|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
3.9.2011 10:20:33   
Teyla
meta saj približno vem kaj in cca koliko kosov je potrebno, sam sem tak firbec kolk jih imate ve, ker se mi zdi, da jih ima Teja občutno premalo. Pa pol gre še v varstvo, pa bo ziher treba kakšen kos več vzeti. user posted image Pa tudi prat dam šele ko opazim, da nima več nič za oblečt. Sem pridna ane. user posted image

kašice ma jaz vse preberem, dragi pa tud vedno, če se gre za Tejo. Sej ne da bi kej velik pretiravala ampak sva oba tega mnenja, da soli in sladkorja še en rabi v velikih količinah. Na sladkor je pa dragi itak še dodatno "občutljiv", ker ne razume, kako lahko neka stvar vsebuje tretjino sladkorja. Mogli bi videt kako ga je na rit vrglo, ko je videl sestavo čokolina in čokolešnika. user posted image Kakorkoli kašice imam od Holle (riževe in proseno), Alnatura (pirina kašica) pa zdrobovo kašico aka gris od Milupe.

Spanje danes je bilo dosti bolje, je spala 6h skupaj (do 4h), pa potem še 4h do pol devetih. Upam, da se počasi normalizira vse to. user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.9.2011 13:18:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Kašice: Katere so brez mleka (proizvajalec)? Teyla, kje ti to vse najdeš? Js mam trenutno vse sorte od Milupe, ki jih ma mali zelooo rad, je pa res da so sladke, a nism nikol brala kolk je cukra not (nimam te navade, pogledam sam za gluten)user posted image

GH: Skute še ne al ka? Js sm pa ravno hotla začet, ker mi je pred enmu mescu patronažna rekla, da nj pri 7 mesecih že dam malo?! Mosoni, pa midve sma celo iz istih koncev, a ne? Mislim, če se v enmu ZD ne morjo zment med sabo, kk se bo vsa Slovenija?!?!

Skute je men spet danes sestra rekla, da ne pred 9. mesecem. Jaz sem mu sicer že dala pa mu je očitno naredilo en kup kisline v želodcu, ker je takrat prvič in zadnjič polival kislo.

Kašice brez mleka ima tudi milupa. Jaz jih kupujem v mulerju in so v debelejših škatlah kot tiste z mlekom.

Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.9.2011 13:23:09   
meta21
Pa da še tukaj poročam s pregleda, če se kateri še da seznam iskat: 10 200g in 76 cm pri 7 mesecih. Vse bp le železa ima samo 110 in je rekla naj je čim več sliv in teletino. Trenutno pa lahko, po besedah sestre, ki ima čez prehrano, je vse sadje (razen jagod, kivija in citrusov) in zelenjavo, krompir, gluten, rdeče meso (ne svinjine) in ribe, rumenjak. Mlečni izdelki po 9. mesecu. Pediatrinji se m pol mimgrede rekla, da je ta GH kr neki in je dodala, da una k jih ima 8 zihr ne ve katermu je kaj kdaj dalauser posted image . Skratka se je strinjala z mano, da ZKL (zdrava kmečka logika) zmaga, ker drugač jih (nas) 3/4 ne bi nikol zrastlouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.9.2011 20:36:59   
šebela
Hoj, hoj!
Se mi spet ne da pisat, pa vse sproti pozabim, tako da sploh ne vem kaj komentirat user posted image user posted image
Meta 10kg..... me je kr šokiralo, upam da te nebo v križu usekalo, ko ga dviguješ.... dobri ste, mi smo očitno res v mikro kategoriji. Pa Klara ima tudi nizek Hemoglobin 160 in morem it po recept za železo.
Hrana: je pa res kr nekaj, sem misla poklicat patronažno, da bi videla kaj bo ona napametovala..... No meni so rekli, da maslo lahko že zdaj v kašice, ribe pa po 1. letu........ kr neki res, zgleda si vsak dohter vsake toliko kaj zmisli, samo da lahko znanstvene članke pišejo.... vsi bodo zrasli!!!

No že ne vem večkaj sem misla......Teyla sindrom na kvadrat.....user posted image pa drugič....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.9.2011 22:12:59   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Hoj, hoj!
Se mi spet ne da pisat, pa vse sproti pozabim, tako da sploh ne vem kaj komentirat user posted image user posted image
Meta 10kg..... me je kr šokiralo, upam da te nebo v križu usekalo, ko ga dviguješ.... dobri ste, mi smo očitno res v mikro kategoriji. Pa Klara ima tudi nizek Hemoglobin 160 in morem it po recept za železo.
Hrana: je pa res kr nekaj, sem misla poklicat patronažno, da bi videla kaj bo ona napametovala..... No meni so rekli, da maslo lahko že zdaj v kašice, ribe pa po 1. letu........ kr neki res, zgleda si vsak dohter vsake toliko kaj zmisli, samo da lahko znanstvene članke pišejo.... vsi bodo zrasli!!!

No že ne vem večkaj sem misla......Teyla sindrom na kvadrat.....user posted image pa drugič....

160??? Bine ima 110 pa je rekla, da ni panike ampak, da dajmo spravit na 120 in to s hrano, ne z zdravili.

Naša "sestra za prehrano" pravi, da so sedaj končane 10-letne raziskave in da zato toliko sprememb.

Ja, 10 kg ampak se je rodil s 4340 in če pri 5-ih oz 6-ih mesecih podvojijo pol smp kar nekje na pravi poti. Glede na višino/dolžino pa sploh ni pretežek.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.9.2011 13:11:11   
meta21
Uuu, zatišje!!! Nina, pridi domov!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.9.2011 13:18:41   
antoninap
Pozdravljene user posted image

Mi smo danes opravili s 3. posvetovalnico. Pri skoraj 7 mesecih ima Brina 70 cm in 8700 g. Orenk baba user posted image user posted image Dobila je tretjo pikico in prav nič jokala, oddali pa smo tudi urin. Kri bo dala na naslednji posvetovalnici, oz. pri 9 mesecih. Drugače vse normalno.

Sem pa tudi jaz vprašala, kaj je zdaj s temi mlečnimi stvarmi, kdaj lahko začnemo dodajat. Mi je prekla pediatrinja da po 7. mesecu. Pa najbolje je kupovat navadno skuto in jogurt in posebej zraven mešat sadje, kot pa kupit že sadne skutike ali jogurte. Res je očitno različno, kje kdo živi user posted image user posted image

Ko sva prišle domov, je bila že tako lačna, da nisem imela časa pripravit "frišno" sadno kašico in sem načela od Milupe ... madona se je pačila zraven in komaj kaj pojedla, potem pa le probram in mi je bilo vse jasno ... user posted image uiber zanič. Drugače imam doma od Milupe še kašico iz sedmih žit brez mleka, riž, oves in piro imam pa od Biotopa in so stisnjena žita, pa potem pač zmiksam s paličnim. Koruzne kosmiče pa iz Muellerja, njihova bio znamka. Brini je najbolj všeč pira z jabolkom ali pa koruzni kosmiči z jabolkom user posted image

Drugače sem ji pa prejšnji teden pri kosilu dodala rumenjak in je bilo vse ok.

Ena je spraševala za obleke ... mi smo v soboto pohajkovali po BTC-ju in šli gledat, če že imajo topla oblačila za jesen in zimo, pa jih imajo že povsod. V Zari so sploh imeli cort user posted image Kupili nismo nič, čakamo, da nas pelje ena od babic v shopping, ki jo že pošteno srbi denarnica user posted image

Zobek tudi lepo napreduje in čez dan ni več tečko, prav tako spodnje ustnice ne vleče več notri. Ponoči je nikoli ni matralo. Ne vem, mogoče je naša neobčutljiva, mogoče je pa res jantarjeva verižica pomagala, čeprav sem zelo skeptična za take zadeve user posted image

Brina se je začela premikati kot gosenica, vendar ji gre zelo težko, ker je seveda vedno na airex blazini, kjer totalno ne drsi. Če jo pa dam na parket, pa že nekam pride user posted image Vrtenje na trebuščku ji pa gre od rok kjerkoli user posted image

< Sporočilo je popravil antoninap -- 5.9.2011 13:29:28 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.9.2011 16:17:14   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
Kašice: Katere so brez mleka (proizvajalec)? Teyla, kje ti to vse najdeš? Js mam trenutno vse sorte od Milupe, ki jih ma mali zelooo rad, je pa res da so sladke, a nism nikol brala kolk je cukra not (nimam te navade, pogledam sam za gluten)user posted image

GH: Skute še ne al ka? Js sm pa ravno hotla začet, ker mi je pred enmu mescu patronažna rekla, da nj pri 7 mesecih že dam malo?! Mosoni, pa midve sma celo iz istih koncev, a ne? Mislim, če se v enmu ZD ne morjo zment med sabo, kk se bo vsa Slovenija?!?!

Spanje: je pri nas še vedno za en user posted image . Pa tak smo že lepo spali celo noč, zdaj mi pa vrača na vsako uro do uro in pol user posted image Morm it si puder nabavit, da bom prikrila podočnjake user posted image

Kašice brez mleka (mešam s svojim mlekom) mam js npr. od Milupe in od Hippa, mislim pa da jih ma tud Holle... ponavadi jih kupim v DM (maš tudi v brošurici babybonus kupončke za popuste za njih - tiste z mlekom in tiste brez, od Milupe) ali v Müllerju.

Ja, kar se mlečnih stvari tiče, so se BAJE navodila spremenila glih kak tedn nazaj user posted image ... pa se bojo čez kak mesec, dva verjetno spet user posted image

Spanje... eh, študiram pa "analiziram" kaj vpliva na to, kako spi, pa si ne pridem gor... user posted image Očitno ni to od NIČESAR odvisno... a podnevi spi al ne, a dost poje al ne, a gre hiter spat al pozno, ... kr neki no. Enkrat spi po 8, 9 ur, drugič se zbudi po 4 urah in hoče (.). Moja študija je padla v vodo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.9.2011 16:10:39   
Tigrica86
nina, nehaj namakat rit v morju, ker bo drugače tema zamrla...user posted image meta, kje si pa ti?user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
7.9.2011 10:08:12   
šebela
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hoj, hoj!

160??? Bine ima 110 pa je rekla, da ni panike ampak, da dajmo spravit na 120 in to s hrano, ne z zdravili.

Naša "sestra za prehrano" pravi, da so sedaj končane 10-letne raziskave in da zato toliko sprememb.

Ja, 10 kg ampak se je rodil s 4340 in če pri 5-ih oz 6-ih mesecih podvojijo pol smp kar nekje na pravi poti. Glede na višino/dolžino pa sploh ni pretežek.

Ah, sem se zgleda zatipkala, al nekaj user posted image user posted image ...... 116, saj meni je tudi čudno, ker so mi tudi rekli da 120 je ok, tak da verjetno nebom dodajala tistega sranja, bom raje začela s teletino, pa več brokolija, ki ga itak obožuje.
Ja saj vem, da se je Bine že rodil košarkaš, sam mi verjemeš da si težko predstavljam tako velikega dojenčka, ko ima  naša Klara glih slabih 7kg user posted image no pa smo tudi mi na pravi poti, ker se je rodila z 2840g. Kako smo si različni.....

< Sporočilo je popravil šebela -- 7.9.2011 10:11:39 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
7.9.2011 11:07:27   
Tigrica86
Js sm šla prov gledat, kolk so normalne vrednosti, in je ful odvisno od starosti otroka. 6-mesečniki nj bi meli od 120 do nevem kolk user posted image Js sm vsa vesela, ker ma naš 122 in mi ni treba skrbet (v porodnišnici smo mel infekt pa zelooo slabo kri, če se kera sprašuje zakaj bi sploh skrbela) user posted image

Drugače pa sem pridna, kuham marmelado  user posted image

Mali pa spi že uro in pol (nevem kaj mu je) in zaspal je brez dretja... včeri se mi je pa drl uro in pol, zvečer pa sem poskušala z metodo iz knjige Spi dete, spi, in je zaspal po eni uri dretja... ponoči je dvakrat veljala duda in voda, tretjič je pa mogla priletet (.) user posted image Upam, da bo ugotovil, da je noč za spanje, ker sm js nenormalno sitna zaradi (moje) nenaspanosti user posted image

Nič, leti mešat marmelado user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
7.9.2011 11:07:39   
meta21

Ah, sem se zgleda zatipkala, al nekaj user posted image user posted image ...... 116, saj meni je tudi čudno, ker so mi tudi rekli da 120 je ok, tak da verjetno nebom dodajala tistega sranja, bom raje začela s teletino, pa več brokolija, ki ga itak obožuje.
Ja saj vem, da se je Bine že rodil košarkaš, sam mi verjemeš da si težko predstavljam tako velikega dojenčka, ko ima  naša Klara glih slabih 7kg user posted image no pa smo tudi mi na pravi poti, ker se je rodila z 2840g. Kako smo si različni.....

user posted image user posted image user posted image ...sem zgovorna, a ...user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
   [Brisano sporočilo]
7.9.2011 12:24:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Juxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
7.9.2011 12:34:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
7.9.2011 22:45:11   
meta21
Hvala, registrirana! Pridna!

Lepo se imejte na morju!

Neposredna povezava do sporočila: 3690
7.9.2011 22:52:53   
MoSoNi
Tud Nacu niso jemali krvi, ker sma bla kaka dva meseca nazaj itak na pregledu zaradi krvi v blatu - in sem nesla na posvetovalnico kr izvid od takratnega jemanja krvi... no, P je kr dih jemalo, ko je gledala izvid - očitno ma Nac neverjetno dobro kri, je rekla da kr ne more verjet user posted image

Tud pri mojih pregledih je blo enako - v user posted image ... očitno sma oba zelo dobrokrvna user posted image user posted image

Kako mate pa kej z dajanjem urina? Midva sma bla šele s četrto vrečkico uspešna... baje da je lahk pripopana na njega samo 45 minut, urin je pa lahk star max. 1 uro, ko ga prineseš v laboratorij. Hja, kaj čem... Nac pač ne lula rad na ukaz user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
7.9.2011 22:55:52   
MoSoNi
Sej ne morem verjet da smo dans stari ŽE 7 mesecev... grozno hiter leti čas.
Mi smo se nekak navadli da vsakega 7. v mesecu odpremo penino (js, ati, babi in dedi, pa Nac, če še ne spi) točno ob uri, ko se je rodil (osem zvečer). Po moje bo tole zamrlo ko bo star eno leto user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
8.9.2011 11:36:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MoSoNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
8.9.2011 22:02:44   
MoSoNi
Je pa res grozno zatišje tule... Niiiiinaaaaa!! user posted image

Hja, kg... js sem še vedno na istem kot pred cca 5 mesci - na +5 user posted image Do zdej sem lahk pojedla kar in koker sem hotla, pa so kg kr stali... zdej, ko pa manj dojim, se mi pa zdi da grem spet nazaj gor. A tisto z dojenjem in avtomatskim izgubljanjem kg dejansko pri keri drži?? Ne vem če ni to res kr svizec s čokolado... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3694
   [Brisano sporočilo]
9.9.2011 7:42:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MoSoNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
9.9.2011 8:52:59   
ina5505
POZDRAVLJENE ! Vsakih nekaj mesecev se javim..nekako ne pridem zraven računalnika, da bi kaj napisala...No kar se tiče teorije o dojenju in kg - to res ne drži... tudi sama sem ostala na +6. Bo verjetno bolje, ko se bo pikica hitreje plazila in hodila...
Če pa bo katera dopolnjevala seznamuser posted image - naša Maja je pri 4,5mesecih imela 6030 g in 62 cm, pri 6mesecih 6530g in 64 cm.... sedaj uradnih mer ni, ampak pri 7.mesecih pa jih ima nekaj preko 7 kg.
Ni buckasta...user posted image , a prav lušna za cartat.

Imam pa vprašanje - se tudi kateri dogaja, da otrok noče nič po flaši - da sploh noče mleka? Naša mala niti zvečer ali zjutraj, še napol v spanju ne morem uturiti flaške, tak da moramo vse po žličkiuser posted image .
Najbolj no - ja zabavnouser posted image je pa to, ko ima ravno takrat največ opravka s čebljanjem, vriskanjem in smehom - tak da je vremenska napoved pri nas vsak dan dež user posted image .

Naslednje vprašanje - a ima katera izkušnje z alergijo? Po nektarini sem opazila po vratu drobne pikice? ne dajem ji več nektarine..zanima me, če ste pustile, da so pikice kar same izginile ali ste jih s čim mazale?

Neposredna povezava do sporočila: 3696
9.9.2011 9:47:49   
Tigrica86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm
2. mesec: 3150 g/2920 g, 48,5 cm/48 cm
3. mesec: 4820 g/4440 g, 55,5 cm/ 54 cm
5. mesec: 6010 g/5600 g, 60 cm/ 57,5 cm
6. mesec: 6590 g/6430 g, 62 cm/ 62,5 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm
4. mesec: 7340 g, 65 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
4,5. mesec: 6620 g, 67 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
4. mesec: 6890 g, 65 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

5. mesec: 7500g/8300g, 68,5 cm/69 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3. mesec: 6620 g, 64 cm
4,5. mesec: 7300 g, 67 cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm
1. mesec: 3620 g, 52 cm
2. mesec: 4600 g, 57,5 cm
3. mesec: 5360 g, 61 cm
4,5 meseca: 6030 g, 62 cm
6. mesec: 6530 g, 64 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1,5. mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm
4. mesec: 6045 g, 61,5 cm
5,5. mesec: 6635 g, 64,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
6. mesec: 8200 g, 72 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. mesec: 7900 g, 68 cm
5. mesec: 9000 g, 73,5 cm
7.mesec: 10200 g, 76 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm
4,5. mesec: 6800 g, 64 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
3. mesec: 6300 g, 66,5 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm
3.mesec: 5995 g, 62 cm
6,5 mesec: 7675 g, 67,5 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
5. mesec: 7000 g, 70 cm (vse cca.)
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3. mesec: 6300 g, 63 cm
4,5. mesec: 7300 g, 65 cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3. mesec: 6820 g, 64,5 cm
4,5. meseca: 8290 g, 67,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900 g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
3. mesec: 5190 g, 61,5 cm
4,5. mesec: 5890 g, 64 cm
6. mesec: 6750 g, 68 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. mesec: 5020 g, 56,5 cm
3,5. mesec: 6480 g, 62 cm
4,5. mesec: 7300 g, 66 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3. mesec: 7030 g, 63,5 cm
4.mesec: 7390 g, 67 cm
5.mesec: 8290g, 71 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm
5. mesec: 6200 g, 61 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm
3. mesec: 6330 g, 64 cm
4,5. mesec: 7370 g, 67,5 cm
6. mesec: 8360 g, 70,4 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
2. mesec: 6230 g, 59 cm
3. mesec: 7260 g, 62 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm
3. mesec: 6480 g, 64 cm
4,5. meseca: 7130 g, 69,5 cm
6,5. meseca: 7490 g, 72 cm

20.2.2011
Registirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
6,5 mesecev: 8410 g, 72 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 
Jane77 (PDP 16.2.2011) user posted image Jakob
rojstvo: 3300 g, 52 cm
1. mesec: 4420 g, 54 cm
2. mesec: 5420 g, 58 cm
3.mesec: 6480 g, 62 cm
4.mesec: 7600g, 64 cm

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011)user posted image   Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm
1. mesec: 4400 g, 54,5 cm
2. mesec: 4900 g, 58 cm
3. mesec: 5500 g, 61 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm
3. mesec: 5390 g, 60,5 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1. mesec: 4030 g, 56 cm
3. mesec: 5480 g, 60,5 cm
3,5 mesec: 5890 g
5,5. mesec: 6660 g, 67,5 cm

DIANE
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm
3. mesec: 5990 g, 62 cm
4. mesece: 6250 g, 63,5 cm
5,5. mesec: 7100 g, 66,5 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm
3. mesec: 7520 g, 64 cm
4,5. mesec: 7700 g, 66 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520 g, 59 cm
3. mesec: 6450 g, 62 cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
9.9.2011 9:51:41   
Tigrica86
jutro...

joj, kakšno zatišje je tule user posted image

sj se ni sploh kj za menit... sm vpisala svoje podatrke in od ine5505, od drugih se mi pa ni dalo iskat, tak da kera še nima vpisano, nj še enkrat napiše in odebeli, da bo razvidno, pa bom še pol enkrat popravila seznam user posted image

Ina, nimam pojma glede alergij. HB (še) nimamo tekih težav, je pa res, da sem zelo previdna pri potencialnih alergenih (kar nekatarina je) in jih kr nekako ne upam mu dat...

no, zdj me pa en kup cot za zlikat čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3698
   [Brisano sporočilo]
9.9.2011 9:58:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3699
9.9.2011 10:19:45   
Juxy
Eh, mi pa že tretji dan bijemo bitko z vročino okoli 39°C. Drugih znakov nima, razen zelo občutljiva dlesen in pa danes nekaj driske. Zdravnik je rekel, da je verjetno viroza.... tako da čakamo, da bo bolje user posted image

< Sporočilo je popravil Juxy -- 9.9.2011 10:20:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?