Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 9:49:46
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, T. zaenkrat nima vročine - mislim, nisem mu je še zmerla, ampak je na otip hladen. Noč je bila pestra spet. Je spal kar med nama, da smo vsaj malo spali. ob 3.30h sem mu spet dala svečko, ker je bil ko radiator vroč - 38,5. zajtrk je nekak kar pojedel, pa pije tudi normalno, tak da bomo zdaj počakali malo. Če ga spet zakuha, pa se gremo pokazat k P. lahko, da je druga zgornja štirka kriva, ker ga je bolelo pri umivanju zob. ali pa mogoče grlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 12:06:43
|
|
|
|
bambixxx
|
spet ga kuha, pa še bruhal je prej od jokanja . zdaj je malo zaspal. potem pa gremo k zdravniku. sumim, da je angina, ker ful težko požira, pa slini se ful.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 12:29:50
|
|
|
|
katy83
|
no, mi smo bili pri zdravniku, ker je T imel zjutraj vročino. Grlo ima rdeče, vse kaže na virozo. Če vročina ne mine do četrtka, morava nazaj, da mu kri vzame. Torej smo doma ta teden. Pa je šlo uspešno uvajanje v vrtcu po gobe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 12:30:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx spet ga kuha, pa še bruhal je prej od jokanja . zdaj je malo zaspal. potem pa gremo k zdravniku. sumim, da je angina, ker ful težko požira, pa slini se ful.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 14:35:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx spet ga kuha, pa še bruhal je prej od jokanja . zdaj je malo zaspal. potem pa gremo k zdravniku. sumim, da je angina, ker ful težko požira, pa slini se ful. kot sem predvidevala - angina. pa smo na ospenu.... hvala vsem za pikapoke. katy jih vračam nekaj .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 16:03:03
|
|
|
|
arabela*
|
dan kuham čufte in pire, lačna že tak, da zvezde vidim.... Bila z mojim cel dopoldne naokoli, kofetkala, pa po troke potem hodla, pa štacuna, pa do tasta, je minilo hitro-prehitro.... Male se igrata, M je bila danes boljša v vrtcu, zgleda se bo navadla, A pa tak obožuje šolo nabavli smo tud drug avto( Espace)....da se lahko vozimo ne da se tiščimo kot sardelce; sicer ga jaz še nisem vozla, ampak...glavna je varnost skratka dan vse po planih, zdaj pa grem kuhat dalje in malo pospravit
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 16:03:51
|
|
|
|
arabela*
|
Vsem bolančkom pošiljam en kup in da se čimprej pozdravijo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 16:55:41
|
|
|
|
marta82
|
Vikend preživeli v bolnico. Diagnoza: Laringitis. Kar naenkrat je začel ful težko dihat (cel prsni koš ce je vdiral, piskal), kašljal, pomodreval in sva ga peljala k dežurnemu (še prej sva mu dala ventolin, da je malo zadihal), ki mu je dal injekcijo in dal napotnico za pediatrijo. Tam sva prespala 2 noči in so mu delali inhalacije. Zdaj sva pa že doma in je boljše. Je pa seveda spet na Ventolinu, Flixotidu in še Singularju. Res upam, da bo tole prerasel in ga ne bo predolgo spremljalo. Moram ga pa še v pulmo-alergološki ambulanti naročit, ker je (glede na to, da ima pogoste bronhitise, zdaj pa še laringitis) lahko vzrok tudi kakšna lergija (čeprav je bil na testiranju pri enam letu negativen). Bomo videli...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 18:41:08
|
|
|
|
bambixxx
|
Saraya za avto Marta Tibor je pa že na 40 vročine...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 18:46:47
|
|
|
|
marta82
|
Bambi, tudi vam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 20:40:18
|
|
|
|
Poloma
|
Čer vsem! Jao vidim da je dosti bolančkov :/ Vsem čim hitrejše okrevanje. No naš Žiga pa nima vodenih koz :) Malo čudni so se mi zdeli te izpuščaji in bolj ko sem brala, bolj niso bli podobni vodenim kozam. Nakar se danes spakirava do pediatrinje, ki mi je povedala, da to niso vodene koze (tudi kaka mutirana oblika ne :))) in da so izpuščaji posledica nečesa drugega, mogoče tudi piki kakšne žuželke (sicer ne vem od kod ampak dobro...). Tak da smo zdravi. Čeprav po drugi strani bi mi blo fajn da bi se zdaj že rešli tega, pa zdaj ko sem še doma ni frke z bolniško itd. No ampak vse je za nekaj dobro :) Zdaj pa se grem malo pred TV počit. Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 21:23:52
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 21:27:01
|
|
|
|
matcar
|
Naporen dan za mano danes.Popoldan bla na sestanku v šoli,moj pa je šel v vrtec.izbrana sem bila v svet staršev,tak da bom mogla na sestanke hodit.Pa glih mene so najšli(baje ker mam jezik).Polpa blo treba po otroke k tašči,zvečer pa itak sparvlajne spat,še praj pa večerja in je ura že tolko,kolko pač je zaj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 21:27:42
|
|
|
|
matcar
|
Vsem bolančkom še od nas roj .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 22:48:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Prej bila na ogledu stanovanja in načeloma sma zmenjena. Tak da se bomo v kratkem selili na večje. Drugač pa nič kaj novega. Šiht ko šiht. Pa jutri en sestanek in v četrtek.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 22:49:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Marta Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 22:55:26
|
|
|
|
arabela*
|
utrujena, da komaj stojim... sem celo stanovanje pospravla, sedaj še perilo obesla, zdaj pa si končno sladoled privoščim
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 22:56:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Prej bila na ogledu stanovanja in načeloma sma zmenjena. Tak da se bomo v kratkem selili na večje. super, kolk veliko ste pa tukaj imeli sedaj? Oz imate?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 22:57:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar izbrana sem bila v svet staršev,tak da bom mogla na sestanke hodit.Pa glih mene so najšli(baje ker mam jezik). hee..baje sta samo dva sestanka letno...vsaj pri nas pri nas v vrtcu in šoli je morala kar sama na koncu izbrat, ker so se vsi otepali tega in izgovore iskali
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.9.2011 22:58:24 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 23:02:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Prej bila na ogledu stanovanja in načeloma sma zmenjena. Tak da se bomo v kratkem selili na večje. super, kolk veliko ste pa tukaj imeli sedaj? Oz imate? Zdaj smo v 2 sobnem, selili bi se pa v 3,5.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 23:04:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Prej bila na ogledu stanovanja in načeloma sma zmenjena. Tak da se bomo v kratkem selili na večje. super, kolk veliko ste pa tukaj imeli sedaj? Oz imate? Zdaj smo v 2 sobnem, selili bi se pa v 3,5. aha...vam je premalo 2 sobno?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 23:11:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Prej bila na ogledu stanovanja in načeloma sma zmenjena. Tak da se bomo v kratkem selili na večje. super, kolk veliko ste pa tukaj imeli sedaj? Oz imate? Zdaj smo v 2 sobnem, selili bi se pa v 3,5. aha...vam je premalo 2 sobno? Ja. Sem sprva iskala 2,5 ali 3 sobno pol sem pa na tega naletela, ki je sosednji blok pa najemnina bi se mi samo za 10€ zvišala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 23:12:14
|
|
|
|
ly117
|
Bo treba it spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 23:16:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja. Sem sprva iskala 2,5 ali 3 sobno pol sem pa na tega naletela, ki je sosednji blok pa najemnina bi se mi samo za 10€ zvišala. res ugodno za tako razkošje
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 13.9.2011 6:30:03
|
|
|
|
arabela*
|
morning kavica že skoraj popita..počasi bo treba babnce iz postle zmetat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.