Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 21:20:13
|
|
|
|
majakla
|
Bravo T. - - - Ja pa mami tudi malo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 21:40:15
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Najprej, majakla tvoj sms da boš zamudla sem vidla komaj ob pol8. Domov sma prišla pa komaj ob pol9. najedli smo se že zdaj pa gremo počasi spat. Bo treba jutri zgodaj vsat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 21:42:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Poloma Jaooo kak sem vam fauš...jaz morem čepet doma ko ve ziher fajn čvekate :/ Ž je sicer kr dobre volje, vročine nima, pikice so se umirle (menda)...ampak je tečno ker moreš bit skos noter. No bomo že :) Jutri pa na dekliščino...mi bo rpav pasalo po celodnevnem gniljenju not :)) Lepo se mejte in lep vikend vsem! Saj bo,pa še kup .Pa uživaj ju3!!! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 22:28:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bravo T. - - - Ja pa mami tudi malo. hehe, moj je še vedno prepričan, da je to nemogoče, da sem mu grozila in zdaj od straha zaspi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 9.9.2011 22:36:00
|
|
|
|
botrca
|
Čer, kaj do 20h ste čvekale al sem kaj narobe prebrala? Popoldan bila z malim na igrišču z eno sosedo...prišla domov...kot ponavadi tuš, večerja....zdaj pa si grem še lase posušit pa spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 5:36:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Ne spim že od 3h dalje. Bo še pestro. Včeraj zvečer pa itak RR zaštekla in smo šli spat. L je najprej pri nama nekaj skakal pol pa odšel v svojo pojstlo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 5:37:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj do 20h ste čvekale al sem kaj narobe prebrala? Ne, ne, malo po 19h smo se odpravle.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 6:50:54
|
|
|
|
ly117
|
Se oblekla, obesla perilo za 2 pralna stroja, spakirala nahrbtnik, zdaj pa lahko počasi grem. Lepo soboto vam želim. In se tipkamo zvečer. Če bom preživela. Pa tak za info. sicer brez veze ampak veni postaja ful megleno. Pa,pa.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 7:38:48
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 7:39:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj do 20h ste čvekale al sem kaj narobe prebrala? Ne, ne, malo po 19h smo se odpravle. pridne čvekice
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 7:40:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se oblekla, obesla perilo za 2 pralna stroja, spakirala nahrbtnik, zdaj pa lahko počasi grem. Lepo soboto vam želim. In se tipkamo zvečer. Če bom preživela. lepo se imej
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 8:37:09
|
|
|
|
arabela*
|
morning kavica, male gledata risanke.... danes bo sonček, mi bomo sicer doma dopoldne, ob štirih pa gremo na Hrvaško/vikend, kjer imamo srečanje, nas bo čez sto
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 8:43:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj do 20h ste čvekale al sem kaj narobe prebrala? Ne, ne, malo po 19h smo se odpravle. pridne čvekice
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 8:44:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se oblekla, obesla perilo za 2 pralna stroja, spakirala nahrbtnik, zdaj pa lahko počasi grem. Lepo soboto vam želim. In se tipkamo zvečer. Če bom preživela. lepo se imej podpis
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 9:55:39
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 10:07:56
|
|
|
|
majakla
|
Spim urco dalje, pa sem že cela otečena, pa križ me boli, pa ... neee, saj ne jamram, samo pravim pač, ne. Z mojim že kavico spila, zajtrk pojedla, aja, prej še mikro- valovno spucala, že celo jutro hodim z le na pol odprtimi očmi po stanovanju, ja - da praha ne vidim, zdaj pa letiva v trafiko po avtorevijo (nujno ), pol v mesto po knjigico (nas je ata v svet knjige spravo ), nato pa še v Leclerca po neko super-duper flaško, ki ne toči - verjetno se bom spet nasrala . No, če boste na teh placih, ko jaz, pa gremo na kavico, seeeeeeeviiiidjaaaaaamooooooooooooo!!!
< Sporočilo je popravil majakla -- 10.9.2011 10:09:23 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 10:37:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pol v mesto po knjigico (nas je ata v svet knjige spravo ), nato pa še v Leclerca ojoj, samo od njih čimdalje stran bejži.....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 10:54:07
|
|
|
|
arabela*
|
smo hotele it ven in v trgovino, pa ne gre...pa to je ne vem kaka umetnost ju prepričat da se oblečeta in pospravita za sabo, jok in stok, da sploh čez vrata pridemo bomo pač notri cel dopoldan
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 10.9.2011 19:46:24
|
|
|
|
bambixxx
|
mi smo bili skoraj cel dan pri tastu in tašči na vikendu. zdaj pa je otrok zakuhal 38,2. zgleda, da so mu preveč babice in dedki v dvojni izvedbi , ga tak cartajo vsi, da kuj vročino dobi od sile . smo ga pa že ohladili v hladni vodi in dali svečko. upam, da bo spal od utrujenosti celo noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 2:34:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi smo bili skoraj cel dan pri tastu in tašči na vikendu. zdaj pa je otrok zakuhal 38,2. zgleda, da so mu preveč babice in dedki v dvojni izvedbi , ga tak cartajo vsi, da kuj vročino dobi od sile . smo ga pa že ohladili v hladni vodi in dali svečko. upam, da bo spal od utrujenosti celo noč. Ojoj bošček, upam, da spite in se zbudite brez vročine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 8:37:20
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Prišla domov ob pol1. L pa je gor od 8h. Popoldan pa gremo na piknik pa gre mojo popoldansko spanje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 8:54:41
|
|
|
|
ly117
|
Na izletu je bilo fajn. Prvo smo si šli ogledat jamo Pekel, pol šli nekaj pojest. Nato smo se odpravli v Logarko dolino v Multimedisko dvorano. Nato pa proti Okrešlju. Na njega nisem prišla. Bila preveč zaspana pa tja smo tudi prišli komaj ob pol3. Nato smo šli v muzej Potočke zijalke in na večerjo. Pa odhod ob pol11 nazj domov.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 9:59:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi smo bili skoraj cel dan pri tastu in tašči na vikendu. zdaj pa je otrok zakuhal 38,2. zgleda, da so mu preveč babice in dedki v dvojni izvedbi , ga tak cartajo vsi, da kuj vročino dobi od sile . smo ga pa že ohladili v hladni vodi in dali svečko. upam, da bo spal od utrujenosti celo noč. Ojoj bošček, upam, da spite in se zbudite brez vročine. slabo spali, vročina še vedno čez 38, spet svečka. noče jest. zobki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 10:02:06
|
|
|
|
bambixxx
|
pod Pohorjem pri Areni je danes piknik za nedonošenčke, pa ne moremo it . Pa Natalija Verboten bo pela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.9.2011 10:44:37
|
|
|
|
katy83
|
dan... Tiste ki ste na fb ste tak na tekočem, da smo tudi mi bolani...no, v bistvu so bolani vsi, ki imajo ime na T ...sva včeraj z Bambi ugotovili T je danes sicer videt boljši, vročine zaenkrat ni, edino kašlja kar fajn..mu dajem Sinecod kapljice, upam, da se porihta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.