|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
9.9.2011 20:25:10   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: ina5505

Naslednje vprašanje - a ima katera izkušnje z alergijo? Po nektarini sem opazila po vratu drobne pikice? ne dajem ji več nektarine..zanima me, če ste pustile, da so pikice kar same izginile ali ste jih s čim mazale?

Z alergijami hvala bogu nimam izkušenj, je pa res, da se tudi mi izogibamo alergenih stvari. Sicer pa pravijo, da naj bi se do 1. leta tako ali tako izogibali vseh citrusov (mandarin, pomaranč,kivijev,..), ....

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 9.9.2011 20:40:01 >

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
9.9.2011 20:29:56   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pa da še tukaj poročam s pregleda, če se kateri še da seznam iskat: 10 200g in 76 cm pri 7 mesecih. Vse bp le železa ima samo 110 in je rekla naj je čim več sliv in teletino. Trenutno pa lahko, po besedah sestre, ki ima čez prehrano, je vse sadje (razen jagod, kivija in citrusov) in zelenjavo, krompir, gluten, rdeče meso (ne svinjine) in ribe, rumenjak. Mlečni izdelki po 9. mesecu. Pediatrinji se m pol mimgrede rekla, da je ta GH kr neki in je dodala, da una k jih ima 8 zihr ne ve katermu je kaj kdaj dalauser posted image . Skratka se je strinjala z mano, da ZKL (zdrava kmečka logika) zmaga, ker drugač jih (nas) 3/4 ne bi nikol zrastlouser posted image

Mi že vse to jemo, upam da bo zaradi tega železo in tudi vse drugo ok. Pregled imava 21-ega, tako da držim pesti.... me pa malo skrbi glede njegove teže in velikosti user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
9.9.2011 20:34:14   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Mi smo se nekak navadli da vsakega 7. v mesecu odpremo penino (js, ati, babi in dedi, pa Nac, če še ne spi) točno ob uri, ko se je rodil (osem zvečer). Po moje bo tole zamrlo ko bo star eno leto user posted image

Dober izgovor, ni kaj user posted image . Boste pa kaj drugega našli.....

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
9.9.2011 20:38:49   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Hrana: je pa res kr nekaj, sem misla poklicat patronažno, da bi videla kaj bo ona napametovala..... No meni so rekli, da maslo lahko že zdaj v kašice, ribe pa po 1. letu........ kr neki res, zgleda si vsak dohter vsake toliko kaj zmisli, samo da lahko znanstvene članke pišejo.... vsi bodo zrasli!!!

Jst sem pa izvedela, da bele morske ribe lahko jedo pred 1 letom, druge pa ne. No naš jo je že jedel ne glede na to ali lahko ali ne, pa nismo imeli nobenih problemov. Mlastil jo je kot za šalo.... user posted image  

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 9.9.2011 20:46:19 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.9.2011 20:44:02   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tudi jaz likam, me še čaka ogromen kup! user posted image Jutri pa na morje!user posted image user posted image user posted image

Pridna, pridna,.... jst bi tud mogla, pa se mi nekako ne da user posted image . Lepo dopustovanje želim.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.9.2011 20:45:53   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Juxy

Eh, mi pa že tretji dan bijemo bitko z vročino okoli 39°C. Drugih znakov nima, razen zelo občutljiva dlesen in pa danes nekaj driske. Zdravnik je rekel, da je verjetno viroza.... tako da čakamo, da bo bolje user posted image

Upam, da čimprej popusti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.9.2011 22:52:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ina5505

POZDRAVLJENE ! Vsakih nekaj mesecev se javim..nekako ne pridem zraven računalnika, da bi kaj napisala...No kar se tiče teorije o dojenju in kg - to res ne drži... tudi sama sem ostala na +6. Bo verjetno bolje, ko se bo pikica hitreje plazila in hodila...
Če pa bo katera dopolnjevala seznamuser posted image - naša Maja je pri 4,5mesecih imela 6030 g in 62 cm, pri 6mesecih 6530g in 64 cm.... sedaj uradnih mer ni, ampak pri 7.mesecih pa jih ima nekaj preko 7 kg.
Ni buckasta...user posted image , a prav lušna za cartat.

Imam pa vprašanje - se tudi kateri dogaja, da otrok noče nič po flaši - da sploh noče mleka? Naša mala niti zvečer ali zjutraj, še napol v spanju ne morem uturiti flaške, tak da moramo vse po žličkiuser posted image .
Najbolj no - ja zabavnouser posted image je pa to, ko ima ravno takrat največ opravka s čebljanjem, vriskanjem in smehom - tak da je vremenska napoved pri nas vsak dan dež user posted image .

Naslednje vprašanje - a ima katera izkušnje z alergijo? Po nektarini sem opazila po vratu drobne pikice? ne dajem ji več nektarine..zanima me, če ste pustile, da so pikice kar same izginile ali ste jih s čim mazale?

Sicer boš verjetno prišla šele čez par mesecev pa ti bom vseeno odgovorilauser posted image

Bine tudi noče pit mleka pa mu vanj zmešam par žličk žitne kašice in ga nahranim po flaši s cucljem za GH. Je rekla P, da važno, da dobi mleko. Zdaj mu dam včasih tudi že grisolino ampak redek, gostega (po žlički) ne poje skoraj nič. No, pri nas je aventov pretočni cucelj za GH zakon.

Reakcija na hrano bo sama zginla (če je res to) v parih dneh, nektarino ji pa naslednjič daj spet čez 14 dni (majhno količino), da vidiš, če bo spet reakcija.

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.9.2011 23:03:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Mi že vse to jemo, upam da bo zaradi tega železo in tudi vse drugo ok. Pregled imava 21-ega, tako da držim pesti.... me pa malo skrbi glede njegove teže in velikosti user posted image

Jaz sem pri Lovru tudi pred vsakim pregledom trepetala, kaj mi bojo rekli. Jedel je vse in to nonstop. Tam okoli enega leta smo mogli skoraj na skrivaj jest, ker je večino dneva vpil AM AM AMuser posted image ... No zdaj pri 3 letih pa ne je skoraj ničesar, za pojedeno kosilo, smo nekaj časa celo zbirali nalepke in živi od navadnih jogurtov, čokolina in kakšnega koščka sadja sem in tja pa seveda sladkarij, kolikor jih pride skozi mamin filteruser posted image . Ima sicer 17 kg ampak je velik okrog 105 cm. BTW, Bine ima enake mere kot Lovro, le 2 meseca prej in to že od začetka. Kaj me še čaka ... Bomo še strope mogli povišatuser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.9.2011 23:42:22   
Teyla
Kg pri meni pa drži. Nekaj sem sicer migala, pa nehala sem se prenažirat (čeprav se občasno še vedno napokam, če kaj dobrega skuham). V glavnem, jaz sem že na prenosečniški teži. Če pa gledam prvi pregled, mi pa manjka še 1kg - malo sem shujšala prvi mesec nosečnosti. user posted image

Saj bi kaj več napisala, pa sem tako utrujena in še v skrbeh zarad izginjajočih zajcev... user posted image user posted image

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3709
10.9.2011 10:44:55   
šebela
Hoj punce!
Jaz tudi bolj po redko najdem čas za vas, zadnje čase skoz nekaj hodimo naokoli. Res je super naša mala, ker tako rada izlete dela in naju ni nič doma!! V ponedeljek pa šibamo spet na morje user posted image user posted image in še lepo vreme je napovedano, komaj čakam. Danes imamo 7 mesecev, res bežijo, mi nič kaj ne praznujemo, spomniva se sicer vedno, ati včasih kak wisky spije al pa pivo odpremo (to ga itak pogosto).... bomo za 1. leto vse nadoknadli user posted image

Glede Kg tudi pri meni drži, sem tudi na mojih normalnih kg, samo trebuščka imam še zmeraj malo..... mi najbrž kak trebušnjak več nebi škodu, pa kaj ko se mi ne da. drugače pa se mi zdi, da zadnje čase toliko dogaja, da nimam prav časa jest. Na hitro pa meni ne gre prav dosti.

Teyla.... zajec na svobodi, bi rekli eni, ampak jaz vseeno upam, da so ga našli in da ni v kakem temnem kotu gospodarskega raztavišča brez hrane in vode user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
10.9.2011 15:44:38   
valek
Hej hej mamice....boste rekle da se pojavljam z mesečnmpresledkom...haha...
nekak bolj ddajem komentarjena fb februarčki....
pa sem vas šla iz firrbca malo brat da vidim kaj se dogaja novegauser posted image
glede trebuha-jaz se ne sekiram dosti...po videzu se skoraj ista...čist fajna in kljub 4kg viška...malo že pasim ne pa tolk da bi se neve kako sekirala...
registrirana-uživajte na morju...
gosta hrana- jaz mu dajem dopoldan in popoldan home made kašica sadna...razno sadje, včasih dam kak keks zraven , všasih malo milupine kašice riž/koruza, prvi n zadnji obrok v dnevu novalac 2 mleko, vmes pa zelenjavna kašica
(skuham razno zelenjavo, kake testenine ali riž ali krompir dodam  zraven, včasih kak mesek beli...),, popoldan enkrat pa še kako kašico z vodo  mešano iz žitaric ),...včasih pa je kar kar imamo zakosilo  spasirano...

Naš mali je imel odsrede do včeraj vročino, enkrat mu je narasla do 39,9...smo malo zbijali, no 4. dan-danes je glede vročine ok-je ni, je pa prisotna rahla driska, tečkast je  zelo, žejen, zdaj spi več kot tri ure že....
ma nevem no ong ga je zdelalo...

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
10.9.2011 21:19:46   
valek
Še nekaj...vidim da pišete, da ta mali nočejo več piti mleka... no jaz imam sledečo
izkušnjo...do srede tega tedna preden je dobil virozo je pil prvi in zadnji obrok 210-230 ml mleka
novalac2,....zdaj ko je bil pa bolan in danes ko je že vredu, pa še kar poje samo 100 ml a vsako...hm..
nevemm ali je bila samo bolezen kriva za neravnovesje ali se resnično počasi upira samemu mleku...
kake imate še ostale izkušnje, kaj menite?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
10.9.2011 22:35:26   
meta21
Valek, glede mleka še malo počakaj. Sigurno ga je zdelalo in čeprav nima več vročine, ni še čisto pravi. Lahko da bo spet jedel toliko kot prej ali pa ne. Saj zdaj ko se rast umiri, tudi ne jejo več toliko. No, Lovro pri 3 letih niti slučajno ne poje toliko kot pri pol leta.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
11.9.2011 12:18:51   
meta21
Hej!

Mi trije smo pa danes sami doma. Ati dela, dedi se potepa mi pa lenarimo. Sicer nisem najbolj navdušena nad tem, da sem v nedeljo sama ampak bo že. Zjutraj sem se šla vpisat na zumbouser posted image pa Lovra na neko plesno rekreacijsko zadevo, da nam ne bo pozimi dolgčas. Zdaj pa počakam stroj, tavečji že spi, še tamalega dam spat in še jaz malo kinknem. No, vsaj plan je tak. Ziher se bo tavečji že zbudil al pa tamal ne bo hotu spat. No, pustimo se presenetiti...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
11.9.2011 19:38:50   
Juxy
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: Juxy

Eh, mi pa že tretji dan bijemo bitko z vročino okoli 39°C. Drugih znakov nima, razen zelo občutljiva dlesen in pa danes nekaj driske. Zdravnik je rekel, da je verjetno viroza.... tako da čakamo, da bo bolje user posted image

Upam, da čimprej popusti user posted image  user posted image  user posted image

suzy29, hvala. Vročina je po treh dneh izginila in 4. dan so prišli izpuščaji. Zaključek: 6. otroška bolezen user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
11.9.2011 21:45:45   
valek
juxy, tudi naš je imel ta tedn enako, visoko vročno, 4. in 5. dan pa izpuščaje...danes je bil celi lisast 
v obraz,  trebušček....tudi mislim da je 6. bolezen

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
11.9.2011 23:55:23   
Nina33
Hoj drage moje, dež bo user posted image
I´m back, nehala namakat rit v vodi user posted image pa tipka se mi user posted image - čeprav na FBju nisem prišla do konca bom rajš klele mal, mi je bolj pregledno user posted image
No, vsaj upam, de bom kaj se naklamfala tuki, ker se najmlajši nekaj zbuja in tko... Tko de - če ne bom jaz kriva za dež, bo pa jutrišnja polna luna (po Herschlu naj bi že bila ona kriva, če bo res kej dol padalo).
Vsem bolnim en kup user posted image za čimprejšnjo vrnitev zdravja.
Vsem, ki ste (že in/ali še) na morju - uživajte kolkor se le da.
Mi smo se imeli fino, spočila se pa nekak nisem user posted image user posted image Nande pravi, de ne bo kej prida spal ponoči in poj tut jaz ne smem, k ne de user posted image HB zdej v drugo mal bol verjamem, de je to le faza in de mine user posted image Upam samo, de kmalu.
GH: naš še vedno neki štrajka, poje max. ene 50, 60 g user posted image Ga sumim, de bi on rajš jedel točno tisto kar imam jaz na krožniku in ne tistga "kr neki" kar mu jaz turim user posted image Tut to bo minilo, čeprav se moram včasih prav spomniti, de bo do šole zihr moje ( . )( . ) pri miru pustil. Ah, ja, Meta, saj prigrizek ni glih prigrizek, ker še nima nič zobk user posted image Pa tut drugače je prijazen do svojega vira hrane - do sedaj me je le 1x "pri(e)griznil" user posted image
Mleko: pri nas starejši ne pije mleka, obožuje pa jogurte (in sladoled, de ne bo pomote user posted image ), Nande pa mleko še vedno obožuje, a ne po flaški, tako de ne znam nič pametovat na to temo.
Kile: sem na 1+ samo kaj, ko vamp tega ne ve user posted image Bi mu mogla sporočiti novico s kakimi trebušnjaki verjetno user posted image Imam pa dejansko 3 kile manj kot sem jih imela konec gimnazije - škoda, ker je mast manj gosta od mesa user posted image
Kile februarčkov: user posted image matrvola, kere mere, Meta user posted image
Juxy, kako si, "naša" user posted image ? Pa Niklas, je že bolje?
Kašice imam jaz od Milupe riževo in riž/koruza mix, pa od ene druge firme proseno. Sem v nizkem štartu de kupim še kako AM, de mu mlečne kašice začnem ponujat (črpat se mi ne da, lena, ki čem)
Kri in urin: pri prvem so gledali oboje ob 3.cepljenju pri šestih mesecih, zdej bodo isto ob 3. cepljenju pri skori devetih mesecih user posted image
Likanje cot: HB ne peglam ker bi se mi poj dons odpeglalo user posted image Pralni stroj je imel delovno nedeljo, je žehtal v bistvu že od sobote zvečer in opral tam od oka ene 8 žeht user posted image Saj bi se mi smilil, če ne bi bila jaz tista, ki je vse te žehte obesila in jih (spet od oka) ene 5 že "speglala", 3 še čakajo. HB sem imela naročenga sušilca - tale veter je vsaj za neki dober user posted image . Da se pa razmerje delo/nedelo ne skvari, je pa že od petka "počival" kestl (splakovalnik) - ker so komunalci neki odklapljali vodovod, se je odločil, de ne tesni več in smo na ročnem zapiranju user posted image Po izkušnjah sodeč bo čez par dni nehal trmarit in bo spet lepo delal (popravljanje na žalost prav nič ne pomaga).
MoSoNi, kako leti čas, ne? Še mal, pa bomo babice user posted image user posted image user posted image
Nč, pomoje bo dost za kakšno plohico user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.9.2011 0:08:43 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
12.9.2011 8:58:27   
Tigrica86
o nina, pozdravljena nazajuser posted image

žal ti sporočam, da ni blo zadost za plohico, vsj pr nas ne user posted image

prebrala sem, tipkat pridem pa takoj k bo mali prvič dremal user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
12.9.2011 10:38:27   
Juxy
valek, potem sta pa res imela isto. Naš je bil včeraj še ves lisast po trebuhu, po hrbtu in za ušesi itak, na obrazu in glavi se je pomirilo, je pa zato šel izpuščaj na ritko in je bil čist bogi.Zdaj samo upam, da sem to bolezen že enkrat prebolela (vsaj, ko je bila ta prva bolna... je že zelo dolgo od tega, samo se mi zdi, da je žeimela to 6. bolezen), da ne bo naša 3. pikica kaj od tega fasala, ker potem bo kritično.

Nina33, vredu sem kot user posted image , hvala, le malo me danes skrbi prvi pregled... da bo vse ok, da pikica raste in da se je Niklasove 6. bolezni ni kaj dotaknilo.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
12.9.2011 11:46:03   
meta21
Hej, hej, Nina! Welkom bek!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
12.9.2011 19:33:32   
Nina33
Čer!
Pr nas je pa bilo en mal dežja user posted image , za drugje je pa zgleda res mal premal blo user posted image
Juxy, kdaj pa imaš pregled za 3. pikico? De bomo fest navijale, da bo 100000...% vse OK user posted image Pa koš user posted image user posted image user posted image za Niklasa.
Midva s satrejšim sva šla danes v vrtec (jp, oba user posted image ), smo bili zmenjeni za cca. 2 uri. Je po prvih 15 minutah kazalo, de bova mnogo prej šla domov...poj so pa malico prinesli user posted image Ker, a ne, jaz sem Gorenjka in otrok sploh nč ne futram, zato je drugje takooo fajn jest user posted image Ne povedat CSDju user posted image No, v glavnem, grozdje in malinovc (kera malca user posted image ) sta prebila led, poj smo šli še ven na igrala... Malega so punce obletavale, celo gujsale so ga user posted image ...res...kaj mene še čaka user posted image Sicer nisem šla nikamor z igrišča, a se je kar zaigral, po dveh debelih urah mu ni bilo nič kaj za domov it user posted image Jutri pa skočim vmes na en kufe (al mi je hudo, ane user posted image ), de vidimo, kako bo, se mi pa zdi (trkam, trkam...) de bo šlo fajn skoz. Meta, kako je Lovro? Kakšna solzica je bila, ampak drugače je pa OK, ne?
Letim junaka v mižule popakirat.
Lepe sanje vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.9.2011 19:35:06 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
12.9.2011 22:01:51   
Teyla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm
2. mesec: 3150 g/2920 g, 48,5 cm/48 cm
3. mesec: 4820 g/4440 g, 55,5 cm/ 54 cm
5. mesec: 6010 g/5600 g, 60 cm/ 57,5 cm
6. mesec: 6590 g/6430 g, 62 cm/ 62,5 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm
4. mesec: 7340 g, 65 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
4,5. mesec: 6620 g, 67 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
4. mesec: 6890 g, 65 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

5. mesec: 7500g/8300g, 68,5 cm/69 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3. mesec: 6620 g, 64 cm
4,5. mesec: 7300 g, 67 cm
7,7. mesec: 7860g, 72cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm
1. mesec: 3620 g, 52 cm
2. mesec: 4600 g, 57,5 cm
3. mesec: 5360 g, 61 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1,5. mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm
4. mesec: 6045 g, 61,5 cm
5,5. mesec: 6635 g, 64,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
6. mesec: 8200 g, 72 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. mesec: 7900 g, 68 cm
5. mesec: 9000 g, 73,5 cm
7.mesec: 10200 g, 76 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm
4,5. mesec: 6800 g, 64 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
3. mesec: 6300 g, 66,5 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm
3.mesec: 5995 g, 62 cm
6,5 mesec: 7675 g, 67,5 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
5. mesec: 7000 g, 70 cm (vse cca.)
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6300 g, 63 cm
4,5. mesec: 7300 g, 65 cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3. mesec: 6820 g, 64,5 cm
4,5. meseca: 8290 g, 67,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900 g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
3. mesec: 5190 g, 61,5 cm
4,5. mesec: 5890 g, 64 cm
6. mesec: 6750 g, 68 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. mesec: 5020 g, 56,5 cm
3,5. mesec: 6480 g, 62 cm
4,5. mesec: 7300 g, 66 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3. mesec: 7030 g, 63,5 cm
4.mesec: 7390 g, 67 cm
5.mesec: 8290g, 71 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm
5. mesec: 6200 g, 61 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm
3. mesec: 6330 g, 64 cm
4,5. mesec: 7370 g, 67,5 cm
6. mesec: 8360 g, 70,4 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
2. mesec: 6230 g, 59 cm
3. mesec: 7260 g, 62 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm
3. mesec: 6480 g, 64 cm
4,5. mesec: 7130 g, 69,5 cm

20.2.2011
Registirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
6,5 mesecev: 8410 g, 72 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 
Jane77 (PDP 16.2.2011) user posted image Jakob
rojstvo: 3300 g, 52 cm
1. mesec: 4420 g, 54 cm
2. mesec: 5420 g, 58 cm
3.mesec: 6480 g, 62 cm
4.mesec: 7600g, 64 cm

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011)user posted image   Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm
1. mesec: 4400 g, 54,5 cm
2. mesec: 4900 g, 58 cm
3. mesec: 5500 g, 61 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm
3. mesec: 5390 g, 60,5 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1. mesec: 4030 g, 56 cm
3. mesec: 5480 g, 60,5 cm
3,5 mesec: 5890 g
5,5. mesec: 6660 g, 67,5 cm

DIANE
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm
3. mesec: 5990 g, 62 cm
4. mesece: 6250 g, 63,5 cm
5,5. mesec: 7100 g, 66,5 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm
3. mesec: 7520 g, 64 cm
4,5. mesec: 7700 g, 66 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520 g, 59 cm
3. mesec: 6450 g, 62 cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3722
12.9.2011 22:04:43   
meta21
Bravo Šimen!user posted image Važno, je da si človek najde pravo motivacijouser posted image

Lovro je prejšnji teden zjutraj malo štrajkal oz. se je zelo trudil, da se ne bi razjokal, danes je šel pa tako notri kot da že vsaj 10 let hodi v vrtec. Mogoče ima kaj veze s tem, da mi je v soboto razlagal, da ko bo on velik bo imel dojenčke z Lano!!!! (ja, tud mene zanima, kdo za vraga je to!?) in jim bo pravljice bral, jaz bom pa takrat babica in ati bo dedek. No, pa mam. Po 2 tednih vrtcauser posted image . Jutri bo pa sploh luštno, ker praznuje RD in ga že par dni pripravljam, da mu bojo peli in čestitali, ker bi znal naš mulc precej čudno odreagirat na preveliko dozo pozornosti. No, važno je, da jutri nese v vrtec dobrote in da je tud za njega nekaj. To je 3x preveril (da se ne bi samo njegovi prijateljčki mastili-vidiš nina, tud dolenjci znamo bit gorenjciuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
12.9.2011 22:20:43   
Teyla
Bravo za Šimna in bravo za Lovra. user posted image  user posted image

Sami pogumni fantje. IN šarmerji tudi očitno.

Se moram opravičit, men se sploh ne da pisat tule in dolgovezit, sem že dosti napisala na fb. Mere sem tudi dodala, po fantovi oceni (ker moja zveni nesmiselno). user posted image

Jao, tole spanje... Moram spet vzet Otroško spanje v roke, ker tole je g.r.o.z.a. Čist utrujena je, ampak ne zaspi. Jaz ne vem več kaj naj naredim, ker se mi zdi, da je večji problem v tem, da se obrne v sekundi, ko jo odložiš. in Takoj gor na noge. Če jo pustim, pa čeblja v posteljici ob ograji... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
12.9.2011 23:13:33   
Nina33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm
2. mesec: 3150 g/2920 g, 48,5 cm/48 cm
3. mesec: 4820 g/4440 g, 55,5 cm/ 54 cm
5. mesec: 6010 g/5600 g, 60 cm/ 57,5 cm
6. mesec: 6590 g/6430 g, 62 cm/ 62,5 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm
4. mesec: 7340 g, 65 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
4,5. mesec: 6620 g, 67 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
4. mesec: 6890 g, 65 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

5. mesec: 7500g/8300g, 68,5 cm/69 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3. mesec: 6620 g, 64 cm
4,5. mesec: 7300 g, 67 cm
7,5. mesec: 7860g, 72cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm
1. mesec: 3620 g, 52 cm
2. mesec: 4600 g, 57,5 cm
3. mesec: 5360 g, 61 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1,5. mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm
4. mesec: 6045 g, 61,5 cm
5,5. mesec: 6635 g, 64,5 cm
7.mesec: 6840 g, 66,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
6. mesec: 8200 g, 72 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. mesec: 7900 g, 68 cm
5. mesec: 9000 g, 73,5 cm
7.mesec: 10200 g, 76 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm
4,5. mesec: 6800 g, 64 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
3. mesec: 6300 g, 66,5 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm
3.mesec: 5995 g, 62 cm
6,5 mesec: 7675 g, 67,5 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
5. mesec: 7000 g, 70 cm (vse cca.)
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6300 g, 63 cm
4,5. mesec: 7300 g, 65 cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3. mesec: 6820 g, 64,5 cm
4,5. meseca: 8290 g, 67,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900 g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
3. mesec: 5190 g, 61,5 cm
4,5. mesec: 5890 g, 64 cm
6. mesec: 6750 g, 68 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. mesec: 5020 g, 56,5 cm
3,5. mesec: 6480 g, 62 cm
4,5. mesec: 7300 g, 66 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3. mesec: 7030 g, 63,5 cm
4.mesec: 7390 g, 67 cm
5.mesec: 8290g, 71 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm
5. mesec: 6200 g, 61 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm
3. mesec: 6330 g, 64 cm
4,5. mesec: 7370 g, 67,5 cm
6. mesec: 8360 g, 70,4 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
2. mesec: 6230 g, 59 cm
3. mesec: 7260 g, 62 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm
3. mesec: 6480 g, 64 cm
4,5. mesec: 7130 g, 69,5 cm

20.2.2011
Registirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
6,5 mesecev: 8410 g, 72 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 
Jane77 (PDP 16.2.2011) user posted image Jakob
rojstvo: 3300 g, 52 cm
1. mesec: 4420 g, 54 cm
2. mesec: 5420 g, 58 cm
3.mesec: 6480 g, 62 cm
4.mesec: 7600g, 64 cm

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011)user posted image   Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm
1. mesec: 4400 g, 54,5 cm
2. mesec: 4900 g, 58 cm
3. mesec: 5500 g, 61 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm
3. mesec: 5390 g, 60,5 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1. mesec: 4030 g, 56 cm
3. mesec: 5480 g, 60,5 cm
3,5 mesec: 5890 g
5,5. mesec: 6660 g, 67,5 cm

DIANE
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm
3. mesec: 5990 g, 62 cm
4. mesece: 6250 g, 63,5 cm
5,5. mesec: 7100 g, 66,5 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm
3. mesec: 7520 g, 64 cm
4,5. mesec: 7700 g, 66 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520 g, 59 cm
3. mesec: 6450 g, 62 cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?