|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
31.8.2011 20:57:46   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Punce, meni je toooook slaboooo!!!

Hvala enako. Danes sem pri kosilu pojedla juho, potem sem pa mogla it mal ležat, čene bi lih vse ven vrgla.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
31.8.2011 22:03:21   
ronja
Ronja - se mi je zdelo čudno, da bi bila borelioza posledica pika škorpijona, zato sem pa tudi vprašala. Vsekakor ti želim, da bi se čim prej pozdravila.

Hvala. Ja, pri mani ni nikoli samo ena stvar - to bi bilo čisto preveč dolgočasno in prelahkouser posted image .

Dobrodošle vse nove user posted image ! Upam, da ostanemo vse skupaj do konca!

Obleke: jaz jih imam še iz prejšnjih user posted image , nisem si pa kaj dosti kupila - mi je bilo pa potem žal - vsi ti govorijo, za tistih par mesecev se ne splača - ampak jaz sem v zadnjih 5ih letih bila že več kot 2 leti noseča... Tako da to ni več samo tistih par mesecev... In mi je bilo žal, da si nisem prvič kupila ene garderobe, ne pa da sem tu pa tam skoz neki flikala. No, zdaj sem happy, ker sem si prejšnjič (pri Lejli) kupila dvoje trenirke (to sem najbolj porešala). Od prvič (to je vse, kar sem si kupila pri Ronji) imam še ene poletne kavbojke, en plišast pulover in eno poletno oblekico. Od prijateljice sem dobila pa še ene zimske kavbojke, pa ene na naramnice imam še odkar sem bila najstnica (sem vedla, da mi bojo še prav prišleuser posted image ). To je pa to. Normalnih hlač jaz ne morem več gor dat - zgleda ko da bom glihkar rodila...
Tiste kavbojke sem kupila v La Vie, trenirki pa mislim da v popku, nisem ziher. So pa take s širokim pasom iz jerseya. Ne bi tistih brez pasu oz. s čisto nizkim, mene hitro zebe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
1.9.2011 8:17:34   
soncnica28
IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

zdaj se bolj opazujem svojo luknjico na popku in samo predstavljam si lahko kaj bo iz tega ratalo user posted image . Ja Ronja tudi jaz bi bila vesela, če bi moja mama imela takrat shranjen kak tak pogovor - res pa dvomim, da bi razumela - mladi res rinemo skozi zid user posted image . Ah, vsaka šola nekaj stane.

Soncnica28 tale vozice zgleda kar dovolj terenski. So gume napihljive in ali vse to kar je na sliki dobiš zraven? Mi še zmeraj nismo šli pogledat PP GT3 ali gre v moj avto - se prav bojim razočaranja. Čakaj. Moraš v twingu podreti zadnje sedeže, da dobiš notri voziček? Ker drugače je to res majhen vozi user posted image .

Aja in glede zatekanja nog: predvčerajšnjim mi je zopet zadišala coca-cola...naslednji dan me je v nogaš še bolj špikalo user posted image - se bo treba s čim drugim crkljat.

pinia30: vse, kar je na sliki dobiš zraven in cena je 390 eur. Gume so napihljive. Je pa ogrodje šlo v twingota (ta novega) brez da so se zadnji sedeži podrli, samo naprej sem jih zapeljala, tko da na zadnja sedeža gre lahko košara, na sprednjega pa lupinca z otročkom, če se sama kam pelješ, drugače pa lupinco zadaj, košaro pa še ne vem kam :D Ampak se res fajn zloži.

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
1.9.2011 8:36:58   
soncnica28
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Pozdravljene user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: TaraN

Zanima me pa tole glede izcedka iz dojk - nisem nikjer zasledila vprašanja, na katerega je Mistica odgovarjala, ko je pisala o rumenem izcedku iz bradavic? Meni se je predvčerajšnjem pojavilo isto, sicer ni čisto nič moteče, razen tega, da je tu pa tam kakšna kapljica na modrčku, ampak me zanima - a je to OK ali je treba kj nrdit? Baje je to lahko posledica hormonov, gre za neke vrste tekočine, ki je podobno mleku, ampak ni ... mogoče je na nihanje hormonov vplivalo to, da smo imeli na ta dan pogreb?

TaraN - sicer si najbrž že prebrala nasvet moje G, ki pravi, da je to normalno in da ni razloga za skrb. Vsekakor ti priporočam, da na naslednjem pregledu  to omeniš svojemu G, naj te tudi pregleda. Jaz sedaj že 1 teden počnem, kot mi je svetovala in moram reči, da se je srbečica umirila, izcedki so še, in sicer 2-3 kaplice na dan.

Ronja - pa resnočno nimaš miru! Kako se počutiš sedaj? A sem prav razumela, da se ti je to naredilo tam, kjer te je pičil škorpijon na morju? Seveda bo z bebijem vse uredu!

Soncnica28 - čestitke ob nakupu vozička! Tudi jaz sem mal gledala te, samo 3-kolesnike, saj baje da so manjši in zaradi tega lepše zložljivi od ostalih, 3-kolesnikov. A bi mi lahko napisala kje se nahaja ta trgovina v Kopru?

Lepo se imejteuser posted image

Mistica: ta ''trgovina'' z Baby boom vozički, je kar v eni domači hiši, je ena privat firma.

Tole so mi napisali kako do njih: Nahajamo se na naslovu Kampel 101, 6000 Koper, kjer Vam bomo vozičke z veseljem predstavili.
Navodila kako do nas:
Ko pridete na koprsko obvoznico greste ven za izhod Pula,
nato na 2. križišču (krožišču) pri Mercatorjevem hipermarketu zavijete levo (smer Vanganel),
nadaljujete ravno po glavni cesti cca. 1,5km in zavijete desno pri tabli Novaki (na 3. krožišču),
nato na prvem ovinku ostro še enkrat desno in po cca 300m v hrib, na levi strani je hiša in ste že na cilju.

Delajo do 16h, lahko pa prej pokličeš in ostanejo tudi dlje. Je pa gospod zelo prijazen, vse ti razloži, pokaže, razstavi,...

Kar se tiče nosečniških oblačil, si majice kupim kar malo večje, do sedaj sem tako delala tudi s hlačami, zdaj pa bo treba kakšne nosečniške nabaviti. Ene kavbojske sem dobila, bom pa kupila ene malo bolj elegantne hlače za v službo. Čeprav sem zadnjič govorila z eno šiviljo in je rekla, da ji lahko prinesem svoje navadne hlače, če jih še lahko oblečem in bo ona pas spodaj nekaj odrezala in vstavila elastiko noter, tko da ene bom tako dala predelat.
Imajo pa v C&A in H&M kar dobro izbiro, predvsem kavbojk, čeprav so pa spodaj in čez bedra zeloooo ozki modeli. V Popku in La vie so pa precej zasoljene cene.
Me pa malo skrbi kako bo s kako zimsko jakno ali bundo,...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.9.2011 8:56:34   
tix
jaz že nekaj časa nosim nosečniške kavbojke, ker ni šans da spravim stare gor. Sem pa v tem času itak prenosila tudi ogromno običajnih kril in majic. pa tudi mene skrbi kakšno bundo bom pozimi spravila nase...

včeraj sem imela morfologijo, vse vredu, samo plodek ima vse za 2t manjše, tako, da sem izgleda šele v 18t ne v 20t je rekla G in imam merjenje MV šele čez 3t kao 22t

Smo pa vsi bolni, najprej je možek zbolel, nalezel še malega, pol pa ni šans, da se še jaz nebi, je čist normalno zame, da sem v user posted image skoz neki bolana

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
1.9.2011 9:37:54   
Trobentica_
Hvala za dobrodošlico tukaj user posted image
Še nekaj podatkov za seznam: stara sem 32, moja druga nosečnost (prva se žal ni izšla), to bo prvi baby, morfologijo imam 21.9., živim v Divači, zaenkrat gin. še v Lj., ker sem drugače iz bližnje okolice Lj., happy day pa bo verjetno v Postojni.
Kar se hlač tiče...tudi jaz sem zavila v Popek v Lj. (Diamant) in probala kar nekaj hlač in kril. Izbire je kar nekaj, problem pa je, ker nimajo vseh številk (oz. vsaj takrat so imeli od vsakega modela le številko ali dve), tako da so meni odgovarjale le ene hlače, za malo hladnejše dni in seveda so že moje. Cene so pa res precej zasoljene....
Ful dobre hlače pa sem dobila (po priporočilu prijateljice, ki jih že ima, pa čeprav ni nosečka) nadstropje nižje v Mango-tu. Sem vprašala prodajalko, če imajo take hlače in me je takoj napotila do njih in tudi kupila sem jih (seveda sem jih probala prej), ker so mi ble takoj všeč, zaradi visokega elastičnega pasu. Jaz sicer nisem ravno najvišja, tako da jih imam zavihane spodaj, ker so precej dolge. Niso pa za hladne dni, ker je dokaj tanek material (ala "platnene"), z žabami spodaj bi seveda šlo tudi ko je malo hladneje, so pa res super za nosit. Takrat so bile celo 50% znižane, tako da sem kupila kar dvoje, črne in bežuser posted image Vprašanje pa če jih še imajo...se splača it pogledat.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
1.9.2011 10:09:07   
urshek
Js sm pa svoje hlače kupla v H&M, sm ji celo na nekem znižanju ujela in jih prav poceni dobila. In sm rekla, da bo kupila samo ene, da bom videla kako se bo začelo telo spreminjat, po tem ko bom dobila kg, ker jih do sedaj še nisem. Sem približno na teži, ki sem jo imela pred nosečnostjo. In bom takrat dokupila še kakšne. Če jih bom potrebovala, lahko da bodo tudi te dobre do konca. :)
Kar se tiče pa vozičkov - soseda je kupila Musty voziček. Za cel komplet je dala okoli 1000€. In sedaj je ugotovila, da sploh ni uporaben voziček, neke težave ima s športnim delom. Pa ni edina, ki se pritožuje. Bistvo - cena ne pogojuje funkcionalnosti :)
Seveda, dobrodošle vse nove souser posted image

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
1.9.2011 11:50:15   
vijolica2
Živjo punce,

kako ste?

Jaz se še vedno spravim v svoje stara oblačila, samo imam manjši problem z zapenjanjem gumbov in bi si mogla kupiti tisti podaljšek. Sem nekje zasledila na netu.
Glede vozička-sem veliko pregledala, sprobala in sem se odločila za baby spa. Nama najbolj odgovarja-funkcionalen je, ogrodje je dobro, v kompletu dobim skoraj vse-ni da ni, in še ugoden je. Moj edini problem je da imam na izbiro 5o barvuser posted image ampak trenuteno sem na 4 barvah. Tako da upam, da mi bo uspelo izbrati.user posted image

Rada bi vas vprašala kolikokrat vam je G vzel kri in vodo?? Meni je do sedaj samo 1x in nekje sem zasledila da naj bil drugič vzeli na morfologiji. Jaz jo imam naslednji teden. Ampak mi G ni nič omenil, da bom morala dati vodo.

Uživajteuser posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
1.9.2011 12:02:05   
**Nelly**
Pozdravljene user posted image

Kako ste danes?

Jaz se pa več ne spravim v stara oblačila, no saj bi se lahko ampak bi potrebovala tisti podaljšek v pasu... tako, da sedaj nosim predvsem trenirke :D majičke pa še zmeraj stare, ponosno kažemo bušija user posted image user posted image user posted image ... me pa malce skrbi kako bomo pozimi, kakšno budno si nabavit user posted image user posted image user posted image

Kar se pa vozičkov tiče, mi smo našega že kupili user posted image user posted image kompletek smo vzeli user posted image 3 v 1 na madžarkem in smo z videnim in sprobanim zelo zadovoljni, pa še 2 leti garancije smo dobili, kar mi je full všeč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Rada bi vas vprašala kolikokrat vam je G vzel kri in vodo?? Meni je do sedaj samo 1x in nekje sem zasledila da naj bil drugič vzeli na morfologiji. Jaz jo imam naslednji teden. Ampak mi G ni nič omenil, da bom morala dati vodo.

Jaz dam na vsakem pregledu kri in vodo. Moj G pošilja vsako nosečnico pri vsakem pregledu v laboratorij, pravi, da je tako potem prepričan, da je vse v najlepšem redu. user posted image

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 1.9.2011 12:04:36 >

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
1.9.2011 12:07:23   
ana.nunez25
vijolica jst sm mela morfologijo u petek, dons sm sla pa dat kri in vodo, tko da po vsej verjetnosti bo teb tut dal...dala mi je za toksoplazmozo (bel list) pa en moder za krvno skupino( ceprou jo ze vem ampak je zgleda hotla se 1x za zihr) sm pa misnla da bom dala samo kri..pol mi je pa tut kozarcek za urin dala..pa niti nism mela tok poln mehur..ampak nj se znajdejo kokr se znajo..ce ni blo dost, bom pa se 1x ga dala pa je..

ko mi je kri jemala me je uprasala ce mi ni dala vijolcnga lista..sm rekla da vidla sm ga pr sestri, pol mi ga pa ni dala..sm jo uprasala za kaj je vijolcn, je rekla za spolno prenosljive bolezni(sifilis, HIV, hepatitis..)...in ker so mi to ze na dominikanski delal se ji zgleda ni zdel potrebno ponavljat..tko da teoreticno, ce seveda se niste, vam bojo tut vijolcn list dal

Neposredna povezava do sporočila: 1460
1.9.2011 13:21:16   
girly
Najprej lepa dobrodošlica vsem novim nosečkam!

Morfologija je za mano, vse ok, mali pridno brca, leži počez, vse je primerno veliko, kar ima med nogami pa še sramežljivo skriva.je bil naš prvi razgrajač tud tak :) naslednji pregled imam 4.10.

Kri in urin: meni urin vzamejo na vsakem pregledu, naredi hiter pregled kar sesra z unimi listki, če je prisotnost proteinov, nitratov, ketonov, drgač sem pa 1x dala v laboratoriju kri in vodo in zdej sem dobila napotnico za drugi odvzem in naj bi šla čez ene 14 dni v laboratorij.

vozički: poznam kar nekaj žensk, ki imajo od baby booma, sicer 3-kolesnike,ampak so full zadovljne, samo jst sem bolj za 4-kolesnike.drug mesec grem v lj pogledat v lux4kids (od danes imajo trgovino tud v lj, yupi), da se dokončno odločim za model in barvo...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
1.9.2011 13:34:42   
Trobentica_
Jaz do sedaj dala 1x kri in vodo, pa potem še 1x samo vodo, pa prejšnjič mi je sestra rekla, da naslednjič po morfologiji, takoj po pregledu, grem spet dat kri in vodo.
Za vozičke do sedaj še nisem nič gledala, zdaj ste me pa čist obsedle s tem in si pridno ogledujem kaj vse obstajauser posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 1.9.2011 13:37:03 >

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
1.9.2011 13:42:27   
binca4
Hojla,

tudi jaz sem dala samo enkrat kri in urin skupaj (prvi pregled v 8. tednu...sifilis, hiv, toksoplazna, krvna skupina) potema pa samo še urin vsakič en dan pred pregledom. IMela sem pa pregled pri G. v 16t in 20t, morfologijo imam pa naslednjo sredo, ko bom v 22t.
Naj bi pa dala kri še enkrat med 20 in 24 tednom, za pregled toksoplazme, ampak ne vem, kdaj bo to...najbrž kak dan po morfologiji.

LP vsem

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
1.9.2011 13:45:02   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25

Vroc pozdravcek!

Evo naju z morfologije...hvala bogu je z user posted image  vse OK. Srcek mu bije k zmesan, vsi organi so na svojem mestu in taksni kot morjo bit, obrazek ima prelep, mi je u 3D pokazala, sm bla cist presenecena...k sm misnla da ti to pokazejo sam ce grez samoplacnisko prou na 3oz.4D pregled...uglavnem, cist sm happppyyyy

ko je babica vidla sliko je rekla...cist isti je k oci...ustnice ma take polne...to ma pa res po ociju...glede na to da je oci crn in da majo oni ustnice bol polne...uglavnem prelepeuser posted image

me je uprasala ce hocem vedt spol in sm rekla da ce se bo dal, seveda hocm vedt...sedel je po tursko in ko mi je delala UZ je zaceu brcat, tko da se je na ekranu prou lepo vidl premike user posted image user posted image user posted image se leps jih je blo pa cutt seveda...tko da mi je brez dvoma parkrat rekla fantek je, sm pa tut jst vidla lulcka, se je prou lepo vidu, ga ni nc skrivu...(sm mu tko narocila predn sm sla u ZD, in me je kr ubogu...mi2 se bova zihr dobr razumela) heheh...tko da ni dvomauser posted image

PDP mi je prestavna na 15.1. in je rekla da je to kr fiksn zdj, tko da bomo vidl januarja kaj in kako

uglavnem...se mi zdi k da sm u 7nebesih...ne znam sploh opisat obcutkov...presrecna sm, kaj nj druzga recm

nc...uzivejte v tej peklenski vrocini dokler traja, crklajte se ko bo pa kj novega oz. zanimivega se pa spet slismo

bye bye

Hey ana.nunez25...imas ZS  user posted image

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
1.9.2011 15:55:48   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Js sm pa svoje hlače kupla v H&M, sm ji celo na nekem znižanju ujela in jih prav poceni dobila. In sm rekla, da bo kupila samo ene, da bom videla kako se bo začelo telo spreminjat, po tem ko bom dobila kg, ker jih do sedaj še nisem. Sem približno na teži, ki sem jo imela pred nosečnostjo. In bom takrat dokupila še kakšne. Če jih bom potrebovala, lahko da bodo tudi te dobre do konca. :)
Kar se tiče pa vozičkov - soseda je kupila Musty voziček. Za cel komplet je dala okoli 1000€. In sedaj je ugotovila, da sploh ni uporaben voziček, neke težave ima s športnim delom. Pa ni edina, ki se pritožuje. Bistvo - cena ne pogojuje funkcionalnosti :)
Seveda, dobrodošle vse nove souser posted image

Katerega pa ima? Jaz sem pa same pohvale slišala. No, sto ljudi sto čudi. Jaz ga grem pogledat ob priliki, ko bom v LJ pa bom vidla.
Kaj je pa tolk nabavla vse, da je taka cena? Jaz sem računala okrog 600 do 700€

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Živjo punce,

kako ste?

Jaz se še vedno spravim v svoje stara oblačila, samo imam manjši problem z zapenjanjem gumbov in bi si mogla kupiti tisti podaljšek. Sem nekje zasledila na netu.
Glede vozička-sem veliko pregledala, sprobala in sem se odločila za baby spa. Nama najbolj odgovarja-funkcionalen je, ogrodje je dobro, v kompletu dobim skoraj vse-ni da ni, in še ugoden je. Moj edini problem je da imam na izbiro 5o barvuser posted image ampak trenuteno sem na 4 barvah. Tako da upam, da mi bo uspelo izbrati.user posted image

Uživajteuser posted image

Jaz sem dala kri in vodo prvič pa omenili so, da bom dala zdaj na morfologiji. Ne vem pa če samo kri al tudi vodo. Zakaj se pa s tem obremenuješ? A ti je težko dat vodo?

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
1.9.2011 16:04:38   
ronja
Jaz sem dala kri in vodo prvič pa omenili so, da bom dala zdaj na morfologiji. Ne vem pa če samo kri al tudi vodo.

Enako. Mislim, da je to kar normalno - prvič pogledajo, pa potem spet na morfologiji, vmes pa ne, če ni kaj takega narobe.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
1.9.2011 16:18:50   
vijolica2
Tečnobica: Saj se ne obremenjujem,samo vprašala sem.

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 1.9.2011 16:20:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1467
2.9.2011 12:34:21   
Janchek81
Evo punce mene iz pregleda ... sem se načakala ko zmešana ( od 9h - 12h ), napisala mi je napotnico za morfologijo, ki naj bi jo mela naslednji teden ali pa en teden kasneje, moram se v ponedeljek naročiti ... v ponedeljek pa moram ponovno dat urin, ker sem zdaj imela povečane levkocite in me mal skrbi kaj nej bi to pomenilo, rekla je G da ne bomo nič v naprej sklepali, da bomo videli v ponedeljek ali bo + ali - , mal me skrbi kaj bi to lahko blo narobe in če je vse ok z našim user posted image  in da bo še vse ok ... zmerla je glavco in rekla, da je ok .... več bomo pa pol vedl u ponedeljek ... je še katera imela probleme oz. povišane levkocite v urinu? In če katera ve kaj bi to lahko bilo narobe, če so res povečani? Ker rekla je tud moja G, da je možno, da nisem pravilno dala urina user posted image  No tok ... želim vam lep dan in še lepši vikend user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
2.9.2011 13:31:47   
ronja
je še katera imela probleme oz. povišane levkocite v urinu?

Jaz pri ronji skoz. Se ne sekirajo preveč, ker naj bi bilo to dokaj pogosto pri user posted image . Če pa si tudi sicer švoh, si pa mogoče kaj bolna.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
2.9.2011 13:44:13   
Janchek81
ronja ne nism nč švoh ... čeprav je pa res da zdej kkšn tedn nazaj zjutraj ko sem se zbudila se mi je zazdelo kot da me mejčkn lahko ledvica bolijo, ampak to so me bolele samo zjutraj ko sem vstala, pol ko sem vstala pa nič ... tko ene 10min bolečine rahle, ... tko, da a je lahko maybe s tem kej povezano? samo čudn mi je, ker prej je blo pa vedno vse ok ... zakaj zdaj ... jaz upam, da je vse OK in da se mi ni treba preveč sekirat user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
2.9.2011 13:52:02   
ronja
Naj ti pogledajo ledvice za vsak slučaj, če boš itak tam. Saj to naredijo z uz in ni škodljivo za dete. Pa tudi če bi imela kaj narobe z ledvicami oz. pač uroinfekt ali kaj takega - dobiš ab, ki so v nosečnosti čisto sprejemljivi (jedla pri Ronji 5x) in je potem vse ok. Nič batuser posted image .

Sicer sem danes šla po napotnico za patološko nosečnost, kamor so me naročili in me je moja g. medtem ko je pisala kar poklicala in rekla, da me bojo verjetno kar tam vodili do konca. Nisem bila glih najbolj srečna - ona je fajn, se zavzame, tam pa kakor imaš srečo, koga dobiš... Mam zelo mešane izkšunje, pa niso vse najboljše... Samo da ne bo g. Puser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
2.9.2011 14:00:04   
urshek
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Katerega pa ima? Jaz sem pa same pohvale slišala. No, sto ljudi sto čudi. Jaz ga grem pogledat ob priliki, ko bom v LJ pa bom vidla.
Kaj je pa tolk nabavla vse, da je taka cena? Jaz sem računala okrog 600 do 700€

Ne vem točnokaterega ima, ker teh Mutsy-jev js nikol nisem gledla. Sto ljudi, sto čudi in vsak ima svoje zahteve. ;)

Janchek81 - Js sm imela bronhitis in sm imela zato povečane levkocite, sem dobila Hiconcil in je vse v redu. Lahko, da je kaka virusna okužba. Ampak, če bi bla kriza, bi ti že danes dala kaj, pomojem. Drži se in nč sekirat! :)

< Sporočilo je popravil urshek -- 2.9.2011 14:04:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 1472
2.9.2011 14:04:14   
ronja
Ni enega vozička, ki bi bil vsem všeč, tako kot ni enega avta, ki bi bil vsem všeč. Težko je in lahek in dovolj majhen, da gre v vsak avto in da ima oba dela (športni in zibka) in da ima gume za na makedam in da je po možnosti še poceni itd... Pač izbereš glede na svoje potrebe (ali se pač matraš z malimi gumami po Gradu, hehe) in možnosti (t.j. cena).

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
2.9.2011 14:06:10   
urshek
Ja ronja se strinjam. Zato pa pravim, sto ljudi, sto čudi in sto zahtev. :) Zato pa imamo na voljo milijon različnih vozičkov. :) 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
2.9.2011 16:08:45   
trnuljčica
Janchek  v veliki večini je takšen izvid urina povezan z nepravilno oddajo vode ( brisanje, srednji curek...). user posted image
Tako da se ponavadi samo ponovi preiskava al pa naredi Sanford.
Včasih je vzrok ,beli tok, oz pač gin vnetje spodaj. Če pa bi imela znake vnetja  zgornjih ali spodnjih sečil pa pojdi dežurnemu (pogosto uriniranje, po kapljicah, temnejša voda, bolečine nad simfizo ali ledveno, povišana tel. temp). Sicer pa mirno na oddajo vode v pon.

Pij dosti tekočine!

Gibi - sem ravno zač 22 tedna. Gibe čutim od 15 t 5/7.  user posted image že zadnja dva tedna izrazito uporablja svoj ritem. Vedno iste ure aktivnosti in spanja. Najbolj razgraja od 21 do 24. Takrat imamo dvo do tri urno predstavo. Sicer ne več kot pol urce ob drugih urah. Tako da že razmišljam, kako zabavno bo tole enega bom dala ravno spat, ko se bo drugi drluser posted image . Že razmišljam kako bom to izvedla, ko bom sama... Ko vkalkuliram še user posted image ... No, zadnji je res priden.user posted image
Tiste ki ste občasno čisto same in seveda z dvema ali tremiuser posted image . Kako  je?

Domnevam, da laufa, ker ni druge, a ne?user posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?