Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 11:24:20
|
|
|
|
arabela*
|
dan Včeraj ni bilo več časa za rr...smo bili kar pozni.. Se najedli, otroci naigrali, spoznala še nekatero mojo familijo(prvič vidla).....skrtaka minilo.. zdaj pa relax, male gledata risanke, najedli smo se že....z A greva malo za šolo vadit, popoldne po formuli pa gremo peški na Pohorje spet...komaj čakam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 11:25:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan... Tiste ki ste na fb ste tak na tekočem, da smo tudi mi bolani...no, v bistvu so bolani vsi, ki imajo ime na T ...sva včeraj z Bambi ugotovili T je danes sicer videt boljši, vročine zaenkrat ni, edino kašlja kar fajn..mu dajem Sinecod kapljice, upam, da se porihta. bošček.... , ja to pa je vrtec, vedno kaj staknejo naše sta malo smrkave, kašljata ampak nič resnega...za enkrat
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 11:26:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx slabo spali, vročina še vedno čez 38, spet svečka. noče jest. zobki
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 12:32:08
|
|
|
|
majakla
|
Daaan spala do 12h - sem sama doma, sem pa tak fuč, da si moram še eno kavo pripravit. Pol pa se vržem v papire, da si končno malo jih porihtam, zložim, razporedim ... ker vedno tisto, kar pač rabim, iščem ko koj(n). Pikepookeee za vse naše Tje: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (Jaaa... cajt mam. )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 13:53:36
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 13:55:38
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo tudi včeraj bli aktivni do 22-h,crkjena bla,ko kojn,tak da sem šla kr spat.Danes pa tudi potegnili do 8-h vsi,pol pa šli na sprehod,hodli smo ravno 20 m do sosede(Zala in Maks sta skupaj v skupini v vrtcu),tak da smo kr tam pol na kafeju ostali,otroci so se pa igrali.Pol pa šli na kosilo k tašči.Zdaj pa tak počitek na sporedu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 14:47:44
|
|
|
|
majakla
|
Glavo mi bo razneslo od vseh teh papirjev OJOOOOOJ!!! Pa še "dohodnine 2010" nimam nikjer! Grem kar pod tuš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 14:58:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem kar pod tuš si se ohladila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 15:06:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem kar pod tuš si se ohladila? Ne še . Sem šla še med papirji od mojega iskat in našla mojo "dohodnino 2010" - HB, zdaj pa tuš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 17:07:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem kar pod tuš si se ohladila? Jaaaaaaaaaaaaaaaa... , dokler moj domov ne pride in mi pritisk dvigne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 17:31:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem kar pod tuš si se ohladila? Jaaaaaaaaaaaaaaaa... , dokler moj domov ne pride in mi pritisk dvigne. pričakaj ga v seksi spodnjem perilu in ga ti njemu dvigni enkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 19:35:53
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, T. še vedno kuha, zdaj je končno pojedel 1 dcl keksolinota, zjutraj en 50g Fruchtzwerge, pa za kosilo 5 žličk testenin. To vse skupaj ponavadi v enem obroku poje . Na koliko ur se dajejo Voltaren svečke? Jaz sem mu dala drugo že po 8 urah, ker ga je ful zakuhalo. v navodilih piše, da se dajejo glede na težo otroka, pa nikjer nobene tabele sem pa na netu brala, da se dajo na 8-12 ur.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 21:52:47
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 21:54:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, T. še vedno kuha, zdaj je končno pojedel 1 dcl keksolinota, zjutraj en 50g Fruchtzwerge, pa za kosilo 5 žličk testenin. To vse skupaj ponavadi v enem obroku poje . Na koliko ur se dajejo Voltaren svečke? Jaz sem mu dala drugo že po 8 urah, ker ga je ful zakuhalo. v navodilih piše, da se dajejo glede na težo otroka, pa nikjer nobene tabele sem pa na netu brala, da se dajo na 8-12 ur. Ojej,bošček.Pa kaj ga to mantra zdaj? Ker to pa po moje niso zobki. Glede svečke pa si ok naredla,nekje po 8-h urah lahko daš ponovno.Pa kup
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 21:57:43
|
|
|
|
arabela*
|
čer Končno malo za računalnikom... male spita že od pol devete pridno, smo šli peš na Pohorje, no malo pred trikotno jaso smo se obrnili, M so noge bolele,tak da smo jo dol nosili, je pa full pasalo Jutri pa tak spet ritual, šola, vrtec, moj je doma.....tak da še verjetno v Hofer po štrample zavijem, da naredim zalogo za zimo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 22:04:11
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa še enega butnem pred spanjem(cigaret,da ne bo katera mislila kaj drugega ),pa grem spavanac.Teo mi je pa ob 6-h popoldan zaspal,pa še kr spi,tak da ga niti kopala nisem danes,samo v posteljico sem ga nesla malo po 8-i,pa ni niti trzno,pa še zdaj spi,kot klada.Jaz pa grem malo med vrstice.Tak,da vas za danes zapuščam. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 22:07:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa še enega butnem pred spanjem(cigaret,da ne bo katera mislila kaj drugega ) sem že zazijala debelo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 22:37:11
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer Končno doma. Mater je vroče tu v MB. Bambi: jaz se na Voltaren ne spoznam, imam vedno samo one blage - Maridol. Nik včasih ob taki vročini ni 2 dni nič jedel, tak da ... Naj vročina že pade no . Glede onega za pritisk dvignit: eh, mi ni. Tak zaj pa grem še 1x stanovanje obrnit, če nikjer diplome ne najdem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 8:05:44
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Kje ste, kak ste, kako naši bolančki na T.? Moj nasvet je, če je bil cel vikend "slabi", idite se raje pokazat k P, ker pri nas smo komaj zdaj po skoraj dveh letih 1. šli k P se samo kazat, no, še to ne, mu je očitno za oralni gel tudi pomagal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 8:45:37
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Doma pri kapučinutu. L v vrtcu pa ga je danes pred igralnico zaštekalo. Ni hotel notri. Pa ga je vzgojitlc klicala, pa punčko je po njega poslala on pa kar kot bi ga zabetoniral. No pol pa ga je dvignila in odnesla v igralnico on pa v jok. Drugač pa sem pri . Včerajšnji dan pa je spet minil expresno. Zjutraj malo pospravla malo z L igrala in cartala. Pol smo pojedli juho in odšli malo počivat, ob 14 pa na piknik. Domov prišli zvečer, ki mu je sledilo namakanje Lukca ( prišel tako zamazan domov ). Pa 3x sem se obrnila po stanovanju in smo že šli spat. Noč je bla tak,tak. Ob 1 je s pojstle pado, še dobro da ni visoko nad tlemi , pol je pa pri nama ostal in je celo noč nekaj brcal in klomotero po pojstli.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 8:52:10
|
|
|
|
ly117
|
Vsem bolančkom na T en velik koš . Pa vsem ostalim ki jih potrebujete tako in drugače.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 9:07:58
|
|
|
|
arabela*
|
dan jaz ob drugem kufeju že, sva razvozila otroke, pa V Hoher sva šla, sem še ravno dobila štrample, ker so že basali ...pa še full so kvalitetni videt Zdaj pa nič posebnega, študiram kaj bom spocala za jest, pa malo bom papirje v red spravla
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.9.2011 9:08:20 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 9:08:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vsem bolančkom na T en velik koš . Pa vsem ostalim ki jih potrebujete tako in drugače. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 9:34:44
|
|
|
|
majakla
|
Bambi: super, bravo in fuuul se ti vidi. (JA, malo sem špionirala.)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.9.2011 9:36:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: super, bravo in fuuul se ti vidi. (JA, malo sem špionirala.) hvala majakla . res paše, ko nekdo tudi opazi spremembo, a ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.