Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:12:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Tulipan, kaj se spet noben ne druži z nama? Luka je zdaj z nama! Ne vem, kje so, mogoče si še Radlere odpirajo! Tulpika tu maš res 6.čut za alko! Res si bom enga odprla, mater maš dober ideje, hvala! pa da te moram spomnit!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:13:32
|
|
|
|
Najaa
|
Pa cel večer mi že neki fali. Večerja je bila zgodnja, tam ob šestih sem že jedla in zdej sem kar nekaj iskala. Evo hvala, ti si me usmerila! Na zdravje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:13:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
Jupijajajupijupije!!! Tasa pa slike daje gor?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:14:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla. No, če pa je tabla te pa tak okej! Bom si navigacijo vklopla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:14:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa cel večer mi že neki fali. Večerja je bila zgodnja, tam ob šestih sem že jedla in zdej sem kar nekaj iskala. Evo hvala, ti si me usmerila! Na zdravje! Na zdravje! Jaz sem na breskovem soku nocoj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:15:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jupijajajupijupije!!! Tasa pa slike daje gor? Ne, taša je obsedela in se sama sebi smili Ne najdem kabla, bom ga jutri poiskala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:15:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Zadnjih 5 objav na RR od Marčevk 2009
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:16:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa cel večer mi že neki fali. Večerja je bila zgodnja, tam ob šestih sem že jedla in zdej sem kar nekaj iskala. Evo hvala, ti si me usmerila! Na zdravje! Na zdravje! Jaz sem na breskovem soku nocoj! Verjamem, da ti po trebušnih težavah ne paše alko. Hej punce, jaz grem pa ta vikend na Magic of the dance. Sem taaaak vesela, ker to si pa že dolgo želim videt.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:16:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla. No, če pa je tabla te pa tak okej! Bom si navigacijo vklopla Če gresta z nama, mi javi! Je en avtosedež še fraj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:18:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ampak zdej ti pa odšteva, Kokica. Samo nisem hotela tako....rada bi, da mi piše tedne do PDP in niti Valentinovega ne morem dodati...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:18:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
Sem razmišljala, da moramo pridno klepetat, da... bo zemljo zalilo! Da pridemo na 4. del preden gre Kokica v Rim, da nas ne bo preveč iskala, ko se vrne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:20:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem razmišljala, da moramo pridno klepetat, da... bo zemljo zalilo! Da pridemo na 4. del preden gre Kokica v Rim, da nas ne bo preveč iskala, ko se vrne! Ma še mesec dni fore, v mescu dni pa ja bomo 10 strani nafilale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:21:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla. No, če pa je tabla te pa tak okej! Bom si navigacijo vklopla Če gresta z nama, mi javi! Je en avtosedež še fraj! Če ne tja pa nazaj ziher. Okej? Se lahko samo za enosmerno karto zmenima?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:22:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla. No, če pa je tabla te pa tak okej! Bom si navigacijo vklopla Če gresta z nama, mi javi! Je en avtosedež še fraj! Če ne tja pa nazaj ziher. Okej? Se lahko samo za enosmerno karto zmenima? Tudi prav!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:23:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Kdaj gremo na ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:23:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uganite kje sem sedaj bila? Na dilah...sem ugotovila, da imam kar nekaj stvari za ponucati od Valentina, ugotovila pa sem tudi, da imam ful modrih stvari, pa sem bila pametna, da jih nimam. No, te sem dala nazaj in čakajo na Taso!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:24:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem razmišljala, da moramo pridno klepetat, da... bo zemljo zalilo! Da pridemo na 4. del preden gre Kokica v Rim, da nas ne bo preveč iskala, ko se vrne! Ma še mesec dni fore, v mescu dni pa ja bomo 10 strani nafilale Kaj jaz sem pa luft?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:24:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hej punce, jaz grem pa ta vikend na Magic of the dance. Sem taaaak vesela, ker to si pa že dolgo želim videt. To more res bit full magic, že ko reklamo gledam je mi super. Kolk je te karta??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:24:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj gremo na ?? Petek?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:24:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uganite kje sem sedaj bila? Na dilah...sem ugotovila, da imam kar nekaj stvari za ponucati od Valentina, ugotovila pa sem tudi, da imam ful modrih stvari, pa sem bila pametna, da jih nimam. No, te sem dala nazaj in čakajo na Taso! ooo Hvala Kokica, samo jaz pričakujem punčko, če bo bog dal...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:25:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj gremo na ?? Petek? lahko mogoče v soboto, ker v soboto delam zjutraj ob 6,00
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:26:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uganite kje sem sedaj bila? Na dilah...sem ugotovila, da imam kar nekaj stvari za ponucati od Valentina, ugotovila pa sem tudi, da imam ful modrih stvari, pa sem bila pametna, da jih nimam. No, te sem dala nazaj in čakajo na Taso! ooo Hvala Kokica, samo jaz pričakujem punčko, če bo bog dal... Aja? Ups...te pa za Treziko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:26:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj gremo na ?? Petek? lahko mogoče v soboto, ker v soboto delam zjutraj ob 6,00 Jaz lahko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:27:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Sem razmišljala, da moramo pridno klepetat, da... bo zemljo zalilo! Da pridemo na 4. del preden gre Kokica v Rim, da nas ne bo preveč iskala, ko se vrne! Ma še mesec dni fore, v mescu dni pa ja bomo 10 strani nafilale Kaj jaz sem pa luft? Ja, saj sem rekla, da še maš mesec dni fore preden greš v P. in v tem mesecu pa ja bomo nalapale 10 strani Pa glede na to da si na porodniški... Uf, mislim da bomo na 5.delu pristale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 13.9.2011 22:28:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uganite kje sem sedaj bila? Na dilah...sem ugotovila, da imam kar nekaj stvari za ponucati od Valentina, ugotovila pa sem tudi, da imam ful modrih stvari, pa sem bila pametna, da jih nimam. No, te sem dala nazaj in čakajo na Taso! ooo Hvala Kokica, samo jaz pričakujem punčko, če bo bog dal... Aja? Ups...te pa za Treziko! Ja, res želim si še eno punčko, medtem ko pa T. itak . samo mi grejo načrti mimo, jaz sem stalno rekla, da nočem nikdar v poletnih mesecih rodit, IN če slučajno zanosimo v teh 3 mesecih bom ravno na poletje priletela v P.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?