|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
21.9.2011 10:20:36   
tisa116
ojla
Ne meni...čakam v leonišču svojega ginekologa...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.9.2011 12:17:29   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: tisa116

ojla
Ne meni...čakam v leonišču svojega ginekologa...
 ok, tebi je oproščeno...in kako si? vse ok? 

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
21.9.2011 12:44:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zarja, a veš da zdaj vsakič, ko napišem Zarja, se spomnim na mojo Zarjico user posted image user posted image user posted image   

iiiiiiiii kolk lepo.....user posted image user posted image user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.9.2011 12:45:05   
zarja1
Gigi moj, mislim nate in prijateljico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.9.2011 12:45:40   
zarja1
Pupe moje, RADA VAS MAM.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.9.2011 12:49:31   
zarja1
pupe moje RADA VAS MAM.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.9.2011 15:00:51   
tisa116
ojla
Evo poročilo...pikica ima 2 cm predviden PDP 4.5 . vse je o.k-dal me je kr na bolniško...Jest pa happy....lp

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.9.2011 15:59:32   
mausikaa

ojla
Evo poročilo...pikica ima 2 cm predviden PDP 4.5 . vse je o.k-dal me je kr na bolniško...Jest pa happy....lp

iiii kako lepo, boš tudi majčika, moj PDP naj bi bil po mojih izračunih 16.5. torej boš malček pred mano, jaz imam v torek kontrolo me prav zanima kaj mi bodo povedali...drži pestke

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.9.2011 16:00:07   
mausikaa
o Zarjica naša si bila pogrešana

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.9.2011 16:54:30   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ojla

iiii kako lepo, boš tudi majčika, moj PDP naj bi bil po mojih izračunih 16.5. torej boš malček pred mano, jaz imam v torek kontrolo me prav zanima kaj mi bodo povedali...drži pestke

Hihihi majski smo ta boljši user posted image user posted image user posted image

Držim pestke za obe! Itak da bo vse ok!

Sem se mogla pofočkat, nočem taplavga user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
22.9.2011 19:24:01   
mausikaa
Dober večer,
evo sem se zbudila po popoldanskem spancu user posted image  sem se najedla pri kosilu in potem me je pobralo, zdaj imam pa kamen v želodcu user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
26.9.2011 11:01:48   
Fidolina
Elou user posted image

Pupe še spijo - zgleda. Lenuharčine.

Kot prvo, sem prišla Gigi mal poobjemčkat.
Pridi k meni Gigi user posted image .
Mislim na vaju s prijateljico. Pošiljam vama pozitivne energije z željo, da vama vsaj malo prežene težke misli in bolečino, ter ogreje utrujena srčka user posted image user posted image user posted image .

Seveda pa mislim na vse vas in sem kot Zarjica, ves čas nekje tukaj, se jezim na vas in veselim z vami.

Dolžna sem vam en kup čestitk. Ekole, za vse vas, za tiste z deco in brez.

user posted image user posted image

Face ste vse po vrsti.

Še malo o meniuser posted image
Zase lahko rečem, da sem pravzaprav srečna. Odločila sem se, da pač ne bo otrok in odkar sem se ZARES ODLOČILA, o tej temi ne razmišljam več. Sem spet lepo na komot, vsako jutro z veseljem vstanem,imam nove hobije, ki me zelo veselijo, veliko se potikam z mojim user posted image in user posted image . No, z mojim dragim, mislim, se imava zdaj še bolj rada. To ni slabo.

Nič vas ne bom omenjala po imenih, ker vas je prevečuser posted image . Mislim na vas in vam pošiljam lupčkov miljon user posted image user posted image  user posted image . Tudi Fidolon ma vas raduser posted image .

No edino Mausi, ker  glih tle samevaš pred mano user posted image .

Imejte se lepo in pridne bit!
Drugač bom huda (bi rekla Gigi)user posted image

user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
26.9.2011 11:42:46   
mausikaa
aleluje pa se je končno le ena zbudila da nisem več sama...se mi zdi da pišem blog user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
26.9.2011 14:43:20   
zarja1
Fidolinca......da te polubčkam...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.9.2011 14:43:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

aleluje pa se je končno le ena zbudila da nisem več sama...se mi zdi da pišem blog user posted image

blogarka naša user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
27.9.2011 10:33:23   
pika.po
Babe žabe kje se spet skirivate?  Smo vse iste, imamo vse na čekingu, sam lene smo za pisat user posted image

Razen Mausi, ki piše blog user posted image Pa tudi ona danes majčkeno štrajka user posted image

Se je pa Fidika po sto letih javila. Bravo punca! Sem tako vesela ko iz posta pozitiva veje, kljub temu da bebice (še)  ni. Pozabljamo, da je v prvi vrsti potrebno najprej živet in to kvalitetno user posted image Ja ja saj vem, je pa včasih to vražje težko, ko je želja po bebici močna in nas včasih čisto preveč okupira user posted image Ampak me se ne damo, furamo pozitivo in živimo polno življenje user posted image

Žižek kako si? Kako prijateljica? Upam, da gre na bolje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice kje se skrivate? Vam z otročki ni dolgčas, a ne user posted image

Nosečke, počutje supertruperduper? user posted image

Uživajte v današnjem dnevu, sonček sije na polno! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
27.9.2011 13:25:32   
mismis
Ku ku, jaz sem tu...

imam ravno sedaj nekaj minut časa, ko Brinca spi v posteljici, Zarja pa leži v ležalniku in na vso moč občuduje svoje roke user posted image  Da vam malo poročam, mi smo stari že tri mesece in pol, mediki lepo rasteta, sicer nista neka chubby-a, ampak važno da rasteta in se razvijata. Za nami je že prvo cepljenje, ki smo ga HB prenesli brez reakcije

Vsak dan si vzamem kakšno minuto časa, da preberem Maussin blog user posted image , pa vidim da se je Fidolina javila, pa moj teddy, piko.po sem zasledila pri štajercih user posted image , Žižetko se itak slišiva (ps: kdaj greva spet na per?), sicer ne vem še, a je Lana70 že rodila, pa ostale mamice kako ste? Otroci pridni, ubogajo? Pa nosečke, a ste kaj tečne, vam je kaj slabo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
27.9.2011 14:38:54   
gigi1
Helou srčice

Fidiiiiiiii user posted image . Sam da si ti men happy in dobro user posted image . Misam te pa prav fejst!

Lana70 kaj dogaja? Že kaj akcije? Daj se oglasi, pls!

Srečica kako si ti?

Mausika tale z blogom je pa dobra user posted image . Zdaj veš kako sem se jaz včasih počutila, če je bila Miša odsotna user posted image . Kako si srečka naša?

Tisa pa ti?

Pika.po kdaj bo akcija?

Zarči ljubavi vi2 kar uživajta user posted image

Miši se slišiva. Mogoče bi šlo drug teden user posted image

Mamike in atej kako ste? Kako so čmrlinkoti?

Moja prijateljica...Sedaj je "stabilna" ampak bi morala veliko delati, da bi vsaj za silo imela neko kvaliteto življenja. Pa...nekako nima volje.. user posted image  Prav težko mi je, ker vidno stagnira. Hvala vam vsem za dobre misli. Zlate ste user posted image user posted image user posted image

Love you all

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
27.9.2011 16:45:52   
pika.po
O glej jih glej. Miško in madam Žižet user posted image

Lepo da se prideta malo pofočkat. user posted image Ja, ja sej vem, da je tudi vaju strah ko Mausi plave tala user posted image

Hehe Mišmiš s tole chubby varianto si me pa prav nasmejala. Z & B sta pupi v pravem pomenu besede in že zdaj skrbita za linijo, tako da ne rabita biti chubby user posted image Nič se sekirat user posted image   Sam uživat in se crkljat user posted image Sta pravi lepotički user posted image

Pa vidim, da imaš dobro kontrolo kje se katera potepa user posted image Ma sem šla tja med štajerce malo pokukat, ker mi ni nič več jasno v tem morju informacij. Pa nisem bila ravno navdušena nad odgovori tam user posted image , neke silne čakalne vrste so zgleda na štajerskem koncu.

Gigi tak, da pojma nimam kdaj štartam. Konec oktobra imam branje izvidov, G mi je na posvetu rekla da bo akcija jeseni in jaz sem mislila da po branju izvidov kar akcija pade. Pa zdaj MB punce pravijo vsaka malo drugače. Tako da se bom pustila presenetit. Srčno pa upam, da ne bo akcija šele drugo leto.  Kakorkoli podrobnosti zvem čez slab mesec user posted image

Mmmmmmm pirček user posted image Ej babe, a bo še kakšen meeting preden nas bo fejst spet začelo zebst? user posted image

Mejteeeeeeeeee se!

< Sporočilo je popravil pika.po -- 27.9.2011 16:48:53 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
27.9.2011 16:49:51   
mausikaa
evo "blogerca" se javlja...danes je lep dan, ma kaj lep čudovit, ma prekrasen je...user posted image  sem videla pikico malo, pa srček dela, pa glih prav je velika pikica, aja, majsko dete bomo baje imeli...iiii  tolk sem vesela da ne znam opisati...kljub vsemu pa še ostajam doma, no ja, če ne bo komisija drugačnega mnenja kot zdravniki...še trombiji so se popravili...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
27.9.2011 16:55:52   
mausikaa
o Pikica sploh nisem videla tvojega posta...mogoče bi se blo pa res fajn zmeniti za kakšno pijačko dokler še ne pritisne mraz...
Gigi tvoja prijateljica je taka kot moja teta,lahko samo poskušaš pomagati ampak ona je pa tista ki se mora odločiti da bo šla naprej...mi imamo s teto prave boje, včasih nam uspeva, včasih pa se mi zdi, da je vsak naš napor brezveze...ampak ne smemo pa obupati

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
27.9.2011 17:13:25   
pika.po
Mausi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vesela ko radio user posted image
user posted image user posted image user posted image za srčka in da je vse tako kot mora bit user posted image user posted image user posted image

Heh sem se spomnila, da ti že skoz grozim, da bova skup vozičkale. Moram mal turbo vklopit, pa pohitet a ne user posted image

Evo počakam da moj domov pride potem pa direkt user posted image user posted image user posted image Mogoč pa kej na plodna tla pade user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
28.9.2011 9:38:17   
mausikaa
no Pika.po kako kaže? user posted image  
aja pa dobro jutro, jaz visim že celo uro ne telefonu, vklopljena tajnica da je delovni čas od 8.00 in 12.00??? ja pišukapoldi kolko pa je ura???
user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
28.9.2011 10:00:21   
pika.po
Jutro user posted image

Hvala za kofe!

Hja, bo treba na rezultate včerajšnjega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še mal počakat user posted image user posted image user posted image

Brez ciganke se nikol ne ve user posted image user posted image user posted image Cajt bi že bil pravi user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
28.9.2011 10:58:50   
mausikaa
no Pikica držim pestke...bi blo fajn imeti družbo...sej počasi bi se lahko spravila k majčicam kajne?

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?