loremi
|
Dober dan ! Tisa čestitke za plusek in to kar naravno! KT pozdravčke pošiljam in itak bo z malo nagajivko vse ok! Zarja ma si pridna! Možek naj nikar ne pretirava no, ampak pridna pa si, da vztrajaš . Mamice več kot očitno uživajo s svojimi srčki, ne utegnejo več pisat sem gor. Sonya lepo da si se spet oglasila, le daj še še! In uživajta s sinkom! mausikaa kako si ti? dobre novičke? uuuuu super super! zadnje čase se kar vrstijo tu gor, sem vesela, da še zate! Tanja_Jes ooooo lepo te je spet brati! Gigi draga moja prav nič nas ne obremenjuješ, saj smo si vedno zaupale dobre in slabe stvari in veš da pošiljam veliiiiko pozitivnih misli, samo da bi s tvojo prijateljico bilo čimprej dosti bolje in da bi kar se da dobro okrevala! Pa upam da se ti gužva v službi malo umiri in da boš lahko šla tudi na kak oddih, vem pa da ti v teh okoliščinah verjetno tudi ni toliko do tega, pa vseeno, vsaj kak dan malo predahni, da boš lažje zmogla naprej. Miklarom kako si? Kako napredujeta s posvojitvijo? Vama želim, da čimprej prideta do otročka! In ti pošiljam objemček! Vitachi Lana08 to so pa bile žehte, pridna! Pa upam da je dopust vsaj malo odtehtal trud. Pomislim tudi na Tassi, me prav zanima, kako je, in pa Fidolina tudi seveda! Hermy kako gre v službi in mali nadobudnici v vrtcu? Pa še malo o meni ... kilce šibajo gor in dol, kolikor se pregrešim, grejo takoooj gor , primerjam s klegico, ona se lahk precej več pregreši, pa se ji nič ne poveča teža, meni takoj in za vraga v poletju nisem nič spravila dol , bom mogla spet zagrabitin se znebit še dodatne mase, pa kot sem rekla it na telovadbo, ker imam čist neoblikovano telo, pa sem se tu v sosednjem naselju zanimala, če bodo, bodo začeli v oktobru, no če bodo, super, pa če se bo možnost priključit, da začenm, drugače pa s kolegico kam v Ljubljano, samo vsaka vožnja tja in nazaj mi je potem odveč in te kar mine. Sva šli v en center na dan odrptih vrat, da sva poskusili, kako zgleda zadnje čase slavna zumba pa je kr fajn tko da morm delat zdej v tej smeri, da grem migat. Edino kar me skrbi spotoma, je to, da me po vsaki hoji v hrib, ali vadbi v telovadnici, potem takoooo boli glava, da se spet s tabletami filam. Pa pazim na to, da pijem vmes, ampak sploh ne vem, kaj je narobe. PA ne mislim na to, joj spet me bo glava bolela, sploh ne, grem kar nekak z voljo migat, ampak potem me začne pikat v glavi ... oh ne že spet, že spet glavobol . Midva pa ... vse bi rešil pogovor, no marsikaj bi se dalo porihtat,, ampak se ne odpre, se ne želi pogovarjat in mene to mori. Poleg tega se mi je letos poleti veliko dogajalo, sem se malo cleo družila s kolegicami in mi je prav pasalo, odločla sem se, da bom šla počasi naprej, kam bo pripeljalo, ne vem, trenutno si želim kak € pribarčevat, če bi šla v najemniško stanovanje, da bi pokrila vsaj prva dva, tri mesece, pa da počasi svoje osebne stvari spravim na čimmanj, ker če živiš v hiši in si take vrste človek, se teh nabere kar nekaj. Odnos ... ni to odnos, ni to ljubezen kot naj bi bila, poleg tega se bolj zanima za prijatelje in imam občutek da zadnje čase tudi za kakšno drugo žensko. Tako da se meni resnično ne da več tako zelo veliko energije vlagat v to vezo, kot sem jo, me to izčrpava in potem pri kolegicah prek druženja, pogovorov črpam energijo in poskušam kljub vsemu živet življenje in ne turobe. Kako in do kdaj mi bo to uspevalo, pa ne vem. Vempa da leta tečejo mimo in s tem tudi možnosti za nov uspeh, pot do bebie, ampak se bom mogla prilagodit življenju, če tega ne bom doživela. Punce, če verjamete ali ne, mislim na vas, vsaki posebej želim vso srečo! Vsem pošiljam lepe pozdravčke!