|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
8.9.2011 7:25:50   
coccinella
Pozdravljene še z moje strani!

Po dolgem času se vam spet malo oglašam....

Malo smo bili na dopustu, po dopustu smo pa pospešemo začeli z urejanjem bivalnega prostora (barvanje, čiščenje, premikanje pohištva,....), da se bomo lahko kmalu popolnoma preselili v večje stanovanje. Komaj čakam, da vse uredimo, saj se že zelo zelo zmatrana user posted image .

Pozdravljene vse nove user posted image ...se vas je toliko nabralo, da če bi začela naštevati, bi sigurno kakšni izpustila user posted image . Želim vam lepo nosečnost še naprej, no pa seveda tudi vsem ostalim user posted image .

Spremljam vas skoraj vsak dan, samo kaj ko za pisanje ne ostane časa.....

obleke ja jaz sem že nekaj nakupila, že prej, hlače in kavbojke, majice pa sem uporabljala te ki jih imam. Pozna se mi že full, kot bi bila v 8 mesecu...nevem, ampak kar vzhajam, kot kruh user posted image . No saj sem pri prvi tudi. Pri hrani sploh ne pretiravam, kile gredo pa gor.......Pnavadi pa kupujem v H&M.

ime no v tej nosečnosti še nimam izbranega imena, kar je kar malo čudnom ker v prvi sem nekako takoj vedela, kakšno ime bom dala .....

voziček ja sej bi bilo fino kaj novega kupiti, ampak bom kar starega od naše prve lubice uporabila. Katera firma je nimam pojma, je nekaj bolj na easy in poceni,user posted image user posted image user posted image , ampak pri Gaji Mazviti mi je čisto vredu služil, tako, da mislim, da bo tudi sedaj svojo nalogo opravljal. Je pa brez košare, hmmm kako bi rekla, kot bi imel samo športni del....no ampak itak se naslonjalo poleže, tako da ni panike. user posted image

oblekice za otročička za enkrat še nisem nič nakupovala, imam ogromno oblekic od Gaje Mazvite, če pa bo mogoče fantek, bom pa vseeno uporabila njene oblekice (verjetno z malo selekcijo user posted image )

enaka imena (ostale stvari) mene to ponavadi nič ne moti, no razen če bi na primer hotela dati ime Gaja, pa bi bilo okoli že ene 10 Gaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brce čutim jih zelo intenzivno, sicer nima nobenega vzorca, mislim, tako da bi bilo vsak dan na približno enake ure. ampak če mene vprašaš, bo tale otročiček en velik rzgrajač user posted image

Drugače imam pa danes pregle, pomoje mi bo naredila morfologijo in že komaj čakam. Na žalost pa bom morala iti sama, ker moj lubi dela user posted image . Ampak je rekel, da bo nestrpno čakal na novice user posted image

No to je zaenkrat vse. Uživajte v lepem vremenu, saj se kar čuti, da se poletje poslavlja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
8.9.2011 9:59:05   
Janchek81
Evo punce, ustala .... sem danes kar doma vstala, ker vem da v službi ne bi bilo prav nič od mene kokr tuhtanje o moji današnji morfologiji, morm rečt, da sem zdej čist nakulirana, pojedla sem zajtrk, spila kavico, zdaj se bom pa počasi šla rihtat, potem pa tisti ritual ... pridem pred Leonišče, vzamem MMmmMMMMmmm dobro kavico ( Irsko kavico ) se usedim in pokličem koga, ponavadi človeka, ki sploh ve ne da sem noseča, prižgem enga, mogoče 2, da se moj strah pomiri, potem pa noter v porodnišnico in prvo na wc, mal se ogledujem, če koga poznam, in potem ko nobenga ne poznam se počasi odpravim v sprejemno in tko naprej user posted image user posted image user posted image  sem en poseben človk ja ... sam kaj, tko se zamotim, drugače pol tok nism 'čudna' user posted image user posted image  Tko, da držte pestke in valda javim UPAM, da veselo novico ....

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
8.9.2011 10:20:52   
trnuljčica
Držim pesti za vse, ki imaste danes preglede.user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
8.9.2011 10:58:11   
soncnica28
Živjo user posted image !

Da se še jaz malo javim, čeprav vas pridno prebiram.
Ta teden sem nekam čudna, kar malo utrujena, pa nekaj mi je zjutraj in zvečer slabo, tudi spim bolj slabo ponoči, ampak upam, da so to samo prehodne težave. Včeraj me je nekam čudno tiščalo dol, tako da sem ostala doma in več počivala, danes je bolje.
Sem se odločila, da bom en mesec še delala, potem pa zaprosila za bolniško, saj me vsakodnevna vožnja iz Ribnice v Lj in nazaj kar utrudi in potem popoldne ni nič z mano.

Naš dojenček pridno brca, zaenkrat še pod popkom, ampak ima pa kr intenzivne brce, sploh dopoldan, ko sedim v pisarni in pa zvečer, ko se uležem.

Ta vikend bova z možem počasi začela pospravljati sobico, kjer bo dojenček, ker je notri polno ropotije, pa posteljico sva dobila od sorodnikov in jo morva sestavit, da vidiva če je še vredu. Pol pa počasi naprej.

Kar se tiče nosečniških oblačil, mi bo ena šivilja preuredila par mojih hlač, tako da bo pas zamenjala z elastiko na vrvico, ker gor jih še normalno dobim, samo zapeti jih ne morem. Majice sem si pa sam večjo številko kupila. Me pa  malo skrbi za bundo, ker neki full denarja ne mislim dati za tista 2 meseca.

Otroške cotke sem dobila od ene kolegice, ampak se seveda ne morem upreti, da ne bi kupila kakšnega pajacka, ko so pa tako luštni.

20.9. imam pregled pri G in mi bo delala UZ, verjetno pozno morfologijo. Upam, da bo tudi takrat vse OK.

Uživajte!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
8.9.2011 10:58:23   
ronja
Ronja sem se mogla tuki pofočkat.user posted image Lepo ime

Hvala, nama je tudi všeč. Lubiju se je najprej zdelo malo preveč romantično oz. nežno, ampak glede na to, da je najina razbojniška hči eno zelo nežno bitje in glede na to da je Lejla (kar pomeni temna oz. noč) blond in tudi po karakterju zelo svetlo bitje... Se mi zdi, da jih z imenom prav določila ne bova, torej nimava kaj zasratuser posted image .

coccinela, e tu, brutus (prenavaljanje stanovanja, premikanje omar,... upanje na selitev v večjeuser posted image )...

janchi, hehe, ti pa si vzameš cajt za pregledeuser posted image . Veš, kako to pri meni zgleda? Zdajle sem še doma, jem zajtrk, ob 11:40 bom prišibala z biciklom v staro p., pogledala, kje je patološka ambulanta, ker se ne spomnim več (ja, vem, lahko bi si zapomnila, ampak vsakič mislim, da mi tja pa ne bo več trebauser posted image , potem pa nimam motivacije, da bi si zapomnilauser posted image ) in potem šus, kje se je treba pofočkat in ko zvem, kam se moram postavit, ajd, knjigico ven, pa beri, dokler te ne pokličejo (kar navadno itak traja).

Aja, še poročilo iz današnjega pregleda: tista dr. - spec. za burelijo, ki ima čez vse nosečke, je seveda na dopustu (jaz mam navadno to srečo;), ta, ki jo je nadomeščala, je nekaj vedela, nekaj ne, ampak glavno mi je to, da bo Svit pregledan po rojstvu in še potem ga malo spremljajo. In naj bi ugotovili, če bi bil okužen po rojstvu. Uf, mi je kamen dol padel! Ker to bi bilo res grozno, da ne veš, a je al ni, pa samo čakaš, če bo slučajno štala (ker pač ne pogruntaš burelije prej kot ko že res zboliš, takrat je pa štala...) Pa ti ab so na B listi, kar je tudi super in sploh naj bi bilo vse okuser posted image kar se burelije tiče. Potem ko sem že zunaj čakala na izvide oz. tist pildek, ki ti ga dajo, me je še 1x poklicala not (verjetno je prebrala, da mam astmo) in hotla poslušat še pljuča in srce. No, je bilo vse ok:). Saj to vem, če me pljuča zazajo, že ugotovim, mam prakso, hehe.

Sem jo vprašala še, če lahko to kaj vpliva na moje ostale težave v nosečnsoti oz. če se lahko kaj skombinirajo, je rekla, da ne, potem pa vprašala in šla pogledat v kartoteko, kaj je narobe in seveda spet rahlo prebledela in rekla, da naj kr svojo g. ubogam, pa počivam... Kaj je to en smotan filing, ko zdravniki pobledijo, ko preberejo, kaj ti je. No, ampak ajde, ni prvič, verjetno tudi ne zadnjič, se je pa do zdaj dostikrat prav lepo končalo, ne? Zakaj se torej za Svita ne bi? Pri meni itak ne gre nič po reglcihuser posted image .

OK, zdaj pa se bom počasi morala spokat še na ta pregled v amb. za patološko nosečnost. No, držte mi pesti še za tega! Pa da dobim koga, ki se mu bo vsaj malo dalo delat svoje delo. Na inf. kliniki (za odrasle, za otroke ni glih vedno vse super, vsaj Ronja je mela eno zelo mučno izkušnjo - ampak s sestrami, ne z zdravniki) so res krasni!user posted image Svaka čast! Sploh nimaš občutka kot da si jim odvečuser posted image . Uf, mal me trema daje, ko da bi šla na izpit - samo da tu nimam kaj naredit... Pri izpitu sem se vsaj učila lahko in vedela, da vsak trenutek več znam... Tu pa je tak smotano, čakaš, pa nič ne moreš...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
8.9.2011 11:23:18   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: pathra

N€na.. jaz sem z Markovca.. priseljena iz Portoroža... lahko bi se kaj dobile na kavici ne user posted image .

Jaz sem takoj za...user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
8.9.2011 11:29:18   
n€na
Držim pestke za vse, ki imate danes pregled !! user posted image

Poročajte :)

jaz pa grem nazaj likat in kuhat user posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 8.9.2011 11:30:03 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
8.9.2011 13:01:26   
martythezebra
Hej...meni so danes poslali e-mail za materinsko šolo in se mi začne 9-ga novembra :)
Zanima me ali boste šolo obiskovale s partnerji ali same?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
8.9.2011 13:19:15   
coca cola
Evo tudi mene še malo tukaj....zdej vas nism brala že nekej časa, vidim da ste naklofale polno strani...pridne user posted image . Bom imela dosti časa za brat, saj sm itak spet na bolniški.

Obleke....nism še nič kupovala, zaenkrat nosim širše aladinke, trenirke in kratke hlače. Zdej ko bo jesen, pa bo treba it malo v šoping za kaj toplejšega. No dala sm si predelat ene kavbojke k šivilji.

Ime.....imamo že izbrano user posted image

Bejbi že lepo brca. Ga je dragi v pondeljek prvič še on začutil user posted image , se je kr začudil kak je to filing user posted image . Čutim ga pa čez cel dan, tak da je skos v miganju.

No, grem vas še malo brat, da ne zamudim kaj user posted image

Pa pozdravljene vse nove user posted image

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
8.9.2011 14:10:57   
biba*12
Hello :)

PATHRA in N€NA.....jaz sem tudi iz obale user posted image

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
8.9.2011 14:38:37   
ronja
Poročilo: ojla, za mano je (končno) še pregled v amb. za patološko nosečnost. Bila sem zadnja na vrsti, dr. bi seveda rad končal... me najuri, zakaj sem tam, kaj naj on s tem, da sem mela borelijo, da so me itak zdravili, da zdaj sem itak zdrava. Ok, nisem se jaz naročila, ampak so me zdr. v eritemski ambulanti in mi samo povedali, kdaj moram prit - kaj naj bi po njihovo nardila, da bi bilo prav? Pol me najuri, da ziher nisem imela odstopa posteljice pri Lejli, ker se ta konča s splavom. Ja, vem, v milijon primerih se konča s splavom in so mi to tudi povedali, Lejla je bila pač tista 1 na milijon. ampak to se niti nisem šla ne vem kaj kregat z njim, povedala sem mu, da so tako diagnozo postavili oni, ne jaz, on sprašuje, kdo, sem mu povedala da 5 raličnih dr.jev (ker je res) in neodvisno en od drugega (moja g., na sprejemu na urgenco, na oddelku, ob odpustu in še na ns) - ampak ne, to ni blo to pa pika. On že ve, čeprav ni še niti slike videl od tistega sranja, kaj je bilo... Sem mu povedala diagnozo moje g., zato se je odloču, da bo vseeno pogledal še na uz, kaj je s tem. Ves nesrečen, ker je g. napisala napotnico do konca, da pol me bojo oni meli... Sem mu povedala, da grem z veseljem nazaj k njej, da je napisala tako, ker ni vedela, če me bojo oni hoteli obdržat.
Ok, pol pogleda malega, raste baje ok in je vse v redu z nijm, posteljica je zadaj, ampak da ni nizko (mogoče se je vmes dvignila, bi bila ful happy, če je res, mogoče se jim pa samo ne da met še ene tam, kar se mi zdi precej bolj mogoča možnost), pa da mv ni kratek (je nameril pol cm več kot moja g. - ok, razlika v meritvi mogoče, vseeno čudno različne interpretacije...) - tako da kar se njih tiče, je to čisto normalna nosečnost - razumem, da se jim ne da z mano ukvarjat in meni je to zelo prav, da mi ni treba k njim hodit, ampak zaupam jim pa glih ne preveč. Da me boli že če karkoli, jih ne briga - vsaka nosečnost je drugačna...

Če ne bi imela izkušnje z Ronjo, potem si oddahnila, da je vse ok, ker oni že vejo. Tako pa vem, kako je bilo pri njej vse ok in si mislim svoje, vesela, da bom spet pri svoji g. in da me noben ne bo nadiral, zakaj sem prišla k nijm na pregled, pa zakaj so napisali limska borelioza, če je pa evropska bakterija iz drugega seva, ki je iz Coneccticuta (pol pregleda je sestra morala to googlat, vključno s tem, kje je coneccticut - ne zafrkavam, resno!!!)

(odgovor članu biba*12)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
8.9.2011 14:54:05   
Janchek81
Evo punce ... se vam javljam ... z nami je morfologija, sem presrečna, vse je ok, kr jokala sm tam v pričo Cerarja user posted image  glede pritiska in vrtoglavice me je potolažu, ker je to zato, ker imam baje široke žile kar pa naj bi bilo SUPER, vse kar ni super je to pač da se ženski takrat vrti in ji je občasno slabo ... bomo že, samo da je z našim user posted image  vse ok in baje da bomo mel user posted image  user posted image user posted image  Evo tok da se javim zdej grem pa končno mal zadihat naprej ker vam res ne znam razložit in objasnit kako sem srečna, ma presrečna, samo da bo še do konca vse ok in je to to .... user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
8.9.2011 16:32:58   
trnuljčica
Ronja

Neprofesionalnost,  nezmožnost empatije, pa še kaj, me najbolj razjezi. Ne glede na poklic. Žal je prisotno v čisto vsaki službi. V prevelikem deležu.user posted image

Jaz bi tvoji g rekla, da si želiš, da te ona vodi. Da ji zaupaš, njim pa ne... Mogoče ji predstavi del obravnave... Saj te še vedno lahko pošlje naprej kasneje. Tako boš še preko infektologov čez, a ne?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
8.9.2011 16:59:35   
ronja
Neprofesionalnost, nezmožnost empatije, pa še kaj, me najbolj razjezi. Ne glede na poklic. Žal je prisotno v čisto vsaki službi. V prevelikem deležu.

Ma, pri zdravnikih sem tega že navajena. Obstajajo tudi super zdravniki, ne vem pa, če so glih v večini - se mi zdi, da je to en poklic, kjer je res veliko oholih ljudi, ali pa imam samo jaz tako smolouser posted image . Taki pač so, nimamo kaj, prvič si paf, potem se pa navadišuser posted image .
Zato mi je pa tako smotano hodit na to amb. za patološko nosečnost, ker me vedno najurijo a.) zakaj nisem prej prišla oz. b.) kaj vendar delam tu, saj mi nič ni - sta se mi zgodila a in b hkrati, v istem dnevu, za isto stvar, pač od dveh različnih zdravnikov...

Pa nisem neki sitna pacientka ali da bi se ful sama sebi smilila, da bi me meli lahko po pravici poln kufer - preverjeno, me namreč dostikrat dajo študentom, da se učijo na meni, ker vejo, da  ne kompliciram - recimo danes so me dali na infekcijski študentu, da se je na meni učil pikat - ga je bilo tako strah, da so se mu fuuuul roke tresle, se mi je tok smilil! Pa sem mu rekla, da ni panike, pa mu probala pomagat (je bil res ful zmeden, nič ni vedel, kaj mora, sestra ga je mela pa tut že mal poln kuferuser posted image ),... skratka - se mi zdi, da tu ni fora v meni.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
8.9.2011 17:00:30   
ronja
janchek, čestitke za morfologijo! Meni jo je kao naredil -zmeril je pa 2 meritvi in to je po njegovo mf! Japajde! Grem drug teden k svoji, pa da res pogleda vse organe, če so tam, kjer morajo bit.

Neposredna povezava do sporočila: 1565
8.9.2011 17:41:12   
Janchek81
ronja men je tko nardil na zgodnji morfologiji, tuki mi je pa zmeru vse pa še več, sem bila notri skoraj pou ure, tko da mislm, da je kr ornk naredu no ... UPAM!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
8.9.2011 18:34:22   
ronja
Ja, saj ne vem, če sva meli istega človekauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1567
8.9.2011 18:52:19   
pathra

IZVIRNO SPOROČILO: biba*12

Hello :)

PATHRA in N€NA.....jaz sem tudi iz obale user posted image

Iz kje si pa ti? Lahko bi se dobile kaj za vikend na kakšni kavici, da primerjamo malo trebuščke user posted image

(odgovor članu biba*12)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
8.9.2011 21:07:22   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregledi, NS, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., 12.7., 9.8., 6.9., 4.7., 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., 15.7., 23.6., ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 25.7., 20.9., 21.6., 23.8. ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 10.8., 27.6., Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , ?., 20.7, 11.10., 20.6., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?, Krško

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , 14.7., ?, 5.7., Bela Krajna

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ? , user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, 1.7.MB
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 9.8., ?, 20.9., Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., 1.7., 19.7., ?, ?

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, 21.6., ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, 27.7., 29.6., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 11.8., 6.7., Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., 2.8., LJ

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., 27.7., 25.8., 27.6.,5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., 25.7., 29.6., 7.9., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., 28.7., 7.6., 8.9., Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7., 8.8., 4.10.,?, 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., 29.7., 1.7., 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25 , 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, 21.6., /, 26.8., Domžale, user posted image

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 13.7., ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., ?, 4.7.,14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, 7.9., okolica Kopra

17.1.
cukrček11 , 27, 2user posted image , 1user posted image , 15.7., ?, 6.7., ?
sasy22 , 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 8.7., Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., 3.8., 2.9, 2.10., 6.7., 10.8., 8.9., LJ, user posted image

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , 22.6., 23.8., 4.7., 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 4.7., ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., 8.8., 8.7., ?

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., 11.7., 18.8., 11.7., MS, user posted image
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.8., 11.7., 22.8., LJ

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., 8.8, 10.10., 8.7., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., 11.7., okolica LJ
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, 19.7., 23.8., 18.7., 26.9., Bela krajina
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 25.8, ?, 5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 13.7., 11.8., /, okolica Tržiča
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., ?, ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.5, 5.7., 30.9., 13.7., 19.9., LJ
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, 21.9., Divača

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., 26.9., ?, 13.9., Kranj

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 26.5., 8.6., 19.7., MB

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Bela krajina
Gio, ?,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

30.1.

pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., 20.7., 18.8., 18.7., 14.9., Koper
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.9., ?, Cerknica & Velenje

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, ?, ?user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 67user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 5
user posted image = 8

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
8.9.2011 21:25:00   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število
user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregledi, NS, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., 12.7., 9.8., 6.9., 4.7., 28.8., MS (okolica)user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., 15.7., 23.6., ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 5.7., 25.7., 20.9., 21.6., 23.8. ?
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 21.6., 10.8., 27.6., Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , ?., 20.7, 11.10., 20.6., 30.8., Izolauser posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?, Krško

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., ?, 22.6., ?
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , 14.7., ?, 5.7., Bela Krajna

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , 15.6., ?, 1.7.MB
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 9.8., ?, 20.9., Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., 1.7., 19.7., ?, ?

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, 21.6., ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, 27.7., 29.6., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., 19.7., 11.8., 6.7., Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, 21.6., 2.8., LJ

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., 27.7., 25.8., 27.6.,5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 32, 1user posted image , 0user posted image , 1.6., 25.7., 29.6., 7.9., LJ
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 25.7., 1.7., 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., 29.6., ?KR
tanika1, 27, 2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , 30.5., 15.6., ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , 1.6., ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , 8.6., ?, ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?, 16.6., 28.7., 7.6., 8.9., Domžale
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 2.6., 7.7., 8.8., 4.10.,?, 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.6., 29.7., 1.7., 18.8., Mbuser posted image
ana.nunez25 , 25, 2user posted image , 0user posted image , ?, 21.6., /, 26.8., Domžaleuser posted image

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , 30.5., 13.7., ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , 31.5., ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., ?, 4.7.,14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, 7.9., okolica Kopra

17.1.
cukrček11 , 27, 2user posted image , 1user posted image , 15.7., ?, 6.7., ?
sasy22 , 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 8.7., Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 20.6., 3.8., 2.9, 2.10., 6.7., 10.8., 8.9., LJ, user posted image

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , 22.6., 23.8., 4.7., 13.9., LJuser posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, 4.7., ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , 4.7., 8.8., 8.7., ?

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , 15.6., 11.7., 18.8., 11.7., MSuser posted image
Kristyz, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.8., 11.7., 22.8., LJ

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., 8.8, 10.10., 8.7., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , 25.5., 8.6., 11.7., okolica LJ
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, 19.7., 23.8., 18.7., 26.9., Bela krajina
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, 25.8, ?, 5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 13.7., 11.8., /, okolica Tržiča
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., ?, ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?NM

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.5, 5.7., 30.9., 13.7., 19.9., LJ
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, 21.9., Divača

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., 26.9., ?, 13.9., Kranj

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , 16.6., ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 26.5., 8.6., 19.7., MB

29.1.
lepa79, 30,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, Bela krajina
Gio, ?,  2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?

30.1.

pathra, 23, 2user posted image , 0user posted image , 15.6., 20.7., 18.8., 18.7., 14.9., Koper
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.9., ?, Cerknica & Velenje

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, ?, ?user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 67user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy   user posted image user posted image
Smejka11  user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image  = 5
user posted image  = 8

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
8.9.2011 21:39:47   
Mistica
Pozdravljene!

Tudi meni ne uspe kaj dost pisat.. Upam, da sem osvežila vse podatke v seznamček. user posted image še vedno "vodijo" user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljne preglede in držim pesti tudi za vse, ki jih imate v prihodnjih dneh.

Roberta69 - dobrodošla in čestitke! Sem te dala tudi na seznamček, tako da si tudi "uradno" sprejeta med Januarčke, še z bebijem se dogovori, pa boš res med nami user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica28
Mistica: ta ''trgovina'' z Baby boom vozički, je kar v eni domači hiši, je ena privat firma.
Tole so mi napisali kako do njih: Nahajamo se na naslovu Kampel 101, 6000 Koper, kjer Vam bomo vozičke z veseljem predstavili.
Navodila kako do nas:
Ko pridete na koprsko obvoznico greste ven za izhod Pula,
nato na 2. križišču (krožišču) pri Mercatorjevem hipermarketu zavijete levo (smer Vanganel),
nadaljujete ravno po glavni cesti cca. 1,5km in zavijete desno pri tabli Novaki (na 3. krožišču),
nato na prvem ovinku ostro še enkrat desno in po cca 300m v hrib, na levi strani je hiša in ste že na cilju.

Delajo do 16h, lahko pa prej pokličeš in ostanejo tudi dlje. Je pa gospod zelo prijazen, vse ti razloži, pokaže, razstavi,...

Sinčnica28 - hvala za pomoč. Ravno danes sva sprobala ali gre izbran voziček v avto in HB gre brez večjih težav, tako da bova najbrž kar pri tem ostala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kitty21
Malo sem prebirala o možnostih poroda. Me zanima koliko se vas bo kaj odločilo za epiduralno?!...jaz mislim,da se kar bom:)

Kitty21- moja želja je, da bi rodila naravno, če bo le vse uredu, ampak bi epiduralno vzela "za vsak slučaj". Sem pa še v fazi razmišljanja, prebiranja raznih knjig, ... tako, da mislim, da se bom po šoli za starše odločila.

IZVIRNO SPOROČILO: martythezebra
Hej...meni so danes poslali e-mail za materinsko šolo in se mi začne 9-ga novembra :)
Zanima me ali boste šolo obiskovale s partnerji ali same?

Martythezebra - moja želja je, da bi jo obiskovala oba, vendar mojemu user posted image vedno dajem na izbiro, da se sam odloči. Pravi, da jo bo obiskoval tudi on. Mislim, da moški potrebujejo ta "tečaj", da se "osvestijo" o vsem tem, kar me že tako ali tako vsaj 9 mesecev (oz. že ogromno več časa) prebiramo in "se učimo", pa tudi, da se malo "pomirijo" ter vsaj malo pripravijo na tisto kar jih čaka user posted image

Vnetja - jaz jih tudi imam in to že veliko časa dokaj konstantno. Pride obdobje, ko se stanje umiri in pride obdobje, ko je kar obilno. Stres v službi se zelo negativno odraža pri meni user posted image Sedaj uporabljam svečke Gyno Daktarin, vendar še nisem našla "zdravila" ali načina, da bi se vnetja rešila. Baje smo temu bolj podvrženi tisti, ki mamo težave s ščitnico.

A kateri mogoče "otrdevajo" dojke? Moji sta na trenute precej "trdi", obe, bolj na zgorjnem delu. So to žleze? user posted image

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.9.2011 6:58:46   
Janchek81
ronja aja, jst sm mislila, da govoriva o isti osebi .. dr.prim.Cerar user posted image  zato sm napisala, da men je pa pač naredu to in še več user posted image

Mistica men otrdevajo prsa ... in to tok, da groza .. ja to naj bi bile žleze in naj ne bi bilo prav nič hudega - sem se včeraj pozanimala user posted image  čeprou mene niti ne mot in nič, samo sem pa opazila, da imam otrdele ... po en stran mi je prav fajn, ker od nekdej imam srednjo al pa bolj mejimo na manjše prsa in je zdej prou fajn k mam mal večje in tud tko prov lepe oblike sta .. sej sta ble prej tud, ampak zdej sta res lepe user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.9.2011 6:59:43   
Janchek81
Aja ... pa zmotila sem se v datumu za naslednji pregled ... nimam ga 2.10 ampak 7.10, ne vem zakaj sem avtomatsko mislla, da je 2.10, ... mogoče zato, ker sem imela zdaj 2.9. user posted image  No tako da naslednji pregled 7.10 ...

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 9.9.2011 7:00:51 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.9.2011 7:19:51   
Trobentica_
Hej, mene pa nekaj zanima.
Še vedno ne čutim premikov v trebuščkuuser posted image in me malo skrbi. Saj vem...ene čutijo prej, ene kasneje, tudi prijateljica mi govori, da je zgleda bolj mirne sorte, ampak vseeno....pregled imam šele 21.9.
Na vsake toliko časa (ampak res zelo zelo redkokdaj) začutim nekaj, pa si mislim "o mogoče je pa to to", ampak je samo taka hitra "bolečina" (občuti se tako kot recimo v prvem mesecu, ko sem čutila da se spodaj vse razteza, ampak sedaj traja sekundo), tako da ne vem če je to touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.9.2011 8:03:53   
coccinella
Hey hey!

Tako tudi mi imamo morfologijo za sabo. Rezultat je super, le na trenutke ko je G pregledovala organe in vse ostalo, me je bilo malo groza, ker je bila tako tiho....ampak na koncu je bilo vse vredu. Povedala je tudi spol in baje da dobimo user posted image . Tako da se bodo naši mali lubici uresničile želje user posted image , no ona je izrazila željo, da bi imela bratca, nam je bilo pa itak vseeno user posted image .

Naslednji pregled imam pa 19.10.

ronja ...tudi meni se zdi, da večina zdravnikov ni na delavnem mestu zato, ker bi tam hotela biti.....tako da se obnašajo zelo neprofesialno...upam, da ti ne bo več potrebni iti tja user posted image

Kitty21 jaz bom šla kar na naravni porod, kot prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?