:02
|
|
|
|
botrca
|
Matcar za nesrečo.. ...sam da je vse ok.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.