|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
13.9.2011 13:38:20   
Tulipan12
Moji tickerji pa so ostali.user posted image  Svašta! Mi pa je res začelo med prvimi vse skupaj štrajkat.
persida user posted image user posted image user posted image glede vrtca nimam nobenega nasveta, samo srčno upam, da se vam porihta, ker meni se srce trga, ko slišim druge jokat, če bi bila to Lia, bi mi srce počilo.user posted image  Pri 10ih pa več ne bosta pustila, da jih lupčkaš pred šolo!user posted image
Kokica, o ja, zdaj pa brojiš sitno!!!user posted image  Mi je tvoja nosečnost prej minila kot moja.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
13.9.2011 13:46:26   
PERSIDA
http://www.ringaraja.net/ticker.asp

http://lilypie.com/
Pol,pa kodo kopiraš v svoje nastavitev.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
13.9.2011 20:12:35   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
13.9.2011 20:22:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

http://www.ringaraja.net/ticker.asp

http://lilypie.com/
Pol,pa kodo kopiraš v svoje nastavitev.

Ne gre mi....ne morem skopirati tickerja od Lilypie v moje nastavitve, saj se RR ticker ne da izbrisati....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
13.9.2011 21:17:42   
Najaa
Ampak zdej ti pa odšteva, Kokica.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
13.9.2011 21:30:32   
Tulipan12
Čer!
Evo, jaz sem ok, zgleda, da sem samo malo spanca potrebovala, ker sta bila zadnja 2 tedna ubijalska. Se že super počutim, zdaj sem napadla glaž oliv in mislim, da ne bo preživel!user posted image
Danes smo imeli roditeljski sestanek v vrtcu, ki je trajal 2 uri in sem res imela taki relaksacijski dan, mislim, glede otrok. Vzgojiteljica me je predlagala za predstavnico sveta staršev. Je rekla, jaz bi predlagala Liino mamico, ki je tako pogumnauser posted image  in odprta oseba. Uganite kaj mi je T. doma rekel!!!user posted image user posted image user posted image  Predstavitveni načrt vrtca mi je všeč, upam, da se držijo plana, ker bo lušno!user posted image
Slikic ne morem dat dol, ker je šel T. spat, pa ne najdem torbe od fotoaparata! Če bo šel kaj lulat v roku ene ure, ga bom vprašala!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
13.9.2011 21:32:54   
Najaa
A ti je reku - PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4532
13.9.2011 21:41:34   
tasa_m
Tulipan PIFLARKAAAA user posted image user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
13.9.2011 21:43:19   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
13.9.2011 21:47:02   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image **** RR, sploh mi nena odpre, ko a mi po parih minutah, pa mi sploh odgovora ne prikaže user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
13.9.2011 21:47:29   
Tulipan12
T. je bil danes v Avstriji in spet privlekel novo bedarijo. Lii je kupil rolerje!user posted image  Sicer so neki taki plastični, ki jih obuje čez čevelj, mislim, da Fisherprice, ampak spet nekaj, ko bom morala noret in se dret naj pazi! Ščitniki pa so HK, Kokica!user posted image  Ni bilo drugih tako malih, so mi super, ker se res prilagodijo telesu in ne zgleda v njih kot en vitez, jih bom še za kaj drugega ponucala, pa bom lahko bolj mirno gledala njene podvige.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4536
13.9.2011 21:48:35   
tasa_m
tulipan daj mi na sms odgovori user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
13.9.2011 21:49:00   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image **** RR, sploh mi nena odpre, ko a mi po parih minutah, pa mi sploh odgovora ne prikaže user posted image  user posted image  user posted image  

No, meni danes kar odpira, včeraj pa sem skoraj znorela!Čeprav me je prej enkrat ven vrglo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
13.9.2011 21:49:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

T. je bil danes v Avstriji in spet privlekel novo bedarijo. Lii je kupil rolerje!user posted image  Sicer so neki taki plastični, ki jih obuje čez čevelj, mislim, da Fisherprice, ampak spet nekaj, ko bom morala noret in se dret naj pazi! Ščitniki pa so HK, Kokica!user posted image  Ni bilo drugih tako malih, so mi super, ker se res prilagodijo telesu in ne zgleda v njih kot en vitez, jih bom še za kaj drugega ponucala, pa bom lahko bolj mirno gledala njene podvige.user posted image
Pa dobro kaj vidva hočeta pr 2,5 letih imet vajinega otroka super duper športnika?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4539
13.9.2011 21:50:13   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  sploh nisem vidla!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
13.9.2011 21:52:32   
tasa_m

Ne išči izgovorov :P

Neposredna povezava do sporočila: 4541
13.9.2011 21:55:03   
Tulipan12

Pa dobro kaj vidva hočeta pr 2,5 letih imet vajinega otroka super duper športnika?? user posted image

user posted image user posted image user posted image  to sem jaz danes rekla! Zakaj rabi tolko športnih rekvizitov, če pa najraje pleše in za to ne rabi nič!!! No, malo muzike!user posted image  Pa nima svojega radia!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
13.9.2011 21:55:36   
Tulipan12

Ne išči izgovorov :P

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
13.9.2011 21:55:45   
tasa_m
Persida... glede vrtca pa ti žal ne znam svetovat.  user posted image lija mi je jokala samo 1.dan tak da..Njena prijateljica Ana full joče, čist vsak dan. Prej je hodla z nasmehom brez problemov tak da... zdaj pa vsako jutro jok, da se men srce para.
Ampak saj ni ne moreš.. bodo že videli, da je to sam za njih dobro. bota se že pomirla,...sao verjetno malo dlje časa rabita pa bo! Jaz verjamem vanju!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
13.9.2011 21:57:11   
tasa_m
HVALA za sms! Sam vseeno nena vem. Vem pa ki je na Mladinski Ljudski vrt. Ti to kaj pove? user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
13.9.2011 21:57:40   
tasa_m
Ej Tulipan, kaj se spet noben ne druži z nama? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
13.9.2011 22:03:56   
Tulipan12

HVALA za sms! Sam vseeno nena vem. Vem pa ki je na Mladinski Ljudski vrt. Ti to kaj pove? user posted image  user posted image  

Da si Viola!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
13.9.2011 22:05:18   
Tulipan12

Luka je zdaj z nama!user posted image
Ne vem, kje so, mogoče si še Radlere odpirajo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
13.9.2011 22:07:52   
Najaa

Luka je zdaj z nama!user posted image
Ne vem, kje so, mogoče si še Radlere odpirajo!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tulpika tu maš res 6.čut za alko! user posted image Res si bom enga odprla, mater maš dober ideje, hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 4549
13.9.2011 22:09:50   
Tulipan12
Ok, od Ljudskega vrta se pelješ v smeri Železniške postaje. Maš na levi Gostinsko šolo, na desni Pravni faks, na levi spet Glasbeno šolo, potem je prehod za pešce in čez kakih 50 metrov na desni strani greš v eno dvorišče, spodaj je kafič, zgoraj plesna šola. Zunaj je tabla.

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?