Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:43:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, če bo punčka, boš pač morala 3 imet! Veš kak so moški, ko si nekaj zapičijo v glavo! bom tak kot moja sestrična, ko si želi fantka in ima že 3 punce, a je rekla da ni še ziher če je zadnja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:44:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Torej : party v soboto ob 20h?? (za uro se treba še zmenit). Pridejo: - Kokica,
- tasa_m,
- tulipan
- Persida
- trezika
- Čebela
- Najaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:44:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kičasto!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:45:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kičasto! Piflarka na kubik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:45:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kičasto! Naj ti bo, ker si glih ti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:45:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaa oprosti. To pa res ja, rado se tako zgodi. Jaz sem rekla, da hočem poletne otroke, pa imam obe zimske. sta letne čase vidva mal zamešala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:47:01
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Torej : party v soboto ob 20h?? (za uro se treba še zmenit). Pridejo: - Kokica,
- tasa_m,
- tulipan
- Persida
- trezika
- Čebela
- Najaa
Meni bi toti bolj pasal: , ker je vse od njega odvisno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:47:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:47:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, če bo punčka, boš pač morala 3 imet! Veš kak so moški, ko si nekaj zapičijo v glavo! bom tak kot moja sestrična, ko si želi fantka in ima že 3 punce, a je rekla da ni še ziher če je zadnja Uuuu, mora imeti gnara. Ja, saj ima a je škrta tak da ko je rodila ta tretjo, prišla k men in rekla, če ji lahko vrnem odejo in posteljnino, katero mi je posodla, ko sem Lijo rodila. pa je 3 ulice svtran od nas doma, pa sem pr njih bila samo ene 2-krat. Ne počutim se kul v njihovi družbi, kjer moram gledat če se bom prav izrazla ko/če bom kaj rekla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:48:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Torej : party v soboto ob 20h?? (za uro se treba še zmenit). Pridejo: - Kokica,
- tasa_m,
- tulipan
- Persida
- trezika
- Čebela
- Najaa
Meni bi toti bolj pasal: , ker je vse od njega odvisno! Kaj mu pustiš izbiro?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:48:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zakaj pa si napisala SPET? Kaj te večkrat kaj "piknem"? Sorry! Neeeeeee! Misla sem, da si narobe prebrala, da si narobe kej prebrala in da si MENI rekla kao nikoli ne reci nikoli, ker pri meni je splošno znano dejstvo, da ne mislim met več otrok. Pol mi pa ponavadi reče folk, da nikoli se ne ve in take. Ma nič, pozabi, ok?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:48:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Torej : party v soboto ob 20h?? (za uro se treba še zmenit). Pridejo: - Kokica,
- tasa_m,
- tulipan odvisno od , (dragi T. reci DAAAAAAA )
- Persida
- trezika
- Čebela
- Najaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:49:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, če bo punčka, boš pač morala 3 imet! Veš kak so moški, ko si nekaj zapičijo v glavo! bom tak kot moja sestrična, ko si želi fantka in ima že 3 punce, a je rekla da ni še ziher če je zadnja Uuuu, mora imeti gnara. Ja, saj ima a je škrta tak da ko je rodila ta tretjo, prišla k men in rekla, če ji lahko vrnem odejo in posteljnino, katero mi je posodla, ko sem Lijo rodila. pa je 3 ulice svtran od nas doma, pa sem pr njih bila samo ene 2-krat. Ne počutim se kul v njihovi družbi, kjer moram gledat če se bom prav izrazla ko/če bom kaj rekla. To pa se spomnim ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:49:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli. zato jaz niti gledam ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:49:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Torej : party v soboto ob 20h?? (za uro se treba še zmenit). Pridejo: - Kokica,
- tasa_m,
- tulipan
- Persida
- trezika
- Čebela
- Najaa
Najaa bi z veseljem prišla in enkrat tudi bo, sam v soboto kot rečeno sem že zasedena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:49:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaa oprosti. To pa res ja, rado se tako zgodi. Jaz sem rekla, da hočem poletne otroke, pa imam obe zimske. sta letne čase vidva mal zamešala ah, ena se ni hotla prijet, druga se je pa prehitro prijela. Pa smo tam, kjer smo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:50:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zakaj pa si napisala SPET? Kaj te večkrat kaj "piknem"? Sorry! Neeeeeee! Misla sem, da si narobe prebrala, da si narobe kej prebrala in da si MENI rekla kao nikoli ne reci nikoli, ker pri meni je splošno znano dejstvo, da ne mislim met več otrok. Pol mi pa ponavadi reče folk, da nikoli se ne ve in take. Ma nič, pozabi, ok? Okidoki! Jaz mam tebe tudi rada.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:50:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa aaaaaa oprosti. To pa res ja, rado se tako zgodi. Jaz sem rekla, da hočem poletne otroke, pa imam obe zimske. sta letne čase vidva mal zamešala ah, ena se ni hotla prijet, druga se je pa prehitro prijela. Pa smo tam, kjer smo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:50:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli. zato jaz niti gledam ne. Mene pa taaak rajca!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:50:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Torej : party v soboto ob 20h?? (za uro se treba še zmenit). Pridejo: - Kokica,
- tasa_m,
- tulipan
- Persida
- trezika
- Čebela
- Najaa
Najaa bi z veseljem prišla in enkrat tudi bo, sam v soboto kot rečeno sem že zasedena. se pravi da Najo črtamo? Okeeej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:51:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli. zato jaz niti gledam ne. Mene pa taaak rajca! Reci dragemu,da rabiš malo njegovo kartico, tvoja nekaj šteka, te pa da si neboš "sramote" nardila v trgovini
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:51:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zakaj pa si napisala SPET? Kaj te večkrat kaj "piknem"? Sorry! Neeeeeee! Misla sem, da si narobe prebrala, da si narobe kej prebrala in da si MENI rekla kao nikoli ne reci nikoli, ker pri meni je splošno znano dejstvo, da ne mislim met več otrok. Pol mi pa ponavadi reče folk, da nikoli se ne ve in take. Ma nič, pozabi, ok? Okidoki! Jaz mam tebe tudi rada. Kok sma kičaste.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:52:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ej, kaj ve tudi imate tolko novih POP programov na TV? Eden izmed njih je otroški in POP OTO in so skoz risanke gor, sinhronizirane v slo. Sem jih komaj danes odkrila, sedaj pa ne vem, če so testni ali za vedno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:54:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
- tasa_m,
- tulipan odvisno od , (dragi T. reci DAAAAAAA )
- Persida
- trezika
- Čebela
- Najaa
Tasa, lepo si napisala, ampak T. bo komaj drugo leto rekel DA , mislim, pa da glede na to kolko otrok se je letos rodilo in so vse pridno zapili, da mam še enih par izhodov v dobrem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:54:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kaj ve tudi imate tolko novih POP programov na TV? Eden izmed njih je otroški in POP OTO in so skoz risanke gor, sinhronizirane v slo. Sem jih komaj danes odkrila, sedaj pa ne vem, če so testni ali za vedno. Testni so. 2 meseca, potem pa plačaj. Nam so tud risanke najboljši program, drugo je vse kr neki. Na Kino so sami stari filmi, ponavljajo jih... brezveze. Na Oto je pa Dora (si že vidla), to je nova top of the risank pri nas. In mi je všeč, ker je res poučna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?