Nina33
|
Čer! Dons "smo" pa 100g pojedli , mama vesela . Mišyka, seveda zmiksam s paličnim, a našga vsak košček večji od kubičnega milimetra zmoti Dons sem očitno se izognila vsem takim delcem in zadela tut gostoto pa je kar šlo. Tigrica, jaz ne dajem (še) nobenih piškotov, je pa že cuzljal skorjico kruha (in se poj davil zaradi ene picimici drobtince ), pri prvem so se mi obnesli riževi "stiroporčki" Spanje: tut pri nas je nightmare Pojma nimam, kaj je to, ampak sem pa zihr, de mine Pri prvem se mi je resno zdelo, de nikoli, ampak nikoli več ne bom par ur v kosu spala. Komaj čakam. De mine. Diane, a poj ma pa šesto? Bogi. Pri prvem smo jo pomoje dali skoz brez obiska zdravnika, čeprav nisem 100% de je bila res šesta. HB ni "huda" in +/- hitro mine. Je pikec že kaj boljši? Vipercat, mene ne spravi nihče z mojo mamo (in atijem) na morje. Bi rabila rehabilitacijo v Begnah/na Polju že po parih dneh Čeprav me še vedno vabita in me včasih res še ima (ker morje je le morje), ampak... No, mi gremo v petek (brez mojih dveh seveda ) za en teden, za starejšega sem zih de bo užival (splaval...ne verjamem, se bom pustila presenetit), mlajšega bomo pa tut navdušili upam Gtt D3: dam na kak oblačen dan, ko se glih spomnim. Če smo veliko zunaj na "soncu" poj znam tut zanalašč pozabit nanje A, vidim, de je Tigrica že linkala tole Naš je pa pogruntal poskakovanje Sedi in dviguje ritko, vmes se pa steguje za željeno zadevo (naš ni tolk na daljince ipd. pač pa ljubi delo, ups, Delo ) Seveda ne pride nikamor, kar ga jezi, a meni je pa smešno . Pa ko ga hočem obrniti na trebuh (na previjalni npr.) se upre na roke in stopala in se neče dol spustit Bo še mal rabil, de pogrunta kako in kaj je s tem premikanjem. No, sev v rikverc gre (na njegovo jezo), pa kotaljenje tut obvlada, zdej se mi zdi, de bi on rajš kak bolj direkten način premikanja osvojil Pa reži se tako dobr , najraje starejšemu bratu, ki mu je očitno že kar tako "smešen" Dobro taktiko ima mališ proti ljubosumju starejšega Meta, je L še pogumen? Kako je šlo? Midva sva danes imela namen se it igrat v vrtec pa je mama (jaz, no ) bila nekam popadljive sorte (mogoče ji manjka spanja ) in sva bila na bojni nogi malo pa nisem hotela tega javno kazat Bomo že. Upam, de ste vse in vsi OK. Lahko noč in lepe sanje! P.S. Juxy, kako gre? Se velikrat spomnim nate/vaju, kot verjetno še marsikera kle gor
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 31.8.2011 23:40:48 >