mamamajča
|
Meni gre na živce ona cela! Lahko bi tu zaključila, sem vse napisala. No, pa ne bom Je hinavska, vase zagledana egoistična baba. Čist tak. Namreč ona ne prenese, da si kdo od nas kaj privošči, se ima lepo, gre kam..... je izredno nevoščljiva in jaz sicer ne vem, zakaj. Miljone stvari in situacij je. No, zadnjič sem morala pod nujno k mojim, zaradi smrti v družini. Sem vedla, da me ful dolgo ne bo. Pričakovala sem pa en paket, ki bi ga bilo nujno dvignit. lahko bi seveda na pošti uredila, da me paket počaka, a se mi je tašča ponudila, da ga bo šla ona iskat in naj bom brez skrbi. No, potem jo čez nekaj dni kličem in mi pove, da paketa ni šla dvignit, še več.... izgubila je listek. Na vsako vprašanje, ko ona kaj zašuštra, ima vedno enak odgovor- jah...... Jah....! To je vse kar reče. Da ne omenjam, da sta s tastom ločena, vsak z svojo novo družino, in ona partnerjevo polsestro vpričo mojega otroka naziva s "kuzla....." In tasta in njegovo družino vedno strašno hiti šimfat pred mojim otrokom. in potem, ko jo prosim, naj ne, se namuli. Ona ful ni srečna.. v očeh ji piše, da ni nikoli prebolela bivšega moža in nas zaničuje vse, ki se z njim družimo. Jaz je nimam rada, res ne..... In bere forum ringaraja
|