Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 12:58:42
|
|
|
|
bjondi
|
Eno vprašanje ... Tardečo imam od januarja...prve 6 mesecev na 21 dni,dva meseca na 26 dni ,hm...zadnjo sem imela 22 avgusta -vse normalno,se končala ...zdej pa še enkrat na ful...ja sej sem naročena pri G ampak nebi mela kontracepcije...a je še katera brez kontracepcije pa ima redno ...al ? ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 13:06:05
|
|
|
|
bačko
|
Jaz nimam kontrcepcije in imam redno. Ni mi ravno všeč da sem doma ker je veliko dela in premalo ljudi. Ampak ni druge.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 13:29:38
|
|
|
|
mini86
|
Ni mi ravno všeč da sem doma ker je veliko dela in premalo ljudi ej pa a ti to za svojo firmo govoriš.. smešna si..naprej pa nam pisala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 13:30:45
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Eno vprašanje ... Tardečo imam od januarja...prve 6 mesecev na 21 dni,dva meseca na 26 dni ,hm...zadnjo sem imela 22 avgusta -vse normalno,se končala ...zdej pa še enkrat na ful...ja sej sem naročena pri G ampak nebi mela kontracepcije...a je še katera brez kontracepcije pa ima redno ...al ? ... zakaj točno že ne želiš met kontracepcije.. js ti kle žal ne morm pomagat ker mislm da že od svojga 15 leta jemlem tele zadeve
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 13:35:54
|
|
|
|
bjondi
|
Ker se mi ne da filat iz temi zadevami...pa mislim da mi v lajfu tud ene tablce ni uspel vzet redno...zmer pozabla kak dan ,dva ...kaj a bi še v detajle ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 13:37:03
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz nimam kontrcepcije in imam redno. ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 13:38:53
|
|
|
|
mini86
|
.kaj a bi še v detajle user posted image ... ja prosim..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 13:59:32
|
|
|
|
bjondi
|
ma ne vem če vse zanima kako mi pri nas te stvari pa to ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 14:21:21
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Ni mi ravno všeč da sem doma ker je veliko dela in premalo ljudi ej pa a ti to za svojo firmo govoriš.. smešna si..naprej pa nam pisala Kaj sem pisala? Včasih sem je sita službe tako kot ostali ampak rada hodim vseeno rada hodim v službo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 14:21:47
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ma ne vem če vse zanima kako mi pri nas te stvari pa to ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 14:32:33
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ma ne vem če vse zanima kako mi pri nas te stvari pa to ... ..ma probi no..pa kar bo pa bo..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 21:28:53
|
|
|
|
bjondi
|
... za crknit...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 21:30:05
|
|
|
|
bjondi
|
Lej kok je ura...midva mava pa še sobco za prebelt ,ker pride parket jutr zjutri lakirat...ja ja sej pridm na kakav ampak tak tahitr...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.9.2011 21:56:07
|
|
|
|
bjondi
|
Da ne pozabimo v tem mesecu praznujeta SEPTEMBER 23.09 -lenika 27.09 -mala_princeska
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 7:52:24
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hoj punce... uš, kak je mrzlo.. me prav zebe v pisarni. še dobro, da imam en debel flis za vsak slučaj tukaj.. ga bom počasi oblekla. Bačko pikapoke za Loro in Žano in seveda vse ostale bolančke. Jaz imam spet čisto zabasane sinuse, pa bo že... Glavno, da je Žana v redu in tudi tako bo ostalo. Bjondi ko nisem imela kontracepcije, sem imela redno menstrucijo, mi je pa kdaj pa kdaj tudi takole zagodla še ko sem jedla tablete. No, tablete sem opustila, ker sem imela enake probleme kot ti, saj sem jih vedno pozabljala jest. Saj so pa druge možnosti. Nuvaring naprimer. Ali pa mirena. Jaz jo imam, pa sem zaenkrat zadovoljna z njo... Včeraj smo bili z Žano na igrišču ne daleč od doma. Bila je brez pleničke in jaz sem imela s sabo samo hlačke za preoblečt. In seveda, Žana se pokaka. Še dobro, da smo bili s kolesi, da je moj šibal domov po vso opremo, ki jo je mama pustila doma. Dobra šola... da nikoli več ne grem nikamor brez ene plenice (da material lahko nekam pospravim) in robčkov.. pa seveda za preoblečt. Skratka pestro... Lp Anja
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 8:23:41
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! No prodali smo do moža avto tako da ima sedaj samo mojega dokler ne dobimo novega. Dh jaz tudi še kar vedno vzamem s seboj za preoblečt ampak do zdaj še nisem nikoli rabila. Lora ima pleničko samo ponoči ampak tudi te ne bi rabila ker je zjutraj vedno suha. No drugače pa sta punci uredu.Žana ima lepoantibiotik Lora pa je tudi že veliko bolje oziroma ne kašlja toliko.Tako da v petek zaključim bolniško in v ponedeljek nazaj v službo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 10:35:52
|
|
|
|
bjondi
|
Evo mi iz pijačke no jaz sem mal prej šibala ,da me parketarja nebi čakala,zdej jaz njiju čakam ... Dobro da sem imela dolge hlače pa jopco,pa še me je zeblo... Hvala punce za odgovore o M in K...sej če bi zlaufal da bi imela redno bi mi blo to čist gud,sam tole me je pa mal presenetl ...no ja bolj bi me zagotovo,če bi zamujala ...ampak da jo fašem v 14 -tih dneh 2 krat mi pa ni gud a n...ko sem prebrala v uni moji knjigci kaj pomenijo te težave ,sem se mal debel pogledala,se sprijaznila na nek način-odmislila in danes se stanje normalizira...čarovnije... DH-sinusi ,vseeno si pokasirala porcijo negative na sestanku in se posledično odraža na tvojih sinusih....za sinuse pravijo da ti gre nekdo od bližnjih na živce-sama veš kdo te na jobu meče iz balansa) ...sej se bo kmal poštimal a ne...odmisli jih čim prej ,sinuse in une na šihtu,važi....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 10:40:35
|
|
|
|
bjondi
|
dh-vidiš si se nekaj naučila iz situacije iz igrišča ...zdej bo nahrbtnik vedno s teboj a ne a ne...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 10:42:20
|
|
|
|
bjondi
|
Poganjalčki... Ja sej vem da ste že pisale o njih nekaj info sem zbrskala od punc že na kakavčku...kaj pa ostale ,zanima me kok imate velike otročke in kok colski poganjalček imajo otroci...tnx...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 11:19:12
|
|
|
|
mini86
|
evo moj je šel-je bil doma na malci.. js se pa spravljam učit..še točno en teden.. jutri gremo na otroški bazar, v petek pa verjetno v eto v kamnik-čeprav mi je boljša zamisel da greva midva drug teden dopoldan.. v soboto se gremo pa do ljubljane-1 postaja peljat z vlakom in na tržnco..po moje bo marcel ful vesel..pol pa domov z busom.. kaj bote kuhale..js mam oglikove hidrate dons pa bom naredila pico..sicer ne klasično ampak vseeno dobro
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 11:21:27
|
|
|
|
bjondi
|
Pa vidl smo trebuška od smrkete...iiiii...zgleda kot da je eno malo žogico pojedla...lepa lepa... Sam kaj k tok hit mine tale kakavčk...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 11:23:37
|
|
|
|
mini86
|
Sam kaj k tok hit mine tale kakavčk... teb se je mudil ne nam loh v petek ponovimo..pride še mk8..ob 8h v dulces sam bo trajal do 9.30 k mam pol js inštrukcije, mk8 pa zobarja
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 12:16:52
|
|
|
|
bjondi
|
Ej mk8 bi blo pa tko fajn vidt,tokrat se spomnm nanjo pa na njeno frčafelco ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.9.2011 12:23:21
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ej mk8 bi blo pa tko fajn vidt,tokrat se spomnm nanjo pa na njeno frčafelco ... sj ne...js sm ti pa že samoumnevna..sj prou..tud js nam več pršla da si me boš potem želela vidt
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?