Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:55:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Ej, samo kak so eni ludi nori oz.se delajo nore. Npr. pride v nulo opicanjena ženska v trgovino, naredi full ajnkouf in ko pride na blagajno, hoče plačat z kartico in da prvo in piše zavrnjeno. da drugo spet zavrnjeno. Reče da poskušiš še enkrat in spet uavrnjeno in začne, da naj še enkrat poskusim, ker je pin napačen vtipkala in take finte. Ko je itak razlika, če je pin napačen al zavrnjeno. In pol itak nima tolk denarja (ker plačuje vse z kartico in zdaj res ne ve zakaj ne gre, ipd..) in gre z dolgim nosom ven. Jaz pa veselo njen voz pospravljat Pismo ej, kak ne vejo kolk majo na računu, preden gredo delat nakupe!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:55:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli. zato jaz niti gledam ne. Mene pa taaak rajca! Reci dragemu,da rabiš malo njegovo kartico, tvoja nekaj šteka, te pa da si neboš "sramote" nardila v trgovini Kaj, če mi njegova kartica, če je tak skupni gnar. Rabla bi enega sponzorja. Sem pa včeraj dobila položnico za vrtec...288,00 EUR , ker mi spet niso upoštevali rezervacije za 4T, ko Valentina ni bilo v vrtcu. Pa sem danes gospo poklicala in mi je izračunala pravilen znesek.....83,36 EUR! Seveda se mi je tudi opravičila. To, pa je razlika.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:55:32
|
|
|
|
tasa_m
|
KONČNO !!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, lepo si napisala, ampak T. bo komaj drugo leto rekel DA , mislim, pa da glede na to kolko otrok se je letos rodilo in so vse pridno zapili, da mam še enih par izhodov v dobrem! TAK SE GOVORI !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:57:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Vidim, da ti je že Najaa odgovorila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:57:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kaj ve tudi imate tolko novih POP programov na TV? Eden izmed njih je otroški in POP OTO in so skoz risanke gor, sinhronizirane v slo. Sem jih komaj danes odkrila, sedaj pa ne vem, če so testni ali za vedno. Testni so. 2 meseca, potem pa plačaj. Nam so tud risanke najboljši program, drugo je vse kr neki. Na Kino so sami stari filmi, ponavljajo jih... brezveze. Na Oto je pa Dora (si že vidla), to je nova top of the risank pri nas. In mi je všeč, ker je res poučna. Aja? Škoda...KOliko pa bodo stali? A bo treba vse vzeti ali boš lahko npr. samo Oto-ta vzel? Ja, sva jo ravno danes pred spanjem gledala. Super je res.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:57:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kaj ve tudi imate tolko novih POP programov na TV? Eden izmed njih je otroški in POP OTO in so skoz risanke gor, sinhronizirane v slo. Sem jih komaj danes odkrila, sedaj pa ne vem, če so testni ali za vedno. 2 meseca brezplačno, potem pa plačljivi, ne vem kolko stanejo v paketu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:00:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej, samo kak so eni ludi nori oz.se delajo nore. Npr. pride v nulo opicanjena ženska v trgovino, naredi full ajnkouf in ko pride na blagajno, hoče plačat z kartico in da prvo in piše zavrnjeno. da drugo spet zavrnjeno. Reče da poskušiš še enkrat in spet uavrnjeno in začne, da naj še enkrat poskusim, ker je pin napačen vtipkala in take finte. Ko je itak razlika, če je pin napačen al zavrnjeno. In pol itak nima tolk denarja (ker plačuje vse z kartico in zdaj res ne ve zakaj ne gre, ipd..) in gre z dolgim nosom ven. Jaz pa veselo njen voz pospravljat Pismo ej, kak ne vejo kolk majo na računu, preden gredo delat nakupe! se mi je že naredilo....a mi je vedno potem druga prijela. Na srečo. Al pa sem imela toliko gotovine. Pri kreditnih karticah nikoli ne veš koliko že imaš porabljeno, če si seveda vsega ne seštevaš sproti. Zato se take stvari lahko zgodijo proti koncu meseca, preden je obračun.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:01:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj te že vse gledate te kanale...jaz pa sem jih komaj danes našla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:01:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čeeeeeeeeeeeer. A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:02:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej, samo kak so eni ludi nori oz.se delajo nore. Npr. pride v nulo opicanjena ženska v trgovino, naredi full ajnkouf in ko pride na blagajno, hoče plačat z kartico in da prvo in piše zavrnjeno. da drugo spet zavrnjeno. Reče da poskušiš še enkrat in spet uavrnjeno in začne, da naj še enkrat poskusim, ker je pin napačen vtipkala in take finte. Ko je itak razlika, če je pin napačen al zavrnjeno. In pol itak nima tolk denarja (ker plačuje vse z kartico in zdaj res ne ve zakaj ne gre, ipd..) in gre z dolgim nosom ven. Jaz pa veselo njen voz pospravljat Pismo ej, kak ne vejo kolk majo na računu, preden gredo delat nakupe! se mi je že naredilo....a mi je vedno potem druga prijela. Na srečo. Al pa sem imela toliko gotovine. Pri kreditnih karticah nikoli ne veš koliko že imaš porabljeno, če si seveda vsega ne seštevaš sproti. Zato se take stvari lahko zgodijo proti koncu meseca, preden je obračun. Ja če ti prime druga al pa maš keš, gre ven. Se zgodi,ne pa da probavaš 5 kartic vse zavrnjene in se delaš nore, da je ziher pin napačen
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:02:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kaj ve tudi imate tolko novih POP programov na TV? Eden izmed njih je otroški in POP OTO in so skoz risanke gor, sinhronizirane v slo. Sem jih komaj danes odkrila, sedaj pa ne vem, če so testni ali za vedno. Testni so. 2 meseca, potem pa plačaj. Nam so tud risanke najboljši program, drugo je vse kr neki. Na Kino so sami stari filmi, ponavljajo jih... brezveze. Na Oto je pa Dora (si že vidla), to je nova top of the risank pri nas. In mi je všeč, ker je res poučna. Pri nas pa je zdaj top risanka Larina zvezdica, ampak jo kar na računalniku gleda in se moram spravit ji kako dol potegnit al pa kupit, da si ne bo oči pokvarila. Je pa risanka tudi meni full všeč. Dora pa je ona deklica z rjavimi lasmi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:02:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej, samo kak so eni ludi nori oz.se delajo nore. Npr. pride v nulo opicanjena ženska v trgovino, naredi full ajnkouf in ko pride na blagajno, hoče plačat z kartico in da prvo in piše zavrnjeno. da drugo spet zavrnjeno. Reče da poskušiš še enkrat in spet uavrnjeno in začne, da naj še enkrat poskusim, ker je pin napačen vtipkala in take finte. Ko je itak razlika, če je pin napačen al zavrnjeno. In pol itak nima tolk denarja (ker plačuje vse z kartico in zdaj res ne ve zakaj ne gre, ipd..) in gre z dolgim nosom ven. Jaz pa veselo njen voz pospravljat Pismo ej, kak ne vejo kolk majo na računu, preden gredo delat nakupe! ej tasa, to ni hec. Tako se je meni zgodilo v evrospinu, sem se skor v zemljo vdrla. Pa sem mela na računu, sam so mi ga zablokiral. Sem imela v dveh dneh odblokiranega, ker je šlo za pomoto, sam tisti dan pa nisem mogla plačat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:03:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz mam skoz error na kartici
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:03:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kaj ve tudi imate tolko novih POP programov na TV? Eden izmed njih je otroški in POP OTO in so skoz risanke gor, sinhronizirane v slo. Sem jih komaj danes odkrila, sedaj pa ne vem, če so testni ali za vedno. Testni so. 2 meseca, potem pa plačaj. Nam so tud risanke najboljši program, drugo je vse kr neki. Na Kino so sami stari filmi, ponavljajo jih... brezveze. Na Oto je pa Dora (si že vidla), to je nova top of the risank pri nas. In mi je všeč, ker je res poučna. Aja? Škoda...KOliko pa bodo stali? A bo treba vse vzeti ali boš lahko npr. samo Oto-ta vzel? Ja, sva jo ravno danes pred spanjem gledala. Super je res. V kompletu so. Pa kar dragi so, mislim da ene 12€, nisem nič ziher tukaj okoli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:03:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj te že vse gledate te kanale...jaz pa sem jih komaj danes našla? saj pa veš kje si doma, rabiš bolj dolgo da gor prideš Tebe je tud komaj zdaj začel RR zabavat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:03:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej, samo kak so eni ludi nori oz.se delajo nore. Npr. pride v nulo opicanjena ženska v trgovino, naredi full ajnkouf in ko pride na blagajno, hoče plačat z kartico in da prvo in piše zavrnjeno. da drugo spet zavrnjeno. Reče da poskušiš še enkrat in spet uavrnjeno in začne, da naj še enkrat poskusim, ker je pin napačen vtipkala in take finte. Ko je itak razlika, če je pin napačen al zavrnjeno. In pol itak nima tolk denarja (ker plačuje vse z kartico in zdaj res ne ve zakaj ne gre, ipd..) in gre z dolgim nosom ven. Jaz pa veselo njen voz pospravljat Pismo ej, kak ne vejo kolk majo na računu, preden gredo delat nakupe! se mi je že naredilo....a mi je vedno potem druga prijela. Na srečo. Al pa sem imela toliko gotovine. Pri kreditnih karticah nikoli ne veš koliko že imaš porabljeno, če si seveda vsega ne seštevaš sproti. Zato se take stvari lahko zgodijo proti koncu meseca, preden je obračun. Ja če ti prime druga al pa maš keš, gre ven. Se zgodi,ne pa da probavaš 5 kartic vse zavrnjene in se delaš nore, da je ziher pin napačen Eh, ja to je drugače...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:03:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čeeeeeeeeeeeer. A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi Ja vidiš kaj pa se bo FB sprehajaš Cel večer na FB, ko pa ti kaj na zid prilepim pa ne vidiš
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.9.2011 23:04:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:04:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čeeeeeeeeeeeer. A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi Ja vidiš kaj pa se bo FB sprehajaš Cel večer na FB, ko pa ti kaj na zid prilepim pa ne vidiš Če vidiš da šuhe prodajam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:04:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
Eh, te pa jih ne bomo imeli (kanalov).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:05:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čeeeeeeeeeeeer. A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi Čin čin teta Persida, prisedi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:05:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čeeeeeeeeeeeer. A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi Ja vidiš kaj pa se bo FB sprehajaš Cel večer na FB, ko pa ti kaj na zid prilepim pa ne vidiš Če vidiš da šuhe prodajam KAj zdaj? Maš cajt v soboto?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:05:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, kaj ve tudi imate tolko novih POP programov na TV? Eden izmed njih je otroški in POP OTO in so skoz risanke gor, sinhronizirane v slo. Sem jih komaj danes odkrila, sedaj pa ne vem, če so testni ali za vedno. Testni so. 2 meseca, potem pa plačaj. Nam so tud risanke najboljši program, drugo je vse kr neki. Na Kino so sami stari filmi, ponavljajo jih... brezveze. Na Oto je pa Dora (si že vidla), to je nova top of the risank pri nas. In mi je všeč, ker je res poučna. Pri nas pa je zdaj top risanka Larina zvezdica, ampak jo kar na računalniku gleda in se moram spravit ji kako dol potegnit al pa kupit, da si ne bo oči pokvarila. Je pa risanka tudi meni full všeč. Dora pa je ona deklica z rjavimi lasmi? Larina zvezdica je bila pri nas poleti na morju, je tudi lepa. Drugače pa se veliko rola Trnjulčica, Pepelka, Rdeča kapica...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:05:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli. zato jaz niti gledam ne. Mene pa taaak rajca! Reci dragemu,da rabiš malo njegovo kartico, tvoja nekaj šteka, te pa da si neboš "sramote" nardila v trgovini Kaj, če mi njegova kartica, če je tak skupni gnar. Rabla bi enega sponzorja. Sem pa včeraj dobila položnico za vrtec...288,00 EUR , ker mi spet niso upoštevali rezervacije za 4T, ko Valentina ni bilo v vrtcu. Pa sem danes gospo poklicala in mi je izračunala pravilen znesek.....83,36 EUR! Seveda se mi je tudi opravičila. To, pa je razlika. Maš 200 v dobrem za Next!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 23:06:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čeeeeeeeeeeeer. A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi Čin čin teta Persida, prisedi! še enega, prosim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?