Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 10:20:36
|
|
|
|
tisa116
|
ojla Ne meni...čakam v leonišču svojega ginekologa...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 12:17:29
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116 ojla Ne meni...čakam v leonišču svojega ginekologa... ok, tebi je oproščeno...in kako si? vse ok?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 12:44:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, a veš da zdaj vsakič, ko napišem Zarja, se spomnim na mojo Zarjico iiiiiiiii kolk lepo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 12:45:05
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi moj, mislim nate in prijateljico.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 12:45:40
|
|
|
|
zarja1
|
Pupe moje, RADA VAS MAM.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 12:49:31
|
|
|
|
zarja1
|
pupe moje RADA VAS MAM.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 15:00:51
|
|
|
|
tisa116
|
ojla Evo poročilo...pikica ima 2 cm predviden PDP 4.5 . vse je o.k-dal me je kr na bolniško...Jest pa happy....lp
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 15:59:32
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tisa116 ojla Evo poročilo...pikica ima 2 cm predviden PDP 4.5 . vse je o.k-dal me je kr na bolniško...Jest pa happy....lp iiii kako lepo, boš tudi majčika, moj PDP naj bi bil po mojih izračunih 16.5. torej boš malček pred mano, jaz imam v torek kontrolo me prav zanima kaj mi bodo povedali...drži pestke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 16:00:07
|
|
|
|
mausikaa
|
o Zarjica naša si bila pogrešana
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 21.9.2011 16:54:30
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: tisa116 ojla Evo poročilo...pikica ima 2 cm predviden PDP 4.5 . vse je o.k-dal me je kr na bolniško...Jest pa happy....lp iiii kako lepo, boš tudi majčika, moj PDP naj bi bil po mojih izračunih 16.5. torej boš malček pred mano, jaz imam v torek kontrolo me prav zanima kaj mi bodo povedali...drži pestke Hihihi majski smo ta boljši Držim pestke za obe! Itak da bo vse ok! Sem se mogla pofočkat, nočem taplavga
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 22.9.2011 19:24:01
|
|
|
|
mausikaa
|
Dober večer, evo sem se zbudila po popoldanskem spancu sem se najedla pri kosilu in potem me je pobralo, zdaj imam pa kamen v želodcu
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 26.9.2011 11:01:48
|
|
|
|
Fidolina
|
Elou Pupe še spijo - zgleda. Lenuharčine. Kot prvo, sem prišla Gigi mal poobjemčkat. Pridi k meni Gigi . Mislim na vaju s prijateljico. Pošiljam vama pozitivne energije z željo, da vama vsaj malo prežene težke misli in bolečino, ter ogreje utrujena srčka . Seveda pa mislim na vse vas in sem kot Zarjica, ves čas nekje tukaj, se jezim na vas in veselim z vami. Dolžna sem vam en kup čestitk. Ekole, za vse vas, za tiste z deco in brez. Face ste vse po vrsti. Še malo o meni . Zase lahko rečem, da sem pravzaprav srečna. Odločila sem se, da pač ne bo otrok in odkar sem se ZARES ODLOČILA, o tej temi ne razmišljam več. Sem spet lepo na komot, vsako jutro z veseljem vstanem,imam nove hobije, ki me zelo veselijo, veliko se potikam z mojim in . No, z mojim dragim, mislim, se imava zdaj še bolj rada. To ni slabo. Nič vas ne bom omenjala po imenih, ker vas je preveč . Mislim na vas in vam pošiljam lupčkov miljon . Tudi Fidolon ma vas rad . No edino Mausi, ker glih tle samevaš pred mano . Imejte se lepo in pridne bit! Drugač bom huda (bi rekla Gigi)
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 26.9.2011 11:42:46
|
|
|
|
mausikaa
|
aleluje pa se je končno le ena zbudila da nisem več sama...se mi zdi da pišem blog
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 26.9.2011 14:43:20
|
|
|
|
zarja1
|
Fidolinca......da te polubčkam...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 26.9.2011 14:43:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa aleluje pa se je končno le ena zbudila da nisem več sama...se mi zdi da pišem blog blogarka naša
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.9.2011 10:33:23
|
|
|
|
pika.po
|
Babe žabe kje se spet skirivate? Smo vse iste, imamo vse na čekingu, sam lene smo za pisat Razen Mausi, ki piše blog Pa tudi ona danes majčkeno štrajka Se je pa Fidika po sto letih javila. Bravo punca! Sem tako vesela ko iz posta pozitiva veje, kljub temu da bebice (še) ni. Pozabljamo, da je v prvi vrsti potrebno najprej živet in to kvalitetno Ja ja saj vem, je pa včasih to vražje težko, ko je želja po bebici močna in nas včasih čisto preveč okupira Ampak me se ne damo, furamo pozitivo in živimo polno življenje Žižek kako si? Kako prijateljica? Upam, da gre na bolje... Mamice kje se skrivate? Vam z otročki ni dolgčas, a ne Nosečke, počutje supertruperduper? Uživajte v današnjem dnevu, sonček sije na polno!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.9.2011 13:25:32
|
|
|
|
mismis
|
Ku ku, jaz sem tu... imam ravno sedaj nekaj minut časa, ko Brinca spi v posteljici, Zarja pa leži v ležalniku in na vso moč občuduje svoje roke Da vam malo poročam, mi smo stari že tri mesece in pol, mediki lepo rasteta, sicer nista neka chubby-a, ampak važno da rasteta in se razvijata. Za nami je že prvo cepljenje, ki smo ga HB prenesli brez reakcije Vsak dan si vzamem kakšno minuto časa, da preberem Maussin blog , pa vidim da se je Fidolina javila, pa moj teddy, piko.po sem zasledila pri štajercih , Žižetko se itak slišiva (ps: kdaj greva spet na per?), sicer ne vem še, a je Lana70 že rodila, pa ostale mamice kako ste? Otroci pridni, ubogajo? Pa nosečke, a ste kaj tečne, vam je kaj slabo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.9.2011 14:38:54
|
|
|
|
gigi1
|
Helou srčice Fidiiiiiiii . Sam da si ti men happy in dobro . Misam te pa prav fejst! Lana70 kaj dogaja? Že kaj akcije? Daj se oglasi, pls! Srečica kako si ti? Mausika tale z blogom je pa dobra . Zdaj veš kako sem se jaz včasih počutila, če je bila Miša odsotna . Kako si srečka naša? Tisa pa ti? Pika.po kdaj bo akcija? Zarči ljubavi vi2 kar uživajta Miši se slišiva. Mogoče bi šlo drug teden Mamike in atej kako ste? Kako so čmrlinkoti? Moja prijateljica...Sedaj je "stabilna" ampak bi morala veliko delati, da bi vsaj za silo imela neko kvaliteto življenja. Pa...nekako nima volje.. Prav težko mi je, ker vidno stagnira. Hvala vam vsem za dobre misli. Zlate ste Love you all
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.9.2011 16:45:52
|
|
|
|
pika.po
|
O glej jih glej. Miško in madam Žižet Lepo da se prideta malo pofočkat. Ja, ja sej vem, da je tudi vaju strah ko Mausi plave tala Hehe Mišmiš s tole chubby varianto si me pa prav nasmejala. Z & B sta pupi v pravem pomenu besede in že zdaj skrbita za linijo, tako da ne rabita biti chubby Nič se sekirat Sam uživat in se crkljat Sta pravi lepotički Pa vidim, da imaš dobro kontrolo kje se katera potepa Ma sem šla tja med štajerce malo pokukat, ker mi ni nič več jasno v tem morju informacij. Pa nisem bila ravno navdušena nad odgovori tam , neke silne čakalne vrste so zgleda na štajerskem koncu. Gigi tak, da pojma nimam kdaj štartam. Konec oktobra imam branje izvidov, G mi je na posvetu rekla da bo akcija jeseni in jaz sem mislila da po branju izvidov kar akcija pade. Pa zdaj MB punce pravijo vsaka malo drugače. Tako da se bom pustila presenetit. Srčno pa upam, da ne bo akcija šele drugo leto. Kakorkoli podrobnosti zvem čez slab mesec Mmmmmmm pirček Ej babe, a bo še kakšen meeting preden nas bo fejst spet začelo zebst? Mejteeeeeeeeee se!
< Sporočilo je popravil pika.po -- 27.9.2011 16:48:53 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.9.2011 16:49:51
|
|
|
|
mausikaa
|
evo "blogerca" se javlja...danes je lep dan, ma kaj lep čudovit, ma prekrasen je... sem videla pikico malo, pa srček dela, pa glih prav je velika pikica, aja, majsko dete bomo baje imeli...iiii tolk sem vesela da ne znam opisati...kljub vsemu pa še ostajam doma, no ja, če ne bo komisija drugačnega mnenja kot zdravniki...še trombiji so se popravili...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.9.2011 16:55:52
|
|
|
|
mausikaa
|
o Pikica sploh nisem videla tvojega posta...mogoče bi se blo pa res fajn zmeniti za kakšno pijačko dokler še ne pritisne mraz... Gigi tvoja prijateljica je taka kot moja teta,lahko samo poskušaš pomagati ampak ona je pa tista ki se mora odločiti da bo šla naprej...mi imamo s teto prave boje, včasih nam uspeva, včasih pa se mi zdi, da je vsak naš napor brezveze...ampak ne smemo pa obupati
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 27.9.2011 17:13:25
|
|
|
|
pika.po
|
Mausi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vesela ko radio za srčka in da je vse tako kot mora bit Heh sem se spomnila, da ti že skoz grozim, da bova skup vozičkale. Moram mal turbo vklopit, pa pohitet a ne Evo počakam da moj domov pride potem pa direkt Mogoč pa kej na plodna tla pade
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 28.9.2011 9:38:17
|
|
|
|
mausikaa
|
no Pika.po kako kaže? aja pa dobro jutro, jaz visim že celo uro ne telefonu, vklopljena tajnica da je delovni čas od 8.00 in 12.00??? ja pišukapoldi kolko pa je ura???
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 28.9.2011 10:00:21
|
|
|
|
pika.po
|
Jutro Hvala za kofe! Hja, bo treba na rezultate včerajšnjega še mal počakat Brez ciganke se nikol ne ve Cajt bi že bil pravi
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 28.9.2011 10:58:50
|
|
|
|
mausikaa
|
no Pikica držim pestke...bi blo fajn imeti družbo...sej počasi bi se lahko spravila k majčicam kajne?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?