|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
7.9.2011 10:06:37   
tecnobica
Jaz sem pa lih na dozi Canestena. Upam, da ne škodi, no G. ni nč reku da bi. Saj je on predpisal, mende že ve.

N€na jaz se ne bi sekirala glede imela prijateljice. Kaj ti pa more? A ga je zaščitila kot patent al kaj? Če je vama všeč in če vaju ne moti...
men so tudi že vsa imena drugi pokradli... No, bomo že najdli kaj novega izvirnega.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
7.9.2011 10:25:26   
valentinčica30
N€na tut jaz mislim, da je čist vseeno kdo je ime že izbral Sej skori z vsakim imenom nekoga poznam in ne vem zakaj bi bila to ovira. Tudi midva študirava o imenu , ki ga že ima prijateljčin otrok, ime je že dolgo zbrano, vendar težava je v tem da še ne vemo spolauser posted image . Če bo pupa bo problem v trenutku rešen.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
7.9.2011 10:27:45   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Jaz sem pa lih na dozi Canestena. Upam, da ne škodi, no G. ni nč reku da bi.

Ne škodi.

Nena (kje najdete tale evro na tipkovniciuser posted image )
Jaz se sploh ne bi obremenjevala.
Kaj ji ima za biti všeč ali ne. A na igrišču, ko srečajo soimenjaka ji tudi ni všeč.user posted image Saj ne bosta non stop skupaj. Niti ne bosta šla istočasno v vrtec, verjetno tud v šolo ne... A če bo njihov mali hotel izbrati poklic, ki ga bo tvoj, bi se morala ti kujati...user posted image Ma ne obremenjuj se. Življenje je prelepo in prekratko za takšne neumnosti.user posted image

V bloku smo v 3 mes dobili 3 dojenčke. In veš kaj, vse mamice so izbrale ,moja,user posted image imena. Pa z nobeno nikoli nisem o tem govorila. Ena ima moj predlog za fantka iz prve user posted image , ampak je obveljala atijeva izbira. Druga je dala fantku ime, ki je bilo sedaj med prvimi dvemi. Niti pod razno pogosto. Tretja je pa dala punčki mojo prvo izbiro v prejšnji in tej user posted image . In? Nič, sem si itak premislila, ker mojemu ni bilo čisto ok in bo sedaj imela daljšo različico. Sedaj mi je še celo 100 x lepše.user posted image Če si ne bi premislila pa bi bila vseeno Ela.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
7.9.2011 10:36:15   
Janchek81
trnuljčica tale € imaš če stisneš AltGr in pa E ;) pa se ti bo označil tale znakec user posted image

Kar se tiče imen sem jaz tudi imela že izbranega prejšnje leto pa sta mi ga dve 'kolegici' uzele, tko da tist ime me je čist minil user posted image  zgubu je un pomen ... rada imam, da ga bo imel med nami 'prjatlcami' samo pač moj otrok,.... taka pač sm user posted image  tko, da zdj mamo nekej zbrano ampak ni še nič 100%, ker se mi zdi, da sva prejšnjič kar prehitevala in na konc nobenga nisva dala, ker se mi je zdel nesmisel, da dam sama eno ime mrtvorojenemu otroku, pa še nisva se strinjala ... tako da je žal ostalo kar moj ime in priimek in pa DEČEK ... user posted image  pa mi še danes pač ni žal ... tako sem se odločila in tud moj se je strinjal in tudi tako je zapisano v parku zvončkov na Žalah ...

Neposredna povezava do sporočila: 1529
7.9.2011 10:50:31   
urshek
Joj Janchek81, grozno je to prebrat. user posted image
Pr nas je pa ime za fantka že določeno, ker mam občutek, da bo fantek že celo nosečnost. Čeprav še ni potrditve. Če bo punčka, je pa nekaj imen že, ampak ne še končnega :). Meni tudi ne bi bilo prijetno, da bi imela moja prijateljica otročka z enakim imenom. Vem, da obstajajo enaka imena, ampak ne v naši družbi. Če pa nobene ne bi motilo, je pa vseeno, daš enako ime.

Včeraj sem kupila še ene nosečniške hlače, tako da imam sedaj dvojne. Več jih ne rabim. Sem vzela take, ki imajo raztegljiv jeans in da so udobne.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
7.9.2011 10:53:39   
Janchek81
urshek ja men tud ni všeč, če mata že 2 celo isti ime za fantka, jatz sem tudi prvič 100%  vedela, da je fantek in lih za fantka ( ime ) se nekak nisva strinjala, čeprou sm jst skoz svojga tumbala in vem, da če bi blo vse ok, da bi ostala pri njem, tako pa potem ko sta februarja in marca rodile kolegica in dale obe isti ime....sm rekla, da pač NO WAY, zgubu je pomen in tko da bomo mogl kj druzga naštimat ... zdej pa res nimam občutka, mam kr mal, da je user posted image  pol pa že spet da je user posted image  ... maybe nam pa rata jutr zvedt user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
7.9.2011 10:53:42   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

trnuljčica tale € imaš če stisneš AltGr in pa E ;) pa se ti bo označil tale znakec user posted image

Hvala.user posted image Čist zares imam zelo visoko dioptrijo. Očitno da mi tudi pripomočki ne pomagajo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1532
7.9.2011 11:03:13   
n€na
Glede imena..Hvala vam za razumevanje..sprejmem vsako mnenjeuser posted image
Je pa res, da sem s to sorodnico bolj malo v stiku...vidimo se lih 1x na 2 meseca in živomo 200 km narazen, tako, da na igrišču se ne bosta ravno srečevala user posted image ...Midva pa upam, da se bova uspela dogovoriti, glede imena..na koncu koncev lahko pride v izbor čisto neko tretje imeuser posted image

Trnuljčica....za € ti je pa že Janchek razložila....me pa nič ne moti če napišete samo Nena user posted image

janchek tebi pa samo user posted image in srečno do konca. Me kar kurja polt oblije, ko kaj takega preberem.

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
7.9.2011 11:13:46   
martythezebra
Živjo,
Midva pa glede imen še kar nisva nič odločena. Mava za vsakega ene par izbranih :)) je ful težko se odločit. Prej ko še nisem bla noseča sem mela vedno v glavi polno imen, zdj pa kr naenkrat nobeno ni več dobro :) Glede tega, da majo prijateljice al pa sorodnice otroka z enakim imenom se pa jaz sploh ne mislim obremenjevat. Pomoje bova ime izbrala lih ko se bo mali rodil :) Sicer pa še ne veva kaj bo in se bova tudi pustila presenetiti.
No danes me pa čaka morfologija, komaj čakam :D Upam, da se ginekologinji ne bo kaj zareklo glede spola, ker potem ne vem če bom lahko ostala tiho :D hahaha... pa lep dan vsem

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
7.9.2011 11:27:25   
ronja
Saj je res, da moraš imeti hudičevo nesrečo, da ti to rata ravno v tistih mes, ko ne sme. Prej pa 3 desetletja ne. Ampak nekomu se pa zgodi.

ja, enim rata celo škorpijona razjezit v tem času, da jih pičiuser posted image . Pa najt klopa z borelijo, maš svakojake ljudiuser posted image .

kokoš, čestitke za mf! In čestitke za bodočo poroko!
Predvsem upam, da bo malček zdrav in zelo priden (=da bo veliko spal in se veliko smejal). Zaenkrat kar fajn kaže z njegovim urnikom brckanja sredi dopoldneva, sredi popoldneva in zvečer okoli 9h :)

Mene so te nosečnosti (in mojidve mali) tako sklatile na realna tla, da si želim samo še to, da se živ in zdrav, po možnosti naravno rodi in potem dalje lepo razvija. O kakem spanju ponoči ne sanjam večuser posted image . Mali pa največ brca, ko se jaz uležem - tako da to ne nakazuje glih nekega fajn urnikauser posted image .

roberta, po opisu sodeč imaš verjetno glivično okužbo in ti je dala svečke zato. Svečke navadno delujejo lokalno, zelo malo učinkovin lahko preide v kri, tako da do otroka te stvari, ki jih namažemo, nakapljamo v oči ali damo v nožnico večinoma ne morejo (seveda bi hud strup naredil štalo - če daš olupljeno vejico oleandra v nožnico, bo otrok umrl - tako so ciganke včasih (mogoče kje še zdaj) delale splav - večinoma po 3 mesecih, sem brala enkrat v enem intervjuju o tem). Ampak do mleka sploh bolj malo stvari pride. Sigurno je boljše, če nič ne rabiš, ampak če rabiš, pač moraš zdravit. Saj ve, da si noseča - in če noseča lahko to imaš, potem tudi doječa lahko imaš, ker so navodila navadno ista za obe skupini. Vprašaj pa še v lekarni, ko boš šla iskat in nesi recept sabo. Saj oni naj bi to najbolj obvladali...
Vnetje nožnice: a ima drugače še kakšna težave. Kaj pa jogurt, a res kao pomaga? Jaz sem samo za en dan probala,

Jogurt pomaga pri blagem vnetju nožnice, ker z navadnim jogurtom (lahko je probiotični) vneseš not bakterijo Lactobacilus, ki nam pomaga držat ravnovesje v nožnici. Če je tega fajn bacila manj, potem se razmnožijo glivice in dobiš vnetje. V jogurt moraš namočit tampon in ga vstavit za par ur v nožnico. V začetni fazi pomaga, če je pa glivic preveč, pa rabiš močnejša zdravila. Škodit pa ne more, razen če bi imela pokvarjen jogutuser posted image .
So pa vnetja precej pogosta pri user posted image . Jaz ga prej nikoli nisem imela, v nosečnostih pa.
kar se pa nosečnosti tiče: mislim, da bi jih vsaka z veseljem potisnila v ozadje, samo da nekatere nimamo te sreče, da bi jih lahkouser posted image .

tečnobica, canesten 100% lahko jemlješ in nič ne vpliva - tako sta mi povedali obe g. in tudi pušenjak, pa še malim otrokom ga dajo, kadar imajo kaj vneto. Tako da - don't worry, be happy.

nena, hvala za želje, bom porabila vse dobre misli:). Tudi nama je bilo za fantka najt ime veliko težje. NO, upam, da mu bo všečuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1535
7.9.2011 11:43:39   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
roberta, po opisu sodeč imaš verjetno glivično okužbo in ti je dala svečke zato. Svečke navadno delujejo lokalno, zelo malo učinkovin lahko preide v kri, tako da do otroka te stvari, ki jih namažemo, nakapljamo v oči ali damo v nožnico večinoma ne morejo

Točno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
7.9.2011 11:55:30   
miami10
kitty21 za injekcijo dobiš v tazadnjo...

mi2 imava že izbrano ime za fantka in deklico, ker še ne vemo kaj bo. Se ravno danes jezim, ker bo ju3 4 teden od AC in še nisem dobila pošte, pa so rekli da od 3-4tedna. Kot da ne vejo, da te zanima da je vse uredu. Potem ti pa rečejo če bi kaj bilo bi vas takoj poklicali...to meni nič ne pomaga...hočem črno na belem, kdo mojega vzorca slučajno niso kje založili...no...mal moje jeze...

sicer me pa matra kriz...ja že zdej...vrjetno zato ker je kontra obrnjen in ne vem če ne brca v rikverz :)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1537
7.9.2011 13:14:46   
pathra
No midva pa imava glede imena izbrano samo za fantka, ker je moj vztrajen na enem imenu in ne popušča, meni je pa prepustil ime za punčko... ki pa se vsake 2 tedna menjava user posted image . Sej tako bi bilo isto za fantka, če bi lahko zbirala.

Urshek midve imava na isti datum porod pa isti občutek.. da bo fantek... tudi pri meni ni potrditve še.. bomo vidle če se je katera zmotilauser posted image .

No vidim pa da nas bo kar nekaj dobilo pikico v tazadnjo. Jaz sem jo že dobila, ko sem imela izvenmaternično, pa morem rečt da me je bolelo samo prve pol ure (verjetno zato ker imam kar obloge vzadaj user posted image )

Oblačila: včeraj sem si kupila še jeans hlače v h&m-u... tudi v kopru je ista akcija + podarijo bon za 5 € za nakupe po 15.9.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
7.9.2011 13:37:25   
n€na
Pathra..sem vesela, da je tukaj tudi kakšna primorka user posted image ..jaz sem iz izole user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
7.9.2011 13:46:57   
urshek
pathra - in tut midva mava 100% izbrano za fantka, za punčko pa se še kr neki pregovarjava in premišlujeva. Js mislim, da je to že znak :) Js mam morfologijo 14.9., upam da bo kej pokazu, če ne bova mogle počakat kr do poroda, da bova vidle, če se je ktera zmotla. In potem bova mele obe fantke, z enakimi imeni user posted image .

Janchek81 - men ne bi blo všeč, že če bi mele dve čist enake vozičke. Pa so v trgovini zato, da se kupjo. Ampak nevem, taka sm. Sej rekla ne bi nič, sam vseeno mi pa ne bi bilo. Pr imenih pa enako. Vseeno je a bo user posted image al bo user posted image , sam da je vse v redu, ne? user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
7.9.2011 14:01:39   
pathra
N€na.. jaz sem z Markovca.. priseljena iz Portoroža... lahko bi se kaj dobile na kavici ne user posted image .

Urshek.. tudi jaz imam na isti dan morfologijo .. upam da se bo res pokazal, ker je prav smešno kako se pregovarjava z mojim.. na začetku sem govorila da bo punčka, ker morem priznat da si želim bolj punčko, pa je moj govoril da bo fantek in da je na nuhalni vidu neki štrlet... zdej pa govoril da imam občutek da je fantek, pa moj pravi da bo punčka.. prav zaradi tega komaj čakam zvedet user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
7.9.2011 14:18:23   
Janchek81
urshek tud men ne bi blo to ok .. pač taka sem od nekdej, da mi ni všeč, da imajo iste 'tsvari' kot jaz ... že pri imenih pri živalcah se je zataknil, kaj šele pri user posted image  ... ne bi nikol dala istga imena, pa čeprav sem jaz bila prva, ki je rekla za ta ime .. potem pa še kar obe kolegice ... po en stran sem 'molila' da bosta imele punčko, pa sta obe dobile fantka user posted image user posted image  no ja, ni važno, zdaj je kar je, midva bova pa drugega izbrala ... pa bo vse lepo in prav user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
7.9.2011 14:26:41   
urshek
pathra - midve bova pa očitno kr vse isto user posted image tut js si bolj želim punčko, ampak mislim da ne bo. Da se bova mogla drugič bol pomarat, da bo punčka. user posted image
janchek81 - sej take pač smo. Če nobenga ne bi motlo, bi vsi enaki okol hodli. Vsem bi blo enako ime. :) Če je vse v redu z dojenčkom je ime najlažje izbrat. Pa če je to 1x al pa 10_x_ :)
A je katera že kaj kupila za dojenčka? Bodije al pa kej za oblečt?

< Sporočilo je popravil urshek -- 7.9.2011 14:28:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1543
7.9.2011 14:36:33   
mamicaaa
Pozdravljene souser posted image .
Da se vam še jaz malo javim. Saro smo začeli uvajat v jasli in mi to vzame celo dopoldne, komaj še mam čas prebrat kar napišete. Za pisanje pa zmanjka časa.
V glavnem, mi smo vredu, naša pikica pridno brca, zdaj že nad popkom, tak da očitno rasteuser posted image .
Danes sem ravno dala kri za drugi test toksoplazmoze, po naslednjem pregledu pa bom spet mogla dat kri, ker sem Rh neg. V 28. tednu me potem spet čaka injekcija.

Ime
- mam jaz ene dva izbrana za punčko za fantka še nimam (upam da bo punčka), ati se bo pa moral strinjat, ker prvič je on izbraluser posted image .

Oblačila- mam ene kavbojke in ene črne hlače še iz prve nosečnosti in ne mislim nič kupovat, mogoče kako majčko, ampak zaenkrat nosim še stare, ker so itak raztegljive.

Vnetja nožnice mam jaz kar pogosta (tudi v nenosečem stanju), mi je pa G zdaj poleg Canestena  napisala še Vagisan za vzdrževanje normalnega stanjauser posted image .

Lp

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
7.9.2011 14:58:56   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: urshek
pathra - in tut midva mava 100% izbrano za fantka, za punčko pa se še kr neki pregovarjava in premišlujeva. Js mislim, da je to že znak :),

user posted image Zna bit ker sem jaz imela 100% izbrano za punčko. Pa bo res user posted image .

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
7.9.2011 17:19:13   
martythezebra
Hej...
Evo danes sem imela morfologijo in je z malim vse uredu. Spet sem mogla dat kri pa vodo, pa je G rekla da mam ful dobro kri da naslednjič mi ni treba dat. Tko da naslednjič sam vodo :) Aja pa ko je začela G gledat UZ me je najprej vprašala če me zanima spol tko da ni nč povedala pa se tut ni nč zagovorila :) Sem danes spet imela tudi test za toksoplazmo. Pa končno sem po dolgem času dobla eno slikco od mojga user posted image . Sicer gleda stran tko da se ga bl od strani vidi, ampak važno da se ga vidi :) Druzga pa ni nič takega povedala. Naslednji pregled pa imam 5.10.
Sem se pa danes tudi prijavila na materisko šolo pa zdj čakam da mi povejo datum.

Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.9.2011 17:28:31   
tix
pri nas imamo tri kolegice iste vozičke :) pa me ne moti - mogoče tudi zaradi tega ker sem ga imela prva user posted image , glede imena pa podobno, dokler je moj "prvi" mi je vseeno user posted image kar se tiče ožje žlahte ali prijatelji, če je to od nekih znancev ali bratrancev v nevem katerem kolenu mi je pa sploh vseeno.

Včeraj sem imela mini shopping day in sem kupila tri mikice in eno pleteno obleko vse primerne nosečniškemu ali nenosečniškemu stanju user posted image

glede spola ne bom prašala se pa bolj nagibam da bo tokrat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tix -- 7.9.2011 17:29:41 >

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.9.2011 17:33:20   
martythezebra
Aja...kaj sem pozabla povedat :) Da se mi je včeraj sanjalo da sem šla rodit :D Rodila sem pa punčko in pol sem rekla ja sj se mi je zdel da bo punčka, ker sem ful hotla met fantka :)))) hahahaha Tko da ne vem a to kej pomen al kaj :)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
7.9.2011 19:30:09   
ronja
jaz sem danes dala skoz še predzadnje špikanje, naredila eno figurico za sestre tam, ker so res prijazne in ker se mi zdi, da ljudje premalokrat pohvalimo, bile smo z malima v parku več kot 2 uri, skuhala sem zelenjavno juho, dala prat in zložila posušeno, se balonala z malima, zdaj pa se spravljam narisat eno muco za na vrata od lejline skupine (bojo mucke).

Sem pa happy, ker se mi zdi, da se končno obrača moje življenje na boljeuser posted image . Prej so bili sami stresi in en problem za drugim (zdravje - ne rabim razlagat, ne?user posted image , služba - šef rabi moje rezultate, dom - Svit rabi plac, sorodstvo - brat hoče oddat bajto, kar pomeni, da moram nekam spravit to, kar imam pri njem v enem prostoru v kleti, ostalo sorodstvo - neumni komentarji in bedastoče, ki te jezijo,... enostavno je bilo vsega preveč in nič se ni hotelo premaknit in vse je imelo rok "naredi predno se dete rodi", vem pa, da je vsega preveč...) No, zdaj plac za Svita jeuser posted image , sem si kar oddahnila, lubi je bil res priden, ker jaz nisem mogla kaj dosti premikat in postavljat omar (nora ipak nisem... če bi bilo vse ok, bi, tako pa... me je bolelo že ob postavljanju stvari v omare, pa sem se trudila eno po eno...)
Včeraj me je enkrat ful bolelo in pritiskalo dol in sem šibala domov na wc in ni bilo nikjer nobene krvi - mi je kr skala dol padlauser posted image . no, danes pa me še ni nič tako fejst bolelo, tako da se stvai obračajo na boljšeuser posted image . In jutri imam zadnji dan tega antibiotika in vsaj kak odgovor bom, upam, dobila. Ko bom vedela pri čem sem, bom tudi veliko lažje razmišljala o službi, ker zdaj sem malo raztresena in se kar težko skoncentriram, ker mi misli uhajajo drugam in vsepovsod...
No, držite mi pesti celo dop., ker bom ves ta čas pri dohtarjih, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
7.9.2011 19:47:16   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

jaz sem danes dala skoz še predzadnje špikanje, naredila eno figurico za sestre tam, ker so res prijazne in ker se mi zdi, da ljudje premalokrat pohvalimo, bile smo z malima v parku več kot 2 uri, skuhala sem zelenjavno juho, dala prat in zložila posušeno, se balonala z malima, zdaj pa se spravljam narisat eno muco za na vrata od lejline skupine (bojo mucke).

Sem pa happy, ker se mi zdi, da se končno obrača moje življenje na boljeuser posted image . Prej so bili sami stresi in en problem za drugim (zdravje - ne rabim razlagat, ne?user posted image , služba - šef rabi moje rezultate, dom - Svit rabi plac, sorodstvo - brat hoče oddat bajto, kar pomeni, da moram nekam spravit to, kar imam pri njem v enem prostoru v kleti, ostalo sorodstvo - neumni komentarji in bedastoče, ki te jezijo,... enostavno je bilo vsega preveč in nič se ni hotelo premaknit in vse je imelo rok "naredi predno se dete rodi", vem pa, da je vsega preveč...) No, zdaj plac za Svita jeuser posted image , sem si kar oddahnila, lubi je bil res priden, ker jaz nisem mogla kaj dosti premikat in postavljat omar (nora ipak nisem... če bi bilo vse ok, bi, tako pa... me je bolelo že ob postavljanju stvari v omare, pa sem se trudila eno po eno...)
Včeraj me je enkrat ful bolelo in pritiskalo dol in sem šibala domov na wc in ni bilo nikjer nobene krvi - mi je kr skala dol padlauser posted image . no, danes pa me še ni nič tako fejst bolelo, tako da se stvai obračajo na boljšeuser posted image . In jutri imam zadnji dan tega antibiotika in vsaj kak odgovor bom, upam, dobila. Ko bom vedela pri čem sem, bom tudi veliko lažje razmišljala o službi, ker zdaj sem malo raztresena in se kar težko skoncentriram, ker mi misli uhajajo drugam in vsepovsod...
No, držite mi pesti celo dop., ker bom ves ta čas pri dohtarjih, hehe.

Ronja sem se mogla tuki pofočkat.user posted image Lepo imeuser posted image !

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?