lollypop
|
hojla... kakšen lep dan je že spet, prav lepi jesenski dnevi.. upam da ne bo novembra preveč mraz pritisnil, da bomo lahko z našimi čimprej zunaj vozičkale šola za starše: midva zdaj ne bova šla, sva bila 3 leta nazaj, pa računam na to da se bomo vsega spomnili ko dobimo malo štručko v roke pa pri nas že takrat niso nič posebnega povedali no vsaj jaz sem več odnesla potem od obiskov patronažne, ko ti dejansko pokaže ko imaš že pri sebi... nabava za : večinoma pripravljeno, še voziček in posteljnino operem, cunjce imamo pripravljene, ostalo opremo (razen vložkov in ta seksi mrežastih hlačk še ne ), to bom potem ko bom na porodniški, pa še nekaj malenkosti od kozmetike... vidim, da vse pripravljate flaške že vnaprej?? kako pa to? jaz sem prvo polno dojila in tudi slučajno nisem rabila nobene flaške, se mi zdi kar škoda denarja, ker če dojenje lepo steče itak ne rabiš, v nasprotnem primeru se pa gre in se kupi... naša tavečja še dude nobene ni marala - nič od nič, samo na joški je visela in ji tudi ni nič manjkalo CSD: jaz sem urejala več kot 60 dni pred PDP, niso nič komplicirali.. očetovstvo sva tudi takrat že uredila, samo ko rodim mora moj poklicati in javiti datum rojstva in datum kdaj nastopi očetovski dopust... zojatisa: od G rabiš samo potrdilo kdaj imaš PDP, ostale papirje dobiš na CSD, pa še tega potrdila ne rabiš za CSD, ker (vsaj pri nas so tako rekli) itak jamčiš s svojim podpisom za točnost podatkov.. potrdilo o PDP so pri meni rabili v službi.. gorenjke: če se zmenimo za srečanje jaz sem definitivno za samo bi raje čez 14 dni, ko bom že na dopusut (in potem porodniški), ker sedaj sem dopoldne še v službi, popoldne s tamalo, pa sploh nimam nobenega tapravega časa, ker moj tud hodi pozno iz službe in potem nimam varstva.. .razen, če jo s sabo pripeljem, samo potem pa itak skoz za njo skačem, tako da to mi pa potem niti ni, ker ne bom mogla čvekat no, ve se kar dobite že prej, jaz se bom pa pridružila kasneje, če se nam rata zment