|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
13.9.2011 22:12:28   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ej Tulipan, kaj se spet noben ne druži z nama? user posted image

Luka je zdaj z nama!user posted image
Ne vem, kje so, mogoče si še Radlere odpirajo!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tulpika tu maš res 6.čut za alko! user posted image Res si bom enga odprla, mater maš dober ideje, hvala!

user posted image user posted image user posted image  pa da te moram spomnit!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.9.2011 22:13:32   
Najaa
Pa cel večer mi že neki fali. Večerja je bila zgodnja, tam ob šestih sem že jedla in zdej sem kar nekaj iskala. Evo hvala, ti si me usmerila! user posted image Na zdravje!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.9.2011 22:13:36   
Tulipan12
Jupijajajupijupije!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa pa slike daje gor?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.9.2011 22:14:32   
tasa_m

Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla.
No, če pa je tabla te pa tak okej! Bom si navigacijo vklopla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.9.2011 22:14:33   
Tulipan12

Pa cel večer mi že neki fali. Večerja je bila zgodnja, tam ob šestih sem že jedla in zdej sem kar nekaj iskala. Evo hvala, ti si me usmerila! user posted image Na zdravje!

Na zdravje! Jaz sem na breskovem soku nocoj!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.9.2011 22:15:25   
tasa_m

Jupijajajupijupije!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa pa slike daje gor?user posted image
Ne, taša je obsedela in se sama sebi smili user posted image user posted image user posted image Ne najdem kabla, bom ga jutri poiskala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.9.2011 22:15:57   
tasa_m
Zadnjih 5 objav na RR od Marčevk 2009 user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.9.2011 22:16:01   
Najaa

Na zdravje! Jaz sem na breskovem soku nocoj!user posted image

Verjamem, da ti po trebušnih težavah ne paše alko.

Hej punce, jaz grem pa ta vikend na Magic of the dance. Sem taaaak vesela, ker to si pa že dolgo želim videt. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.9.2011 22:16:35   
Tulipan12

Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla.
No, če pa je tabla te pa tak okej! Bom si navigacijo vklopla user posted image user posted image user posted image

user posted image

Če gresta z nama, mi javi! Je en avtosedež še fraj!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.9.2011 22:18:12   
KOKICA32

Ampak zdej ti pa odšteva, Kokica.

Samo nisem hotela tako....rada bi, da mi piše tedne do PDP in niti Valentinovega ne morem dodati...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.9.2011 22:18:20   
Tulipan12
Sem razmišljala, da moramo pridno klepetat, da... bo zemljo zalilo!user posted image user posted image user posted image  
Da pridemo na 4. del preden gre Kokica v Rim, da nas ne bo preveč iskala, ko se vrne!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.9.2011 22:20:07   
tasa_m

Sem razmišljala, da moramo pridno klepetat, da... bo zemljo zalilo!user posted image user posted image user posted image  
Da pridemo na 4. del preden gre Kokica v Rim, da nas ne bo preveč iskala, ko se vrne!user posted image
Ma še mesec dni fore, v mescu dni pa ja bomo 10 strani nafilale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.9.2011 22:21:25   
tasa_m

user posted image

Če ne tja pa nazaj ziher. Okej? Se lahko samo za enosmerno karto zmenima?

Neposredna povezava do sporočila: 4563
13.9.2011 22:22:27   
Tulipan12

user posted image

Če ne tja pa nazaj ziher. Okej? Se lahko samo za enosmerno karto zmenima?

user posted image  Tudi prav!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
13.9.2011 22:23:33   
tasa_m
Kdaj gremo na user posted image ?? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
13.9.2011 22:23:38   
KOKICA32
Uganite kje sem sedaj bila?  Na dilah...sem ugotovila, da imam kar nekaj stvari za ponucati od Valentina, ugotovila pa sem tudi, da imam ful modrih stvari, pa sem bila pametna, da jih nimam. user posted image No, te sem dala nazaj in čakajo na Taso!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
13.9.2011 22:24:06   
KOKICA32

Ma še mesec dni fore, v mescu dni pa ja bomo 10 strani nafilale user posted image

Kaj jaz sem pa luft?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
13.9.2011 22:24:17   
tasa_m

Hej punce, jaz grem pa ta vikend na Magic of the dance. Sem taaaak vesela, ker to si pa že dolgo želim videt. user posted image

To more res bit full magic, že ko reklamo gledam je mi super. Kolk je te karta??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
13.9.2011 22:24:25   
KOKICA32

Petek?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
13.9.2011 22:24:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Uganite kje sem sedaj bila?  Na dilah...sem ugotovila, da imam kar nekaj stvari za ponucati od Valentina, ugotovila pa sem tudi, da imam ful modrih stvari, pa sem bila pametna, da jih nimam. user posted image No, te sem dala nazaj in čakajo na Taso!user posted image
ooo Hvala Kokica, samo jaz pričakujem punčko, če bo bog dal... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
13.9.2011 22:25:27   
tasa_m

Petek?

lahko mogoče v soboto, ker v soboto delam zjutraj ob 6,00 user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
13.9.2011 22:26:12   
KOKICA32

ooo Hvala Kokica, samo jaz pričakujem punčko, če bo bog dal... user posted image

Aja? Ups...te pa za Treziko!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
13.9.2011 22:26:33   
KOKICA32

Petek?

lahko mogoče v soboto, ker v soboto delam zjutraj ob 6,00 user posted image

Jaz lahko!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
13.9.2011 22:27:08   
tasa_m

Kaj jaz sem pa luft?

Ja, saj sem rekla, da še maš mesec dni fore preden greš v P. in v tem mesecu pa ja bomo nalapale 10 strani user posted image Pa glede na to da si na porodniški... Uf, mislim da bomo na 5.delu pristale user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
13.9.2011 22:28:32   
tasa_m

Aja? Ups...te pa za Treziko!user posted image

user posted image

Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak user posted image .
samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?