sonya1
|
Živjo bejbe ! Najprej pele pozdravčke vsem od mene in mojega malega čmrlja. Saj vas prečekiram, če ste vse v redu, javljati se pa res ne utegnem kaj dosti. Naš mali ima sedaj že7 tednov in je čudovit otrok, lep in zdrav fantek. Včasih ga gledam in se kar ne morem načuditi svoji veliki sreči.Sedaj že veselo rogovili, steguje rokine in brca, pogovarja se v svojem jeziku in se smeje na vsa svoija brezzobsa usteca. Dojimo na pol, mleka nimam dovolj, kljub vsemu, kar sem že poskusila, se nič ne izboljšain kot kaže se tudi ne bo. Pa saj mali tudi ob flaški lepo napreduje, kar je glavno. Je pa res, da je kar frustrirajoče, ko vidiš, d ane moreš nahraniti svojega otroka. In včasih, ko joka in kriči od lakote, jaz nimam mleka, flaške pa noče, mi gre kar malo na jok. Pa kaj češ, so še vsi zrasli, pa bo tudi naš. Spi čez dan nič, je že pred par tedni ugotovil, da je spanje čez dan brez veze. Mogoče malo zadrema v naročju, ko pa ga položim v posteljico, pa spet gleda kot čuk. Zadrema edino, ko se vozi v vozičku, pa še to samo, če se voziva po makadamu, da ga malo trese. Asfalt ni v redu, še manj je v redu, da bi se mama kje ustavila in si malo odpočila noge . Se mala zverina tako oglasi na vsa pluča Sicer pa iskrene čestitke Aquci, David je pravi cuker. Pa KT, me veseli, da je tokrat vse minilo veliko lepše. Če bi ti prav prišla kakšna družba za vozičkanje, se javi. Midva z našim mailm Oskrajem sva namreč vedno sama in bi nama kakšna družba prav prišla. Ne vem, kam hodijo driuge mamice, mida ne najdeva nobene s takšnim malim čmrljem, kot je moj. Mausi, kapo dol Za 60 ljudi se jaz ne bi upala niti sendvičev napravit. Pa super za trombije, da bi se le še izboljševalo. Loremi, super si ! Me veseli za hujšanje in nasloh zveniš precej bolj optimistično. Le tako naprej ! Sapi, jaz sme imela približno isti rezultat nuhalne in naš mali je čudovit. Srečica, ja, boš videla, kako hitro gre. 23. teden že. Super. Še malo pa bo dete tu ! Hermy, si že šla delat ? Kako boš pa uredila varstvo za malo princesko ? Gigi, kako pa kaj ti ? Si že dojela, da se ti ne treba več ukvarjati z diplomo ? Z Miši se tako malo čekirava na temo Juljk in tamali dve sta carki ! Evo, moja mala sirena se oglaša, je namreč precej družaben in ne mara biti niti minute sam. Jaz pa tako utrujena, da se mi zdi, da se ne bom nikoli v življenju več spočila. Ampak je vredno vsak eneprespane noči. Deklice moje, lepo se imejte, pozdravčke tudi vsem ki jih nisem utegnila omenit i, se bom kmali spet kaj javila.
|