Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:28:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem razmišljala, da moramo pridno klepetat, da... bo zemljo zalilo! Da pridemo na 4. del preden gre Kokica v Rim, da nas ne bo preveč iskala, ko se vrne! Ma še mesec dni fore, v mescu dni pa ja bomo 10 strani nafilale Kaj jaz sem pa luft? Ja, saj sem rekla, da še maš mesec dni fore preden greš v P. in v tem mesecu pa ja bomo nalapale 10 strani Pa glede na to da si na porodniški... Uf, mislim da bomo na 5.delu pristale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:29:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:32:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Piflarka Kak se ti je vsralo zdaj to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:33:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hej punce, jaz grem pa ta vikend na Magic of the dance. Sem taaaak vesela, ker to si pa že dolgo želim videt. To more res bit full magic, že ko reklamo gledam je mi super. Kolk je te karta?? Jaz bi tudiiii!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:34:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem že mislila, da se vse z RAdlerjem nalivate-
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:34:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Piflarka Kak se ti je vsralo zdaj to to pomeni trojni podpis!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:35:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hej punce, jaz grem pa ta vikend na Magic of the dance. Sem taaaak vesela, ker to si pa že dolgo želim videt. To more res bit full magic, že ko reklamo gledam je mi super. Kolk je te karta?? Ne vem, dobim karte. Drugače ne bi šla. Nema para zdej za koncerte ipd.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:35:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Error....počelo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:35:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. Sam ti zanosi pa da bo zdravo dete, to ti želim iz vsega srca!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:36:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Error....počelo! Dolgoo je rablo, da je prišlo do tebe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:36:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. Sam ti zanosi pa da bo zdravo dete, to ti želim iz vsega srca! Itak no, to p iak. hvala mami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:36:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Error....počelo! Dolgoo je rablo, da je prišlo do tebe. Hja, saj veš kje sem jaz doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:37:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. Sam ti zanosi pa da bo zdravo dete, to ti želim iz vsega srca! NIKOLI ne reči NIKOLI!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:37:50
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj gremo na ?? Petek? lahko mogoče v soboto, ker v soboto delam zjutraj ob 6,00 Jaz lahko! Bom začela jutri doma lobirat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:38:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj gremo na ?? Petek? lahko mogoče v soboto, ker v soboto delam zjutraj ob 6,00 Jaz lahko! Bom začela jutri doma lobirat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:39:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj pa MČ? Trezika? Persida? Ste za akcijo to soboto?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:39:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. Sam ti zanosi pa da bo zdravo dete, to ti želim iz vsega srca! NIKOLI ne reči NIKOLI! O čem ti to? Spet kej na mene ciljaš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:40:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa, če bo punčka, boš pač morala 3 imet! Veš kak so moški, ko si nekaj zapičijo v glavo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:41:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. Sam ti zanosi pa da bo zdravo dete, to ti želim iz vsega srca! NIKOLI ne reči NIKOLI! O čem ti to? Spet kej na mene ciljaš? Ne, zakaj? Taso sem mislila, ker je rekla, da noče poleti v P, pa se potem rado glih to zgodi kar si ne želimo. Moje izkušnje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:41:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa MČ? Trezika? Persida? Ste za akcijo to soboto? Babe žabe jaz sem še mediuhec rekla. Je rekla da ji naj pošljemo sms in če bo lahko uletela bo prišla. Je rekla, da ful težko doma oba sama pusti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:42:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, če bo punčka, boš pač morala 3 imet! Veš kak so moški, ko si nekaj zapičijo v glavo! bom tak kot moja sestrična, ko si želi fantka in ima že 3 punce, a je rekla da ni še ziher če je zadnja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:42:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa MČ? Trezika? Persida? Ste za akcijo to soboto? Babe žabe jaz sem še mediuhec rekla. Je rekla da ji naj pošljemo sms in če bo lahko uletela bo prišla. Je rekla, da ful težko doma oba sama pusti. Ja, ja, seveda. Bi jo rada spet kaj videla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:42:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. Sam ti zanosi pa da bo zdravo dete, to ti želim iz vsega srca! NIKOLI ne reči NIKOLI! O čem ti to? Spet kej na mene ciljaš? Ne, zakaj? Taso sem mislila, ker je rekla, da noče poleti v P, pa se potem rado glih to zgodi kar si ne želimo. Moje izkušnje. aaaaaa oprosti. To pa res ja, rado se tako zgodi. Jaz sem rekla, da hočem poletne otroke, pa imam obe zimske.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:42:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa, če bo punčka, boš pač morala 3 imet! Veš kak so moški, ko si nekaj zapičijo v glavo! bom tak kot moja sestrična, ko si želi fantka in ima že 3 punce, a je rekla da ni še ziher če je zadnja Uuuu, mora imeti gnara.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:43:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. Sam ti zanosi pa da bo zdravo dete, to ti želim iz vsega srca! NIKOLI ne reči NIKOLI! O čem ti to? Spet kej na mene ciljaš? Ne, zakaj? Taso sem mislila, ker je rekla, da noče poleti v P, pa se potem rado glih to zgodi kar si ne želimo. Moje izkušnje. aaaaaa oprosti. To pa res ja, rado se tako zgodi. Jaz sem rekla, da hočem poletne otroke, pa imam obe zimske. Zakaj pa si napisala SPET? Kaj te večkrat kaj "piknem"? Sorry!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?