|
RE: Mariborčanke,21.del 6.9.2011 9:55:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 samo da vam javim...sem šla ob 13.uri po T, je rekla vzgojiteljica, da se je hitro pomiril, da je priden in predvsem cartast ...pa na kahlico ga dajejo ...mi je prvi dan rekla, da ga še ne bodo, ampak so zdaj 3-je takšni, ki so kandidati za kahlico in se trudijo Je pa moj bibek danes doživel prvo slabo izkušnjo ga je en fantek vgriznil v roko...ima odtis vseh zob, pa plavo bo Saj vem, da se to dogaja, ampak ni fajn. Je pa rekla vzgojiteljica, da sploh ni jokal, da sta kasneje komaj opazili. Sem ga pa prej vprašala, kako ga je fantek vgriznil, pa je na zobke pokazal in rekel: auuuuuu bravo za kahlico ...ugrize, krampanja ipd pa spremljaj...če se bo še ponavljalo potem urgiraj...jaz sem ko je Jan tretjič ali četrtič prišel celi pokrampan. Sem svoje povedala, se pogovorila z vzgojiteljico in rekla naj se še s tistimi starši pogovori in je pol bil mir. Zdaj sta zopet skupaj v skupini. Razlog: mama je bila tretjič noseča in je bil ljubosumen. ja, to sem jaz tudi rekla, da če se bo ponavljalo, bom valda kaj rekla...danes sem pač rekla, da razumem (ker je bila vzgojiteljica vsa iz sebe) in da pač vem da se dogaja...imajo pa v skupini fantka, ki je star 2 leti, je najstarejši in je z njim največ težav...že prvi dan, ko smo bili starši zraven, se je ta fantek full jokal ...no, bomo videli kako in kaj...hvala za nasvet malenkost...
|