botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem šla po kosilu po mala2 in mi pravi vzgojiteljica od Saš-a,če si lahko vzamem malo časa,ker bi rada govorila z mano. In mi pravi,kaj jim je Saš danes ušpičo,namreč pod ograjo jim je ven pobegno direkt na cesto Skoraj me je kap zadela!!!To pa še ni vse,namreč od jutra,ko ga oddam pa dokler ne pridem po njega,je histeričen,pa vdren,nagaja,se meče po tleh,druge otroke brca in pretepa.ne vem več,kaj naj z tem otrokom,ker ta njegova histerija in ipika sta pa že presegle vse meje,da o tem,da še vedno ne govori,ne zgubljam besed. Maks pa totalno nasprotje,priden uboga,sodeluje,skratka čisto drugi Maks,kot je doma. No,pa še k lepšim novicam.Imela sma s Teo-m posvetovalnico in prvo cepljenje.Vse je bilo ok,dokler ni dobil pikeca.Jokal do fula.Je pa drugače zelo zdrav,edino njegov nosek naši P ni bil všeč,ker se mu kr nabira,pa maši.No,pa še najbolj važno,težek je 6210 g in velik 60 cm! Super za mere in za Maksa ...kar se pa tiče Saša ti pa ne znam dat kak pameten nasvet...sam en kup .